Ce s-a întâmplat cu Simona Halep. Analiza ActiveNews la Starea de Libertate cu Pompiliu Diplan. AUDIO/VIDEO

De ActiveNews  /  

Foto: Twitter Simona Halep

Foto: Twitter Simona Halep

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Simona Halep a rămas fără trofeul de la Wimbeldon, câștigat anul acesta de Ashleigh Barty, după ce jucătoarea de tenis, deși s-a deplasat până în Marea Britanie, a renunțat să mai participe în cadrul turneului internațional invocând problema musculară suferită în luna mai. Pe lângă Wimbledon, Halep și-a anulat și prezența la Olimpiada de la Tokio, după alte patru competiții abandonate de când s-a vaccinat cu Pfizer la TV.

Pompiliu Diplan de la Starea de Libertate a reflectat în emisiunea sa de la Nașul TV analiza ActiveNews Reclama, sufletul vaccinului. Este Simona Halep o victimă tăcută a vaccinării anti-Covid? Sportiva de performanță a adunat în palmares șase retrageri la rând de la competiții internaționale, inclusiv Jocurile Olimpice de la Tokyo

Prezentăm și noi filmarea, care poate fi de folos pentru varianta audio a articolului, mulțumindu-i realizatorului TV.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Cacovean Adrian 10.07.2021 23:07
  Ce să se întâmple? Nu poți primi premii de la Pfizer și de tenis în același timp! Este vedetă Pfizer acum!
 • Orizont 11.07.2021 13:06
  ATENTIE:
  https://www.national.ro/social/presedintele-iohannis-ne-ameninta-cu-vaccinarea-fortata-728583.html#comment-117767
 • the elder 02.09.2021 04:57
  Oameni buni, traim in apogeul societatii capitaliste,ultima faza a exploatarii omului de catre om si dupa cum vedeti,banul este cel care dicteaza si perpetueaza de citeva sute de ani inegalitati si discrepante care fac o diferenta in modul in care 90% din populatiectraieste aproape intreaga viata in cvasisaracie si dependenta decprograme sociale, etc, etc.
  Asa si cu Simo a noastra, pe care cum ai vorbio caci iubeste banul etc este Simona noastra, mindria unui popor si consider ca trebuie sa lasam Cesarului ce este al sau! Banul, ochiul Satanei, marul discordiei si numitorul comun al tuturor lipsurilor!
  Desigur ca nu este drept sa primesti asemenea sume, la un turneu numai cit altii fac poate in 2- 3ani de munca! Si Simona plateste o groaza de taxe sa nu credeti ca nu! DecSimona trebuie sa ne bucuram si sa nuvne pese decit de performanta care, secpare, din cauza greselii cu vaccinarea,dacacacfostcpe bune,deja sau vazut problemele!
  Sa ii dorim sa apuce sa mai joace citiva ani buni si sa ne mai descreteasca fruntile!
  Ea a fost si va fi o constanta inspiratie pt ointreaga generatie de fete si baieti in tenisul romanesc, sa speram ca va deschide academie si ii va ajuta in special pe cei nevoiasi sa faca performanta, de ce sa nu credem si speram ca este si va realiza acest vis! Ce este mai minunat sa pui sufletul la un astfel de vis ?
  In rest, oameni buni, nu va vaccinati dar fortificativa sistemul imunitar si protejati cu dragoste si emphatie umana rudele mai in virsta, pe cei bolnavi si cu comobirditati care pot aduce intradevar moartea,caci bacteria Covid, este ca si vaccinul din primul razboi mondial, conceput ca un adevarat bumerang biologic impotriva sistemului nostru imunitar, iar creatorii sint criminali fara nici o urma de Dumnezeu si teroarea pe care au instaurat o a paralizat mentalul omenirii care nu mai este in stare sa gindeasca, sa se apere prin logica si imunitate de turma!
  Necazul care nea lovit, fiind atit de perfect planuita, nu poate fi oprit decit de oameni si numaivoameni, prin unirea maselorcsi revolte populare cu inlaturarea puterii polituce, cumparate de Satanisti si de toti pe care ii cunoastem ca au un rol primordial in aceasta ucidere in masa! In primul rind doctorii trebuie sa explice ce contine vaccinul,ce riscuri pot fi si care este avantajul vaxului! Cum poate fi bun cind si cu 3 vaccinuri mor oamenii pe rupte pt ca sistemul imunitar a fost alterat prin acceptarea serului criminal! Etc, etc!
  Nu vreau sa par ca bat cimpii, azi am iesit din spital cu un covid care ma tintuit 10 zile si numai prima zi am avut peste37, usoara tuse si durere de cap si piept!
  Incepind de a doua zi nu am mai tusit, nu am mai avut temperatura si 3-4 zile am primit oxigen prin doua orificii in nas si antibiotice prin venele de la miini!
  Plaminii au fost crecti, am avut doua scanere si zilnic miau controlat respiratia, de 4-5 ori/ zi!
  In top, am diabet tip2 si neuropathie la ambele talpi,plus o mica tensiune tinuta de doi ani sub control ca si diabetul
  Doctorita ma intrebat daca sint vaccinat. Iam raspuns ca nu am nici o intentie si cred in puterea ADN ULUI primit de la Dumnezeu!
  Ar trebui sa va faceti ,ati fi mai ferit, etc.
  In tot acest timp la spital, sotia singura axasa cu Covid caxsi mine dar cu un tratament adus de feciorul meu de la care am luat cu totii Covid, un tratament pe baza de vitamine,B3,D3, Qoercitina,Vit C, Zinc, Crome. Si sotia are un stent de 6 ani si in tot acest interval a avut atac de panica aseara, asta axfost si motivul ca mi am cerut externarea intrucit eacera singura in carantina si teama pt ea ma presat sa cer externarea!
  Va rog sa imi iertati intruziunea in timpul si viata dumneavoastra, consider insa ca trebuie spuse lucrurilor pe nume cu discernamint, astfel lumea nu va mai fi infricosata, tot trebuie sa murim de ceva!
  Apropo de sistemul imunitar, zilnic, 5 pina la 10 km de mers pe jos, inot si soare!
  Vara este scurta in Canada, doar 2 luni si zboara!
  Va doresc tot binele din lume! Cred cu tarie ca trebuie sa invatam cu totii sa regasim puterea de a iubi, de a ierta, de a incerca in permanenta sa ne aducem o contributie cit mai pozitiva si plina de dragoste pt aproape!
  Cu deosebita stima si cu dragoste si recunostinta pt Simona!
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?