Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

De Ginan Abraheam  /  

Foto: Defender

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timp ce Forumul Economic Mondial (FEM) și-a încheiat ieri reuniunea anuală, la care au participat aproape 3 000 de așa-zise elite politice, de afaceri, media și academice - însă fără mari șefi de stat! -, presa mainstream a continuat să cânte în strună reuniunii, iar mass-media independente au luat în vizor agenda FEM și promotorii acesteia, scrie Defender.

Associated Press (AP) a descris reuniunile de la Davos, Elveția, ca abordând  „probleme globale presante", fiind în același timp „ținta unor afirmații bizare din partea unui cor din ce în ce mai numeros care crede că este vorba despre un grup de elite care manipulează evenimentele în propriul beneficiu". Printre acești critici s-a numărat proprietarul și directorul executiv al Twitter, Elon Musk, care a răspuns la un tweet: „FEM devine din ce în ce mai mult un guvern mondial neales pe care oamenii nu l-au cerut niciodată și pe care nu îl doresc” și care are „o agendă satanică”. Musk a postat un sondaj online - care a generat 2,42 milioane de voturi - în care a întrebat dacă „Forumul Economic Mondial ar trebui să controleze lumea". Optzeci și șase la sută dintre respondenți au spus "nu".
 
Citiți și Elon Musk, primele reacții după discursul lui Schwab de la Davos: Cine se crede, Șeful Pământului?
 

Miercurea trecută, The Defender a relatat despre primele zile de întâlniri. Acest articol enumeră opt concluzii cheie de la Davos - și de ce sunt importante.
 
Elitele globale vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale

Una dintre propunerile care a generat cea mai mare atenție la reuniunea FEM din acest an a venit din partea fostului premier britanic Tony Blair, în prezent președinte executiv al Tony Blair Institute for Global Change. Blair a propus dezvoltarea unei „infrastructuri digitale naționale", declarând: „Ar trebui să ajutăm țările să dezvolte o infrastructură digitală națională de care vor avea nevoie odată cu aceste noi vaccinuri" - o declarație care sugerează cu tărie că vor veni „noi vaccinuri" și că vom avea „nevoie" de ele.

Blair a mai spus:

„Trebuie să știți cine a fost vaccinat și cine nu a fost vaccinat. Unele dintre vaccinurile care vor veni în viitor vor fi injecții multiple. Așadar, [pentru vaccinuri] trebuie să ai - din motive legate de asistența medicală în general, dar cu siguranță și pentru pandemii - o infrastructură digitală adecvată, iar majoritatea țărilor nu au așa ceva".
 
Citiți Ex-premierul britanic, Tony Blair, a anunțat la Davos digitalizarea vaccinurilor: Trebuie să știm cine a fost vaccinat și cine nu. Viitoarele pandemii vor necesita doze multiple
 

După cum a relatat anterior The Defender, Blair a aprobat „Good Health Pass", un pașaport digital pentru vaccinuri lansat de ID2020, un efort de colaborare între Mastercard, Camera Internațională de Comerț și FEM. Printre membrii colaborării „Good Health Pass" se numără Accenture, Deloitte și IBM, în timp ce printre partenerii generali ai ID2020 se numără Facebook și Mastercard. Printre partenerii fondatori ai ID2020 se numără Microsoft, Fundația Rockefeller, Accenture, GAVI, The Vaccine Alliance (un partener principal al Organizației Mondiale a Sănătății, sau OMS), UNICEF, Fundația Bill & Melinda Gates și Banca Mondială.

În ceea ce privește bolile, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat că „o reapariție a tuberculozei ar putea fi posibilă.. mai devreme sau mai târziu". Declarații precum cele ale lui Tedros par să contrazică o cunoaștere a evoluțiilor viitoare. Aceasta a fost norma la reuniunile anterioare ale WEF - și a fost cazul și în acest an. Jurnalistul de investigație Jordan Schachtel a subliniat că „Evenimentul 201, simularea pre-pandemică a coronavirusului, a fost anunțat la o conferință FEM de la Davos în 2019".

În mod similar, în acest an, Lawrence „Larry" Summers, care a fost secretar al Trezoreriei SUA între 1999 și 2001 și director al Consiliului Economic Național între 2009 și 2010, a declarat că „șansele, din punctul meu de vedere, sunt mai mari de 50-50" că „va exista o problemă la scară COVID în următorii 15 ani". Summers a făcut aceste remarci în cadrul unui panel, „Global Economic Outlook: Este acesta sfârșitul unei epoci?", în cadrul căruia au mai fost prezenți directorul Fondului Monetar Internațional (FMI), Kristalina Georgieva, și fostul director general al FMI și actualul președinte al Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde. În cadrul unei conferințe de presă, oficialii au prezentat raportul FEM „Global Cybersecurity Outlook 2023", care prevede un „eveniment cibernetic catastrofal" despre care se spune că este „probabil în următorii doi ani".
 
Despre cele amintite mai sus puteți citi mai multe AICI: Un nou experiment se pregătește: „Contagiune catastrofală” - Copiii și tinerii, vizați de exercițiul lui Bill Gates

Aceștia sunt oameni care au o părere foarte bună despre ei înșiși

Declarațiile fondatorului și președintelui executiv al FEM, Klaus Schwab, și ale participanților la reuniunea FEM au dezvăluit, de asemenea, modul în care „elita" participanților la reuniune pare să creadă că sunt salvatorii autoproclamați - sau conducătorii - lumii. Într-un interviu acordat publicației India Today, care a trimis doi participanți la reuniunea FEM din acest an, Schwab a declarat că, în curând, lumea nu va mai fi condusă de superputeri precum SUA, ci de „părțile interesate" din cadrul FEM, precum BlackRock și Bill Gates.

În timpul unei alte sesiuni, Bilawal Bhutto Zardari, ministrul afacerilor externe al Pakistanului, a cărui mamă, Benazir Bhutto, a fost în trecut prim-ministru al țării, a vorbit despre o „nouă ordine mondială" care este împiedicată de „hiperpartizanat". De asemenea, în cadrul aceluiași panel, ministrul sloven de externe, Tanja Falon, a declarat: „Avem țări care își respectă interesul național depășind regulile", referindu-se la „regulile globale", adăugând că „trebuie să luăm în considerare Ordinea Mondială". Iar trimisul prezidențial special pentru climă, John Kerry, a declarat în fața platformelor reuniunii: „Suntem un grup select de ființe umane" care „stau într-o cameră și se adună și vorbesc efectiv despre salvarea planetei".

Participanții la FEM iau decizii în „pas de blocare" 

Schachtel a remarcat că, la reuniunile FEM, „conformitatea este obligatorie, iar dezbaterea este un păcat demn de anulare". El a dezvoltat acest aspect într-o postare recentă pe blog, descriind reuniunile WEF ca fiind "o cameră de ecou consolidată în care există o singură problemă, un singur obiectiv și o singură soluție", în loc să fie "un loc pentru o dezbatere sănătoasă și robustă".

Schachtel a scris:
 
„Indiferent de cine populează aceste grupuri și discursuri, fie că este vorba de mass-media corporativă invitată, de oficiali guvernamentali și/sau de directori de afaceri, nu există niciodată o disensiune aparentă sau o diferență de opinie exprimată. „Adevărul este că WEF și liderii săi preferă conformismul în locul dezbaterii. De fapt, dezbaterea este descurajată în mod activ, iar ieșirea din rând - prin intermediul unei încălcări a narațiunii - este un motiv de îndepărtare permanentă din Club Davos."

Jurnalistul și autorul Walter Kirn a transmis pe Twitter sentimente similare:
 
Jurnalistul Jack Pobosiec a declarat că „mentalitatea FEM/OMS și cea de la Davos sunt esențiale pentru a fi înțelese [deoarece] aceasta este mentalitatea care guvernează lumea noastră aici, în Occident. Cantități uriașe din liderii noștri, chiar și până la nivelurile inferioare, aderă la viziunea globală omogenizată și tehnocrată a lumii. Nu treceți cu vederea acest lucru."

Vor să te facă să crezi că există o soluție digitală pentru (aproape) orice problemă

Reuniunile anuale ale FEM sunt create pentru promovarea tehnocrației, iar reuniunea din acest an a continuat această tendință. Un exemplu în acest sens a fost o sesiune intitulată „Îmbunătățirea mijloacelor de trai cu ajutorul identificării digitale", care a promovat „o politică internațională de identificare pentru a realiza echitatea financiară, socială și de sănătate prin identificarea digitală". Potrivit jurnalistului Andrew Lawton, acest panel „nu a fost transmis în flux și nu a fost deschis presei". Grupul a inclus participanți de la Global Digital Policy Incubator, Hedera, Dubai Future Foundation și DataKind. În timpul unei alte sesiuni, participanții la panel au prezis că „oamenii vor adopta în curând tehnologia implantării creierului pentru a „putea decoda gândurile complexe"", adăugând că "neurosemnalurile pot fi folosite pentru biometrie" și că, cu cât neurotehnologia va fi adoptată pe scară mai largă, cu atât mai multe date vor putea fi colectate despre oameni.

Ministrul comunicațiilor și tehnologiei informației din Arabia Saudită, Abdulla Al-Swaha, a declarat participanților de la Davos că țara sa „adoptă tehnologia metaversală [care] și-a demonstrat deja beneficiile pentru mediu prin planificarea și dezvoltarea unora dintre cele mai mari proiecte din regat". FEM este un susținător al metaversului, după cum a raportat anterior The Defender.

Vor să schimbe ceea ce gândești și modul în care trăiești

Multe dintre propunerile prezentate în această săptămână vor implica în mod necesar schimbări pe scară largă în ceea ce privește modul de viață și obiceiurile oamenilor. Într-un exemplu al conceptului de psihologie comportamentală de „nudging", Maarten Wetselaar, directorul executiv al Cepsa, a pledat în favoarea unor „prețuri mult mai mari la carbon", pentru a „face scump ceea ce încerci să eviți și a subvenționa ceea ce încerci să construiești". El a numit această măsură o „intervenție foarte capitalistă".

Lawton a remarcat că, deși poate părea ciudat ca un director din „Domeniul petrolului și gazelor „să fie atât de entuziast în ceea ce privește tranziția de la petrol și gaze", Cepsa „este, de asemenea, implicată în hidrogenul verde și vede în mod clar scrisul de pe perete și dorește unele dintre aceste subvenții pe care le solicită Wetselaar". Andrew Forrest, director executiv din industria minieră australiană, s-a pronunțat în favoarea „zero emisii, nu doar zero emisii nete", afirmând că acest lucru poate fi realizat cu ajutorul tehnologiei existente: „energie solară, eoliană, baterii, hidrogen verde".

Conceptul de „oraș de 15 minute", în care oamenii nu vor mai avea nevoie de mașini, a fost, de asemenea, promovat, în timp ce un membru al Partidului Verde din Elveția a cerut „pedepsirea întreprinderilor care nu aderă la acordurile privind clima". Într-adevăr, a fost prezentată și o propunere de "oraș de 5 minute", care ar fi „alimentat 100% cu energie solară și eoliană".
 
Vedeți InfoDavos: Nu vei avea NICI mașină și vei fi fericit. Nu vei merge NICĂIERI și vei fi în închisoare. WEF declară CRIZA PLANETARĂ ȘI INVOCĂ O JUSTIȚIE APOCALIPTICĂ
 
 
Carnea - sau descurajarea consumului acesteia - a fost, de asemenea, pe ordinea de zi. Jim Hagemann Snabe, președintele Siemens, a declarat: „Dacă un miliard de oameni nu mai mănâncă carne, vă spun că are un impact mare. Nu numai că are un impact mare asupra sistemului alimentar actual, dar va inspira și inovarea sistemelor alimentare." Snabe a pledat, de asemenea, pentru carnea sintetică.
 
 
Elitei globale nu-i place libertatea de exprimare sau opinia publică: vrea control electronic total

Participanții la reuniunea din acest an și-au exprimat, de asemenea, disprețul față de libertatea de exprimare. Secretarul general al ONU, António Guterres, de exemplu, a declarat:

„Politicienii trebuie să înțeleagă că, uneori, ne confruntăm cu acest tip de provocări. Este mai bine să luăm astăzi decizii care, în cele din urmă, nu vor fi populare [sic], dar să fie esențiale, pentru a putea modela însăși opinia publică".
 
În cadrul unei alte discuții, directorul general al Moderna, Stéphane Bancel, a declarat că „pandemia este încă în curs de desfășurare" și a criticat dezbaterea științifică, politică și publică despre vaccinurile COVID-19. Răspunzând la o solicitare din partea lui Sasha Vakulina, o jurnalistă ucraineană care lucrează pentru rețeaua europeană de știri Euronews, care a descris „amploarea acestei dezinformări când vine vorba de vaccinare" ca fiind „copleșitoare", Bancel a spus:

„În unele țări ați văzut dezbateri științifice la televizor, la ore de maximă audiență, așa că vă puteți imagina că unii oameni s-au speriat. Ați văzut diferențele în țările în care toate părțile spuneau, știți, acestea au fost aprobate de autoritățile de reglementare, s-au făcut studii clinice, ar trebui să vă faceți vaccinurile. Social media a fost pur și simplu teribilă, pur și simplu teribilă. Ați putut vedea unele țări în care ați avut dezbateri științifice și dezbateri politice și social media ... aceste trei lucruri și rata de vaccinare a fost foarte, foarte scăzută."

La aceasta, Vakulina a răspuns simplu: „absolut".

În cadrul aceluiași panel, Michelle Williams, decan al facultății de la Harvard T.H. Chan School of Public Health, a declarat: „Într-o societate diversă, va trebui să aveți straturi și straturi de comunicatori și diferite stiluri și moduri de comunicare". Williams a spus că guvernele ar trebui „să lucreze în colaborare și cu respect pentru a aborda mesajul și mesagerul adecvat pentru a promova cu adevărat schimbarea".

Seth Berkley, CEO al GAVI, Alianța pentru vaccinuri, afiliată la Gates, a declarat:

„A fost uimitoare cantitatea de dezinformare care a existat, iar aceste informații au ajuns apoi direct în restul lumii... modul în care ne ocupăm în mod normal de dezinformare este să ne adresăm șefului local, liderului religios local, lucrătorilor locali din domeniul sănătății, care sunt de încredere, dar dintr-o dată ei sunt de genul: „Dar uite ce se întâmplă în Germania sau în SUA sau în alte locuri, și iată ce primesc în mediile mele sociale", iar aceasta a fost o problemă reală.
 
„Așa că încrederea merge chiar mai departe. Nu avem încredere în instituții. Avem dezinformări și se înrăutățește, nu se îmbunătățește."
 
În cadrul unei alte sesiuni, directorul general al Pfizer, Albert Bourla, a declarat că vaccinurile COVID-19 au fost „politizate", deoarece oamenii au pus la îndoială faptul că acestea au funcționat și că aceste întrebări "ne-au încurcat în mod constant".

În mod similar, Erik Brynjolfsson, profesor și senior fellow la Stanford Institute for Human-Centered AI [inteligență artificială], și-a exprimat îngrijorarea cu privire la fluxul așa-numitei „informații polarizante". El a discutat, de asemenea, despre importanța comunicării „adevărului către persoanele potrivite". Șefa autorității britanice de reglementare în domeniul telecomunicațiilor și al audiovizualului, Ofcom, Dame Melanie Dawes, a apărat „conversațiile libere, sincere și deschise pe orice subiect", dar apoi a nuanțat această afirmație spunând: „Ei bine, există uneori cazuri în care deschidem o investigație, dar... să vedem cum decurge aceasta".

Aceștia sunt oameni care nu pun în practică ceea ce propovăduiesc

Criza „costului vieții" a fost o temă importantă la reuniunea din acest an. Cu toate acestea, la discuții de tip panel, cum ar fi "Stingerea crizei costului vieții", au participat persoane precum Gita Gopinath, primul director general adjunct al FMI - o instituție cunoscută pentru impunerea măsurilor de austeritate la nivel global. Jurnalistul James Melville, comentând această temă, a scris:

„Milioane de oameni suferă consecințele crizei costului vieții. Dar când văd cum elitele noastre globale își etalează puterea și controlul la FEM/Davos, nu este de mirare că oamenii se simt lipsiți de drepturi și uitați". Și jurnalistul Michael Shellenberger a observat că FEM, deși pretinde că pledează pentru mai multă transparență și dezvăluiri din partea corporațiilor, este foarte secretos în ceea ce privește propriile dezvăluiri financiare.

Potrivit FEM, „legislația elvețiană nu impune raportarea financiară pentru fundații", deși în raportul anual al WEF din 2022 se precizează că o parte din portofoliul său este gestionat de Generation Investment Management a lui Al Gore. Lawton a remarcat că reuniunile FEM funcționează după modelul „cash-for-access", liderii din mediul de afaceri plătind, se pare, 250.000 de dolari pentru a participa, deși politicienii participă gratuit. Acest lucru se adaugă la cotizațiile anuale de membru FEM și la cotizațiile de parteneriat, care se ridică la 650.000 de dolari. Potrivit lui Lawton, reuniunea FEM funcționează, de asemenea, alături de un tip de sistem de caste, în care „valoarea ta la Davos nu este determinată de valoarea ta netă, ci de culoarea legitimației tale", accesul la anumite spații fiind interzis celor care au culoarea „greșită".

Și, în timp ce participanții proclamă că sunt angajați în salvarea lumii, Greenpeace a observat că participanții au sosit „în mulțime cu avioane private". The Guardian a raportat că emisiile de jeturi private s-au cvadruplat în timpul reuniunii FEM din 2022. Unul dintre participanți, intervievat de jurnalista independentă Savanah Hernandez, a justificat în acești termeni utilizarea extinsă a jeturilor private: „Cred că este mai important ce decizii se iau aici decât modul în care oamenii vin aici, cu avionul sau cu trenul", în timp ce un șofer pentru VIP-urile din Davos a dezvăluit că, pentru astfel de cifre, "nu pot conduce mașini electrice".

În ciuda agendei FEM de reducere a consumului de carne, Hernandez a remarcat: „Toți participanții din sălile de mâncare mănâncă CARNE. De asemenea, aperitivele servite participanților la WEF la petreceri au CARNE DE MÂNCARE [sublinierea originală]". Și, potrivit lui Lawton, participanții s-au bucurat devinuri și fripturi în timp ce  ce discutau despre „insecuritatea alimentară în Africa".

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (26)
 • Augusta 23.01.2023 14:38
  Iar ii numiți elite. Nu-i mai numiți elite ci, clasa parazitară a planetei! Adevăratele elite ale globului nu sunt printre ei. Numindu-i elite le dăm și mai multă putere să ne strivească și să considere acest lucru normal, doar ii numim elite. Ei, se cred elite dar, nu sunt decât niște gunoaie, căcați mai exact, că și gunoaiele sunt pe mai multe niveluri.

  Iar la conducerea lumii se află Dumnezeu, nu clasa parazitară.
  Dumnezeu, Tatăl nostru permite in mod pedagogic să ni se intâmple acele lucruri din care El poate scoate un bine necesar sufletelor noastre.
 • IC XC NI KA 23.01.2023 18:26
  Și care ar putea fi “binele necesar sufletelor noastre”?
  Oare să ne rugăm ..și pentru ei?.. care numai elite nu sunt .. sunt demni de toată mila..
  Oare nu și pentru ei S-a răstignit? De ce oare S-a răstignit pentru niște “gunoaie, c..”?

  Oare în pedagogia Sa .. ce-o vrea Dumnezeu de la noi? Dar, de la ei?
  O vrea să se îndrepte?
  Ne rugăm noi pentru ei .. să se îndrepte?

  Doamne, ajută!
 • Gligor ► IC XC NI KA 24.01.2023 05:48

  SA VOIM sa ne intoarcem de la caile noastre cele rele.


  Excelenta intrebare.
 • Augusta ► IC XC NI KA 24.01.2023 13:07
  Chiar daca ne e mila de ei, asta nu ii face mai putin gunoaie, mai putin cacati. Ca sa nu mai fie gunoaie, ei inșiși trebuie sa renunte la a mai depopula planeta prin orice mijloace. Dar cum bine stim ca de mandria diabolica nu ne putem vindeca singuri, acesta fiind numai prerogativul lui Dumnezeu; doar El poate vindeca mândria. Să nădăjduim că o să le-o vindece! Amin!
 • IC XC NI KA ► Augusta 24.01.2023 19:41
  Da, așa să nădăjduim .. să ne-o vindece și nouă (mândria) numai că trebuie să vrem! E greu să vrem atâta timp cât noi nu suntem mândri, nu-i așa?!
 • Augusta ► IC XC NI KA 24.01.2023 13:18
  @IC XC NI KA, din oameni devenim gunoaie daca nu vrem sa scapam de patimile de moarte, trupesti dar si sufletesti. Uciderea semenilor de pe tot pamantul asta ii face gunoaie, nu si daca se intorc, daca renunta.
  Ma rog pentru oameni, dar nu vreau sa ma rog pentru diavoli. Daca poti roaga-te dumneata pentru ei, eu recunosc ca nu am ajuns la nivelul asta si nu am nicio compasiune pentru ei, caci nu dau semne ca ar regreta cumva, cat de putin, ceea ce fac si planuiesc sa mai faca. Doar sfintii se pot ruga pentru diavoli, altfel, pacatosi cum suntem vine dracul si ne trage o mama de bataie, sora cu moartea! Aveti mare grija.
 • IC XC NI KA ► Augusta 24.01.2023 19:25
  Doamne ce prostii mai îndrugați .. că sfinții se roagă pentru diavoli! NU, nu se roagă cum ziceți. Ferească, Dumnezeu.

  Și pentru amărâții ăștia de oameni “gunoaie, c..” S-a răstignit Hristos!!

  Avem poruncă să-i iubim! PORUNCĂ! Aaa .. că nu putem, aia e altceva! Neputința noastră NU schimbă cu nimic porunca. Sper că vă dați seama.

  “Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc” (Matei 5,44)

  Și ..”daca se intorc, daca renunta” nu mai sunt gunoaie. In regulă. Și, de ce oare nu ne putem ruga să se întoarcă să nu mai fie “gunoaie”?! Că doar asta vrem, nu-i așa?! Chiar vrem?! Pai, și dacă vrem, DE CE oare nu ne putem ruga pentru asta?!

  Doamne, ajută! Numai să vrem …
 • Augusta ► IC XC NI KA 24.01.2023 23:40
  Sfantul Antonie cel mare se ruga pentru diavoli si Dumnezeu i-a spus sa nu se mai roage ca nu au pocainta, nu ca El nu i-ar putea ierta. Si nu a fost singurul. Asa ca nu am spus prostii cum crezi dumneata. Repet, roaga-te dumneata pentru acesti satanisti care aduc sfarsitul lumii si daca esti sfant, te aude Domnul. Eu nu ma rog penyru ei, ca la fel ca si diavolii, se bucura cand vad cum le reușeste genocidul. Cand un om ucide atat de multi semeni, se demonizeaza.
 • IC XC NI KA ► Augusta 25.01.2023 01:41
  Asta e fix ca ‘Toma necredinciosul’. El credincios fiind .. a rămas ‘necredincios’ .. că de, așa-i la lume..înțelege și face ce vrea ea. Și pe urmă cică e nasol ..în lume ..

  Păi putem spune că Sf. Antoine se ruga pentru diavoli dacă Dumnezeu i-a spus să nu se mai roage?!
  De, așa înțelege lumea .. că se ruga ..

  Aveți idee cine încâlcește mintea .. să nu facă omu’ ce i-a zis Domul că are de făcut?!

  Doamne, ajută!
 • Gligor ► Augusta 25.01.2023 05:12


  Ala care i-a spus sa nu se mai roage n-a fost Dumnezeu.
 • Augusta ► Gligor 25.01.2023 18:08
  Acum il faci mincinos si pe Sf. Antonie cel Mare. De sf Gligor nu am auzit.
 • hank chinaski ► Augusta 26.01.2023 09:01
  cand excluzi pe cineva de la rugaciune, asta e bun, asta e rau, asta e asa si asa, cand te crezi, chiar fara sa-ti dai seama, mai tare si mai smecher decat Dumnezeu, locul tau e pregatit gata direct la "foc".

  ps.de unde stii tu chestia asta? atanasie nu a scris asta. spune altceva, de exemplu ca diavolul ii aparea lui antonie in chip de baietel negru cu cornite... s-a rugat ca sa-l ajute, nu pentru ci impotriva diavolului.
 • IC XC NI KA ► Augusta 24.01.2023 19:41
  Poate vă ajută .. DACĂ V R E Ț I ..

  “Te iubesc din toată inima mea.” zise victima ucigașului ..

  Dacă noi nu putem, măcar să nu ne fălim cu neputința noastră! Măcar să n-o afișăm .. să încercăm în smerenie să vrem să putem ..

  https://m.activenews.ro/cultura-cultul-eroilor/Ziua-pamanteasca-a-Sfantului-Gherasim-Iscu-de-la-Tismana-martirul-plecat-la-Domnul-din-temnita-de-la-Targu-Ocna-de-mana-cu-tortionarul-sau-21-ianuarie-1912-25-decembrie-1951-.-Marturiile-nepotului-sau-Ioan-Iscu-172245  Mărturia lui Richard Wurmbrand despre Părintele Arhimandrit Gherasim:


  “Atunci am văzut o minune. Am văzut pe preotul în pragul morții chemând pe alți doi deținuți. Sprijinindu-se pe spatele lor, a trecut încet pe lângă patul meu, s-a așezat pe marginea patului ucigașului său și-l mângâia pe cap.

  Nu voi uita niciodată această mișcare! Un om schinghiuit continuă să mângâie pe asasinul său. Aceasta este Iubirea. Putea găsi o mângâiere pentru acela.

  Apoi preotul zise către acel om:
  – Ești tânăr, nu știai ce făceai. Te iubesc din toată inima mea.

  Dar nu a rostit așa simplu aceste cuvinte. Poți zice „iubesc” și să fie un simplu cuvânt de 6 litere. Acesta însă zicea cu adevărat: „Te iubesc din toată inima mea”. Apoi a continuat:

  – Dacă eu, care sunt păcătos, pot să te iubesc așa de mult, Î N C H I P U I E Ș T - Ț I pe Hristos, Care este Iubirea întrupată, CÂT DE MULT TE IUBEȘTE! Și toți creștinii pe care i-ai chinuit, să știi, te iartă, te iubesc și Hristos te iubește. Îți dorește mântuirea ta cu MULT MAI MULT DECÂT ți-o dorești tu însuți. Te îndoiești dacă este cu putință să ți se ierte păcatele… El dorește să-ți ierte păcatele mai mult decât tu însuți dorești să fii iertat. Dorește să fii cu El în Rai, mai mult decât vrei tu să fii în Rai cu El. El este numai iubire. DAR T R E B U I E să te întorci spre El ca să te pocăiești.

  În această celulă a închisorii, unde nu mai era posibil să fie secrete, am auzit mărturisirea ucigașului înaintea propriei sale victime. Poate că viața este mai impresionantă în romane. Însă niciun romancier NU a scris vreodată așa ceva. Victima, în pragul morții, primea spovedania ucigașului său și cel chinuit a dat dezlegare ucigașului său.
  S-au rugat împreună, s-au îmbrățișat unul cu altul.
  Preotul s-a întors apoi la patul său și amândoi au murit în aceeași noapte.
  Era noaptea Crăciunului. Dar nu o noapte de Crăciun în care ne-am adus pur și simplu că înainte cu două mii de ani Hristos Se născuse în Vitleem.

  Era noaptea în care Hristos Se născuse, în inima unui torționar comunist.

  Acestea sunt lucruri pe care le-am văzut cu înșiși ochii mei.”

  Richard Wurmbrand

  România Unește-te!“

  Doamne, ajută!
 • Augusta ► IC XC NI KA 24.01.2023 23:45
  Degeaba le iei dumneata apararea acestor satanisti care ucid miliarde de oameni. Nu exista nicio comparatie cu cazurile din inchisori pe care le prezinti dumneata.

  Lasa apologia iertarii si roaga-te dumneata pentru ei daca ii iubesti asa de tare.
 • IC XC NI KA ► Augusta 26.01.2023 01:41
  Dar cu uciderea Lui Hristos Dumnezeu există comparație?!

  Cu a t i t u d i n e a asta “El poate scoate un bine necesar sufletelor noastre”?!

  Puteți fi s i g u r ă că NU!

  Doamne, ajută!
 • Augusta ► IC XC NI KA 24.01.2023 23:53
  Pentru ca te crezi asa de bun in citate si asa de iubitor de demonizati care fac genocid, ia zi dumneata la cine s-a referit Hristos Domnul cand a spus: " Am zidit Biserica mea si portile iadului nu o vor birui". Cine sunt portile prin care intra iadul pe pamant? Si daca sunt porti ale iadului, cum crezi ca Domnul ii va mantui daca te rogi dumneata si tot globul pentru ei?
 • Gligor ► Augusta 25.01.2023 05:27
  Adevarat spun tie: omul este satana; daca n-ar fi oameni pe pamant, n-ar fi nici satane.
  Merita sa ne rugam pentru satane(oameni) ca se pot mantui(schimba). Daca nu ne rugam nu meritam indurare de la Dumnezeu; cu ce ne deosebim de ei? Cu faptul ca nu suntem de acord cu ei?
 • Augusta ► Gligor 25.01.2023 18:06
  Roaga-te dumneats pentru clasa parazitara a globului daca ti-e mila de ei, nu te opreste nimeni. Mie nu mi-e mila de acesti demonizati care ucid miliarde de oameni.
 • IC XC NI KA ► Augusta 26.01.2023 03:38
  Cu a t i t u d i n e a asta nu meritați niciun răspuns!

  Ca un ultim efort .. poate vreți se primit gândul cel bun..

  Așadar, Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci vrea ca pe TOȚI să ne mântuiască. Timp în care noi avem porunca iubiri și toate celelalte ..Dacă nu le împlinim, dacă nu ne pocăim.. ce mai poate El să facă?!.. e fix ca în cazul dracilor cu ex. Sf. Antoine .. că “nu au pocainta, nu ca El nu i-ar putea ierta”..

  “Eu nu voiesc moartea păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa și să fie viu. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la căile voastre cele rele!” (Iezechiel 33,11)

  Dvs. ce vreți? Vreți precum vrea Dumnezeu sau vreți ca dvs? Și ei, gunoaiele ..vor tot ca ei, nu vor ca Dumnezeu! Nota bene!

  La ‘darea de seama’ NU VOM AVEA cuvânt de îndreptățire în fata Lui Dumnezeu!
  Dacă vă întreabă Dumnezeu ce ați făcut dvs. concret pentru ca El să le dea gândul cel bun.. CĂ ȘI PE EI VREA SĂ-I MÂNTUIASCĂ?! (Asta nu înseamnă că nu le dă gândul ..le dă și ei îl resping! Nu, nu asta înseamnă. Înseamnă ce ați făcut dvs?? restul e în grija Lui)

  Ce am făcut noi toți ca El să ne salveze .. precum cetatea Ninive? Ce? Concret?

  Rugați-vă pentru toti, inclusiv pentru ei ..dacă aveți pretenții .. dacă nu, nu! Doar lamentați-vă și bălăriți steril că “El poate scoate un bine necesar sufletelor noastre.” DA POATE!! DACĂ FACEM ȘI NOI CEVA! CE? CEVA LEGAT DE PORUNCI ..EVIDENT!

  Rugați-vă, și noi toți: “Pe cei ce ne urăsc și ne fac nouă strâmbătate, iartă-i Doamne. Celor ce ne fac bine, fă-le bine..”

  Rugați-vă dacă aveți pretenții să nu mai înțelegeți pe DOS .. rugați-vă dacă vizați turma mică .. ref. porți..

  https://doxologia.ro/cuvant-de-folos/voi-zidi-biserica-mea-portile-iadului-nu-o-vor-birui


  Fraților, noi trebuie se avem treabă cu ‘turma mică’ nu cu porțile iadului .. Dumnezeu ne-a spus de ‘porțile iadului’ că sunt neputincioase .. că BISERICA LUI E DE N E C L N T I T ca să NU NE TEMEM ..să ne întărească în credință!
  Și ..ca să facem parte din ea (turma mică/Biserica Sa) noi TREBUIE să împlinim poruncile .. indiferent ce fac porțile/iadul/dracu’ ..Să avem mare grijă că f ușor ne ‘fură’ de nu mai știm ce avem de făcut .. ca dovadă .. ‘părerea-încăpățânare-neputință’ ridicată la nivel de virtute a dnei. Augusta ..

  Doamne, ajută!
 • IC XC NI KA ► IC XC NI KA 26.01.2023 09:18
  *porunca i u b i r i i
 • Orizont 23.01.2023 19:00
  Asta ma deranjeaza si pe mine - Sa le spunema "elite" e o capcana mentala care impune in avans o atitudine de subordonare , de inferioritate - Asa acordam in mod inconstient un statut superior unor PARAZITI .
  Sper ca redactia AN sa tina cont de acest aspect.
 • Zeta 23.01.2023 14:50
  Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat că „o reapariție a tuberculozei ar putea fi posibilă.. mai devreme sau mai târziu".

  Dr. Sucharit Bahkdi a zis de 2 ani de zile asta. Ca urmare a slăbirii șist imunitar la vaxați. Tbc, zona zoster, herpes, cancere...
 • Mircea Dragan 23.01.2023 16:44
  De fapt care-i treana cu pasapoartele de ''vaccinare'' chiar si digitale?
  Astia de au acceptat injectarile nu le suna a nimic.
  Se spune ca suntem prea multi dar..... astia au grija sa fim sanatosi si sa traim si mai mult. Fractura de logica.
  Vor sa ne omoare!
 • Orizont 23.01.2023 19:01
  Absolut .
 • Constantin8 23.01.2023 23:43
  Am injurat printre dinti de atatea ori cand am citit articolul, ca nu am putut sa il termin
 • cica 24.01.2023 13:30
  Discutam cu un tip despre boșorogii ăștia, mi-a zis că el nu mai citește ziarele de pe net, mi-a spus că nici nu știți să scrieți. Scrieți elite în loc de belite!
Ultima oră

22:00

Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică

21:35

Fratele procurorului general CPI, care l-a acuzat pe Putin de "răpirea copiilor", este PEDOFIL

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID