Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jucătorul profesionist de jocuri video și starul Twitch Tyler Belvins, cunoscut sub numele de Ninja de către fanii online, a fost diagnosticat cu cancer de piele, potrivit Hollywood Reporter.
 
 
Gamerul în vârstă de 32 de ani a intrat miercuri pe X (cunoscut anterior sub numele de Twitter) pentru a împărtăși vestea, despre care a spus că este încă în stare de șoc.

"În urmă cu câteva săptămâni am mers la un dermatolog pentru un control anual al pielii/moalei pe care Jess l-a programat proactiv pentru mine. Era o aluniță pe talpa piciorului meu pe care au vrut să o îndepărteze doar pentru a fi atenți. S-a dovedit a fi melanom, dar sunt optimiști că am prins-o în stadii incipiente", a scris el, detaliind ce s-a întâmplat la programarea pe care soția sa o făcuse pentru el.

El a continuat: "Mi-a apărut o altă pată întunecată în apropiere, așa că astăzi au făcut o biopsie și au îndepărtat o zonă mai mare din jurul melanomului, în speranța că la microscop vor vedea margini clare, fără melanom, și vom ști că l-am prins. Sunt recunoscătoare că am speranța de a găsi acest lucru la timp, dar vă rog să luați acest lucru ca pe un PSA pentru a vă face controale ale pielii."
 
Belvins are aproape 24 de milioane de abonați pe YouTube. De asemenea, el este recunoscut ca fiind cel mai urmărit utilizator pe platforma de livestreaming Twitch, cu 19 milioane de urmăritori.

După ce a câștigat popularitate online în lumea jocurilor profesionale, Belvins a devenit o vedetă și primul gamer care a ajuns pe coperta revistei ESPN. El a publicat un roman grafic, Ninja: The Most Dangerous Game, și a apărut în spotul publicitar al NFL pentru aniversarea a 100 de ani de la Super Bowl. De asemenea, a devenit primul gamer care și-a lansat propriul pantof, Adidas "Time In" Nite Jogger și, în 2019, a apărut în popularul reality-serial de competiție, The Masked Singer.

În 2019, Blevins a părăsit Twitch pentru platforma de streaming Mixer a Microsoft de la acea vreme, dar în cele din urmă s-a întors la Twitch în 2020, după ce Mixer s-a închis. "Sunt recunoscător că am speranța de a găsi acest lucru devreme, dar vă rog să luați acest lucru ca pe un PSA pentru a vă face controale ale pielii", a scris el pe rețelele de socializare.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici