British Medical Journal: Noi dezvăluiri despre eficacitatea vaccinurilor Pfizer și ModeRNA. 95%? Mai degrabă între între 19 și 29%!

De EVZ | evz.ro  /  

Foto: orfonline.org

Foto: orfonline.org

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer și ModeRNA sunt cele două vaccinuri aprobate împotriva noului coronavirus. Un nou studiu dă peste cap tot ceea ce se știa până acum despre eficacitatea lor.

Pfizer și ModeRNA: Eficacitatea vaccinurilor lor este mai curând între 19 și 29%. Mai jos vă prezentăm studiul care face ca totul să sară în aer.

Este cu adevărat o bombă mediatică cu privire la vaccinurile Pfizer și ModeRNA.

Dezvăluirile le face profesorul Peter Doshi care a analizat datele cererii de aprobare din partea celor două firme farmaceutice.

Pfizer și ModeRNA. Profesorul a descoperit că eficacitatea lor este mult sub datele publicate

Odată cu apariția vaccinului Pfizer și ModeRNA, se aprofundează din ce în ce mai mult știrile asupra eficacității și asupra efectelor colaterale.

Bomba a fost lansată de British Medical Journal sub semnătura lui Peter Doshi profesor asociat la Universitatea din Maryland.

Profesorul se ocupă de cercetări privind serviciile sanitare farmaceutice. Încă din 26 noiembrie într-un articol semnat tot de el, și-a pus unele întrebări asupra eficacității vaccinului.

Cu datele celor două vaccinuri în mână, Doshi a putut constata diferențe care modificau substanțial ceea ce până acum era spus de toată comunitatea științifică.

Atât British Medical Journal cât și Lancet, au criticat puternic vaccinurile

„Lipsește o transparență asupra datelor. Nu s-au studiat suficient bătrânii, persoanele imunodepresive și copiii, pentru a înțelege efectele pe o perioadă medie-lungă.

„Am ridicat întrebări despre rezultatele experimentărilor privind vaccinurile pentru Covid-19 ale Pfizer și ModeRNA. Fiindcă tot ceea ce se știa erau protocoale de studiu și câteva comunicate de presă”, declarase profesorul.

După 5 săptămâni de la primul articol, tot Doshi a avut posibilitatea de a viziona mai mult de 400 de pagini de date prezente la Food and Drug Administration (FDA).

Totul se întâmpla înainte de autorizarea de urgență și, după ce a făcut analiza, a scris câteva considerații importante în secțiunea Opinii, tot la British Medical Journal.

„Ar fi într-un fel compromisă eficacitatea vaccinurilor fiindcă acestea sunt făcute pe pacienți <suspecți de Covid> și asupra Covid-asimptomaticilor neconfirmați”. Acest lucru l-a dus să evalueze o eficacitate mult mai mică decât cea proclamată.

Pfizer și ModeRNA au „Eficacitate mult sub 50% necesară pentru autorizarea fixată de autoritatatea de reglementare”

Aceasta, deci, potrivit celor scrise în foarte autorizata revistă, n-ar fi de 95%, ci mult, mult mai mică, între 19% și 29%.

Procentele respective au fost obținute cu următorul calcul: 19%=1-(8+1594) / (162+1816); 29%=1-(8+1594-409) / (162 + 1816-287).

„Am ignorat numitorii fiindcă sunt similitudini între grupuri”, scrie profesorul, pentru a clarifica cum au fost calculate procentele.

Dacă ar fi fost prezentate și analizate aceste date, deci, n-ar mai fi existat autorizarea din partea autorităților competente.

Dar, mai e ceva: „Chiar și după ce au fost excluse cazurile care au fost verificate la 7 zile de la vaccinare (409 Pfizer și 287 pe placebo), care ar fi trebuit să includă cea mai mare parte a simptomelor datorate eficacității pe termen scurt. Aceasta rămâne joasă și ajunge la 29%.

Unicele date de încredere, spune Dashi, potrivit Il Giornale, pentru a înțelege capacitatea reală a acestor vaccinuri, sunt cazurile de spitalizare, a pacienților aflați la terapie intensivă și a deceselor.
 
Sursa: EVZ.ro
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Rusi 16.01.2021 18:23
    Pfizer și ModeRNA sunt vaccinuri pentru eutanasiere?
  • Panaghia 06.11.2021 16:27
    conduce,înota,nu mai poate face scufundări și aproape nimic din ceea ce făcea înainte.Dupa 2-3 CT-uri și numeroase analize,nimeni nu îi poate (sau nu se vrea)pune un diagnostic...Ieri am aflat,că ambii soți au fost diagnosticați cu Coronavirus ...Deși toata " elita medicala " urla și se bate cu pumnii în piept că vaxxul imunizează și cei vaccinați fac o formă mai ușoară,copii mei nu se pot ridica din pat,au temperatura , și-au pierdut gustul și mirosul și tușesc " violent",exact cum am fost și eu acum o luna..Deci,dragii mei, acest vaxx nu asigură nici o imunitate,iar înțeparea are cu totul alt scop,unul malefic,fiind promovată de niste instrumente ale sistemului ocult,de niște sulfuroși care și-au vândut sufletul pentru 30 de arginți
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"