COVID-19 și Variola Maimuțelor - Aceeași Mână, același Scenariu?

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Laboratorul biologic din Wuhan, despre care există dovezi că a fost locul de origine al virusului SARS-CoV-2, a derulat același tip de cercetări „gain on function” și pe virusul Variolei Maimuțelor.

Informația se găsește într-un articol din publicația științifică Virologica Sinica, apărut în februarie anul acesta, deci cu numai trei luni înainte de izbucnirea ciudatei epidemii care se răspândește cu rapiditate.

Cercetările „gain of function” urmăresc să sporească agresivitatea, transmisibilitatea și periculozitatea unui virus.

National Pulse scrie:

„Institutul de virusologie din Wuhan a asamblat un genom de virus al variolei maimuțelor, permițând ca virusul să fie identificat prin teste PCR prin utilizarea unei metode despre care cercetătorii avertizează că poate crea «un agent patogen contagios».”

Într-adevăr, studiul recunoaște că metoda de Transformare – Recombinare Asociată, folosită la Wuhan pe virusul de Variolă a Maimuțelor, dacă este „aplicată în virusologie, poate ridica potențiale îngrijorări de securitate, mai ales când produsul asamblat conține un set complet de material genetic ce poate fi refăcut într-un agent patogen contagios”.

Bomba publicată de National Pulse vine după ce surse din Centrul European pentru Combaterea și Controlul Bolilor (ECDC) au dezvăluit că actuala tulpină de Variola Maimuțelor pare să fie total diferită de cele două cunoscute până acum și ar fi fost creată în laborator.

De asemenea, la ECDC ar exista discuții dacă este vreo legătură între apariția noului virus și acuzațiile Rusiei la adresa cercetărilor biologice americane efectuate în laboratoarele din Ucraina.

Așa cum, doar cu câteva săptămâni înainte de apariția COVID a fost organizată o simulare a unei pandemii de coronavirus, și în martie 2021 a existat o simulare a unei pandemii cu Variola Maimuțelor. La ambele simulări a fost prezentă Fundația Gates.

Imediat după apariția primului caz în SUA, administrația Biden s-a grăbit să comande 13 milioane de doze de vaccin, semn că se pregătește o nouă vaccinare în masă.

De asemenea, la fel ca în cazul COVID, birocrații sanitari de la Organizația Mondială a Sănătății au avertizat că festivalurile din această vară și adunările mari de oameni ar trebui restricționate, pentru că accelerează răspândirea noului virus.

În weekend, Belgia a devenit prima țară care a dictat carantina.

Izbucnirea epidemiei de Variola Maimuțelor coincide cu Adunarea Mondială a Sănătății, unde se încearcă semnarea unui „Tratat al Pandemiei”, prin care s-ar impune practic o Dictatură Sanitară planetară sub egida OMS, peste capetele țărilor semnatare.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • 1917 24.05.2022 17:57
  Deci, tot China si tot cu bani americani ???
  Va este frica sa spuneti asta sau nu va dati seama ca astansugerati ?
 • Adryan 24.05.2022 18:33
  O demonstrație asemănătoare dar cu mai multe date și conexiuni:
  https://rumble.com/v15hxkj-new-amazing-polly-52022-boom-caught-red-hnded-planning-a-monkey-pox-event.html
 • Mircea Dragan 24.05.2022 18:42
  Este momentul sa desfiintam OMS.
 • Irina Savu 24.05.2022 19:51
  Cred ca glumiti. Ca sa desfiintam OMS ar trebui sa le taiem finantarea. Dar ce poti face cand uite
  cine este OMS, cine o finanțează și ce face cu banii.
  Organizația Mondială a Sănătății are o istorie de 72 de ani și funcționează ca o agenție specială în cadrul Națiunilor Unite. Cu sediul central în Geneva, are peste 7.000 de angajați. Banii organizației se consumă pe programe de acces la servicii medicale, dar și pe proiecte în cazurile de urgență medicală.

  OMS, în cifre
  Fondată pe 7 aprilie 1948;
  Venituri de 4,4 miliarde de dolari în 2019;
  Peste 7.000 de angajați din 150 de țări;
  Are sediul central în Geneva;
  Director general este Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, fost ministru de externe și al sănătății în Etiopia;
  Cei mai mari finanțatori ai organizației sunt Statele Unite, Marea Britanie și fundația finanțată de fondatorul gigantului IT Microsoft, Bill Gates, și de soția sa Melinda.
  .............................................................................
  Deci, cine sa desfiinteze OMS?
 • Orizont 24.05.2022 21:39
  In momentul in care o grupare obscura suprastatala este pazita la Davos cu trupe militare private , trupe care aresteaza fara explicatii jurnalisti aflati la o cafenea , ce sistem de drept credeti ca mai poate fi invocat ? Vedeti o asemanare cu practicile de tip mafiot sudamerican ?
  Ce fac majoritatea statelor ? Pleaca capul si accepta santajul ! - In curand ne vom confrunta la modul cel mai ostil cu sistemul .

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO