Certificatele de Nevaccinat se dau ca pâinea caldă pe internet. Florin Chilian a primit de la ActiveNews primul Certificat și Diploma de Merit pentru câștigarea celui mai mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii. DOCUMENT

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După anunțul ActiveNews de 1 Decembrie privind distribuirea Certificatelor de Nevaccinat primul care l-a solicitat și l-a și primit pe loc a fost muzicianul Florin Chilian, căruia îi mulțumim că ne este alături.

Critic acerb și sarcastic al unei lumi în declin, Florin Chilian a completat pe Facebook informația privind „Certificatul de Nevaccinat și Diploma de Merit pentru câștigarea celui mai mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii” cu LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR din România, spre aducere aminte. La adresa indicată puteți adăuga în continuare nume și fapte.

În același timp, o adevărată frenezie s-a declanșat pe internet pentru obținerea documentului nesecret. Luis Bratu de la Legitimă Apărare a fost asaltat de cereri și nu a mai putut prididi la realizarea și difuzarea a câteva sute de Certificate de Nevaccinat personalizate. Postarea sa a numărat 3000 de aprecieri și peste 400 de comentarii cu cereri și 500 de redistribuiri. Solicitările continuă în valuri.

Pentru că nu avem capacitatea de a tipări cel puțin 15 milioane de Certificate vă îndemnăm să le descărcați personal spre imprimare de AICI sau prin accesarea Diplomei de mai jos și vă reamintim că, spre deosebire de altele, acestea chiar sunt gratuite și, în plus, fără cod QR.

Comentariile oamenilor de pe internet care s-au bucurat de inițiativa noastră simpatică de Ziua Națională sunt fabuloase. Redăm câteva:   

„CERTIFICAT DE OM LIBER”

  • Și eu îl merit! Sunt în Austria unde presiunea era mare. Era să-mi pierd și jobul și nu m-am vaccinat!
  • Și eu vreau acest certificat! Am rezistat acelui război psihologic cu mare încredere în Bunul Dumnezeu,deși lucrez in sistemul sanitar.
  • De unde putem face rost de acest certificat???
  • Bună dimineața! Felicitări! Vreau și eu acest certificat! Să fie așa că o mulțumire pentru câte jigniri am primit când le spuneam să nu se vaccineze! In 2020, după ce am ieșit din carantină, am intrat in direct la o emisiune radio, unde o prezentatoare foarte zeloasă îndemna oamenii la vaccin, apoi nu pot descrie ce a urmat! Ce cuvinte am primit atât de la acea prezentatoare cât și de la cei care susțineau vaccinarea!...Vă doresc o zi minunată!
  • Oh, tare mi-as dori un astfel de certificat. Chiar l-as inrama!
  • Super tare...tot respectul din Ungaria!
  • Felicitări! Mare dreptate! Succes pentru izbanda de a demonstra ca totul a fost o excrocherie si manipulare impotriva fiintei umane! Sa nu-i judecam pe unii care au fost siliti si obligati sau unii au facut-o chiar de buna voie. Eu si parte din familia mea am luptat sa nu ajungem cobai si am reusit, cu riscul de a ne fi fost ingradite drepturile si libertatea! Ni-l dorim, il meritam! Multumesc! Pana la urma ... bunul Dumnezeu are ultimul cuvant! Indiferent cate strategii vor inventa nu sunt vesnice si nici de durata! Rugaciune si speranta ca vom invinge mereu! Asa sa ne ajute bunu l Dumnezeu!
  • Dumnezeu să vă binecuvânteze! Și eu aș vrea un certificat pentru câtă suferință și jigniri am primit din partea celor din jur, care credeau în mincinoși. RESPECT!
  • As dori și eu unul, lucrez în Horeca și am fost impotriva vaccinării. Am rezistat doar cu puterea credinței în Dumnezeu.
  • Eu m-am vaccinat! Lucrez si trebuie sa zbor cu avionul; altfel ramaneam fara slujba.
  • Este o bună idee.Un certificat de om liber, cu demnitate și care încă mai gândește logic și nu joacă după cum îi poruncesc spurcaciunile care conduc lumea!
  • Multumim din inimă! Cred ca o pun pe ușa la intrare!
  •  Vreau și eu, din tot sufletul!
  • Trebuie să-l obțin! Mai ales că demența asta „medicală” am înfruntat-o în Germania. Era o presiune la locul de muncă, ceva fantastic! Eram obligați, prin lege, să ne testăm la fiecare 24 de ore. Altfel, nu aveam voie să lucrăm. Urlau și zbierau la noi ,ne jigneau încontinuu. Am fost vreo 6 români care ne-am ținut drept, pe poziție... Și am răzbit! Am toate testele, pe hârtie, în ordine cronologică. Într-o zi, ma voi folosi de ele. Într-un proces!
  • Din nefericire, experimentul continuă . Certificatul verde este pe agenda lor și pentru viitoarele "scamatorii". Dumnezeu să ocrotească oamenii doritori de pace și libertate de pretutindeni!
  • A fost îngrozitor, cu adevărat. Bravo noua tuturor celor ce nu am cedat planului malefic al unor demenți si tuturor ce ne arătau cu degetul de parca eram niste paria ai societății, închizându-ne toate ușile in nas indiferent de ce problema aveam de rezolvat si multe altele...
  • Totuși, să nu-i discriminăm pe vaccinați cu acest Certificat...
  • Problema este ca acum vor vrea și cei vaccinați acest certificat, ca să nu pice prost. Când noi nu ne-am vaccinat ne făceau criminalii purtători de virus. Noi trebuie să le arătam că nu suntem la fel de rasiști ca și ei: le facem câte două dacă este nevoie!
  • Doar Dumnezeu a fost cu noi toti cei neintepati. Ne-a luminat mintile, ne-a dat curaj, ne-a ajutat sa suportam tot. Dar sa stiti ca asta e doar o mica gustare. Raul adevarat il avem inca de suferit noi dar nici celor intepati nu le va fi usor...

Doamne ajută tuturor!



Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Briela 04.12.2022 07:20
    Citind aceste rînduri m-am întristat, aducîndu-mi aminte de celebrul ”certificat de revoluționar” care și-a pierdut cu totul adevărata semnificație. Dragă redacție, fără supărare și fără falsă modestie, la ce bun acest certificat?

    Domnul sau doamna Zeta avea mare dreptate cînd scria acum 3 zile :
    ”Dar trebuie să declin. Mă îmbie la trufie mai mult decât dețin. Și mai e și faptul că știu foarte bine ce și cine sunt. Nu vă supărați prea mult pe mine.”

    Slavă lui Dumnezeu că nu ne-am smintit în acea perioadă și încă mai facem umbră pămîntului!
  • crazy bobz 04.12.2022 15:20
    Lauda, glorie si slava lui Dumnezeu, vede si ne apara!
  • mapuni 04.12.2022 08:05
    Fara suparare, suna tot atat de prost ca si certificatele de revolutionar, dupa lovitura de stat din decembrie 89! In timp atatea cerificate s-au dat, ca te si minunai de unde atatia revolutionari... Asa si aici o sa se ajungă la concluzia ca doar o mâna de oameni s-au vaccinat...
  • Poenaru2016 04.12.2022 12:50
    Nu sunt nici intepat nici testat. Nu m-am testat niciodata, dar acest asa-zis certificat nu ma intereseaza. Noi cei care am rezistat tuturor presiunilor, insultelor, batjocoririlor, etc. etc. trebuie sa ne pastram si Credinta in Dumnezeu dar si ratiunea cu baza crestina si sa nu devenim ca ceilalti aroganti, dispretuitori, trufasi. Sa nu uitam niciodata ca trufia este cel mai raspandit pacat.
  • Briela 04.12.2022 14:14
    Subscriu, aveți perfectă dreptate!
Ultima oră

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO