Campanie mincinoasă a Guvernului pentru vaccinul de Covid în presa română plătită de stat. Vaccinul are cel puțin 15 EFECTE ADVERSE. Medic real: „Nu am văzut niciodată o frecvență atât de mare a efectelor secundare pentru un vaccin”

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Radio România, ca și la alte posturi și publicații, a început deja noua campanie plătită de propagandă a vaccinului Comirnaty produs de Pfizer și BioNTech deși nu am văzut să se fi publicat vreo Ordonanță de Urgență în acest sens. Conform AlephNews Guvernul are disponibili pentru noua campanie de propagandă de la 40 de milioane de lei până la 200 de milioane dacă va fi nevoie, adică până la peste 40 de milioane de euro.

UPDATE: Dl Dan Preda, Directorul Radio România Actualități, postul la care am auzit prima oară spotul pro-vaccinare al Guvernului, ne-a transmis că RRA nu primește bani din această campanie, fiind un post public. Facem cuvenita precizare. Pentru posturile private situația se încadrează probabil celei evidențiate de AlephNews. Problema mesajului înșelător al reclamei guvernamentale rămâne oricum, pe gratis sau pe bani, drept pentru care o vom reclama chiar noi la CNA.

Reclama de "Interes Public" concepută de Guvern și auzită de noi ar trebui să intre de urgență în atenția CNA pentru că promovează o minciună crasă, și anume că acest vaccin are "foarte puține reacții adverse". Căutând sursa reclamei am descoperit un întreg calup de acest gen de promovări false, care se încadrează lejer la FAKE NEWS, chiar pe pagina de Facebook a Guvernului României. L-am găsit chiar și pe gheorghițul din reclamă, medic primar la Matei Balș, care vorbește în reclamă ca și cum el ar fi contribuit la realizarea vaccinului: "Această experiență ne-a ajutat să obținem într-un timp record vaccinul...", spune medicul-tevemodel. Alo, CNA, Bălăceanca, Arafat, luați-l pe Napoleon de la Matei Balș că mâine-poimâine aflăm că el a eradicat și SIDA și Ebola, nu numai Covidul!

Scopul este clar: sădirea încrederii privitorului, care o ia de bună, mai ales prin repetiția la nesfârșit a minciunii. Dar aceasta se numește în termeni de specialitate publicitate înșelătoare, combaterea acesteia fiind unul dintre motivele înființării Consiliului Național al Audiovizualului (CNA). Astfel, potrivit prevederile legislației audiovizualului la care facem referire (Decizia CNA nr. 220 /2011 privind Codul de reglementare a conținutului audiovizual, cu modificările și completările ulterioare) campania înșelătoare trebuie sancționată conform următoarelor articole:

"Art. 64 - (1) În virtutea dreptului fundamental al publicului la informare, furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte următoarele principii : (…) b) informarea cu privire la un subiect, fapt sau eveniment să fie corectă, verificată și prezentată în mod imparțial și cu bună-credință ;

Art. 83 - Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația de a asigura respectarea normelor ortografice, ortoepice și morfologice ale limbii române, stabilite de Academia Română. - [și înțelegerii corecte a sensului cuvintelor, desigur - n.n.]

Art. 93 (1) Comunicările comerciale audiovizuale trebuie să respecte, indiferent de formă și de durată, principiile de protecție a minorului, de informare corectă a publicului, de respectare a demnității umane, de asigurare a unei concurențe loiale și să nu utilizeze practici comerciale incorecte, înșelătoare sau agresive, așa cum ele sunt definite de Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 101 Este interzisă orice formă de promovare a unor produse sau a unor servicii care sugerează publicului ori îl instigă să renunțe la alte produse sau servicii similare ori asemănătoare identificabile."

Aici se pot face sesizările de rigoare către CNA.

Nu-i mai dăm numele tele-vedetei vaccinale de la Balș ca să n-o facem de râs. Bănuiesc că o să vă inunde oricum ecranele TV deși noi vă sfătuim din toată inima nu să închideți televizoarele ci să le aruncați direct la coș, după ce le spargeți, ca să nu se mai otrăvească cumva și alții cu minciunile transmise prin intermediul lor. Între care și cele despre care vorbim aici.

Haideți să o luăm de la limba română. DEX - PUȚIN/Ă/E: Care este în cantitate mică, un pic; care nu este de ajuns; insuficient. Cu exemplul oferit de DEX (valabil în cazul nostru): Puțină minte.

Dacă la PUȚINE mai adăugăm și FOARTE ce mai rezultă? Foarte puține? 1,2, câte?

Domnule doctor Napoleon Bonaparte, haideți să citim chiar pe prospectul vaccinului ce înseamnă acele "FOARTE PUȚINE REACȚII ADVERSE":

1. Peste 80% dintre cei injectați - durere la nivelul locului de administrare a injecției (>80%),

2. Peste 60% - fatigabilitate (>60%)

3. Peste 50% - cefalee (>50%)

4. Peste 30% - mialgie (durere musculară)  (>30%)

5. Peste 30% - frisoane  (>30%)

6. Peste 20% - artralgie (durere localizată în articulații) (>20%)

7. Peste 10% - febră (>10%)

8. Peste 10% - tumefiere la nivelul locului de administrare a injecției (>10%)

9.  Tulburări hematologice și limfatice - Limfadenopatie

10. Tulburări ale sistemului imunitar - Anafilaxie; hipersensibilitate

11. Tulburări psihice - Insomnie

12. Paralizie facială periferică acută

13. Tulburări gastro-intestinale - Greață

Aceste FOARTE PUȚINE EFECTE ADVERSE sunt publicate de companiile producătoare în prospectul vaccinului. Altele mai pot apărea, cum ar fi cazuri deja raportate, inclusiv în timpul testelor, de fracturi ale mandibulei (situație trecută în Raportul oficial către UE - pagina 108) (14) și spargeri de dinți din cauza frisoanelor puternice generate de administrarea vaccinului Covid cât și reacții alergice mai grave sau mai puțin grave (15) la persoanele sensibile. Nu mai adăugăm moartea, pentru că companiile producătoare au susținut că cei 6 (șase) morți vaccinați în timpul testelor au murit din alte... comorbidități....

Recapitulăm pentru Bonaparte de la Balș: 15 (CINCISPREZECE) FOARTE PUȚINE EFECTE ADVERSE! Declarate.

Avem practică înșelătoare de promovare a unui produs cu potențial de risc asupra unor categorii de oameni? Avem.

Considerăm că Grupul de Comunicare Strategică și CNA-ul trebuie să intervină de urgent pentru amendarea drastică și chiar închiderea imediată a posturilor și site-urilor care propagă această minciună guvernamentală cu FOARTE PUȚINE EFECTE ADVERSE ale vaccinului de Covid (desigur, glumim; trebuie doar amendat Guvernul și retrasă publicitatea înșelătoare făcută - culmea! - tot pe banii noștri). Prezentăm spre edificare calupul care conține propaganda mincinoasă de FAKE NEWS în baza acestui text, nu înainte de vă informa și care este părerea unui medic real, nu a unuia plătit să mintă, privind vaccinul Covidului.

„Nu am văzut niciodată o frecvență atât de mare a efectelor secundare pentru un vaccin”, spune șeful secției de boli infecțioase de la Pitié-Salpêtrière (foto)

Pentru cei care nu știu Pitié-Salpêtrière din Paris este cel mai mare spital din Franța și unul dintre cele mai mari din Europa, afiliat Universității Sorbona, una dintre cele mai cunoscute universități din lume.

Profesorul francez Eric Caumes a provocat un cutremur în lumea medicală afirmând, pe 9 decembrie a.c., că nu a văzut niciodată așa de multe efecte adverse la un vaccin, ca la cel produs de Pfizer, scrie LifeSiteNews, citat de ActiveNews pe 12 decembrie 2020.

Caumes, șeful departamentului de boli infecțioase de la spitalul Pitié-Salpêtrière din Paris - deci nu vreun Cercel, Rafila sau Arafat -, nu este unul dintre medicii etichetați „contra curentului”,  pronunțându-se pentru toare restricțiile și pentru al doilea lockdown. El a spus că există riscul unui „al treilea val” de infecții dacă oamenii nu respectă regulile și nu se distanțează, mai ales de  Crăciun.

El a mai declarat că se va vaccina anti-Covid-19 atâta timp cât nu este un vaccin „ARN” - ca cel distribuit acum și în România.

Dar Caumes și-a exprimat îngrijorarea cu privire la aceste vaccinuri. Într-un interviu acordat prestigioasei publicații Le Parisien pe 9 decembrie a.c., el s-a plâns de lipsa datelor științifice disponibile din rezultatele și efectele secundare ale acestora, spunând că nu va avea niciodată încredere orbește în industria vaccinurilor doar din comunicatele de presă pe care le dau companiile.

Citind cele 53 de pagini, ceva m-a frapat. Nu am văzut niciodată o frecvență atât de mare de efecte secundare pentru un vaccin! În afară de reacțiile minime datorate injecției, cum ar fi roșeața locală și durerea, alte efecte nedorite sunt identificate la rate relativ ridicate, în special la tineri, după a doua doză. Luați exemplul febrei, poate apărea temporar după o injecție, este clasic. Dar acolo, 15,8% dintre cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani au avut 38°C sau mai mult în termen de șapte zile de la a doua injecție. Și 45% au fost nevoiți să ia medicamente pentru febră sau durere. Vorbim și despre 55% dureri de cap, 62% oboseală. Nu se poate, asta este prea mult, poate fi o problemă”.

În interviul pentrru Le Parisien, Caumes a fost întrebat ce părere are despre situația din Anglia, unde la două zile de la prima campanie de vaccinare, autoritățile au emis o recomandare de urgență prin care solicitau persoanelor cu alergii severe să nu ia vaccinul, după ce doi pacienți au suferit efecte adverse severe. „Sunt surprins pentru că aceste reacții adverse nu sunt enumerate în documentul agenției americane pentru medicamente, care este singura mea sursă", a spus el. „Asta confirmă că nu ar trebui să ne grăbim".

Declarația lui Caumes este semnificativă deoarece acesta, ca medic și profesor universitar, nu poate fi suspectat că nu sprijină gestionarea de către guvernul francez  a pandemiei. El susține doar că vaccinul Pfizer ARN nu este sigur.

„Principala mea grijă acum e că lucrurile ar putea merge prost cu aceste vaccinuri.  Vom fi apoi criticați că am sărit etapele, ni se va spune: ați fost naivi și ați plătit scump pentru aceste doze, fără a ști dacă sunt sigure. Dacă ne vom înșela, întreaga istorie a vaccinologiei va fi discreditată. Astăzi, avem impresia că trebuie să alegem de partea cui să fim. Dar nu este totul negru sau alb, poate fi gri”, a conchis medicul francez.

Să le spună asta cineva și propagandiștilor (poate nu chiar așa de) ieftini de la Guvern!

Dacă vreți să vedeți cu cât a fost până acum plătită (mituită) presa ca să cânte în struna acestei propagande minciunoase (de la măști nerecomandate chiar de către OMS acum la vaccinuri cu "foarte puține reacții adverse") intrați la AlephNews.

MINCIUNA GUVERNAMENTALĂ AICI:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Orizont 31.12.2020 14:19
  Sa Țineți sub atenta observație odioasa și mincinoasa campanie - E un contrast imens între realitate și clipurile în stil nord - coreean.
 • Rusi 31.12.2020 15:19
  Asteptam cu nerabdare, pentru binele Romaniei ,sa se vaccineze membrii guwernului si marele geniu in fizica johanis.
 • Orizont 03.01.2021 22:28
  Circula pe net :

  Ma numesc Rob Oswald
  „Am un doctorat în virologie și imunologie. Sunt om de știință în laborator clinic și am testat 1500 de probe „presupuse” pozitive Covid 19 colectate aici în S. California. Când eu și echipa mea de laborator am făcut testarea prin postulatele și observația lui Koch sub un SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în oricare dintre cele 1500 de probe. Ceea ce am constatat a fost că toate cele 1500 de probe au fost în principal gripa A, iar unele au fost gripale B, dar niciun caz de Covid și nu am folosit B.S. Test PCR. Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare ale Universității din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID. Au găsit gripa A și B. Toți am vorbit apoi cu CDC și am cerut probe viabile de COVID, pe care CDC le-a spus că nu le pot furniza, deoarece nu au avut probe.
  Am ajuns la concluzia fermă prin toate cercetările și lucrările noastre de laborator, că COVID 19 a fost imaginar și fictiv. Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de morți au murit din cauza morbidităților, cum ar fi bolile de inimă, cancerul, diabetul, emfizemul etc. Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid 19 cu care să lucrez.
  Noi, din cele 7 universități care am făcut testele de laborator pentru aceste 1500 de probe, acționăm acum în judecată CDC pentru fraudă Covid 19. CDC nu ne-a trimis încă un singur eșantion viabil, izolat și purificat de Covid 19. Dacă nu pot sau nu ne vor trimite un eșantion viabil, spun că nu există Covid 19, este fictiv. Cele patru lucrări de cercetare care descriu extrasele genomice ale virusului Covid 19 nu au avut niciodată succes în izolarea și purificarea probelor. Toate cele patru lucrări scrise pe Covid 19 descriu doar biți mici de ARN care aveau o lungime de doar 37 până la 40 de perechi de baze, care NU ESTE UN VIRUS. Un genom viral este de obicei de 30.000 la 40.000 de perechi de baze. Cu cât de rău se presupune că Covid ar fi peste tot, cum se face că nimeni din laboratoarele din întreaga lume nu a izolat și purificat vreodată acest virus în întregime? Asta pentru că nu au găsit niciodată virusul, tot ce au găsit au fost doar bucăți mici de ARN care nu au fost niciodată identificate ca virus.
  Deci, ceea ce avem de-a face este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an, COVID 19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat această farsă COVID (gripa deghizată ca un virus nou) pentru a aduce tirania globală și un stat de supraveghere totalitară a poliției la nivel mondial, iar acest complot a inclus fraude electorale masive ”.
  -Dr. Rob Oswald
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO