Bunul samarinean Mihai Făgădaru executat după moarte dintr-un centru unic de comandă al presei securist-vaccinste. DOVEZILE. Antena 3, acces de grobianism morbid și antiuman. Când o să moară Gâdea la fel veți face?

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ABJECȚIA PRESSTITUATEI. Observați cum "presa" folosește același pattern în instrumentalizarea morții prietenului nostru, Mihai Făgădaru, scrie publicistul Iulian Capsali, care oferă și aceste capturi de titluri (mai sus și mai jos) care demonstrează existența unui centru unic de comandă al știrilor din presa securist-vaccinistă, aspect semnalat cu altă ocazie și de ActiveNews.

„De remarcat faptul că unii sunt agramați inclusiv în titluri. Este limpede însă că direcția este dată de la un centru de comandă. Altfel ar fi imposibil ca toți să folosească exact aceleași poncifuri. Asta nu e presă, e jeg ideologic.”, conchide sec publicistul.

De fapt, moartea lui Mihai Făgădaru - prezentată cu cinism morbit de presa securist-vaccinistă cu tendințe criminaloide și aplaudată cu accente drăcești de neomul noului normal - a fost una dintre cele mai sfinte și bine plăcute lui Dumnezeu. Într-o lume normală, ar fi fost evidențiată ca ceea ce a fost: sacrificiu pentru alții până la sacrificiul suprem, cu propria sa viață.

Mihai Făgădaru a murit pentru că a ajutat alți bolnavi de Covid să trăiască. Ajutând zilnic bolnavi de Covid și-a neglijat propria lui sănătate. A crezut că sinuzita care nu-i dădea pace s-a reactivat și a început tratamentul anti-Covid prea târziu. Asta e tot. Așa a vrut Dumnezeu în iconomia Sa.

Bunul samarinean a plecat la Ceruri cu gândul la copiii lui, aspect maculat ordinar și grobian de televiziunea Antena 3, care, pentru a evita amendarea de CNA, a publicat doar online un articol care conține o înregistrare de pe patul de spital cu Mihai Făgădaru, obținută ilegal, doar pentru a face o sinistră propagandă vaccinării. Când o să moară Gâdea la fel veți face?

Război Informațional, un site tânăr, observă același lucru în articolul de mai jos:

Fake News și dezinformare în legătură cu moartea lui Mihai Făgădaru 

„Cercurile vacciniste au jubilat la aflarea veștii că un teolog numit Mihai Făgădaru, despre care ProTv și G4 Media spun că ar fi un „lider antivaccinist”, a murit de Covid19. Unii l-au oferit ca exemplu pentru a recomanda vaccinarea. Chiar și câțiva doctori au preluat poza lui Mihai Făgădaru și au adăugat informațiile din presă precum că acesta era un „lider antivaccinist” și s-au folosit de imaginea decedatului pentru a recomanda un tratament medical. Din păcate pentru aceștia adevărul e puțin diferit.

Adevărul despre Mihai Făgadaru

Conform celor care l-au cunoscut Mihai Făgadaru, acesta nu era doar un teolog îndrăgit ci și un cadru medical care în ultima perioadă a îngrijit mai mulți bolnavi de Covid 19. Acesta avea și câteva comorbidități precum diabet, astm și sinuzită cronică, la care vaccinarea nu este recomandată. În legătură cu calitatea sa de lider al protestelor, această informație a fost o invenție macabră a presei vacciniste. Mihai Fagadaru a fost un vorbitor și un participant activ la protestele împotriva obligativității vaccinului și a certificatului verde, dar nu neapărat un organizator de proteste.

Se pare că presa plătită de Guvern cu banii înainte are tendința să transforme orice participant al protestelor din ultima perioadă, care s-a îmbolnăvit sau a murit, într-un „lider”. Dar, ținând cont că la proteste au participat chiar și 25.000 – 30.000 de mii de persoane iar boala Covid 19 statistic omoară 1%, este foarte probabil ca cel puțin 30 de „lideri antivacciniști” de proteste să fi murit în ultimul an.

La fel ca și cei vaccinați de altfel, care umplu acum spitalele și morgile lor.

Manipularea este evidentă: atunci când mor doctori vaccinați cu două sau trei doze sau promotori ai vaccinului, presa securistă încearcă să dreagă busuiocul ignorând faptul că sunt vaccinați, sau inventând că respectivii nu ar fi  vaccinați, sau nu ar fi vaccinați cu toate dozele, sau chiar că ar fi fals vaccinați. „la chiuvetă”, ultima găselniță a lui Arafat. Dar când moare un nevaccinat el este promovat imediat ca „lider antivaccinsit” și neapărat „prieten” cu Șoșoaca sau Simion, ca personaje vizibile pe televizoare.

Întrebare-întrebătoare: cum de acești jurnaliști atât de marii observă "liderii antivacciniști” doar după ce aceștia mor?

Ce știm cu adevărat ? 

Era Mihai Făgădaru „șoșocist”? Nici pomeneală! La mitingul din 2 octombrie din Piața Victoriei nu a fost prezent la manifestația senatoarei Șoșoacă ci la cea a societății civile. Șoșoacă are o bază largă de electorat dar nu atât de mare ca guvernanții și iată cu nu prea auzim presa anunțându-ne de fiecare data când moare câte un susținător a lui Iohannis sau Cîțu vaccinat. Acest lucru ar trebui să ne dea de gândit.

Era Mihai Fagadaru anti-vaccinist? Nu am găsit date care să confirme că acesta era împotriva „vaccinului” ca procedura medicală. În fapt, dacă ești împotriva tăierilor ilegale sau abuzive de pădure nu ești neapărat și anti-drujbă, nu? Poate ne spun jurnaliști de la ProTV și G4 Media din ce colțuri întunecate ale rațiunii au scos aceste informații? Mihai Făgădaru era împotriva vaccinării obligatorii în special a copiilor și pentru dreptul de a decide liber. De asemenea, acesta se împotrivea Certificatului Verde discriminatoriu, ca alte milioane de europeni, dintre care sute de mii ies în stradă pe tot cuprinsul Europei în fiecare week-end. În acea Europa civilizată care e dată mereu ca exemplu: Paris, Berlin, Roma, Londra etc. Oare toți acei protestatari, care însumează milioane de cetățeni europeni, să fie nebuni sau „șoșociști”?

Poate ProTV și publicația sexo-marxista G4 Media ar trebui să scrie articole și de fiecare dată când moare câte un vaccinat votant a lui Iohannis sau al PNL - că tot au murit pe capete o serie de primari PNL vaccinați cu două sau trei doze. Iar articolele să poarte titluri precum: „A murit un vaccinist PNL-ist susținător al președintelui Iohannis” sau „Încă un iohannist triplu injectat din PNL a dat ortul popii cu gândul la siguranța vaccinului promovată de șeful lui, Florin Cîțu, la o cafea”.

Un apropiat al teologului Mihai Fagadaru pune lucrurile la punct

Unul dintre apropaiații teologului Mihai Fagadaru, Catalin Sturza, a publicat următoarea postare pe pagina sa de Facebook:

Teologul și cadrul medical Mihai Făgădaru a trecut la Domnul în noaptea trecută, la Spitalul Militar din București. Dumnezeu să îl odihnească!

Pentru a fi știut adevărul despre circumstanțele morții sale, trebuie cunoscute următoarele lucruri.

Mihai Făgădaru era asistent medical și s-a îmbolnăvit de Covid-19 în timp ce îngrijea de un pacient care a și murit de Covid – Marius Dumitru Neagu. Înainte, Mihai îngrijise de mama lui Marius, care a murit și ea din cauza bolii. Se pare că femeia a murit chiar în brațele asistentului medical, conform relatării acestuia.

În al doilea rând, Mihai Făgădaru suferea de mai multe comorbidități. Avea diabet și astm, sinuzită cronică, suferea de ficat și era supraponderal (spre obezitate). Știu că acestea sunt detalii medicale care țin de intimitatea fiecăruia, așa cum ar trebui să țină de intimitate și decizia de a te «imuniza» sau nu. Le enunț aici doar pentru a arăta că boala l-a prins într-o stare cum nu se poate mai proastă. Și, cu toate acestea, nu s-a sfiit să îngrijească de pacienții săi. (...)

În sfârșit, trebuie spus că nu o tabără sau alta este acum în doliu. În doliu este familia, este mama acestui om, sunt copiii săi, sunt prietenii, toți cei care l-au cunoscut. Când un om moare, este un lucru de bun-simț să încerci să afli și să expui onest toate circumstanțele și să respecți doliul familiei și memoria celui trecut la Domnul. Sau măcar să nu încerci să îi instrumentalizezi moartea pentru a demonstra o teză sau alta.

Așadar, vorbim despre un cadru medical care s-a sacrificat îngrijind pacienți bolnavi de Covid-19. Unii vor spune că acest om a riscat prea mult, ținând cont de comorbiditățile sale. Însă nu pot judeca eu acest sacrificiu și nici decizia de a risca pentru a-i ajuta pe alții. Prietenii îl descriu ca pe un om foarte generos, cu un suflet foarte mare, dincolo de „activismul” său pe anumite teme polarizante. Acest lucru este important, mai ales în contextul în care îi cinstim pe „eroii din prima linie” care își pun viața în pericol pentru alții – iată, la modul cel mai propriu.

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe bunul samarinean Mihai Făgădaru!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Pentru fiica mea 21.11.2021 00:05
    Vin fraților, de la Botoșani! Bunul Dumnezeu să-l trimita in salasurile sale! TREBUIE SA LUPTĂM IN CONTINUARE! Pierd tot dar nu iau semn! Sa ne ajute Bunul Dumnezeu,! Dumnezeu să-l ierte, îmi pare rău că nu mai este printre noi, Bunul Dumnezeu să-l ierte!
  • Noe 21.11.2021 06:07
    MIHAI FĂGĂDARU, un nume pe care îl voi pomeni, de acum încolo, în rugăciunile mele. Sa-l ocrotească Arhanghelul Mihail în drumul său spre lumină și Dumnezeu sa-l țină de-a dreapta SĂ, alături de toți ceilalți martiri ai credinței neamului nostru. Noi TREBUIE să ducem lupta mai departe, întru pomenirea drepților noștri și pt victoria Luminii. Asa să ne ajute Dumnezeu!
  • Sdv 21.11.2021 07:37
    Imi pare atat de rau de acest OM, m-a durut sufletul cand am citit povestea lui! De parca l-as fi cunoscut, asa m-a indurerat! ...
    Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca printre cei drepti si buni!
    Era atat de tanar! Si atat de dedicat binelui...
    Nu pot sa cred ce se intampla, cum asa oameni dispar deodata!?!...
    Cat despre PRESA NEMERNICA SI NENOROCITA POPULATA DE ACESTE JIGODII VANDUTE SI TRADATOARE, IMI VINE SA URLU CATEODATA DE FURIE, DE DEZGUST, DE JALE PUR SI SIMPLU!!!
    CUM PUTETI SA FITI ATAT DE DEZUMANIZATI, VOI NEMERNICII DE LA ANTENA3, PROTV ETC????!!! CUM ATI AJUNS DOAR NISTE BESTII SLUGARNICE SI NIMIC MAI MULT???! CE RAHAT DE TELEVIZIUNE CONDUCI GADEA, CARE AI MAI FOST SI PASTOR SAU CE AI FOST???! MARE TRADATOR!!! (SI SA STII CA TE SUSPECTEZ CA ESTI COLEGA DE COMUNITATE CU RAEDA, CEA ELGIBITOASA! ).…. Niste viermi toti voi astia care ati scris asa despre un asemenea OM!

    DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE, MIHAI FAGADARU! CU SIGURANTA IN CERURI VEI FI LINISTIT SI NIMENI ORI NIMIC, DIN CE E AICI URAT PE PAMANT, NU TE VA MAI ATINGE!
    Drum bun, OM FRUMOS si fie ca Maica Domnului sa te primeasca in bratele Ei!
  • ubiquitouscreed 21.11.2021 08:41
    Mihai a murit în primul rând pentru lipsa tratamentului adecvat. Insăși protocolul actual, așa cum este conceput el, este destinat creșterii numărului de morți pentru a se putea justifica astfel acceptarea "mirului tămăduitor". Poate cândva vor ieși la iveală toate aceste crime. Dumnezeu să-l ierte!
  • Mircea Dragan 21.11.2021 09:02
    Dumnezeu sa-l odihneasca. Mare om , mare caracter!
  • Orizont 21.11.2021 12:04
    Acelasi titlu regurgitat de oficioasele gunoaielor curiste cu zgarda si paduchi...
  • ioansperling 21.11.2021 12:25
    Dumnezeu sa-l odihnească!
    Cred cu tarie ca Dumnezeu il ia pe fiecare in momentul cel mai favorabil lui pentru mantuire! Nu are nici o legatura cu covidul si cu atat mai putin cu o eventuala "pedeapsa divina" pentru nevaccinare!
    Ca si dumnealui si eu sunt plin de comorbiditati si sunt mai in varsta. Daca o sa mor de covid se vor bucura "vaccinistii" din jur dar o sa faca uitat faptul ca am trait 2 ani in pandemie fara masca fara izolare, avand contact cu sute de oameni si fara "vaccin" si mai ales lipsit de un sistem imun acceptabil macar, in timp ce multi mult mai tineri, sanatosi, "vaccinati" s-au imbolnavit și/sau au murit!
    Eu sunt dovada inca vie ca Dumnezeu alege cine se imbolnaveste, moare, scapa si nu vaccinul, protectia sau izolarea!
    E rusinos insa sa te folosesti de moartea cuiva pentru manipulare si ma tot intreb daca respectivii jurnalisti chiar nu se gandesc ca vor plati fiecare rea intentie?
  • LibertateavinedeSus 21.11.2021 13:44
    " Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are,ca sufletul lui să și-l pună pentru prietenii sai " (Sf Ev. Ioan,15,13). Așa și-a dat sufletul acest om, Dumnezeu să îl așeze cu Sfinții! A fost un slujitor al Legii,precum Sfântul Arhanghel Mihail, al cărui nume îl poartă și îl cinstește. Dracii (inclusiv cei de prin presa lor) urla de neputința,nu au reușit să deturneze acest suflet de la lupta sfânta și încearcă să măsluiască adevărul,dar nu merită atenția și energia noastră. "O sa se bata cu noi și morți!", după cum a profețit unul dintre Sfinții închisorilor,Părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa.
  • DANA Q 22.11.2021 17:08
    Antena 3...latrina de serviciu.Niste manipulatori ordinari.Pentru mine acest post nu exista de 30 de ani.
  1. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  2. Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

  3. Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

  4. S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

  5. Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

  6. ”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

  7. Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

  8. 139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

  9. Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

  10. Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

Ultima oră

11:05

Xi Jinping îi înfinge un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi