Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

De Părău Vlad  /  

Foto:„Drepturile mele nu se sfârșesc acolo unde încep fricile tale! Jos obligativitatea vaccinării!” (change.org)

Foto:„Drepturile mele nu se sfârșesc acolo unde încep fricile tale! Jos obligativitatea vaccinării!” (change.org)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Camionagiii au protestat masiv la granița dintre Canada și SUA sâmbătă, după ce ordinul de vaccinare obligatorie cu seruri experimentale Covid impus de Administrația Covid a început să se aplice și la vamă, împiedicându-le accesul în țară inclusiv șoferilor de TIR, ceea ce produce deja întârzieri ale lanțului de aprovizionare.

„Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, a intrat în vigoare un orin de vaccinare obligatorie COVID-19 pentru toți cetățenii non-americani care trec granița din Canada și Mexic în SUA, inclusiv pentru șoferii de TIR. Canada a implementat săptămâna trecută un mandat similar de vaccinare COVID-19 pentru șoferii de TIR din SUA care intră în Canada, iar acest lucru perturbă deja lanțurile de aprovizionare din Canada”, scrie publicația Health Impact News

Noi am prezentat sumar informația încă de sâmbătă, în articolul despre protestele care au avut loc în majoritatea țărilor occidentale. Cu toate astea, presa canadiană nu suflă o vorbuliță pe această temă. Despre presa română, ce să mai vorbim? 
 
Camionagiii protestează împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie la granița dintre SUA și Canada la Emerson, Manitoba. VIDEO:


 Convoiul Libertății 2022: Lasă-l să ruleze în lungul autostrăzii! Ottawa, venim! VIDEO:
 
 
Convoiul de mai sus face parte dintr-o mișcare a camionagiilor din toată Canada, care și-au dat întâlnire sâmbăta viitoare (29 ianuarie) la Ottawa pentru a cere încheierea carantinării, retragerea ordinelor de vaccinare obligatorie și a restricțiilor pandemice. Ei au semnat și o petiție care a strâns aproape 7.000 din cele 7.500 de semnături pe care și le-a propus.
 
Mai mult, camionagiii din mișcarea Convoiul Libertății către Ottawa 2022 și-au compus și un imn pe acorduri de muzică country, prin care îl atenționează pe premierul vaccinist Justin Trudeau că sunt hotărâți să vină „să facă gălăgie” în orașul lui. VIDEO: 


Citiți și: OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • adria 25.01.2022 08:55
    Din ciclul "Imbecilitatea nu are margini" :
    1. Nu cu mult timp în urmă premierul Justin Trudeau le-a spus canadienilor că nu va permite ca cei vaccinați să fie puși în pericol stând lângă cei nevaccinați într-un avion. Urmarea a fost că cei nevaccinați nu au mai fost lăsați să călătorească cu trenul sau cu avionul.
    2. Același Trudeau a promis că nu va lăsa pe nevaccinați să distrugă economia Canadei.
    ---
    Daca cei nevaccinați sunt o primejdie pentru cei vaccinați și pentru economie, cum a declarat PM (Prima Marionetă) Trudeau, de ce sunt împiedicați acești 'indezirabili' să iasă legal din Canada ??

    Dintotdeauna oamenii au încercat în general să treacă ilegal granița în Canada din Statele Unite. Este absolut îngrijorător și un semn al degradării calității vieții în Canada inversarea acestei tendințe.

    Unii dintre cei veniți în Canada cu speranța unei vieți mai bune recurg la măsuri extreme: pe 21 ianuarie 2022 o familie de 4 persoane (soț, soție, bebeluș și adolescent) au fost găsiți morți în Manitoba, la aproximativ 10 metri nord de granița cu SUA. Cei patru au fost identificați ca o familie din India, parte a unui grup mai mare care a încercat să intre în Statele Unite mergând pe câmpuri acoperite de zăpadă într-o regiune izolată, în condiții de frig extrem.
    (https://torontosun.com/news/news-news/trudeau-says-four-people-found-frozen-to-death-in-manitoba-were-family-from-india)
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului