CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

De Ginan Abraheam  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un articol excepțional al lui Igor Chudov a fost încărcat de curând pe blogul său de pe substack. El scrie despre minciuna propagată de CDC - Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA -, valabilă și pentru CNCAV de la noi, instituția defunctă însărcinată cu campania de vaccinere, condusă de Valeriu Gheorghiță, potrivit cărora miocardita ar fi doar un efect advers izolat și minor al vaccinurilor și chiar nu s-ar întâlni atât de des pe cât se spune. 

Când oficialii noștri din domeniul sănătății vorbesc despre victimele vaccinului Covid, auzim întotdeauna aceeași poveste:

Decesele nu au legătură cu vaccinarea.

Miocardita este ușoară și nimeni nu moare din cauza ei.

Ei refuză să facă autopsie victimelor.

Acest comportament a devenit o formă de artă pentru susținătorii vaccinului Covid, cu verificatori de fapte și rețele sociale care suprimă orice discuție.

FOTO:
 
 

Știm instinctiv că nu trebuie să avem încredere în ei, dar nu aveam studii validate științific despre persoane care au murit subit după vaccinare - până acum. Un studiu realizat de patologi de la Universitatea din Heidelberg asupra victimelor deceselor subite post-vaccinale a fost publicat în Clinical Research in Cardiology.

FOTO:


Studiul este foarte interesant prin faptul că patologii universitari au intrat în posesia a 25 de cadavre ale unor persoane anterior sănătoase care au „murit subit" în decurs de 20 de zile de la vaccinarea cu Covid. (NOTĂ: majoritatea deceselor au avut loc în decurs de o săptămână. De asemenea, au exclus alte zece persoane care s-au dovedit a avea boli preexistente legitime - deci au fost destul de minuțioși)

Aici, descriem constatările autopsiei cardiace la cinci persoane care au murit în mod neașteptat în decurs de șapte zile după vaccinarea anti-SARS-CoV-2, inflamația miocardică indusă de vaccin reprezentând cauza probabilă sau posibilă a decesului. Constatările noastre stabilesc fenotipul histologic al miocarditei letale asociate vaccinării.

Au fost efectuate autopsii standardizate la 25 de persoane care au murit în mod neașteptat și în decurs de 20 de zile (20 de zile a fost parametrul de studiu - au murit în decurs de 7 zile - I.C.) după vaccinarea anti-SARS-CoV-2.

Constatările autopsiei cardiace în concordanță cu (epi-)miocardita au fost găsite în cinci cazuri din cele 25 de cadavre rămase, care au murit în mod neașteptat la domiciliu în termen de 20 de zile de la vaccinarea SARS-CoV-2.

Așadar, 20% din toate „morțile subite" survenite la scurt timp după vaccinarea COVID sunt cauzate de miocardită.

Am întrebări:

De ce CDC nu efectuează (sau nu dispune efectuarea) autopsiilor?

De ce CDC și cei care verifică faptele susțin că miocardita NU provoacă decese dacă nici măcar nu fac autopsii victimelor vaccinurilor?

Cum pot fi crezuți cei care verifică faptele dacă nu au date care să le susțină verificările?

Ce a cauzat celelalte 80% din decesele subite?

Autoritățile noastre susțin că „miocardita nu provoacă decese" dintr-un singur motiv: au refuzat să autopsieze victimele vaccinurilor. De îndată ce autopsiile unui eșantion reprezentativ de „morți subite" au fost în sfârșit efectuate, ca în studiul Heidelberg de mai sus, s-a dovedit că 20% dintre morțile subite erau legate de miocardită.

Patologii explică faptul că această evoluție specifică a miocarditei nu a fost niciodată observată înainte de vaccinurile Covid:

În ultimii 20 de ani de serviciu de autopsie la Spitalul Universitar din Heidelberg nu am observat o infiltrație inflamatorie miocardică comparabilă.

Probabil că a fost mai rău pentru persoanele mai tinere!

Studiul Heidelberg de mai sus a fost realizat pe persoane în majoritate în vârstă, ucise de vaccinurile Covid.

Vârsta mediană la deces a fost de 58 de ani (intervalul 46-75 de ani).

Motivul este că aceste decese autopsiate au avut loc în 2022, când au fost distribuite a 4-a doză de vaccin. Tinerii s-au deșteptat în sfârșit și majoritatea au refuzat vaccinurile Covid în acest moment, astfel că nu au murit atât de multe persoane tinere. Din păcate, acest lucru înseamnă că victimele mai tinere ale vaccinurilor Covid, care au murit în 2021, nu au fost analizate de această dată.

Decesele lor au fost ignorate, desconsiderate și mușamalizate. Au murit "pentru știință", au fost mințiți și nu au avut niciodată nevoie de aceste vaccinuri Covid. Noi, adulții, i-am dezamăgit, i-am otrăvit și apoi i-am ignorat și desconsiderat. Majoritatea victimelor miocarditei care au murit subit nu au fost niciodată diagnosticate.
 
CITIȚI ȘI: Valeriu Gheorghiță minte cu nerușinare că, de la începutul campaniei de vaccinare, s-au înregistrat DOAR 6 cazuri de miocradită: „Evoluția a fost favorabilă, s-au externat cu stare generală foarte bună”. Părinții victimelor îl contrazic
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
 • Luca Clara Laura 03.12.2022 12:44
  Unul zice că e albă, altul zice că e neagră! Un sfat pentru mine în primul rând:nu mai citi tot felul de știri aiurea!!!! Chiar ai și altceva mai bun de făcut! Toți murim, vaccinați sau nevaccinați. Până atunci bucură-te de prezent!!! Pentru că în prezent trăiești de fapt.
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN