Calvarul campionului mondial la patinaj, Roman Kostomarov, departe de a se fi încheiat. Urmează să-i fie amputată mână, după ce i-au fost amputate picioarele

De Andrei Nicolae  /  

Foto: Observator

Foto: Observator

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patinatorul artistic rus Roman Kostomarov își revine lent după operația prin care i-au fost amputate picioarele și degetele de la mâini, dar imediat ce-și va recâștiga forțele va urma o a doua operație, prin care îi va fi amputată și o mână, relatează RomâniaTV.

Amintim că Roman Kostomarov, în vârstă de 46 de ani, a ajuns la spital cu o pneumonie severă. Ulterior, boala a degenerat și s-a ajuns la o infecție a sângelui. Din cauza infecțiilor severe, medicii au luat decizia de a-i amputa picioarele.

Acum, zvonurile care vin de la spitalul unde este internat Kostomarov nu sunt bune. De fapt, medicii se tem că inima lui nu poate rezista la o altă amputare a mâinii, intervenție absolut necesară pentru a elimina riscul unei posibile cangrene.

Supărat și șocat de amputații, patinatorul Roman Kostomarov ar fi fost aproape să-și atace soția, Oksana Domnina, singura care are voie să intre în camera lui. Ar fi țipat în direcția femeii: „Nu mă auzi și nu mă înțelegi”, conform sursei citate.
 
Citiți și: Campion mondial rus la patinaj artistic - FĂRĂ MÂINI ȘI FĂRĂ PICIOARE! Internat de urgență în spital cu pneumonie severă, medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile și picioarele după ce boala a degenerat și s-a ajuns la o infecție a sângelui
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Coronoia 18.03.2023 18:16
    Cine draq a mai auzit de pneumonie care sa duca la amputarea membrelor! adica ce-are coada vacii cu stampila primariei. Ti-e si sila cu ce gaselnite penibile vin "medicii" numai ca sa ascunda efectele sfantului "vaccin".
  • Patriot Roman 18.03.2023 19:11
    Adica i-au amputat picioarele ca are inf. a sangelui sau pneumonie? Fara acordul lui! Acu vor sa-i amputeze o mana ca sa nu faca cangrena??? Medicina de secol 18! In ce tara se intampla grozavia asta?Pneumonia nu se mai trateaza cu antibiotice etc.? Mai nou ai amputeaza picioarele apoi bratele? Mi se pare bataie de joc la adresa acestui om de catre medcii care l-au slutzit! Astia sint eroii in halate albe?
  • Mircea Dragan 18.03.2023 20:14
    2 doze de Sputnik V.
  • Leonesse 19.03.2023 15:23
    Stii sigur asta? Stii sigur ca traieste in Rusia si nu in Austria( a fost casatorit cu o austriaca. Acum e casatorit cu o rusoaica. Dar nu am dat de informatia ca ar trai si locui in Rusia ( ca sa fi facut vax Sputnik). Clar ca sangele infectat nu e de la altceva decat de la vax, dar ceva imi spune ca a facut Pfizer si nu Sputnik.
  • Mircea Dragan 19.03.2023 10:00
    L-au taiat p-asta de o sa ramana decat bustul de el.
Ultima oră

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”