Cercetătorii japonezi dau în judecată Guvernul pentru că a ascuns adevărul despre vaccinul COVID. Dr. Fukushima: În calitate de medic și om de știință nu am avut de ales decât să iau măsurile legale. Este amenințată însăși existența națiunii japoneze!

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Twitter

Foto: Twitter

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Astăzi, am intentat un proces împotriva guvernului japonez pentru anularea acțiunii administrative", a anunțat Dr. Masanori Fukushima în timpul unei conferințe de presă pe 2 februarie 2023. Deoarece Ministerul japonez al Sănătății refuză să recunoască legătura de cauzalitate dintre vaccinuri și decese, profesorul Fukushima și o echipă de cercetători au declarat că „nu au avut altă soluție decât să îndrăznească să întreprindă o acțiune în justițieÂ, relatează VigilantFox.

Masanori Fukushima este expert în boli infecțioase și profesor emerit la Universitatea din Kyoto - cu peste 25 de ani de experiență în oncologie. El a devoalat pericolele și ineficiența vaccinurilor și a condamnat public Ministerul Sănătății din Japonia la sfârșitul anului trecut într-o luare de poziție care a făcut înconjurul lumii. „Suneți idioți?” - a întrebat el revoltat funcționărimea Ministerului Sănătății, într-o dezbatere publică în care el prezenta dovezi irefutabile. „Au murit mii de oameni din cauza vaccinurilor!”, mai spunea el.
 
Citiți și:Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO
 
VIDEO cu anunțul despre acționarea Guvernului japonez în justiție:
 

„Astăzi, este o chestiune de o importanță fundamentală pentru guvernul japonez să colecteze și să dezvăluie în mod continuu date exacte", s-a exprimat profesorul Fukushima. „Cu toate acestea, am fost martor la recentul scandal de fraudă comis de Ministerul Sănătății".
 

 „Am ajuns să realizez că aceasta este o problemă gravă din punct de vedere istoric, care amenință însăși existența națiunii japoneze", a subliniat el. În calitate de medic și om de știință, nu am avut de ales decât să îndrăznesc să iau măsuri legale." Dr. Fukushima continuă, explicând importanța dezvăluirii oneste a datelor de sănătate publică.

„Nu mai este nevoie să spunem că este absolut important să dezvăluim date reale privind eficacitatea și siguranța vaccinării împotriva virusului COVID-19. Acest lucru se datorează faptului că astfel de date sunt direct legate de asistența medicală, de mijloacele de trai și de economia oamenilor. Prin urmare, cred că guvernul japonez, adică Ministerul Sănătății, trebuie să divulge aceste date în mod corespunzător publicului."

Profesorul Masanori Fukushima defalcă apoi câteva date surprinzătoare. „Aruncați o privire la datele pentru grupele de vârstă 65-69 și 70-79 de ani", a implorat el. „În mod surprinzător, numărul de noi infecții sau de cazuri pozitive la 100.000 de persoane este de patru ori mai mare pentru persoanele care au fost vaccinate de două ori, în comparație cu persoanele nevaccinate."
 
Pe aceeași temă: MODERNA cu METAL. Japonia confirmă oficial marile „teorii ale conspirației” despre vaccin: compuși magnetici în serul experimental aruncat la coș de Tokio

 „De asemenea, uitați-vă la datele furnizate de Consiliul consultativ în septembrie 2021", a invitat el. „Rata de mortalitate a persoanelor nevaccinate și ratele de mortalitate ale persoanelor vaccinate cu o doză și cu două doze au fost descrise în mod corespunzător. Conform descrierii cu roșu, vaccinarea a redus într-adevăr rata de mortalitate pentru cei cu vârsta de peste 65 de ani. Cu toate acestea, pentru toate vârstele, vaccinarea a demonstrat efectul opus, provocând rate mai mari de mortalitate. Acesta este un fenomen paradoxal", a afirmat el.


„Ca atare, datele privind ratele de mortalitate fuseseră deja publicate în documentele oficiale, până la urmă. Cu toate acestea, în datele de anul trecut, Ministerul Sănătății a șters toate aceste informații", a detestat Dr. Fukushima.
 
Recomandăm și interviul ActiveNews cu un reputat medic japonez: EXCLUSIV. Dr. MASAHIKO OKADA prezintă românilor un ADEVĂR ȘTIINȚIFIC care ar trebui să blocheze vaccinarea pe loc. EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%. INTERVIU ActiveNews cu reputatul profesor japonez. VIDEO

De fapt, vaccinarea a fost recomandată pe baza explicației că vaccinarea nu previne infecția, dar vaccinarea previne bolile grave și reduce rata mortalității." Cu toate acestea, a replicat Dr. Fukushima, „conform rezultatelor datelor publicate de Consiliul Consultativ în septembrie 2021, baza pentru recomandarea vaccinării pentru toate vârstele nu ar mai trebui să existe. În ciuda acestui fapt, Ministerul Sănătății a mers mai departe cu vaccinarea".

Și, ca atare, profesorul Fukushima consideră că situația este „o criză națională gravă". „Acesta este motivul pentru care am decis să intentez un proces împotriva guvernului în acest moment."
 
Vezi și: Interdicții și pentru cei vaccinați: Japonia interzice donarea și transferul de sânge de către persoanele vaccinate împotriva coronavirusului

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Carbid 06.02.2023 20:07
    NU s-a ascuns nimic! Oamenii s-au ascuns de adevar, cum bine spunea dna Calițescu pe NașulTV!
    guvernul japonez putea să intrebe cititorii ActiveNews că le-am fi spus ce e cu vaccinul!
  • Carbid 06.02.2023 20:48
    ...și când o să afle Cercetătorii japonezi că nici masca nu ajută????
  • Leonesse ► Carbid 07.02.2023 08:26
    Bine punctat!
  • Leonesse 06.02.2023 20:14
    Are un nume predestinat domnul profesor Fukushima. Sa produca tsunami-ul si cutremurul necesar ca sa auda toata omenirea, sa se trezeasca!
  • Poenaru2016 06.02.2023 21:31
    Mă tem că profesorul Masanori Fucushima va avea soarta fostului PM al Japoniei Shinzo Abe! Încleștarea e pe viață și pe moarte !
  1. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  8. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  9. Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

  10. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

Ultima oră

22:11

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației