British Medical Journal: Noi dezvăluiri despre eficacitatea vaccinurilor Pfizer și ModeRNA. 95%? Mai degrabă între între 19 și 29%!

De EVZ | evz.ro  /  

Foto: orfonline.org

Foto: orfonline.org

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer și ModeRNA sunt cele două vaccinuri aprobate împotriva noului coronavirus. Un nou studiu dă peste cap tot ceea ce se știa până acum despre eficacitatea lor.

Pfizer și ModeRNA: Eficacitatea vaccinurilor lor este mai curând între 19 și 29%. Mai jos vă prezentăm studiul care face ca totul să sară în aer.

Este cu adevărat o bombă mediatică cu privire la vaccinurile Pfizer și ModeRNA.

Dezvăluirile le face profesorul Peter Doshi care a analizat datele cererii de aprobare din partea celor două firme farmaceutice.

Pfizer și ModeRNA. Profesorul a descoperit că eficacitatea lor este mult sub datele publicate

Odată cu apariția vaccinului Pfizer și ModeRNA, se aprofundează din ce în ce mai mult știrile asupra eficacității și asupra efectelor colaterale.

Bomba a fost lansată de British Medical Journal sub semnătura lui Peter Doshi profesor asociat la Universitatea din Maryland.

Profesorul se ocupă de cercetări privind serviciile sanitare farmaceutice. Încă din 26 noiembrie într-un articol semnat tot de el, și-a pus unele întrebări asupra eficacității vaccinului.

Cu datele celor două vaccinuri în mână, Doshi a putut constata diferențe care modificau substanțial ceea ce până acum era spus de toată comunitatea științifică.

Atât British Medical Journal cât și Lancet, au criticat puternic vaccinurile

„Lipsește o transparență asupra datelor. Nu s-au studiat suficient bătrânii, persoanele imunodepresive și copiii, pentru a înțelege efectele pe o perioadă medie-lungă.

„Am ridicat întrebări despre rezultatele experimentărilor privind vaccinurile pentru Covid-19 ale Pfizer și ModeRNA. Fiindcă tot ceea ce se știa erau protocoale de studiu și câteva comunicate de presă”, declarase profesorul.

După 5 săptămâni de la primul articol, tot Doshi a avut posibilitatea de a viziona mai mult de 400 de pagini de date prezente la Food and Drug Administration (FDA).

Totul se întâmpla înainte de autorizarea de urgență și, după ce a făcut analiza, a scris câteva considerații importante în secțiunea Opinii, tot la British Medical Journal.

„Ar fi într-un fel compromisă eficacitatea vaccinurilor fiindcă acestea sunt făcute pe pacienți <suspecți de Covid> și asupra Covid-asimptomaticilor neconfirmați”. Acest lucru l-a dus să evalueze o eficacitate mult mai mică decât cea proclamată.

Pfizer și ModeRNA au „Eficacitate mult sub 50% necesară pentru autorizarea fixată de autoritatatea de reglementare”

Aceasta, deci, potrivit celor scrise în foarte autorizata revistă, n-ar fi de 95%, ci mult, mult mai mică, între 19% și 29%.

Procentele respective au fost obținute cu următorul calcul: 19%=1-(8+1594) / (162+1816); 29%=1-(8+1594-409) / (162 + 1816-287).

„Am ignorat numitorii fiindcă sunt similitudini între grupuri”, scrie profesorul, pentru a clarifica cum au fost calculate procentele.

Dacă ar fi fost prezentate și analizate aceste date, deci, n-ar mai fi existat autorizarea din partea autorităților competente.

Dar, mai e ceva: „Chiar și după ce au fost excluse cazurile care au fost verificate la 7 zile de la vaccinare (409 Pfizer și 287 pe placebo), care ar fi trebuit să includă cea mai mare parte a simptomelor datorate eficacității pe termen scurt. Aceasta rămâne joasă și ajunge la 29%.

Unicele date de încredere, spune Dashi, potrivit Il Giornale, pentru a înțelege capacitatea reală a acestor vaccinuri, sunt cazurile de spitalizare, a pacienților aflați la terapie intensivă și a deceselor.
 
Sursa: EVZ.ro
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Rusi 16.01.2021 18:23
  Pfizer și ModeRNA sunt vaccinuri pentru eutanasiere?
 • Panaghia 06.11.2021 16:27
  conduce,înota,nu mai poate face scufundări și aproape nimic din ceea ce făcea înainte.Dupa 2-3 CT-uri și numeroase analize,nimeni nu îi poate (sau nu se vrea)pune un diagnostic...Ieri am aflat,că ambii soți au fost diagnosticați cu Coronavirus ...Deși toata " elita medicala " urla și se bate cu pumnii în piept că vaxxul imunizează și cei vaccinați fac o formă mai ușoară,copii mei nu se pot ridica din pat,au temperatura , și-au pierdut gustul și mirosul și tușesc " violent",exact cum am fost și eu acum o luna..Deci,dragii mei, acest vaxx nu asigură nici o imunitate,iar înțeparea are cu totul alt scop,unul malefic,fiind promovată de niste instrumente ale sistemului ocult,de niște sulfuroși care și-au vândut sufletul pentru 30 de arginți
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 4. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 5. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 6. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 7. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 8. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 9. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 10. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare