CERTIFICAT DE NEVACCINAT și Diplomă de Merit pentru câștigarea celui mai mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii - Cadou de Marea Unire pentru cititorii ActiveNews. ROMÂNIA NOASTRĂ - GALERIE FOTO

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Urmând exemplul simpatic al colegilor noștri din presa alternativă de dreapta americană, ActiveNews își recompensează azi cititorii cu o mică recunoaștere oficială:

CERTIFICAT DE NEVACCINAT

și

Diplomă de Merit

pentru câștigarea celui mare război psihologic și experiment medical din Istoria Omenirii

Însoțim acest Document pe care îl puteți descărca de aici sau de mai jos, apoi completa și tipări, ca amintire a vremurilor de azi, cu Fotografiile din Albumul ROMÂNIA NOASTRĂ realizate de un colaborator mult prea modest al redacției, disponibile în Galeria Foto din baza materialului, și de un Imn al cititorului nostru Sorin Suciu.

Sunt cadoul ActiveNews de 1 Decembrie pentru cititorii noștri fideli. Chiar dacă războiul nu s-a încheiat Dvs l-ați câștigat deja. LA MULȚI ANI!



Imn

Gând bun trimis de Dumnezeu în lume,
Român, din dac, ți-ai făurit un nume,
Din steaua Bethleemului o rază
A altoit vechi rădăcini de pază.

Pe cruci de jar te-au răstignit străinii
Să’ți jefuiască bogății hainii
Toți jinduind la plaiu’ți cu răzoare
Unelte folosind cozi de topoare.

Timp n’ai avut defel să devii pită,
Asemeni lui Hristos ce’ți este Tată,
Și aluat ești, bun de pus pe vatră,
De din furtuni să ieși ți-e scris în soartă.

Cei ce au vrut din colb să te ridice
Au fost trădați și ridicați pe cruce,
Ca Brâncoveanu-a românesc ctitorul
Ori ca Mihai, al nost’ întregitorul.

Fură și alții, cu Decebal pornind,
Poate-un Traian, vremelnic biruind,
Și Mircea, Tudor și Horea și Avram,
Străbuni cu nume întru sfinții de hram.

Ori Iancu, Vlad și Ștefan... Eminescul
Și toți acei ce năzuiau firescul,
Cei sfinți din închisori ce făuriră
O scară pentru noi, vânați cu ură.

Cei mulți eroi ne fură temelie,
Ca Maica Domnului cu noi să fie
Și lacrimile-i undă să vestească
De cea străveche vatră românească.

Că Domnu’ți dărui, române dragă,
Și darurile-acelea nu’s de șagă,
Cutează, deci, a ridica privirea
Și făurește’i țării nemurirea!

Sorin Suciu

1 Decembrie 2022

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Dan Puric despre Identitate la Librăria Sophia - Conferințele Familia Ortodoxă

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (21)
  • Westkontakt Borza 01.12.2022 21:25
    si mai tare decat acest certificat de nevaccinat sa fie "certificatul de nevaccinat si netestat" .....sunt destule persoane care indeplinesc aceste doua conditii, mai ales ca daca te testai, aveai acces ca si vaccinatul, pe cand cei care nici macar nu s-au testat chiar erau paria societatii
  • Dany George 02.12.2022 18:00
    Corect si foarte adevarat stiu asta din propie experienta asadar....
  • GITTA 03.12.2022 07:56
    DA!CERTIFICAT DE NEVACCINAT si NETESTAT

    ...pentru ca a fost si o vasta cercetare pentru documentarea realitatii despre testele TC-PCR(inclusiv masti) si lupta impotriva testarilor....incepand cu declaratia dr.Kary B.Mullins-Inventatorul testului TC-PCR prin care arata ca,testul NU A FOST CREAT PENTRU A DETECTA VIRUSUL COVID.De unde si irelevanta acestei metode de testare.Acelasi lucru a fost confirmat de cercetarile dr.Andrew Kaufmann in anul 2020.Rand pe rand de-a lungul anilor 2020-2021 si in prezent,medici independenti reputati,au dovedit si au raportat ca testele TC-PCR( si unele masti) contin substante toxice(Oxide Ethylene,Hydrogel,Litiu) si nanofibre.Oxidul Ethylene e folosit la sterilizare si acopera testele TC-PCR ( si unele masti) si este un gaz inodor care poate provoca afectiuni ale creierului,cancer..inclusiv prin manipularea gresita a testului/"betigasului" daca testarea se face in masa si in graba si acesta se introduce prea adanc si atinge/strapunge bariera de protectie extrem de subtire a creierului.
    Deasemenea,nanofibrele continute de teste/masti sunt absorbite mai directionat si mai repede in sistemul respirator cu depunere in plamani.
    A reiesit (inclusiv,oficial!)ca,testele TC-PCR sunt si irelevante si mai grav,sunt daunatoare celor care cred in si vor testari.Sau,celor care nu s-au informat.
    Si,inca din iulie 2021,Centrul American de Control al Bolilor (CDC) a retras autorizatia de folosire a testelor TC-PCR si retragerea acestora de pe piata incepand cu decembrie 2021.
    Dar, si in prezent,se continua cu aceasta metoda de diagnosticare.Si,purtarea mastilor.
  • SandaManda 01.12.2022 22:54
    https://www.bitchute.com/video/Y5oxszwsuj7B/
    Dr. Masanori Fukushima, Professor Emeritus la Kyoto University din Japonia foarte ingrijorat de efectele devastatoare ale vaccinarii Covid, prezinta un raport in fata Ministrului Sanatatii.
    Ar fi bine daca cineva ar putea sa traduca pt publicul roman, acest video trebuie distribuit masiv.
  • dejuan 02.12.2022 09:41
    Dar daca viermuiala care se organizeaza in sangele vaxat este tocmai tehnologia "Gene Drive CRISPR"? https://www.bitchute.com/video/OW2UhVuPzfdS/ Cetateanul asta zice ca forfecuta genetica Gene Drive, odata eliberata intr-o populatie, ar putea stinge reproducerea acesteia in cateva generatii. Nu va culcati...
  • Radu Comsuta 02.12.2022 11:46
    Dacă în anemie vaccinați erau răsplătiți cu mici și bere, nevaccinații merităm o atare diplomă.
  • Rusi 02.12.2022 16:08
    Excelent
  • Orpheus 02.12.2022 16:35
    Nu există nici un link de descărcare a certificatului de nevaccinat
  • ActiveNewsRo 02.12.2022 19:17
    Doamne ajută! Dați clic dreapta pe poza, o deschideti si o salvati pe dispozitivul Dvs.
    Sau accesati si salvati cu save as de aici https://www.activenews.ro/documente/Certificat%20de%20Nevaccinat%20si%20Diploma%20de%20Merit%20ActiveNews.jpg
  • Dany George 02.12.2022 17:59
    Ok , buna si chestia asta , sincer as fi mandru sa am si eu un astfel de certificat de la dvs ,in fond e o chestie simbolica a carei unica dar absolut draguta valoare este aceea ca este de la dvs si mai ales ca iti confera comfortul mental al ideii ca mai exista si altcineva care te apreciaza cumva pentru ca ai luptat si castigat lupta in acest razboi psihologic cu fake pandemia sau Plandemia cum o numesc cetatenii Americani simpli de rand
    , apropos in anii 80 am mai luptat si castigat o astfel de batalie dar cu diferenta ca la acea vreme razboiul meu a fost cu veche oranduire a defunctului PCR.
  • Orpheus 02.12.2022 19:09
    Se spune în textul de mai sus că putem descărca certificatul, dar nu există nici un link pentru descărcare
  • ActiveNewsRo 02.12.2022 19:17
    Doamne ajută! Dați clic dreapta pe poza, o deschideti si o salvati pe dispozitivul Dvs.
    Sau accesati si salvati cu save as de aici https://www.activenews.ro/documente/Certificat%20de%20Nevaccinat%20si%20Diploma%20de%20Merit%20ActiveNews.jpg
  • GITTA 03.12.2022 07:44
    FELICITARI si MULTUMIRI ACTVENEWS!
    Mai mult,un asemenea statut de nevaccinare poate salva o viata in fapt!..pentru ca :
    Cererile pentru SANGE PUR ( provenit de la persoanele nevaccinate) sunt in crestere accelerata urmare a atestarilor nefavorabile privind sangele persoanelor vaccinate.
    Si pentru ca sistemul existent de donare a sangelui,nu poate/nu vrea/nu stie sa faca distinctie intre donatori respectiv,calitatea sangelui donat.
    Si,inca nu recunoaste dreptul la alegerea libera a unui om ajuns in situatia asta....aceea a consimtamantului informat!
    Astfel,in urma campaniei ample "SAFE BLOOD DONATION" s-au reunit 18 natiuni care colecteaza/depoziteaza sange pur(doar de la persoanele nevaccinate)in banci dedicate,Banci de SANGE PUR.Totodata pune la dispozitie informatiile reale despre donatori respectiv,calitatea sangelui donat,incat sa asigure dreptul fiecaruia la alegere libera in cazul tragic si extrem cand este nevoie de transfuzie de sange.
    https://www.bitchute.com/video/G4AYxjZtc327
  • GITTA 03.12.2022 11:24
    Exact.! CERTIFICAT DE NEVACCINAT si NETESTAT

    ...pentru ca a fost si o vasta cercetare pentru documentarea realitatii despre testele TC-PCR(inclusiv masti) si lupta impotriva testarilor....incepand cu declaratia dr.Kary B.Mullins-Inventatorul testului TC-PCR prin care arata ca,testul NU A FOST CREAT PENTRU A DETECTA VIRUSUL COVID.De unde si irelevanta acestei metode de testare.Acelasi lucru a fost confirmat de cercetarile dr.Andrew Kaufmann in anul 2020.Rand pe rand de-a lungul anilor 2020-2021 si in prezent,medici independenti reputati,au dovedit si au raportat ca testele TC-PCR( si unele masti) contin substante toxice(Oxide Ethylene,Hydrogel,Litiu) si nanofibre.Oxidul Ethylene e folosit la sterilizare si acopera testele TC-PCR ( si unele masti) si este un gaz inodor care poate provoca afectiuni ale creierului,cancer..inclusiv prin manipularea gresita a testului/"betigasului" daca testarea se face in masa si in graba si acesta se introduce prea adanc si atinge/strapunge bariera de protectie extrem de subtire a creierului.
    Deasemenea,nanofibrele continute de teste/masti sunt absorbite mai direct si mai repede in sistemul respirator cu depunere in plamani.
    A reiesit (inclusiv,oficial!)ca,testele TC-PCR sunt si irelevante si mai grav,sunt daunatoare celor care cred in si vor testari.Sau,celor care nu s-au informat.
    Si,inca din iulie 2021,Centrul American de Control al Bolilor (CDC) a retras autorizatia de folosire a testelor TC-PCR si retragerea acestora de pe piata incepand cu decembrie 2021.
    Dar,la noi si in prezent se continua cu aceasta metoda de diagnosticare.Si cu purtatul mastilor:(
  • GITTA 03.12.2022 11:29
    FELICITARI si MULTUMIRI ACTVENEWS!
    Mai mult,in fapt,statutul de nevaccinat poate salva o viata!...pentru ca :
    Cererile pentru SANGE PUR ( provenit de la persoanele nevaccinate) sunt in crestere accelerata urmare a atestarilor nefavorabile privind sangele persoanelor vaccinate.
    Si pentru ca sistemul existent de donare a sangelui,nu poate/nu vrea/nu stie sa faca distinctie intre donatori respectiv,calitatea sangelui donat.
    Si,inca nu recunoaste dreptul la alegerea libera a unui om ajuns in situatia asta....aceea a consimtamantului informat!
    Astfel,in urma campaniei ample "SAFE BLOOD DONATION" s-au reunit 18 natiuni care colecteaza/depoziteaza sange pur(doar de la persoanele nevaccinate)in banci dedicate,Banci de SANGE PUR.Totodata pune la dispozitie informatiile reale despre donatori respectiv,calitatea sangelui donat,incat sa asigure dreptul fiecaruia la alegere libera in cazul tragic si extrem cand este nevoie de transfuzie de sange.
    Vezi aici :https://www.bitchute.com/video/G4AYxjZtc327
  • GITTA 03.12.2022 12:05
    Este o DIPLOMA DE MERIT FARA PRECEDENT ca sa fim mai exacti....pentru ca,intreaga situatie/lectie/scoala a fost fara precedent.Nu am avut profesori care sa ne invete,exemple anterioare,bibliografie specifica adica practica si teorie pentru invatare.La inceput au fost "doar" intuitia,bunul-simt,logica,mintea clara,echilibrata si normala INDIVIDUALA!Gandirea si simtirea LIBERA!Apoi,curajul de a vorbi si sustine cercetarea vasta.Multi dintre noi,nu am fost/suntem cu pregatire specifica(medicala,psihologica,politica...).A trebuit sa lasam deoparte domeniul nostru de pregatire si sa invatam despre un domeniu cu totul nou(limbajul,modul de functionare/aplicare).Sa facem o "scoala"noua,grea in timp scurt ca sa fim capabili sa SUSTINEM ARGUMENTAT aceasta lupta fara precedent.Si sa PROMOVAM cu o DIPLOMA DE MERIT FARA PRECEDENT!
  • Gabriela BV 04.12.2022 15:55
    Cei care s-au temut pentru viețile lor, au uitat că Dumnezeu este Stăpânul Vieții și că nici un vaccin nu ii poate salva dacă El nu le mai dă zile, la fel cum nici un virus nu ii poate ucide pe cei pe care Dumnezeu ii vrea vii.

    Eu pe acest principiu am mers și voi merge cât îmi va îngădui Bunul Dumnezeu să trăiesc.

    Nădejdea numai la Bunul Dumnezeu și la Maica Domnului!!

    Doamne ajută și mântuire tuturor!
  • DanielaBMED 08.12.2022 15:08
    Super ! O sa-l descarc ! Pentru nepotii mei, ca sa aiba de ce rade, sau ca sa completez colectia de articole de pe active-news printate de mine in pandemie ( tot documente istorice, spre a vedea urmasii, eventual, prin ce am trecut... )
  • DanielaBMED 08.12.2022 15:12
    N-am reusit sa-l printez. L-am fotografiat cu telefonul, atat am reusit... :(
  • ActiveNewsRo 08.12.2022 17:38
    Sărutmâna!
    V-am trimis pe e-mail două modele.
    Doamne, ajută!
  • Andrei Mocanu (Andrei_Mocanu_Oficial) 09.12.2022 07:31
    Sunteți minunați, v-am descoperit recent. Mulțumesc! Am postat si eu pentru că Eu, reprezint dacii liberi ai secolului nostru sunt directorul primului post de radio Dacic și Patriotic, radiocuibullupiloralbi.com. Vă sunt aproape!
Ultima oră

15:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!

11:43

Dr. Răzvan Constantinescu: ȘTIU CĂ SUNTEȚI CONTRARIAȚI

11:08

Mihai Tîrnoveanu: Biruința Crucii de la Valea Uzului

10:20

Ion Cristoiu: ”Ciolacu îi face lugu-lugu Gabrielei Firea ca să-i ia gâtul”

10:04

Klaus Iohannis, întrebat de ce a călătorit în Coreea de Sud cu un avion de lux: ”Nu știu cum definiți un avion de lux, eu am venit cu o aeronavă mică”

09:31

Valerian Stan, candidat la Primăria Capitalei: ”Se încearcă eliminarea PNȚ-MM”

09:20

Luminița Arhire: VIZITĂ DE LUCRU

07:38

2024 - un thriller plin de suspans. Cum s-a încercat provocarea unui Război Mondial

01:00

24 aprilie: Sfinții Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ștefan și Sava Brancovici, mitropoliții care au apărat credința ortodoxă în Transilvania cu prețul libertății

23:45

"Revoluția” pro-viață a Părintelui Nicolae Tănase evocată de Ziarul Lumina al BOR. "Salvarea națiunii poate veni numai de la femei, care sunt dătătoare de viață. Însă bărbații au marea responsabilitate de a ocroti mamele"