Cazul inginerului gorjean decedat pe 1 martie după vaccinarea cu AstraZeneca a ajuns în atenția procurorilor italieni. Va răspunde Valeriu Gheorghiță pentru că nu a suspendat administrarea serurilor retrase în 9 țări din UE?

De Părău Vlad  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


VIDEO Antena3:

Procurorii din Italia cer date despre moartea unui român de 47 de ani vaccinat cu o doză din lotul de AstraZeneca retras astă-primăvară din peste 9 state europene, dar păstrat în România pentru că Valeriu Gheorghiță declara senin că „trebuie să ne asumăm” riscul și să mergem înainte cu vaccinarea. Este vorba despre Ioan Barbu, inginerul gorjean decedat după administrarea serului Astra Zeneca pe 1 martie la Târgu Jiu, potrivit relatărilor de la Antena3 și ActiveNews. Anchetatorii italieni au ajuns să se intereseze despre românul nostru după ce, în aceeași perioadă, mai multe persoane au murit în peninsulă după administrarea dozelor de ser AstraZeneca, printre care un polițist și un militar.

Recent, a ajuns la Târgu Jiu cererea de colaborare a procurorului italian adresată autorităților române, o solicitare care a fost admisă, a transmis Antena3. Anchetatorul cercetează mai multe decese subite după vaccinarea cu doze dintr-un lot de „vaccinuri” Covid de la AstraZeneca ce a fost raportat cu probleme în luna martie.

Decesele din Italia s-au întâmplat în același timp cu cel de la Târgu-Jiu, care a fost mușamalizat, negându-se existența unei legături de cauzalitate între vaccinare și infarctul suferit de gorjean la două zile după injecție.

Cu toate acestea, problemele cardiace sunt una dintre reacțiile adverse comune tuturor „vaccinurilor” Covid, iar bărbatului din Târgu-Jiu i-au fost găsite cheaguri de sânge în organele interne, o manifestare tipică pentru produsul AstraZeneca. 

Deși inițial „autoritățile” au declarat că suspendaseră lotul-problemă venit din Italia, a reieșit că gorjeanului îi fusese administrată o doză din acel lot, respectiv ABV2856.

Citiți și: Barbatul mort în Gorj a fost vaccinat cu lotul AstraZeneca retras de 9 țări. Gheorghiță spune că nu e nici o problemă. PANICĂ ÎN GORJ. MORȚI PE BANDĂ ÎN ITALIA

Totul s-a întâmplat în același timp în care în Italia mai multe persoane au murit la câteva ore după administrarea dozelor de „vaccin” de la Astra Zeneca în luna martie, printre ele numărându-se un polițist și un militar. Aceste morți suspecte sunt cercetate de anchetatori italieni care, mergând pe firul investigației, au dat de cazul similar semnalat la Târgu-Jiu, dar mușamalizat de autoritățile române. 

Însă procurorii din Italia au văzut că acest caz se aseamănă cu cele din peninsulă și vor să investigheze și moartea gorjeanului. În cadavrul acestuia s-au descoperit, la autopsie, trombi care au stârnit și interesul anchetatorilor italieni. Reporterii Antena 3 spun că au solicitat Parchetul pe această temă, iar instituția a replicat că nu i-a fost semnalat acest caz. De unde rezultă că s-a evitat raportarea reacției adverse la vaccin și nu s-a pornit nici o anchetă penală, românilor fiindu-le mai ușor să se debaraseze de problemă, punând-o pe seama unor afecțiuni cardiace preexistente. A trebuit să vină Parchetul Italiei ca să trezească Parchetul din România.
 
Citiți și: PREMIERĂ: Cheaguri de sânge în organele interne ale inginerului din Gorj decedat după vaccinul AstraZeneca, pe 1 martie, la Târgu Jiu. Gheorghiță nu a suspendat vaccinarea cu AstraZeneca. Cine plătește acum pentru moartea inginerului? 
 
În luna martie, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare a declarat, la Aleph News, că bărbatul decedat în Gorj, după ce a primit ser din lotul suspendat în Italia după ce s-au raportat reacții adverse de natură trombotică, a suferit un infarct miocardic și nu există legătură între vaccinare și deces. Mai mult, susținea Valeriu Gheorghiță, că mortalitatea prin infarct este pe primul loc în România așa că ar trebui să înțelegem că e normal să fi murit de atac de cord.
 

„A fost comunicat în detaliu cu ce s-a întâmplat în cazul persoanei din Gorj. Era vorba despre o persoană, care deși nu era în evidență cu boli cronice, în urma raportului necropsiei a reieșit că avea, de fapt, antecedente de infarct miocardic, de fapt sechele. Vreau să aduc aminte că mortalitatea este pe primul loc (pentru infarct – n.r.). În acest moment nu există o informație care să ateste legătura dintre vaccinare și apariția acestor evenimente”, susținea Valeriu Gheorghiță.

Această abordare a fost, însă, ferm contestată de rudele decedatului.
 
„N-am știut că se întâmplă așa ceva. Nu avea probleme. Noi n-am suferit nici unul de inimă în familie! Mama a murit la 92 de ani, eu am 78 de ani, soțul la fel. N-am avut probleme cardiace în familie”, spunea în luna martie mama defunctului, citată de Antena3, declarație care a fost preluată și de ActiveNews.
 
A se vedea articolul: „A murit din vaccinul ăsta!” Dr. Gheorghiță contrazis de mama bărbatului de 46 de ani mort după vaccinarea cu AstraZeneca: „Noi n-am avut probleme cardiace în familie. Mama a murit la 92 de ani, eu am 78 de ani, soțul la fel”
 
Cazul pare a fi tras la indigo cu cel al unui tânăr de 35 de ani din Vaslui care a murit în martie de „stop cardio-respirator” în urma vaccinării cu serul Covid de la Pfizer. Andrei Zaharia s-a stins la mai puțin de 48 de ore după ce a făcut rapelul, iar moartea i-a fost pusă, din pix, pe seama unor afecțiuni preexistente inventate, cum ar fi diabetul de care nu suferea.
 
 
De asemenea, în cazul tânărului Bogdan Daniel Berki, decedat la 6 zile după vaccin, autoritățile locale împreună cu DSP-ul i-au inventat comobirditatea obezitate, deși tânărul era prefect normal.
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Rusi 06.08.2021 14:53
    Cine este vinovat trebuie sa raspunda penal
  • DANA Q 06.08.2021 18:30
    Toti acesti criminali,în frunte cu dobitocul asta de gheorghita,ar trebui trasi la raspundere pentru crima,împreuna cu cei ce/au ascuns acest fapt,stiind ca trebuia retras acel vaccin,deci a fost premeditat.Mai grav.
    ALO PROCURATURA!!!!!!ALO JUSTITIA!!!! Ce mama dracului faceti sau mai bine zis ,nu faceti????????A trebuit sa faca lumina în acest caz procurorii din Italia.Santeti niste lasi si nesimtiti si va doresc sa aveti si voi parte de aceeasi soarta,si veti avea conform legii,dupa cum faci asa primesti.Cîte zile mai mai aveti sa le traiti cu gandul la acest fapt,sa aveti parte doar de remuscari.
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires