Bulgaria este prima țară care suspendă complet vaccinarea cu AstraZeneca. Sofia în TOPUL SCEPTICILOR VACCINULUI anti-Covid: Până acum doar 3,9% dintre bulgari s-au vaccinat per total

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul bulgar Boiko Borisov a anunțat vineri suspendarea imunizării populației împotriva COVID-19 cu vaccinul de la AstraZeneca, la o zi după decizii similare din Danemarca, Islanda și Norvegia și alte 6 țări și pe fondul unor cazuri grave de formare a unor cheaguri de sânge, relatează AFP, citată de Agerpres.

"Am dispus oprirea vaccinărilor cu AstraZeneca pânâ când Agenția Europeană a Medicamentelor (EMA) elimină orice dubiu privind inocuitatea sa", a precizat Borisov, citat într-un comunicat, prin care cere o declarație "în scris" din partea autorității europene de reglementare.

Potrivit premierului bulgar, EMA nu a formulat "un diagnostic clar".

Barbatul mort în Gorj a fost vaccinat cu lotul AstraZeneca retras de 9 țări. Gheorghiță spune că nu e nici o problemă. PANICĂ ÎN GORJ. MORȚI PE BANDĂ ÎN ITALIA 

EMA a transmis joi că țările europene pot folosi în continuare vaccinul dezvoltat de laboratorul britanic AstraZeneca și de Universitatea Oxford.


Danemarca, Norvegia și Islanda au suspendat temporar joi folosirea vaccinului anti-COVID-19 de la AstraZenenca, din cauza îngrijorărilor în legătură cu unii pacienți care au făcut cheaguri de sânge după ce au fost vaccinați.

Alte țări, de exemplu Austria, Italia sau România, au suspendat la rândul său utilizarea lotului respectiv, în timp ce Thailanda a amânat brusc lansarea campaniei sale de vaccinare.

Morți și cheaguri de sânge. Vaccinul Covid AstraZeneca, suspendat de la administrare în Danemarca, Italia și alte 7 țări europene. România aude? ActiveNews a avertizat: STUDII!

Decizia guvernului de la Sofia survine în contextul în care Bulgaria este printre țările din UE cu cel mai mic procent de populație vaccinat, adică 3,9%, reprezentând numai 270.000 de persoane, conform datelor compilate de AFP.

Campania continuă pentru moment, în acest mod scăzut, cu celelalte două vaccinuri disponibile, Pfizer-BioNTech și Moderna, au adăugat autoritățile.

Decese în urma vaccinului cu AstraZeneca s-au înregistrat și în India.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Dromihete 12.03.2021 16:43
    Bulgaria si Polonia, avem de invatat de la aceste doua tari si de la popoarele lor, adevarate exemple de urmat...Cu toate ca bulgarii mai tineri sunt nemultumiti de atitudinea pasiva din tara lor, toata lumea fierbe! Oculta spurcata face planuri de mii de ani sa "uneasca" umanitatea in fata unui dusman comun, ca prin deceptie, minciuna si inselatorie sa i se ofere toata puterea pe care apoi sa o confiste si sa o foloseasca dupa bunul plac si la discretie, dupa cum s-a intamplat si pana acum, si sa puna sub sclavie eterna toata creatia DIVINA! Le-a iesit planul! Umanitatea se va uni impotriva lor si ii va starpi, pe ei, liniile lor de sange si pe TOATE slugile lor! Intre timp, in Grecia se face incalzirea, si cam asa cred ca va arata peste tot in curand...aviz epoletilor de orice fel care dau tarcoale pe aici...Sunteti niste bieti oameni, ca noi toti ceilalti si daca nu intelegeti, aveti in materialul video un exemplu (deja nu mai e singular si va deveni o obisnuita) cu ce va asteapta...https://www.bitchute.com/video/qOFuwcySp9Hy/
  • A.C. 12.03.2021 19:01
    Bravo, bulgarilor!
  • A.C. 13.03.2021 02:09
    Bravo, bulgarilor!
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires