Cine a băgat UDMR-ul în PE? Incredibil: UDMR a luat 488 de voturi la europarlamentarele de la Câmpina unde sunt doar 19 maghiari!

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Puterea

Foto: Puterea

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scorul foarte bun obținut de UDMR la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024 a scos în evidență și o situație surprinzătoare și totodată inedită dintr-un oraș unde nu există niciun locuitor maghiar, semnalează Puterea.

La alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, UDMR-ul condus de Hunor Kelemen a obținut 6,53%, adică 577.833 de voturi. Însă, surprinzător, au fost localități unde nu există populație maghiară, dar cu toate acestea UDMR a obținut  o mulțime de voturi.

Un exemplu elocvent în acest sens este cazul municipiului prahovean Câmpina, unde UDMR, atenție, a obținut 488 de voturi, adică 3,78%. Dar, potrivit ultimelor date oficiale, în Câmpina trăiesc la ora actuală doar 19 maghiari. Se pune întrebarea firească: Cine a votat ca UDMR să obțină la Câmpina 488 de voturi? Răspunsul se cam știe, dar, din păcate, cei care știu, adică băieții cu ochii roată, nu-l fac public!
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • unnimenicelebru 14.06.2024 12:03
  Sincer ,am ramas perplex la aceasta informatie ! Sunt din Campina, am votat aici, in 50 de ani nu am vazut un ungur in oras sau vorbindu-se ungureste ! Nu se poate, e ceva la mijoc si nu miroase a bine !
 • Dorel Timpa 14.06.2024 13:38
  Parca hunor asta, din poza,

  dacă-și pune un turban in cap seamănă cu președintele Iranului al de a fost killerit !
 • Dromihete 14.06.2024 13:40
  Dedicatie de la "parteneru stategic"...Asta e reteta consacrata si poate va mai amintiti, nu demult la alegeri cum olteni, moldoveni si alti -eni, pe unde nu e nici picior de magiar, "brux" au deveni unguri si au votat pentru hudemere, haideti ma fratilor in Slatina sau in Craiova au votat nu stiu cate mii de unguri... Au inceput o noua migratie?
 • Passagero 14.06.2024 18:02
  Alegerile au fost fraudate masiv, inclusiv in Diaspora, se pare ca sefii AUR stiu asta, dar paradoxal, le convine.
  Iar au lucrat agenturili, iar romanii sunt priviti ca o cireada de prosti, planul merge inainte, asa cum a fost proiectat, pana se va alege praful, scapa cine poate.
 • viorel craciun 14.06.2024 20:03
  Este firesc , avem si un PRIMAR LA PLOIESTI , care a studiat " la BUDAPESTA " PE FUNDATIA " SOROS " si unul la Bucuresti , pe alta fundatie " SOROS " , sunt din Ploiesti si astept " nerabdator " ca simplu cetatean care se bucura de " noile reailzari zonale " ( acum ca activisti politici maine ca finantisti ) adica vom cum circula " BANII LUI SOROS INTRE BUCURESTI-PLOIESTI SI MAI NOU CAMPINA " se pare ca este o AXA , ne bucuram de efortul domnilor " politruci " in cauza , privind " axa banilor posibila " , asteptam rezultate .Vorba tiganului " unde-i ban este si mancare " Vom vedea .
 • Codreanu 14.06.2024 21:38
  ,,Cine a băgat UDMR-ul în PE?"

  Răspuns: cei care au ,,numarat" voturile, STS.

  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Serviciul_de_Telecomunica%C8%9Bii_Speciale

  Romania este prizoniera serviciului de securitate (SRI), serviciu aflat în slujba străinilor. Prin acordarea ( prin soft)de procentaje partidelor minoritare& marionetă, fura din voturi in detrimentul formațiunilor naționaliste, asigurând astfel un echilibru in tara ,,democrației" Romania.
 • Nata 14.06.2024 23:27
  Cine este UDMR? De ce sunt in parlamentul ROMÂNIEI? Mai au si 20 membri in parlament.
  "UDMR este membru-asociat al Partidului Popular European (EEP) și al grupului acestei organizații (EPPG) în Parlamentul European." - deci cei care voteaza pentru ei nu sunt romanii, ci ungurii - doar e "partid popular european" - greșesc? Daca am dreptate, poate sa nu fie niciun ungur - are cine vota. Oricine din Eu poate vota pentru ei? Afara cu plaga asta din parlament si ca organizație politica in tara noastră.
 • tomac 15.06.2024 08:56
  În județul Vâlcea în comuna Păușești-Măglași au fosr 3 reprezentanți UDMR in biroul electoral , toți trei cu nume românești....
  PeSeDe-ul are nevoie de UDMR nu ?

  https://www.primariapausesti-maglasi.ro/alegeri2024/Proces%20verbal%20nr.%206%20privind%20completarea%20Birourilor%20Sectiilor%20de%20Votare%20-%20Pausesti-Maglasi.pdf4
Ultima oră

17:33

Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, a murit la doar 53 de ani

17:32

Fotograful Evan Vucci, omul potrivit, la locul potrivit

16:10

Cei mai importanți ideri mondiali au exprimat solidaritate după tentativa de asasinare a lui Trump

16:01

Doi ani de la Experimentul Philadelphia: Atacul asupra lui Trump a deschis vraiște Porțile Iadului

15:59

Profitând de haosul din America, rușii au început să atace Ucraina cu bombe de trei tone

15:39

Rapperul Wiz Khalifa și-a aprins joint-ul în fața copiilor, la Costinești. VIDEO de la festivalul de drogăngeală Beach, Please!

15:31

De-a prinsa pe cocoțate cu ANI

15:25

OVIDIU PAPADIMA – o Flacără a „GÂNDIRII” românești

15:06

Adrian Onciu: Autorii morali ai tentativei de asasinat

14:15

Rusia, reacție tăioasă la tentativa de asasinat a lui Donald Trump: Mai bine ați finanța poliția americană cu banii pe care îi trimiteți în Ucraina

13:25

Zelenski se declară ”îngrozit” de atentatul împotriva lui Donald Trump

12:35

Conducerea Secret Service, chemată să dea explicații în Parlament după tentativa de asasinat asupra lui Trump

12:13

Un susținător al lui Trump spune că a avertizat Serviciile Secrete despre prezența unui bărbat înarmat cu câteva minute înainte de atac: ”De ce nu l-au scos de pe scenă?”

12:01

Biden condamnă tentativa de asasinat asupra lui Trump și îndeamnă la unitate

07:00

Mefistonescu