CIOCLUL MUSTA LA DNA. Încep să cadă capetele de pe LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. După condamnarea doctoriței Carmen Dorobăț din Iași, medicul timișorean Virgil Musta a fost trimis în judecată de DNA. AVEM CONTRACTUL DE ȘMENAR!

De Andrei Nicolae  /  

Colaj: RomâniaTV

Colaj: RomâniaTV

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul șef secție la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Dr. Victor Babeș” Timișoara, Virgil Musta, a fost trimis în judecată, alături de directorul medical al spitalului, un medic și o asistentă. Musta e suspectat că a convins 3 asistente să lucreze pentru firma sa, în timpul serviciului, relatează Știripesurse. ActiveNews are în plus Contractul de conflict de interese dintre firma sa și spitalul la care lucra și îl publică în finalul textului, grație colaboratorilor noștri de nădejde.
 
Virgil Musta se află în fruntea Listei Tuturor Vacciniștilor din România, alături de doctorița Carmen Dorobăț din Iași, condamnată pentru luare de mită împreună cu soțul ei, prof. univ. dr. Gheorghe Dorobăț, prins de DNA. 
 
„După vaccin, riscul de a muri dispare total”, spunea „șmenarul” Musta. Viața bate vaccinul.

Procurorii DNA anunță că au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a lui Musta Virgil Filaret, asociat la o societate comercială cu profil medical și medic șef secție la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeș” Timișoara, pentru instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul, conform sursei citate.

În același dosar au mai fost trimiși în judecată, după cum urmează:

- Diana Luminița Manolescu, director medical la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul;

- Maria Diana Albu, asistent medical coordonator al Ambulatoriului de boli infecțioase în același spital, pentru abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul;

- Dana Mihaela Paica, medic la societatea comercială la care asociat era Virgil Musta, pentru instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

"În perioada 21 iulie - 09 noiembrie 2020, inculpatul Musta Virgil Filaret, cu intenție, ar fi determinat trei asistente medicale să presteze servicii medicale în beneficiul societății la care el era asociat, în timp ce acestea se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu la unitatea publică, respectiv Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara.

Folosindu-se de influența pe care o avea în calitatea sa de medic șef de secție, inculpatul le-ar fi determinat pe cele trei asistente, în mod direct sau prin intermediul inculpatei Paica Dana Mihaela, să preleveze probe biologice în vederea depistării infecției cu virusul SARS CoV-2, să încaseze contravaloarea testelor RT-PCR și să elibereze bonuri fiscale în beneficiul societății comerciale private la care acesta era asociat (utilizând o casă de marcat mobilă).

Deși zilnic, în intervalul orar 07:00-10:00, ar fi prestat servicii medicale pentru societatea comercială menționată, cele trei asistente ar fi încasat integral drepturile salariale plătite de spital.

La instigarea inculpatului Musta Virgil Filaret, în calitățile lor de director medical, respectiv asistent medical coordonator al Ambulatoriului de Boli Infecțioase, inculpatele Manolescu Diana Luminița și Albu Maria Diana, și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu în sensul că nu au făcut niciun demers pentru constatarea abaterilor disciplinare și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare sau, după caz, sesizarea Comisiei de cercetare disciplinară în vederea sancționării celor trei asistente medicale. Mai mult, inculpata Albu Maria Diana ar fi întocmit iar inculpata Manolescu Diana Luminița ar fi aprobat foile colective de prezență în conținutul cărora au fost evidențiate formal orele lucrate de cele trei asistente.

Astfel, inculpatul Musta Virgil Filaret le-ar fi determinat pe cele trei asistente să își încalce atribuțiile de serviciu reglementate de dispozițiile din Codul Muncii, Regulamentul intern al spitalului și fișa postului.

Prin activitatea descrisă s-ar fi generat un prejudiciu de 12.173 de lei în dauna Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara. Pe de altă parte, societatea privată, la care asociat este inculpatul Musta Virgil Filaret, ar fi obținut foloase necuvenite în valoare totală de 172.508 de lei.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara a comunicat Direcției Naționale Anticorupție că nu se constituie parte civilă în prezenta cauză.

În cauză s-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra sumei de 12.173 de lei aparținând inculpatului Musta Virgil Filaret, aflată într-un cont bancar.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalul Timiș cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză", se arată într-un comunicat al  DNA, conform Antena3.
 
Amintim că, în timpul pandemiei, în încercarea de a promova serul anticovid, Musta a afirmat că „după vaccin, riscul de a muri dispare total”. 

 
REACȚII RAPIDE:
 
Publicistul Iulian Capsali comentează: CAD CAPETELE PLANDEMIEI?

Unul dintre cei care au transmis pornografia fricii în plandemie, medicul Virgil Musta, șef de secție la Infecțioase Timișoara, cel care avea un SRL din care a făcut avere (teste) - deci era direct interesat să mențină panica -, a fost trimis în judecată de DNA.

Ca fapt divers, ziarul România Liberă îl făcuse Omul Anului. După plecarea mea, evident.
 
Colaboratoarea ActiveNews Cristina Isabela Lăpădătoni scrie, de asemenea:
 
„Dragii mei, știți că de mai bine de un an de zile scriu articole pe pagina mea de Facebook despre ceea ce s-a întâmplat la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș” din Timișoara, in timpul pandemiei.

Astăzi vă mai dau o veste despre acest subiect: medicul Virgil Musta, șef sectie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase "Victor Babeș” din Timișoara a fost trimis in judecată alături de directorul medical al spitalului, un medic și o asistentă. Doctorul Virgil Musta este acuzat că a convins trei asistente din acest spital public să lucreze pentru firma sa in timpul serviciului (mai jos găsiți detalii in acest sens, inclusiv contractul dintre acest spital public și clinica privată a medicului Virgil Musta, unde conflictul de interese care ar fi trebuit să împiedice semnarea acestui contract a fost călcat in picioare).

Procurorii DNA au anunțat că au dispus trimiterea in judecată, in stare de libertate a lui Virgil Musta, asociat la o societate comercială cu profil medical și in același timp medic (șef secție) la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Victor Babeș” din Timișoara, pentru instigare la abuz in serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul.

Vreau panoul (de onoare) cu medicul Virgil Musta, la Iulius Mall și azi, așa cum l-ați pus in pandemie! Se poate? Vă rog frumos!
Unde găsesc acel panou? Il duc eu!”

IATĂ CONTRACTUL DE ȘMENAR :

Pag 1:

Pag 2:

Pag 3:

Pag 4:

Pag 5:

Pag 6:

ADIȚIONAL 1:

ADIȚIONAL 2:

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • mariusmioc 29.11.2022 15:19
  Seamănă cu cazul Dragnea. Și acolo era vorba de niște persoane care luau leafă de la stat dar lucrau efectiv pentru altceva, cu diferența că în cazul Dragnea alea lucrau pentru partid - PSD - deci Dragnea personal n-a avut foloase bănești, ci doar politice. Aici angajatele statului lucrau direct pentru firma lui Musta.
 • brian duffy 29.11.2022 20:06
  iti garantez ca papa dragnea a acut si alte beneficii...
 • Orizont 29.11.2022 15:51
  Mustafa se numeste.
 • Hate stupidity 29.11.2022 16:28
  La PUȘCĂRIE cu cioclul!!!!!
 • Vasile Pdure 29.11.2022 16:49
  Nu va păți nimic, nici el,nici d-na Carmen Dorobăț. Dar, dacă mă întrebați de dr.Gianina Hagima și dr.Mihaela Secară, vă spun că nu știu. Eu le-am spus să stea în banca lor,că noi suntem un popor de-Petre Țuțea-dar, n-au înțeles.
 • brian duffy 29.11.2022 20:03
  Nu pt.asta trebuia trimis in judecata...
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO