CEA MAI MARE BĂTĂLIE: BĂTĂLIA PENTRU SĂNĂTATEA TA. Virusologul Geert Vanden Bossche, despre vaccinarea obligatorie: Nu permiteți ca nimeni și nimic să interfereze vreodată cu sistemul vostru imunitar înnăscut sau să îl suprime. VIDEO

De Iustina Filimon  /  

Foto: voiceforscienceandsolidarity.org

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un mesaj video transmis poporului austriac cu ocazia mitingului organizat la Viena în data de 20 noiembrie 2021, dar care este valabil și pentru noi, cunoscutul virusolog Geert Vanden Bossche i-a îndemnat pe oameni să nu cedeze presiunii de a se vaccina, explicând că nevaccinații beneficiază de o imunitate înnăscută, care trebuie doar întărită, pentru a face față cu succes infectării cu virusul SARS-CoV-2 și cu orice variantă a acestuia. Bossche a avertizat în mod deosebit împotriva vaccinării copiilor, indicând efectele nefaste ale anticorpilor vaccinali asupra imunității lor înnăscute. Redăm mai jos transcrierea discursului său:

„Numele meu este Geert Vanden Bossche. Am studiat medicina veterinară și, ulterior, m-am specializat în virusologie și biologie moleculară. Am lucrat mult timp în mediul academic. Am făcut un doctorat în virusologie. Apoi am intrat în industria vaccinurilor, unde am activat mai mulți ani. Lucram la etapa finală de dezvoltare, foarte aproape de produsul finit, precum și în departamentul de cercetare. M-am alăturat apoi Fundației Bill și Melinda Gates - unde am lucrat în principal la dezvoltarea de noi vaccinuri și de noi modele de vaccinuri destinate combaterii unor boli împotriva cărora nu putem lupta cu vaccinurile noastre actuale. Am lucrat, de asemenea, în cadrul Alianței globale pentru vaccinuri și imunizare (GAVI). Iar în prezent sunt consultant în industria biotehnologică.
 
Am ajuns să mă implic serios în această pandemie și am fost fascinat în special de interacțiunea dintre virus și sistemul imunitar la nivel de populație, precum și de dinamica evolutivă a virusului, de modul în care acesta reacționează la sistemul imunitar. De exemplu, atunci când facem vaccinări în massă. Aceasta a fost îngrijorarea mea încă de la început. Vaccinăm masiv în plină pandemie, împotriva unui virus extrem de mutabil, dându-i astfel virusului șansa de a se sustrage răspunsului imunitar.

În primul rând, aș dori să spun că criza COVID a fost gestionată fundamental greșit de un număr de oameni - care au crezut că vor putea înșela virusul și capacitatea sa evolutivă, înlocuind știința și imunologia cu măsuri absurde. Primul lucru pe care aș dori să îl subliniez: Boala COVID-19 nu este o boală a oamenilor sănătoși. Oamenii cu o stare bună de sănătate sunt înzestrați din naștere cu un sistem imunitar sănătos și pot face față fără probleme mai multor virusuri respiratorii. Aceste persoane nu numai că sunt protejate împotriva bolii, dar pot chiar, în multe cazuri, să prevină infectarea. 
 
Aceștia sunt oameni care pot contribui la imunitatea sterilizantă și la imunitatea de turmă, ceea ce este foarte, foarte important. Așadar, prima lecție: Niciodată, NICIODATĂ - să nu permiteți ca nimeni și nimic să interfereze cu sistemul vostru imunitar înnăscut sau să îl suprime. Voi înșivă puteți greși, neducând o viață sănătoasă, fapt ce vă va suprima imunitatea înnăscută. Dar, mai rău decât atât, anticorpii vaccinali - anticorpii induși de vaccinurile actuale - vă suprimă imunitatea înnăscută.  Acești anticorpi vaccinali nu o pot înlocui, deoarece știm că anticorpii vaccinali își pierd eficacitatea împotriva virusului. Ei devin din ce în ce mai puțin eficienți și, după cum știm, spre deosebire de imunitatea înnăscută și de anticorpii înnăscuți, nu pot preveni infectarea. Ei nu pot steriliza virusul și, prin urmare, nu contribuie la imunitatea de turmă.
 
Acest aspect este foarte, foarte important, mai ales în cazul copiilor. Imunitatea înnăscută a copiilor poate fi ușor suprimată de anticorpii vaccinali, deoarece copiii sunt, după cum îi numim noi, „naivi din punct de vedere imunologic”. Anticorpii lor sunt atât de tineri și atât de naivi încât pot fi ușor dominați de anticorpii vaccinali. Acești anticorpi înnăscuți îi protejează pe copiii mici de mai multe boli diferite. Prin urmare, suprimarea imunității lor înnăscute - fapt ce le împiedică protecția împotriva acestor boli, înlocuind-o cu anticorpi vaccinali, care nu au -- sau poate au, totuși, o oarecare eficacitate împotriva formei severe a bolii COVID-19 -- dar nu și împotriva tuturor acestor alte boli, este un lucru foarte, foarte rău. În plus, este foarte clar - dacă suprimăm acest anticorp înnăscut la copii - acest lucru ar putea duce chiar la boli autoimune. Există explicații imunologice și un mod rațional de a lămuri acest lucru. Așa ceva este absolut inadmisibil! Nu putem să ne injectăm copiii cu aceste vaccinuri
 
Suprimarea imunității înnăscute este deja o problemă la persoanele vaccinate, iar acestea vor întâmpina reale dificultăți în a controla o mulțime de boli. Nu doar COVID-19, ci și alte boli. Va fi nevoie de o schimbare fundamentală și foarte drastică a strategiei și a măsurilor de ajutorare a persoanelor vaccinate. Sunt cu sufletul alături de cei vaccinați. Trebuie să îi ajutăm cât mai mult posibil, deoarece vor avea nevoie de un tratament complex, în multe cazuri. Desigur, anticorpii lor înnăscuți - datorită faptului că au fost deja antrenați - sunt, de obicei, mai rezistenți la anticorpii vaccinali decât anticorpii înnăscuți - tineri și naivi - ai copiilor. Cu toate acestea, anticorpii vaccinali exercită o presiune și asupra imunității lor înnăscute, ceea ce înseamnă că stimularea lor - prin administrarea unei a treia doze - este ceva complet nebunesc! Aceasta nu va face decât să crească și mai mult presiunea imunitară a anticorpilor vaccinali asupra imunității lor înnăscute. Prin urmare, stimularea lor [prin rapeluri] este nebunie curată! Este periculoasă și nu ar trebui să se facă!
 
Dar ce se întâmplă cu persoanele nevaccinate? Avem trei categorii de persoane nevaccinate:

 • Există oameni care nu au simțit niciodată nimic. Care au trecut prin această pandemie și nu au avut nici un fel de boală. Aceasta este prima categorie - cel mai probabil, aceștia sunt pur și simplu protejați de anticorpii lor înnăscuți, care fac o treabă atât de fantastică, încât neutralizează virusul imediat ce acesta ajunge la ei și nu simt nimic.
 • Există oameni care au făcut o formă ușoară a bolii. Nu au avut nevoie să stea la pat, dar nu s-au simțit bine și au avut simptomele descrise ca fiind „boală ușoară”. 
 • Există oameni care au făcut, într-adevăr, boala și uneori chiar forme grave. Dar s-au vindecat.
Toți acești oameni ar fi, în mod normal, complet protejați împotriva bolii și se poate demonstra, fie direct, fie indirect - nu voi intra în detalii de ordin imunologic -, dar se datorează, direct sau indirect, și imunității înnăscute. Deoarece chiar și la persoanele care se îmbolnăvesc, infecția sau boala lor sunt atenuate de prima linie de apărare imunitară, care este imunitatea înnăscută. Asta înseamnă, aș spune, că, în mod normal, sunt protejați împotriva bolii.

Dar ce se întâmplă acum? Ne confruntăm cu un alt fel de pandemie. Acum, există o presiune infecțioasă ridicată din cauza variantei Delta, care este foarte contagioasă și continuă să circule. Motivul pentru care această variantă Delta este dominantă este vaccinarea în massă. Am pus atât de multă presiune asupra virusului încât acesta a selectat cel mai bun candidat care poate trece peste această presiune imunitară. Din cauza acestei presiuni infecțioase - și acest lucru poate fi dovedit și imunologic - acești oameni au acum o anumită presiune asupra imunității lor înnăscute. Asta înseamnă că imunitatea înnăscută este complet suprimată? Nu. Înseamnă că aceste persoane își pierd complet capacitatea de a se apăra împotriva virusului prin intermediul imunității lor înnăscute? Nu. Înseamnă, de exemplu că:
 
 • Persoanele care nu au prezentat niciun simptom, pot face acum o formă ușoară de boală.
 • Persoanele care au avut o formă ușoară de boală, pot acum să facă o formă moderată. Da, este posibil să stea una sau două zile la pat.
 • Persoanele care s-au vindecat de boală, pot fi mai predispuse la alte boli. De exemplu, la gripă sau la răceala obișnuită. Dar, ceea ce e foarte, foarte important este că sunt cu toții protejați. Toți sunt încă protejați împotriva formelor grave de boală și majoritatea vor fi protejați împotriva formelor foarte ușoare sau moderate de boală.
Prin urmare, nu se pune problema ca persoanele care nu sunt vaccinate să fie afectate grav de boală, cu trei condiții:
 
 • Să rămână, pentru numele lui Dumnezeu, nevaccinați!  Ar trebui să rămână nevaccinați.
 • Să aibă grijă de imunitatea lor înnăscută. Adică, ar trebui să aibă grijă de sănătatea lor. Oamenii ar trebui să scape de grăsime, ar trebui să facă exerciții fizice. Pot lua vitamine, suplimente care să le stimuleze imunitatea înnăscută. Ar trebui să aibă o viață sănătoasă și un stil de viață sănătos. Acum este momentul să faceți acest lucru! Vă garantez, dacă faceți acest lucru și nu sunteți vaccinați, veți fi feriți de forme grave fără niciun vaccin. Dimpotrivă, vaccinul ar face contrariul.
 • A treia condiție, bineînțeles, pentru a valorifica la maximum acești trei pași: nu trebuie să aveți boli subiacente. Oare vom discrimina aceste persoane? Bineînțeles că nu! Ar trebui, oare, aceste persoane cu boli subiacente, a căror imunitate înnăscută este compromisă, să se vaccineze? Nu! Nici măcar aceste persoane nu ar trebui să se vaccineze, deoarece le va suprima și mai mult imunitatea înnăscută. Știm că anticorpii vaccinali își pierd din ce în ce mai mult eficacitatea. Ce ar trebui să facă aceste persoane? Sunt în pericol, firește, și o voi spune: nu vor rezista presiunii infecțioase ridicate care se manifestă în prezent din cauza variantei Delta. Aceste persoane ar trebui să respecte, totuși, pe cât posibil, măsurile de prevenire a infecției și să fie atente la persoanele cu care intră în contact. Și, mai ales, și nu vreau să îi discriminez pe cei vaccinați, dar ar trebui să evite în special contactele cu cei vaccinați, în acest moment. Vaccinații sunt acum persoanele - și nu există nicio îndoială în această privință - care reprezintă, realmente, un fel de teren de reproducere pentru virus. Este necesară o protecție suplimentară a celor care au boli subiacente. Nu-i vaccinați, dar feriți-i de expunerea la o presiune infecțioasă ridicată.
În concluzie, mai întâi de toate, ce ne spune știința? Știința ne spune că imunitatea înnăscută, și nu imunitatea indusă de vaccin, este cea care ne va proteja. Pentru cei care sunt interesați să afle mai multe, voi fi intervievat de Del Bigtree în cadrul emisiunii „The Highwire”, unde voi explica foarte clar acest lucru din punct de vedere imunologic.
 
În al doilea rând, este important ca oamenii să nu mai fie îngrijorați în privința persoanelor la care sunt expuși sau cu care intră în contact. Oare aceste persoane mă pot contamina sau mă pot infecta de la ele? Nu este bine să ne punem astfel de întrebări, pentru că acestea duc la discriminare. Nu are sens. Ceea ce trebuie să ne preocupe este cum ne putem proteja. Aceasta este întrebarea-cheie. Nu putem evita expunerea, este imposibil. Cum ar trebui să ne protejăm? Aceasta este întrebarea-cheie. 
 
În al treilea rând, știu că sunteți cu toții îngrijorați cu privire la libertatea voastră. În privința lockdown-urilor etc. Pentru ce ar trebui să luptați? Singura luptă pe care ar trebui să o duceți este lupta pentru sănătatea voastră. Nu lupta împotriva altor oameni. Lupta pentru sănătatea voastră, pentru a nu vă vaccina. Nu vă faceți prea multe griji în legătură cu măsurile care sunt implementate acum. Vă spun și sunt sigur. Sunt 100% sigur: această situație nu poate dura mult timp. Vedem deja că procentul de persoane spitalizate din rândul celor vaccinați este acum în continuă creștere. Asta în vreme ce, odată cu antrenarea sistemului imunitar înnăscut și cu o mai mare expunere la virus, tot mai multe persoane nevaccinate dobândesc protecție - și mă refer la proporții, nu la cifre reale. Lucrurile se vor schimba și vor duce, în mod inevitabil - și nu sunt un predicator al Apocalipsei - dar vor duce, în mod inevitabil, la un colaps al sistemului nostru de sănătate. Nu poate fi altfel. Aceste măsuri nu sunt sustenabile. Nu pot continua pentru o perioadă lungă de timp. Nu vă faceți prea multe griji în legătură cu acest aspect. Eu aș spune: „Păstrați-vă calmul”. Și cu aceasta vă doresc mult succes la protest.

Gândiți-vă la asta: Puterea se găsește în liniște, cum spune o vorbă din bătrâni.

Rămâneți pașnici. Vă mulțumesc tuturor.”
 
 
VIDEO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

CÂT PROTEJEAZĂ PFIZER DE COVID? 0,84%!

VIDEO TERIBIL ADRESAT PREȘEDINTELUI BIDEN:

Bill Gates a zis că vrea să depopuleze lumea prin vaccinuri. VERIFICAT ACTIVENEWS

Mitingul pentru Libertate de la Washington: BILL GATES - LOCK HIM UP - ÎNCHIDEȚI-L!

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Orizont 05.12.2021 15:01
  !! Atentie !! - Diavolii austroloci de la Banca Raiffeisen incep experimentul scoaterii banilor cash ! Pas cu Pas - intai la ghisee , apoi si din bacomate . Intregul sistem bancar isi pregateste strategia pentru instaurarea Gulagului satanic 666 si vor actiona in fuctie de reactia romanilor la acest experiment ! Scoateti-va IMEDIAT toate depozitele si inchideti conturile indiferent de penalizarile contractuale pentru ca va puteti trezi cu banii blocati sau pierduti , mai ales in cazul declansarii unui razboi !

  https://adevarul.ro/economie/bani/una-cele-mai-mari-banci-romania-renunta-complet-tranzactiile-numerar-scosi-banii-cont-document-1_61ac66b75163ec4271409318/index.html
 • OMAGA 11.12.2021 09:21
  Nu sunt primii. ING Bank a inchis casieriile din sucursale cu ani in urma si mai nimeni nu a observat.
 • Eli 05.12.2021 19:13
  Daca nu opresc acum certificatele verzi - licente de a ucide - si vax obligatorii inseamna pe fata o declaratie impotriva popoarelor: o declaratei de genocid.
  Politrucii nostri care semneaza astea. criminali.
  OK a fost, am inteles, au crezut ca una ca alta. Acume ste clar: vax dauneaza grav imunitatii si mai ales nu impiedica niciun virus, asa ca masurile pe baza de certificat sunt inumane, ilegale, imorale, ile de toate felurile, sunt genoscid
  Cat va mai rabda Pamantul? Nu prea mult.
  O sa dati oborul pe toate caile si o sa vi se para nedrept, genc and copii vorstri fac accident cu masilinile scumpe cumparate din furt. Da, este nedrept ca nu ar trebui ca acesti tineri sa plateasca pentru pacatele voastre, dar asa loveste Dumnezeu. Pe copii, sau unde va doare mai tare.
  Ati vazut cu Ceausescu: ce s-a ales de toata dinastia luiu? Nimic
  Asa nu o sa se aleaga nimic nici dintr-a voastra daca nu incepeti sa lucrati pentru dreptate indiferent ca pierdeti ceva bani, pe termen lung castigati mai mult ca ce de folos banii daca ti se va stinge enamul? sdi asta repede?
  Asta se va intampla cu toti in max 10 ani, eu as zice ca 7, dar nu luati de seama, ok, insa sa nu mai aud prin presa cand mai moare cate un copi de al unui corupt ca ce nedreptate, ce una alta, ca parintii lui sunjt de vina, da numai ei!
 • Agentul Termic 06.12.2021 07:22
  Pe majoritatea nu-i mai afectează nimic. Copiii lor sunt stricați până-n măduva oaselor și-și urăsc părinții. Sunt deja blestemați cu toții, cu tot neamul lor și ei știu asta. Nici o amenințare nu-i mai impresionează. Ei trăiesc în iad iar acum tot ce vor este să-l împrăștie pe pământ.
 • Eli ► Agentul Termic 07.12.2021 21:37
  Da, asa este. Ei sunt oricum in iad, se vede si pe ei. Sunt cu pastile, cu prafuri cu de toate. Da, nu le mai pasa de ce se intampla, dar se intampla multe.
 • Eli ► Agentul Termic 08.12.2021 17:36
  Da uite ca scapam de ei:

  Mor promoterii vaccinarii obligatorii, ce ne facem???
  Si mincinosii, care au incurajat razboiul din Iraq bazat pe minciuni.
  Editor senior la The Washington Post

  Fred Hiatt, nu te vom regreta, te regreta Jeff bezos si ai lui :)))
  http://www.informationliberation.com/?id=62726
 • Agentul Termic ► Eli 08.12.2021 19:39
  Supriza este printre cunoscuții lui: „Băi, ești nebun, adică Fred s-a vaccinat pe bune? Păi, cum, nu nu ne-am înțeles că trebuie doar să zică de vaccin că este sigur și eficient? Bă, de ce nu i-ați zis că e de sanchi, nu știați că Fred ajunge să creadă în ce zice?”

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

 2. Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

 3. Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

 4. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 5. Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

 6. Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

 7. TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

 8. Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

 9. Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

 10. VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

 1. SONDAJELE ActiveNews: APOSTOLII vs INTOXICATORII. Vă invităm să VOTAȚI AICI! ULTIMA ZI DE VOT!

 2. Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

 3. A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

 4. MOARTE SUBITĂ: Cosmin Cristian Viașu a decedat la doar 45 de ani în urma unui infarct. Senatorul USR era vaccinat și, totodată, un fervent susținător al campaniei de vaccinare. Dacă vaccinul i-a grăbit sfârșitul, familia poate să mulțumească Partidului

 5. Djokovic și Semnul: Cum poate fi ZĂDĂRNICITĂ Noua Ordine Mondială - Povestea celui de-Al Treilea Avorton al Iadului

 6. Ultimele zile ale Cultului Covidian... ATENȚIE: Când vraja se destramă, Sectele Morții încearcă să tragă toată lumea în prăpastie

 7. Daniel Bejan: Prostia 1 vs. prostia 2

 8. Marea Resetare merge înainte cum s-a stabilit. Agenda de la Davos și înfrățirea „elitelor”: Ce ne pregătesc pentru 2022 Klaus Schwab, Ursula von der Leyen, Anthony Fauci, Bill Gates, Stéphane Bancel (ModeRNA), Christine Lagarde, Xi Jinping și alții

 9. No-Vak OUT de la Australian Open. Sârbul Djokovic a pierdut apelul și va fi EXPULZAT. Miza procesului kafkian: nerecunoașterea IMUNITĂȚII NATURALE și umilirea celui care a devenit un erou al mișcării mondiale anti-vaccinare

 10. BOMBĂ PLANETARĂ. TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

Ultima oră

00:00

25 ianuarie: Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

23:40

Camionagiii au blocat intrarea în vama americană dinspre Canada, după ce ordinele de vaccinare obligatorie ale Administrației Biden au început să condiționeze intrarea pe teritoriul SUA. Se pregătește un mare protest sâmbătă la Ottawa

23:10

Cuplul de lesbiene judecat pentru uciderea fetiței uneia dintre ele a fost condamnat la închisoare. Ancheta continuă, privind modul în care au răspuns poliția și serviciile sociale la sesizările familiei înainte de producerea tragicului eveniment

23:00

Washington: Cel mai mare marș din pandemie împotriva ordinelor de vaccinare obligatorie impuse de Administrația Biden și a pașapoartelor de vaccinare. VIDEO

22:10

Pr. Dr. Sofian Costea: Noua persecuție la adresa Înaltpreasfințitului Teodosie. Din nefericire, se reconfirmă faptul că, în România, logica elementară este plasată în carantină

21:30

TESTUL COVID NEGATIV AL ÎPS TEODOSIE. Ierarhul va sluji Sfânta Liturghie la adresa de carantinare, fără public, dar în comuniune cu credincioșii prin Internet

20:30

Mihai Târnoveanu de la Calea Neamului a sărbătorit Ziua Unirii alături de românii din Sfântu Gheorghe și județul Covasna

19:50

Un pilot care a devenit victimă a vaccinului COVID rupe tăcerea: Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții mele. VIDEO

19:00

OPRIȚI URGENT VACCINAREA COPIILOR! Citiți și DAȚI MAI DEPARTE! Apel GRAV către Ministerul Sănătății, cadrele medicale, părinți, educatori și întreaga societate civilă. Rugămintea Federației Organizațiilor Ortodoxe PRO VITA din ROMÂNIA

17:35

Jurnalistul Valeriu Cațer din Chișinău a murit la doar 49 de ani. Oficial, de ciroză. Ziaristul era dublu vaccinat cu Pfizer

16:30

VIDEO TERIBIL! AVERTISMENT PENTRU PĂRINȚI: Dacă vi se îmbolnăvește copilul de la vaccinul COVID, veți trăi un coșmar și veți fi pe cont propriu. Mărturia mamei unei adolescente care a rămas invalidă și cu multiple suferințe după vaccinul Pfizer

15:35

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open de jucătoarea Alizé Cornet. Românca nu era în formă, vorbea singură și se plângea că nu poate să respire. Nu știe Djokovici ce-a pierdut nevaccinându-se!

14:34

Ce ar fi dacă... COȘMARUL lui Orwell este deja AICI și noi NU îl putem vedea?

14:18

De ziua Unirii, George Simion și-a luat doza. De cerneală!

14:00

ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei