CĂLCAȚI ÎN PICIOARE DE CAI ACUM. MOBUTU ÎNVINGĂTORUL! Corespondență specială din Canada. ACTUALIZARE VIDEO cu VIOLENȚE EXTREME - REMEMBER PLANDEMIA 2022

De Alin Alexandru  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL APĂRUT ÎN URMĂ CU EXACT UN AN, PE 19 FEBRUARIE 2022, ȘI REPUBLICAT ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA (UNELE FILMĂRI SAU CANALE YOUTUBE AU FOST ȘTERSE ÎNTRE TIMP)

ACTUALIZARE: După arestarea de ieri a liderilor Convoiului pentru Libertate, camionagii și colegii lor protestatari sunt în prezent arestați în număr semnificativ de către poliția adusă aseară în oraș din alte zone, zeci de demonstranți au fost forțați să intre într-o zonă din ce în ce mai restrânsă din centrul orașului Ottawa, unde au fost călcați în picioare de cai și arestați.

Nesancționarea de către clasa politică și guvernoratul canadian a acestor acte animalice duce la consolidarea unei dictaturi de tip sovietic a Marii Resetări în provincia Reginei Marii Britanii, care tace chitic la astfel de acte de agresiune la adresa „supușilor” ei. Momentan s-au raportat circa 70 de arestări. O scenă grotească de violență a forțelor speciale mixte a fost înregistrată în timpul unei transmisii în direct:

ACTUALIZARE. NOUĂ ÎNREGISTRARE CU O BĂTAIE ANIMALICĂ A UNUI PROTESTATAR:

Alte înregistrări VIDEO mai jos. VOM REVENI CU AMĂNUNTE - MAI MULTE FILMĂRI NOI ÎN BAZA TEXTULUI

În continuare redăm opinia colegului nostru de presă din Canada, Alin Alexandru:

MOBUTU ÎNVINGĂTORUL!

Ottawa, în fața Parlamentului, miezul zilei de vineri. Mii de polițiști adusi de peste tot își arată bastoanele, pe clădiri lunetiști în poziție de tragere. Dronele survolează și înregistrează toate mișcările, mașini de război își ambalează amenințător motoarele. Televizoarele urlă de plăcere, în studiouri diferiți foști purtători de caschete militare își dau cu părerea despre tacticile forțelor de ordine. Reporterițe excitate raportează câte o noua arestare. Nenorocitul cu cătușe este înfățișat tării întregi.

Nu, nu este o imagine de film. Nu, nu este o luare de ostatici. Este doar câmpul de luptă pe care Măria Sa Mobutu Seseseko Wazabanga Trudeau al II lea al Canadei și-a trimis toate organele să înfrângă convoiul camionagiilor, descriși în fiecare zi drept dușmanii poporului, teroriști, supremațiști rasiști albi, fringe people, trumpiști, naziști-tot ce are Canada mai negru. Numai el Mobutu este curat, alb și are dreptate.

Ar fi fost și culmea ca el Mobutu, ascuns în bunkărul secret și servind homari proaspeți de Alaska, să se împiedice de niște bieți șoferi. El, fiul lui taică-său de la care a moștenit doar aroganța nu și creierul, doar el știe ce-i mai bine pentru populimea canadiană. Și dacă mușchii lui vor, trebuie să prezinți pașaportul libertății și nevestei să intri în casă.

Bravo Mobutule, ești aproape de o victorie mare! Și nu scăpa ocazia să-i prezinți pe nenorociții arestați poporului. Să fie supuși oprobiului public. Merge și o săptămăna a urii.

Nu pot să mă întind mult pentru că doar scriind simt senzația de vomă.

FILMARE CU REZISTENȚA MANIFESTANȚILOR ÎN FAȚA INTERVENȚIEI BRUTALE A FORȚELOR SPECIALE ALE DICTATURII COVID:

ACTUALIZARE 19 FEBRUARIE 2021, ORA 9 ORA ROMÂNIEI, OAR 2 ORA DIN OTTAWA: În ciuda intervenției brutale a forțelor de ordine, manifestanții au rămas pe poziții. În imaginile transmise în direct la această ora din Piața Libertății din Ottawa se poate vedea și camionul unuia dintre șoferii de camion români - VIDEO 1. Alte camioane au fost însă mutate, după cum puteți urmări în VIDEO 2, o filmare-maraton de 11 ore din cursul zilei de ieri, la ora 9 a transmisiei, cu plecarea camionarului Eric, după 20 de zile de protest pentru drepturile omului. La ora 10.30 a transmisiei alte manevre polițienești. Manifestanții le strigă RUȘINE!

Pentru 19 februarie, ora 15.00, ora din Ottawa, ora 22.00, ora României, protestatarii au anunțat o acțiune de protest silențios față de violențele poliției. Cei mai mulți șoferi de camioane au rămas pe poziții.

VIDEO 1:

VIDEO 2:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • ceapistul 19.02.2022 10:18
    S-a facut liniste ?
    Pai stai asea fraticule . De abia acum incepe adevarata distractie.
    La ce credeati ca sunt utilie lagarele medicale (proaspat lansate la apa in Australia , pentru inceput) ?
    Va mai amintiti cum a epurat Erdogan toata populatia Turciei de colaboratorii CIA infiltrati ?
    Sub motiv ca erau chipurile simpatizanti ai predicatorului Fethullah Gulen ?
    Ei bine , asta urmeaza si in Canada.
    Doar ca va fi facuta cu public precum la paradele LGBTQ.
    Milioane de persoane vor aplauda tragerea pe roata a lui Horea Closca si Crisan in versiunea canadiana.
    De ce ?
    Pentru ca toata populatia Canadei are mintea porcului Prikoke din desenul animat facut de Planeta Moldova.

    Ia de aici frumusete de analiza psihosociala :
    https://www.youtube.com/watch?v=82RCZMGwoYU
    https://www.youtube.com/watch?v=7q3zQIDfryE&t=93s

    Deci , sa inceapa panarama !
  • claudiu mincu 19.02.2022 10:39
    Am spus intr-un comentariu precedent, sobolanul nu are decat doua variante: pleaca sau ordona varsare de sange.
    Era evident ca va alege varianta a doua. Nu stiu cat vor mai rezista canadienii in strada. Am citit un comentariu ieri sau alataieri pe aceasta temea si ii dau dreptate celui care l-a scris. In strada sunt canadienii proveniti in general din estul Europei si care sunt de 30- 40 ani acolo dar n-au uitat dictaturile din tarile de origine si nu vor ca si copii sau nepotii lor sa traiasca ce au trait ei. Mai sunt si canadieni de alte origini ( veniti tot din Europa ). Nu sunt in schimb canadienii proveniti din orientul mijlociu sau Asia. Acestia sunt multi dar nu ies pentru ca beneficiaza din greu de ajutor de la statul totalitarist al lui Trudeau.
    Sansa protestatarilor ar fi daca politia ar trece de partea lor, ceea ce e putin probabil, politistii temandu-se de ce ar pati daca revolta va fi inabusita.
    Ma gandesc ca totusi tiranul nu va merge pana acolo incat sa ordone armatei sa traga in popor. Stie ca acest lucru i-ar aduce sfarsitul ( poate nu doar politic ). Ar mai fi sansa sa fie parasit de acolitii lui politici si guvernatorii sa-si asume ordinul de a retrage fortele in cazarmi.
    In oricare din situatii, batalia de acolo va avea urmari in toata " lumea civilizata"
    Vom vedea in acest weekend daca europenii vor mai fi pe strazi, in pofida faptului ca guvernantii din aproape toate tarile UE au inceput sa drea drumul la lesa ( mai putin Ciuca al nostru care n-a primt unda verde de la Arafat ).
    Daca Ciuca e general, oare ce grad o avea Arafat ? Cine ne raspunde, SIE, CIA , MI 5, FSB sau Shin Bet ?
  • Nata 20.02.2022 06:30
    Canadienii sunt inca pe strazi nu numai in Ottawa. Statele au sarit si drapeleaza pe la granita lor cu Canada steagul Canadei.
    In Canada au inceput sa o lase ceva mai moale cu restrictiile si vin cu previziuni roze pentru toamna (?). Pesemne ca le--a ghicit cineva in carti cand s-a afirmat in BC ca o sa mai fie "virusu'" prin toamna, cam asa, dar va fi mult mai putin puternic. Zau??!!
    Indiferent de situatie in Canada, aceasta tara a dat un exemplu de curaj si a starnit un val de trezire internationala... si, ca de obicei, la greu, sunt in majoritate albii desi albii in BC de unde a pornit totul sunt minoritari.
    Asa este dle Mincu, asiaticii care sunt multi nu au iesit aproape de loc. Oriunde ar fi in lume, nu le pasa de nimic decat de masura in care pot profita de regimul si tara unde au emigrat. Nu esti asiatic, nu existi pt ei - iti zambesc manzeste si...atat. Lasi si profitori cu o existenta parazitica.
  • Mircea Dragan 19.02.2022 11:01
    ''Va vor lua totul. O sa va rugati sa iasa mortii din morminte si sa intrati voi'' - Pr Arsenie Boca .
    "'Nu veti mai detine nimic si veti fi fericiti"" - klaus schwab seful progresistilor , seful Renew Europe a lui Dacian Ciolos.
    ''Batranii traiesc prea mult"" Christine Lagarde sefa FMI
    ''"Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. "'' - Bill Gates

    DORMITI BINE???
  • Terchea B. 19.02.2022 11:12
    Ce credeati ca se va intampla or sa cedeze cei care conduc si schimba planeta ? Lumea crede ca lupta pentru libertate lol , dragii mei libertatea a disparut demult iar ce vedeti acum sunt reactiile unui mic grup de oameni care vor fi arestati si exterminati , oamenii de paie din guvern vor folosi forta armata dupa bunul plac inclusiv munitia de razboi daca e cazul .
  • Nata 20.02.2022 06:31
    Cu modul asta de a gandi, nu ieseai din pestera de frica urangutanului sef. Multumeste celor care au avut curajul si stamina de a o face in locul dumitale.
  • Mircea Dragan 19.02.2022 11:30
    Soferii nu mai au ce pierde. Deja sunt declarati oficial paria societatii , fara munca, fara nimic. Efectiv inutili ptr societate. Daca as fi in locul lor si m-ar presa politistii care am vazut intr-un video anterior cum tarau un om si-l loveau m-as urca in camion si as trece peste slugile in uniforma a lui Trudeau . Oricum dupa cum au anuntat , soferii vor fi arestati, permisele suspendate 10 ani, camioanele confiscate. Perfect ptr a aplica metoda arabilor mult apreciati de un alt ''progresist'' - Macron.
    Sa vedem ce au sa faca cand vor fi fugariti in jurul parlamentului si calcati pe rand de 400 de camioane.
  • Tic 19.02.2022 12:29
    Iată "fericirea" anunțată de sadicul ala puhav de Schwab. El sta în palat, iar oamenii sint vânați de lunetiști.
    Ce oameni or fi și lunetiștii ăștia tembeli, doar camionagii lupta și pt ei? Copiii ăstora vor fi și altceva decât lunetiști și atunci le va fi bine sa știe ca pot fi vânați?
    Iar tâmpitele de "elite", rele, ignorante, agresive, sadice, perverse, chiar nu pricep ca acesta crima pe care au declanșat-o este ca și tăierea cracii de sub picioare? Ca piramida pe care o au ca simbol drag, fără o baza sănătoasă, nu mai poate susține vârful. Ca degeaba visează la trans umani care vor lucra pt ei, că toată bunăstarea lor se datorează condițiilor de pana acum, iar schimbând-le se modifica totul, mai ales rezultatul? Cineva le minte pe aceste "elite" copios și le pregătește pieirea.
    Când Dumnezeu vrea sa se amuze, ii lasă pe oameni sa își facă planuri.
  • Panaghia 19.02.2022 14:26
    Trudeau este un dictator nemernic, o pramatie lipsită de scrupule ,un sclav scârbos al intereselor oculte care oprimă credința, drepturile fundamentale și libertățile cetățenești ,democratice prin îngrădiri , abuzuri și violențe,puse la cale de o mana de minți bolnave, satanice..
    Acești bolnavi mintali,care vor sa ne confiște viața,sunt barbarii civilizației noastre,bestiile care pentru propria nebunie,sunt in stare de orice: să ucidă,sa distruga,sa pustiască,sa ne sugă și sângele... Democrația ,dar mai ales Civilizația presupune " orice efort de a reduce folosirea forței până la ultima ei expresie" ,așa cum definește Ortega y Gasset.Atunci când limitele drepturilor și libertăților fundamentale sunt încălcate ,oamenii prin unitate și solidaritate, sunt obligati la nesupunere civică,la o ripostă demnă sa lovească și să curețe putregaiul și veninul,care încearcă să cucerească planeta noastră:Planeta Oamenilor! Trebuie sa ne pregătim tuturor manipulărilor și atacurilor acestor serpi, având ca punct de plecare studierea planurilor și tacticilor acestor canalii prin psihologie și tactică inversă ,care sa îi buimăceasca,sa creeze confuzie și nesiguranța in propriul sistem opresiv, îmbrăcând hainele sistemului, folosind tactică și recuzita sistemului ( cea inofensivă,menită doar sa sperie,fara sa rănească angajații subjugați ai sistemului) .Deci,daca vrei sa nu fi mâncat de o haită de lupi,arunca- le un stârv și se vor manca între ei...
  • Moro 19.02.2022 15:01
    Fratilor, degeaba va agitati de parca n-ati intelege ce se intampla. Mergeti mai la adancul problemei. Cel duhovnicesc. Este intr-adevar dramatic ce se intampla dar toate se fac cu acordul lui Dumnezeu. Dumnezeu ingaduie sa vina napasta peste popoarele care l-au uitat pe El. Nici noi nu vom fi scutiti. Exista o cale de salvare simpla dar niciun popor nu o cauta. Sa se pocaiasca, sa ceara ajutorul de la Bunul Dumnezeu. Dar, din pacate, nimeni nu vrea sa auda de asa ceva. Inca se incred in ei insisi si in muschii lor. Credeti ca muschii vor rezolva problema? Doar pocainta si intoarcerea la Dumnezeu. Toate popoarele astea s-au lepadata de Dumnezeu si ca urmare Dumnezeu i-a lasat la mana celor in care si-au pus nadejdea, adica statul, oamenii de stiinta si satana. "Nebun este cel care isi pune nadejdea in om". Dumnezeu nu va fi de partea lor si de aceea nici nu vor putea sa faca nimic. Si pentru ca nu intelegem inca nimic, Dumnezeu va strange latul si mai tare. Pana ne vom trezi. Sa speram.
  • Cristina Daniela 19.02.2022 17:49
    Cei care inteleg ca trebuie sa se intoarca la Dumnezeu, la Hristos, sa se roage si pentru ceilalti, Domnul sa fie milostiv!
  • Moro ► Cristina Daniela 19.02.2022 19:31
    Cred ca fiecare trebuie sa se pocaiasca in dreptul sau. Cam cum au facut ninivitenii in urma mustrarii profetului Iona. Deci nu e un lucru imposibil. Asta cred ca e singura salvare.
  • Maria888 19.02.2022 17:40
    Dumnezeu nu santajeaza pe nimeni sa Il iubeasca, El nu pedepseste ca oamenii nu I se inchina. Asa pare la prima vedere daca gandim cum ni se pare, ca protestantii. Dar Sfintii Parinti ne invata foarte clar ca Dumnezeu l-a creat pe om pentru ca acesta sa daca NUMAI binele, dintre care bine este si cinstirea Domnului, dar cazand in pacat omul face si raul. Nu Dumnezeu pedepseste pe om ci omul se pedepseste singur fiind departat de Dumnezeu si sub influenta Vrajmasului care il poate prosti oricum odata ce l-a luat de langa Tatal Creator prin pacat si patimi. Cand omul se chinuie singur cum vedem in aceste imagini, stiti ce face Dumnezeu? Vine in jos, la omul cazut si cel de pe cal si cel de sub cal, si plateste prin Sangele Lui pacatele oamenilor ca acestia sa se pocai (schimba). Nu mai putin iubeste Dumnezeu pe protestatar decat pe Trudeau.
    Sa luptam cu propria viata pentru dreptate - DA! Dar sa hulim Numele Domnului evocand Judecata Lui (necunoscuta noua pacatosilor) - NU! Sa nu facem asta.
    Si ce neam este acel neam de nu I-a intors fata Domnului Hristos? Ce neam este acela pe fata Pamantului? Sa il vedem pe acel neam de se crede atat de pur!
    Doamne iarta-ne, si nu ne uita pe noi pacatosii robii Tai!
Ultima oră

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO

22:30

Eminescu, Nichita, Vieru, Basarabia și Țara

21:28

Concurs de produse tradiționale - valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică

21:06

România a coborât pe locul 44 în clasamentul privind calitatea vieții și bunăstarea socială, fiind depășită de Bulgaria