Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

De Vlad Pârău  /  

Foto:„Drepturile mele nu se sfârșesc acolo unde încep fricile tale! Jos obligativitatea vaccinării!” (change.org)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Camionagiii au protestat masiv la granița dintre Canada și SUA sâmbătă, după ce ordinul de vaccinare obligatorie cu seruri experimentale Covid impus de Administrația Covid a început să se aplice și la vamă, împiedicându-le accesul în țară inclusiv șoferilor de TIR, ceea ce produce deja întârzieri ale lanțului de aprovizionare.

„Sâmbătă, 22 ianuarie 2022, a intrat în vigoare un orin de vaccinare obligatorie COVID-19 pentru toți cetățenii non-americani care trec granița din Canada și Mexic în SUA, inclusiv pentru șoferii de TIR. Canada a implementat săptămâna trecută un mandat similar de vaccinare COVID-19 pentru șoferii de TIR din SUA care intră în Canada, iar acest lucru perturbă deja lanțurile de aprovizionare din Canada”, scrie publicația Health Impact News

Noi am prezentat sumar informația încă de sâmbătă, în articolul despre protestele care au avut loc în majoritatea țărilor occidentale. Cu toate astea, presa canadiană nu suflă o vorbuliță pe această temă. Despre presa română, ce să mai vorbim? 
 
Camionagiii protestează împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie la granița dintre SUA și Canada la Emerson, Manitoba. VIDEO:


 Convoiul Libertății 2022: Lasă-l să ruleze în lungul autostrăzii! Ottawa, venim! VIDEO:
 
 
Convoiul de mai sus face parte dintr-o mișcare a camionagiilor din toată Canada, care și-au dat întâlnire sâmbăta viitoare (29 ianuarie) la Ottawa pentru a cere încheierea carantinării, retragerea ordinelor de vaccinare obligatorie și a restricțiilor pandemice. Ei au semnat și o petiție care a strâns aproape 7.000 din cele 7.500 de semnături pe care și le-a propus.
 
Mai mult, camionagiii din mișcarea Convoiul Libertății către Ottawa 2022 și-au compus și un imn pe acorduri de muzică country, prin care îl atenționează pe premierul vaccinist Justin Trudeau că sunt hotărâți să vină „să facă gălăgie” în orașul lui. VIDEO: 


Citiți și: OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

The Great Reset: Analyzing Davos 2022 & Their Agenda

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • adria 25.01.2022 08:55
  Din ciclul "Imbecilitatea nu are margini" :
  1. Nu cu mult timp în urmă premierul Justin Trudeau le-a spus canadienilor că nu va permite ca cei vaccinați să fie puși în pericol stând lângă cei nevaccinați într-un avion. Urmarea a fost că cei nevaccinați nu au mai fost lăsați să călătorească cu trenul sau cu avionul.
  2. Același Trudeau a promis că nu va lăsa pe nevaccinați să distrugă economia Canadei.
  ---
  Daca cei nevaccinați sunt o primejdie pentru cei vaccinați și pentru economie, cum a declarat PM (Prima Marionetă) Trudeau, de ce sunt împiedicați acești 'indezirabili' să iasă legal din Canada ??

  Dintotdeauna oamenii au încercat în general să treacă ilegal granița în Canada din Statele Unite. Este absolut îngrijorător și un semn al degradării calității vieții în Canada inversarea acestei tendințe.

  Unii dintre cei veniți în Canada cu speranța unei vieți mai bune recurg la măsuri extreme: pe 21 ianuarie 2022 o familie de 4 persoane (soț, soție, bebeluș și adolescent) au fost găsiți morți în Manitoba, la aproximativ 10 metri nord de granița cu SUA. Cei patru au fost identificați ca o familie din India, parte a unui grup mai mare care a încercat să intre în Statele Unite mergând pe câmpuri acoperite de zăpadă într-o regiune izolată, în condiții de frig extrem.
  (https://torontosun.com/news/news-news/trudeau-says-four-people-found-frozen-to-death-in-manitoba-were-family-from-india)

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII

16:56

Se învârte roata în Războiul din Ucraina: Cad măștile propagandei