
Foto de la manifestația organizată de Starea de Libertate: Dana Vedorini / FB

După ce zile la rând a fost pusă la zid contestându-i-se calitatea profesională și chiar integritatea facultăților mintale - tocmai de către un personaj dereglat mintal cum e CTP - , medicul bihorean Flavia Groșan iese la atac, scrie Denisa Miron de la ȘtiripeSurse. Într-o serie de trei postări pe contul personal de Facebook ea susține că salvează oameni și că o face cu succes și îi invită pe toți contestatarii cu plăcere la cabinet pentru a constata la fața locului cum se întâmplă totul:
”Voi, cei care muriți de grija mea, haideți azi si mâine in cabinetul meu să vă arat cum salvez oameni. Chiar aș avea mare nevoie de ajutor. Eu fac consultul, cum numai eu știu sa-l fac, iar voi să vă ocupați cu transmiterea documentelor medicale. Ce ziceți?
PS: Uite cum se învârte roata. Ehe, cand eram eu invitata in sectiile ATI...”, spune medicul.
Peste câteva ore îi pune la punct și pe cei care au ridiculizat consulturile online pe care le are:
”Ce mi plac mie ăștia care imi ridiculizează consultul online. Este foarte adevarat, nu oricine poate face un online. In joc este viața omului si onoarea ta profesională. Îți asumi sau nu îți asumi. Aparent simplu, dar foarte complicat si plin de răspundere in realitate...
PS: Am sute de cereri de online. Oameni care așteaptă de la mine o speranța. Iar mintea mea este in alta parte...”
Peste alte câteva ore anunță că așteaptă foarte mulți la rând în online și pentru că va trebui să se apere și în fața Colegiului Medicilor în urma multelor reclamații le face o propunere:
”Ieri va spuneam de logistica unui studiu clinic. Dar realitatea este acum si aici. Așadar, hai sa ne facem logistica zilei de mâine, cand sunt chemată la audieri la Colegiul Medicilor. Va propun ca toți cei care v ati programat mâine după amiaza la cabinet si consulturile online seara sa le amânăm pe sâmbăta, exact la aceeasi ora. Știu că am rămas în urma cu online -l. O sa ma străduiesc să vă aud pe toți.
PS: Va rugam sa ne anuntați daca renuntati la programare. Mulțumim.”,
Doctorița-minunte și-a început seria de mesaje cu o trimitere spre un studiu clinic pe care îl puteți CITI AICI.
„Vreti studii clinice? va rog sa cititi macar concluziile. Asta inseamna un studiu clinic, care presupune echipe mari de medici, asistenti, IT isti si nu in ultimul rand, o resursa financiara importanta. Un studiu clinic nu inseamna o enumerare de cazuri.”, a scris Flavia Groșan, așteptată mâine la Colegiul Medicilor din Bihor.
În acest timp GRUPUL FACEBOOK „Alături de Flavia Groșan” a depășit 100.000 de susținători în doar trei zile. Felicitări!
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
"Un director dintr-un spital cu multe plângeri penale spunea, într-un cadru privat, că nu se teme, pentru sunt ACOPERITI din punct de vedere medical. Ce poate să însemne acest lucru? Că au urmat, cu sfințenie, protocolul Ministerului Sănătății. ”În elaborarea acestui protocol de tratament comisia a primit sprijinul direct al Comisiei științifice Covid-19 a Ministerului Sănătății”, se arată în protocolul reviziuit din Monitorul Oficial din 3 decembrie 2020. Șefii Comisiei sunt epidemiologul Adriana Pistol și microbiologul Alexandru Rafila, iar printre membri figurează și Virgil Musta, cel mai vocal medic din spațiul public. Surprinzător este faptul că reprezentantul României la OMS, dr.Alexandru Rafila, a afirmat, atacând, astfel, opiniile medicului Flavia Groșan, că protocolul Ministerului Sănătății e sfânt"
Eram într-o tabără, în urmă cu vreo 25 de ani, unde veneau adolescenți cu aviz de sănătate de la medic. Era o obligație pentru a fi primit în tabără. Dar mai aveam acolo și o asistentă care,, fără analize,, doar privind persoana respectivă anula unele avize spunând că X sau Z are boala cutare. Și într-adevăr așa era. Era doar o asistentă în vârstă.
Eu am fost bolnav de hepatită (în urmă cu vreo 50 de ani) într-o stare foarte gravă. După cinci săptămâni de spitalizare am fost externat și am beneficiat de concediu medical încă vreo câteva luni. Având concediu am plecat în orașul natal, la părinți. Tata văzând că nu arăt bine m-a dus la un medic bătrân care consulta doar acasâ și doar cunoscuți. (Nu mai avea voie să profeseze): Mi-a examinat ficatul prin palpare și mi-a spus: „Citești prea mult. Eu m-am mirat și i-am spus că medicii care mă trataseră nu mi-au interzis să citesc, deși vedeu pe noptiera mea teancul de reviste (nu de divertisment, ci cu podere științifică).
Tatamentul prescris de el și interdicția de a-mi mai expune creierul la eforturi mari, m-au salvat de la nebunie. El mi-a explicat cum efortul intelectual depus de mine putea să-mi afecteze creierul.
Deci se poate face și așa.