Cartoforul Covidului, Streinu Cercel, lovește din nou: Cărțile încă nu s-au jucat! La toamnă moartea se întoarce. Să luăm exemplu de la metodele de carantinare ale Chinei

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ciuda faptului că majoritatea țărilor au renunțat la măsurile restrictive anti-covid, există „specialiști” care vorbesc despre o revenire a pandemiei. Printre aceștia se numără și medicul Adrian Streinu-Cercel, fost manager al Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș, amintește Doctorul Zilei sub titlul: Pandemia nu s-a terminat! Adrian Streinu-Cercel: „Cărțile încă nu s-au jucat! China face carantină adevărată”.

Potrivit DC News, dr. Streinu-Cercel a avertizat că pandemia de COVID-19 încă nu s-a terminat și că sunt șanse ca vaccinul împotriva noului coronavirus să fie făcut sezonier „în funcție de cum se reconfigurează SARS-CoV-2”.

„Cărțile încă nu s-au jucat, sunt departe de a se fi jucat, pandemia nu s-a terminat și lumea trebuie să înțeleagă acest lucru”, a declarat Streinu-Cercel, potrivit sursei citate.

„Nici anticorpii care sunt generați în timpul bolii nu sunt pereni. Cărțile încă nu s-au jucat, sunt departe de a se fi jucat, pandemia nu s-a terminat și lumea trebuie să înțeleagă acest lucru! Și, atunci, cel mai bun lucru este să ne protejăm, pentru că altceva la îndemână, în momentul de față, nu prea mai avem”, a mai spus Adrian Streinu-Cercel.

Reamintim că zilele trecute din nou guralivul Cercel, scos la înaintare pe interval cât se ceartă Arafat cu Rafila iar tinereii Gheorghiță și Baciu spală ca șobolanii putina CNCAV, a declarat că motivul pentru care vaccinul nu oprește transmiterea Covidului este că „avem moleculele legate”.

Este greu să vorbim la momentul de față de carantină, pentru că noi am așteptat foarte mult până să instituim carantina, câteva luni bune. Ăsta se cheamă timp pierdut! Dacă ne uităm ce se întâmplă în China în momentul de față, ea aplică o carantină strictă, pe sistemul nu intră nimic, nu iese nimic și încearcă să izoleze cu acele garduri puse în fața blocurilor, blocarea ușilor, etc.

E adevărat că pare ca o tragedie când se întâmplă așa ceva, dar dacă iei în considerare cam câte milioane de locuitori sunt acolo și pericolul din punct de vedere sanitar, pericolul este enorm. Iar numărul de decese potențiale se estimează a fi foarte mare, așa că e greu de spus ce ar trebui să fie făcut, dar asta în condițiile în care deja începem să avem niște instrumente de lucru.”

Cercel pare prin aceste declarații să susțină demența din Shanghai, unde locuitorilor testați pozitiv le-a fost refuzat tratamentul medical pentru bolile cronice de care suferă, drept urmare mulți dintre ei au recurs la suicid.

Același Cercel susținea acum doi ani că virusul nu va ajunge niciodată în România pentru că Wuhan este „doar un punctuleț pe harta lumii”.

Acești idioți cu patalama de specialiști au decis măsurile pandemiei care au dus la moartea a zeci de mii de români.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Andri 11.05.2022 13:31
    Oricare ar fi pb lui, duhovniceasca sau patologica, individul nu e ok.
  • ioansperling 11.05.2022 13:34
    Stie el ce stie și nu se poate abtine să tacă!
    Din păcate...
  • SandaManda 11.05.2022 16:24
    Exact! Ceva de genul Gates ..om de bine, doar ne-a anuntat.
    Cand tu planifici, stii ce urmeaza nu?

    Ne-au mai amenintat si inainte de Craciun ca din Ianuarie vor fi zeci de mii de morti, va amintiti?, si nu li s-a adeverit.....deci mai dau si rateuri cu planul lor.
  • adyyon ► SandaManda 11.05.2022 17:02
    Ei nu sînt Dumnezei, cu toate că în sensul ăla forțează lucrurile. De aia "mai dau și rateuri". Căci, prin "pedepsele" lor aplicate nouă, oamenii mai evoluează. Și atunci... Înseamnă că lațul se strînge și mai mult în jurul răului.
  • SandaManda ► adyyon 11.05.2022 17:19
    Corect, ei nu sunt nimic. Au ei planul lor, dar are si Dumnezeu Planul Lui. Vezi ca pe cativa dintre ei deja i-a luat doamna cu coasa.
  • Adrian Dan 11.05.2022 14:17
    Streinii - băgați primii la carantina pe care ne-o pregătesc nouă! Și numai ei, ca să scăpăm de alte pandemii!
  • George 11.05.2022 14:19
    Îmi place la individul ăsta că e viteaz. Am observat o anumită vitejie în cuvintele lui! Sper să și-o mențină pe perioada întregii lui vieți.
  • DanielaBMED 11.05.2022 14:52
    Astia nici nu ne-ar mai scoate din case, chiar si de ar fi covidul un banal guturai. Ce-i aia sa-ti curga nasul ? E periculos ! Ciudatii care ne conduc... Oricum, OMS-ul ne baga acum pe gat tot ce vor, caci semnara tarisoarele toate ca delega drepturi depline OMS-ului.
  • DanielaBMED 11.05.2022 14:57
    China face si dictatura adevarata, nu numai ...”carantina adevarata”. Multor indivizi sus pusi in societatea de azi au nostalgie dupa dictatura comunista, cand nimeni nu misca in front.
  • adyyon 11.05.2022 16:58
    "Virusul" Covid este de fapt... Exces de zel din partea 5G. Sîngele se încheagă în vene, și de aici apar tot felul de probleme. De aia lumea simte că nu mai are aer. Păi ce aer să mai aibă, cînd sîngele nu mai transportă corpului oxigenul necesar?!? Cum poate fi combătut "virusul"?!? Cu aspirină naturală, luată de două ori pe zi. Semnele se văd după două săptămîni. P.S: vorbesc din proprie experiență. Am, pe blocul de vis-a-vis o uriașă antenă de genul. Iar simptomele le-am simțit pe propria piele. Tratamentul așișderea. Și chiar funcționează.
  • antitirani 11.05.2022 23:32
    Daca diavolul ar avea un chip, sigur ar semana cu acest individ .
  • Mircea Dragan 12.05.2022 08:55
    Mah Cercel, mah nebunule! De ce nu te inchizi tu in casa si nu rogi politia sa-ti sigileze usa?
  • Rusi 12.05.2022 09:17
    Asta este irecuperabil
Ultima oră

13:00

Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!

12:13

Liviu Alexa și Anca Alexandrescu au avut dreptate: Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea șantajează oameni de afaceri cu sute de mii de euro și ”rezolvă” dosare în justiție. Înregistrări halucinante

02:00

Ultimă Oră: Gabriela Firea (PSD) și Sebastian Burduja (PNL), noii candidați la Primăria Capitalei! Alegerile de la București se încing

01:30

23 aprilie: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință. Ștefan cel Mare și Sfânt l-a avut pe steagul său de luptă în toate bătăliile. LA MULȚI ANI!

01:10

”Aveam 30 ani când viața s-a oprit. Când s-a lăsat cortina și ziduri au început să fie înălțate” - Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, martir anticomunist și mărturisitor ortodox al secolulul XX

00:30

ÎNDRĂZNEȘTE, VITEAZULE GHEORGHE! Cele 13 pătimiri ale Sfântului Mare Mucenic Gheorghe în iconografie

23:30

O profesoară îl apără din Olanda pe Vlad Țăranu, ”un stindard al iubirii de țară”: Scrisoare Deschisă către Ministerul Educației din România, direcția Colegiului Național "George Barițiu" Baia Mare și Inspectoratul Școlar Maramureș

23:10

Părintele Pimen Vlad din Muntele Athos a susținut conferința ”Povestiri din Sfântul Munte”, organizată de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților - VIDEO

22:29

Subiți împreună! Un medic de pe Ambulanță din Italia a murit subit de infarct în timp ce resuscita un pacient care suferise un stop cardiac pe stradă

21:56

Primul pas spre eutansie legală în România? O lege ciudată a trecut de Senat: ”Terapia Durerii”!

21:32

Operațiune-fulger a Rusiei: Peste 20.000 de parașutiști iau cu asalt orașul ucrainean Ceasov Iar

19:59

Părintele Nicolae Tănase, replică incomodă la scandalul declanșat de progresiști

18:21

Fenomenul care ia amploare: Cazurile de cancer diagnosticate la persoane sub 50 de ani au crescut, la nivel global, cu 79%

17:30

Dan Puric conferențiază de Sfântul Gheorghe la Librăria Sophia. Marți, 23 aprilie 2024, orele 18.00, o nouă lansare în cadrul CONFERINȚELOR FAMILIA ORTODOXĂ

17:03

SUA, raport șocant: Planned Parenthood a încasat venituri de 2,9 miliarde de dolari anul trecut și a ucis în fiecare zi 1.075 de bebeluși în avorturi