CA-N CHINA: Guvernul Trudeau a urmărit mișcările a milioane de canadieni folosind în secret datele telefoanelor mobile sub pretextul pandemiei. RAPORT PARLAMENTAR

De Părău Vlad  /  

Visând la CANCHINA

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un program colosal și secret de supraveghere a datelor de telefonie mobilă în pandemie, derulat de guvernul „liberal” al premierului Justin Trudeau fără consimțământul persoanelor, a inclus urmărirea reuniunilor de familie și a obiceiurilor de cumpărături, au aflat parlamentarii canadieni, relevă Life Site News. Sistemul folosit se apropie de cel al Chinei, țară comunistă pe care Trudeau a considerat-o public drept un model demn de admirat. Trudeau este unul dintre absolvenții Școlii micilor dictatori ai lui Klaus Schwab.

Un raport prezentat miercurea trecută comisiei de etică a Camerei Comunelor din Canada a evidențiat faptul că guvernul Trudeau a putut accesa informații de la un bazin de date format din 33 de milioane de utilizatori de telefoane mobile, care a detaliat mișcările exacte ale oamenilor în timpul pandemiei de coronavirus din 2020 și 2021. 

Potrivit unui raport publicat de Canadian Press, compania de analiză a datelor despre epidemie BlueDot a pregătit rapoarte de date anonime pentru Agenția de Sănătate Publică din Canada (PHAC), pe care oficialii din domeniul sănătății le puteau folosi pentru a urmări unde se aflau oamenii. 

Raportul arată că oficialii din domeniul sănătății aveau informații detaliate despre comportamentele exacte ale unei persoane, inclusiv despre deplasările la magazinele alimentare, la farmacii și, ceea ce este mai îngrijorător, despre momentul în care oamenii au organizat întâlniri de familie, în special în preajma unor sărbători importante, precum Crăciunul.  

Datele au dezvăluit, de asemenea, cât timp petreceau oamenii acasă și chiar și când își părăseau orașul sau provincia.  

La începutul acestui an, parlamentarii din comisia de etică a Camerei Comunelor au votat în unanimitate să investigheze spionajul secret al telefoanelor mobile pe care guvernul Trudeau îl recunoscuse anterior, pentru a vedea dacă guvernul federal a încălcat dreptul la viață privată al canadienilor. 

Programul secret de urmărire a fost realizat sub egida ASPC, care a susținut anul trecut că urmărirea a fost făcută pentru a înțelege "capacitatea de reacție a publicului în timpul măsurilor de închidere". 

Investigația oficială a comitetului de etică a avut loc la mai puțin de o lună după ce guvernul federal canadian a recunoscut anul trecut că a urmărit în secret telefoanele mobile a 33 de milioane de canadieni timp de luni de zile, pe parcursul pandemiei de coronavirus, folosind datele provenite de la stâlpii de telecomunicații.  

Săptămâna trecută, ASPC a susținut că analiza sa pornind de la datele de urmărire "nu se referea la urmărirea deplasărilor indivizilor către o anumită locație, ci mai degrabă la înțelegerea faptului dacă numărul de vizite în anumite locații a crescut sau a scăzut în timp". 

Programul ASPC a fost acum suspendat temporar în așteptarea anchetei Camerei Comunelor. 

Săptămâna trecută, deputații din comisia de etică și-au declarat îngrijorarea cu privire la raportul de urmărire a deplasărilor.  

Deputatul Damien Kurek, membru al Partidului Conservator din Canada, a declarat că există încă întrebări care "au nevoie de răspuns în privința specificului datelor furnizate, posibilelor încălcări ale drepturilor canadienilor și a sfaturilor pe care le-a primit guvernul liberal". 

Miercurea trecută, comisia de etică, prin intermediul propriului raport, a concluzionat că guvernul Trudeau ar trebui să le spună canadienilor când le colectează datele și să le permită o modalitate de a renunța la astfel de programe de urmărire.  

În cea mai mare parte a pandemiei de coronavirus, unele provincii canadiene au adoptat restricții covidiene draconice, care adesea le-au interzis persoanelor nevaccinate dreptul la liberă întrunire sau cel de a merge la biserică. Toate provinciile au pus în aplicare reguli care au închis multe întreprinderi și care au închis, de asemenea, școli și alte localuri publice.  

La doar câteva săptămâni de la declanșarea pandemiei de coronavirus în Canada, în 2020, au apărut informații potrivit cărora guvernul federal ar fi analizat posibilitatea de a utiliza datele de localizare a telefoanelor mobile ale canadienilor pentru a urmări mișcările oamenilor. 

Jay Cameron, manager de litigii pentru Justice Centre for Constitutional Freedoms (JCCF), a declarat anul trecut pentru LifeSiteNews că urmărirea telefoanelor mobile făcută involuntar este o încălcare "flagrantă" a drepturilor constituționale ale unei persoane. 

"Monitorizarea guvernamentală fără mandat judecătoresc a telefoanelor mobile ale cetățenilor, inclusiv localizarea și urmărirea datelor, este o încălcare flagrantă a dreptului la viață privată, o faptă ilegală și neconstituțională", a declarat Cameron pentru LifeSiteNews. 

În 2020, un fost contractor al CIA devenit denunțător, Edward Snowden, a avertizat că măsurile de supraveghere pe care multe guverne din întreaga lume le folosesc în numele combaterii pandemiei ar putea sfârși prin a deveni o realitate permanentă a vieții. 

Ne amintim că, în ianuarie 2022, unii dintre protestatarii din cadrul Convoiului Libertății de la Ottawa, care s-au ridicat împotriva ordinelor de vaccinare Covid obligatorie și a condiționării trecerii graniței de vaccinare, au denunțat faptul inclusiv că o aplicație telefonică similară certificatului digital Covid din Europa făcea inutil controlul fizic al pașaportului de vaccinare la vamă, întrucât polițiștii de frontieră urmăreau de la distanță telefonul inteligent al fiecărui transportator și, implicit, statutul său vaccinal.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • crazy bobz 11.05.2022 01:02
  canada a devenit tara a satanei prin slujitorul sau trudeau.
  mai vreti sa stati acolo ca papusile?
 • aspenter2002 11.05.2022 09:39
  Foarte mulți tineri în canada devin 'binari' aducă își pierd individualitatea biologică. Mai ales copiii de emigranți o iau razna pentru că sunt marginalizați.
 • aspenter2002 11.05.2022 09:37
  E clar că pentru clica care are aproape toată bogăția lumii,nu sunt dușmani nici Bin Laden,nici Sadam,nici Isis,nici Covidul,nici Putin ci toți oamenii de rând sunt dușmanii lor cei mai mari,pe noi vor să ne 'înhațe'. Vor să ne dea numere ca la Auschwitz și să ne folosească ca pe robi. Jos Francmasoneria,jos dictatorii,fie ca să fie judecați și pedepsiți!
 • Dumitrescu 11.05.2022 12:55
  De-aia nu am telefon mobil. Si nici nu o sa-mi cumpar vreodata.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:30

O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO