CALENDARUL MĂRTURISITORILOR - 2023 - Cadoul ActiveNews de Ziua Unirii Principatelor Române - PDF/FOTOGRAFII. La Mulți Ani!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De Ziua Unirii Principatelor Române, pe când, la o aniversară, Mihai Eminescu înființa Societatea Carpații pentru Unirea tuturor românilor în granițele firești ale nației, Limbii Române și Bisericii Naționale, și la o zi de la pomenirea Sfintei Închisorilor Aspazia Oțel Petrescu, cea care îl considera pe Românul Absolut, primul ziarist deținut politic, Apostol al românismului și „fratele nostru din închisoare”, ActiveNews vă oferă cadou Calendarul Mărturisitorilor - 2023. Parcă nu întâmplător în aceeași zi s-a născut și Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu, al cărui tată a luptat pentru Unire ca deputat basarabean în Sfatul Țării pentru ca apoi, după ocupația sovietică, să fie arestat și martirizat în Gulagul bolșevic.

Realizat prin râvna artistului plastic George-Sorin Nicolae, care a creionat cu măiestrie portretele mărturisitorilor, și cu sprijinul maicilor de la Petru Vodă, Calendarul este disponibil spre descărcare în Format de Tipar A3 Format Mare AICI sau PDF Format Mic și spre vizionare, mai jos, în fereastra PDF, apoi dedesubt, unde se află fotogramele paginilor sau în GALERIA FOTO.

Fie ca mărturisitorii noștri din Ceruri să mijlocească prin rugăciunile lor la Reunirea românilor în granițelor lor naturale, consfințite de Dumnezeu și Poporul Român la Marea Unire din 1 Decembrie 1918!

Slavă lui Dumnezeu pentru toate! La Mulți Ani!

PDF:

Coperta și Fotogramele

Ianuarie

Februarie

Martie

Aprilie

Mai

Iunie

Iulie

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

GALERIA FOTO:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Lykon 24.01.2023 12:29
    Cu recunostinta, va multumim pentru acest frumos dar!
    Vesnica lor pomenire!
  • Mars.60 Stefan 7649 24.01.2023 14:19
    Va multumim frumos pentru dar si Dumnezeu sa va binecuvanteze, iar pe marturisitori sa-i odihneasca si sa-i primeasca in raiul Sau!
Ultima oră

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID

15:15

Greta Thunberg, Doctor Honoris Causa în Teologie și Mircea Cărtărescu, Doctor Honoris Causa în Medicină. IMAGINILE ZILEI

14:55

Platforma civică Liga pentru Deșteptarea României își exprimă sprijinul pentru inițiativa Patriarhiei României, de a solicita Ministerului Educației implicarea cultelor religioase în acțiuni de consultare în contextul Legilor Educației

13:50

Republica Moldova a reluat achizițiile de gaze de la Gazprom

13:14

BRICS: TABĂRA DE OPOZIȚIE A VESTULUI