Boris Johnson cere G7 ca vaccinarea Covid să devină obligatorie la nivel planetar până la sfârșitul anului 2022: "Ar fi cea mai mare performanță din istoria medicinei". Tatăl lui a scris în 1982 o carte despre un VIRUS, care se încheie cu vaccinarea lumii

De Cătălin Vușcan și Alesandru Anghel  /  

Foto: GCN.ie

Foto: GCN.ie

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul britanic Boris Johnson a cerut sâmbătă liderilor din Grupul celor șapte națiuni, numit și „G7” să se angajeze în vaccinarea întregii lumi împotriva COVID-19 până la sfârșitul anului 2022.
 
Johnson declarat că va încerca să obțină un angajament în privința atingerii obiectivului global de vaccinare, anunță NDTV.

"Vaccinarea întregii lumi până la sfârșitul anului viitor ar fi cea mai mare realizare din istoria medicinei", a spus Johnson într-o declarație. "Îi invit pe colegii mei lideri din G7 să ni se alăture pentru a pune capăt acestei pandemii teribile și să se angajeze că nu vom permite niciodată ca devastarea provocată de coronavirus să se repete."

Liderii Marii Britanii, Germaniei, Franței, Statelor Unite, Italiei, Japoniei, Canadei la care se adaugă cei ai Uniunii Europene se vor întâlni la summitul de trei zile al G7 din Cornwall, în sud-vestul Angliei, care începe vineri. Aceasta va fi prima călătorie în străinătate pentru președintele american Joe Biden de la preluarea mandatului în ianuarie.
 
Boris Johnson și tatăl său, Stanley Johnson, sunt adepți ai depopulării planetei, respectiv ai teoriei malthusianiste. Într-un articol din 25 octombrie 2007 publicat în The Telegraph și tradus de ActiveNews AICI, Johnson afirma că „Este timpul să avem discuții de oameni maturi privind numărul optim de ființe omenești de pe această planetă”. Tatăl lui Boris a fost angajat al Băncii Mondiale și Comisiei Europene dar și europarlamentar. Tatăl lui Stanley, bunicul lui Boris, s-a numit Osman Kemal și era fiul lui Ali Kemal Bey, unul dintre ultimii miniștri de Interne ai Imperiului Otoman.
 
Stanley Johnson este autorul mai multor lucrări de promovare a teoriei depopulării planetei dar și al unei cărți de ficțiune publicată în 1982 și intitulată „Virusul Marburg”, republicată recent sub titlul VIRUSUL. În ea, Johnson Sr. dezvăluie „paralele ciudate” cu actualul virus Covid: izbucnirea unei boli misterioase și mortale, ale cărei origini sunt urmărite de un student la medicină infectat de o maimuță. Cartea are și un epidemiolog-erou, așa, ca Fauci, care este într-o căutare disperată pentru un vaccin ...
 
În postfața reeditată sub titlul VIRUSUL, Johnson, acum de 80 de ani, spune: „Va fi lupta cu COVID-19 la fel de reușită ca cea a eroului meu fictiv în lupta împotriva virusului Marburg? ... Gândindu-mă la propria mea carte și la finalui ei fericit, nu pot să nu simt că guvernele din întreaga lume, inclusiv ale noastre, trebuie să se concentreze fără milă pe căutarea unui antidot sau a unui vaccin. Fără a diminua în vreun fel importanța măsurilor de precauție de izolare sau atenuare, imunizarea în masă s-ar dovedi cu siguranță un factor crucial în oprirea răspândirii COVID-19 sau în prevenirea unor noi focare, de ex. „al doilea val” despre care auzim”.
 
Alte titluri, în original, din opera vastă a tatălui lui Boris Johnson: Life without Birth: A Journey Through the Third World in Search of the Population Explosion (1970),The Green Revolution (1972), The Population Problem (1973),The Urbane Guerilla (1975), The Marburg Virus (1982), World Population and the United Nations (1987), World Population - Turning the Tide (1994),The Politics of Population: Cairo, 1994.

Până în momentul de față, Marea Britanie a comandat peste 500 de milioane de doze de vaccin COVID-19 pentru populația sa de 67 de milioane de locuitori și spune că va dona toate vaccinurile de care nu are nevoie.
 
Citește și : Marea Britanie, tot mai aproape de ”Marea Resetare”. Priti Patel, secretarul de interne: ”Noua noastră frontieră complet digitală ne va permite să numărăm oamenii din interiorul și din afara țării, să controlăm cine vine”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • o.c. 07.06.2021 11:32
  Mi se pare un demers normal din partea unui conservator.
  Conservatorismul este doar liberalism camuflat.
 • Traiasca Romania Libera 07.06.2021 12:06
  Romania trebuie sa iasa urgent din aceasta nenorocire numita UE prin care tara a fost practic acaparata de tarile vest-europene si niciodata sa nu mai intre in vreo alianta cu ele, fiindca atat prezentul cat si istoria ne arata ca am avut doar de pierdut. Cu Rusia, Turcia si puterile vest-europene vom suferi intotdeauna, sa ne ferim de ele ca dracu de tamaie. Atentie sporita si la Ungaria, tara care are un aliat vechi prin care lucreaza impotriva Romaniei pe nume Germania. Ungaria n-ar fi o problema daca n-ar avea suportul Germaniei. Aceeasi situatie intalnim si in cazul Austriei care trebuie considerata de romani tot parte a Germaniei, fiind un fel de anticamera a Germaniei. Istoric sunt acelasi neam, iar legaturile sunt ca intre frati de acelasi sange. Ar fi bine sa ne cunoastem putin istoria pentru a evita sa o repetam la infinit, dupa cum ne e obiceiul.
 • Coronoia 07.06.2021 12:19
  Mai sa-mi dea lacrimile
  Bai, da ce le consuma pe elite grija pentru sanatatea sclavilor, atat de tare ii consuma ca vor sa ne salveze cu forta! Evident, noi fiind doar niste dobitoace proaste si nerecunoscatoare nu stim ce e bine pentru noi si trebuie sa ni se faca bine fortat.
  Ca la animale, iti duci cainele la veterinar sa-l vaccineze fara sa-l intrebi daca binevoieste sa fie vaccinat, doar il duci si gata, ca e spre binele lui, e un dobitoc prost, ce stie el. Asa si elitele gandesc despre noi ca suntem doar niste animale domestice, le injectam si basta si daca moare animalul asta cumparam altul de la Pet shop, nu s-au terminat animalele, nu?
  Ca sa nu mai mentionez ca ale naibii animale mai imput si aerul cu parzurile si respiratia lor si distrug clima. Probabil de-aia si ni s-a impus sa purtam masca, pe elite le deranjeaza ca producem CO2 cu respiratia noastra puturoasa si vor sa ne pedepseasca facandu-ne sa tragem in piept inapoi CO2-ul expirat.
  Ce l-as calca in picioare pe jegosul asta si pe ceilalti din gasca lui cu care conspira mizeriile astea.
 • INJECTIA FINALA 07.06.2021 13:37
  Oh, Boris virus
  Oh, Boris viris
  Premier veros
  Desigur, pro roz

  Sarpe din moloz
  Ai cerut sfatos
  Intepare mondiala
  Fara elita globala

  In iad, Johnsoane
  Mii de klaxoane
  Ti'or sparge timpanele

  Pentru crimele'ti, monstruoasele !
 • Orizont 07.06.2021 14:19
  In sfarsit si la Borila apar puseurile autentice de psihopat..
 • SandaManda 07.06.2021 16:39
  Talpa iadului este rezervata exclusiv elitei mondiale.
 • SandaManda 07.06.2021 16:41
  Vor sa fie singuri pe planeta?....le doresc un zbor usor si lin pe planeta Marte.
 • crazy bobz 08.06.2021 02:36
  Hahaha, le e frica de judecata lui Dumnezeu! Isi inchipuie ca pe marte sau pe luna scapa!!!
Ultima oră

00:00

A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

23:25

În ziua de Înălțarea Domnului, bucureștenii s-au rugat în Piața Universității pentru victimele mineriadelor și eroii neamului

23:01

Cel mai rapid windsurfer din Marea Britanie, Farrel O'Shea, a murit subit în urma unui stop cardiac, la scurt timp după ce a doborât un alt record de viteză

22:34

Merck a folosit un adjuvant pe bază de aluminiu foarte puternic în studiile clinice pentru vaccinul Gardasil HPV, fără a informa participanții

21:30

Zoe Dantes: Bucurați-vă! Hristos se înalță!

20:03

New York-ul lansează tehnologia de identificare digitală mobilă, în urma adoptării noii legi privind ID-ul digital online – smartphone-urile devin portofele digitale, care stochează cărți de credit, documente de identitate și chiar cheile mașinii

18:54

George Simion și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale - “Am supraviețuit primei confruntări, avem noi corpuri de armată cu care atacăm bandiții Sistemului. Următoarea bătălie este pe 15 septembrie!”

17:04

După eșecul de la europarlamentare, Germania lasă Ucraina cu ochii în soare: Scholz nu mai trimite sistem Patriot

16:15

Luminița Arhire: DESPRE STABILITATE ȘI ALTE ALEA

15:39

Comandor (r) Ștefan Popa: EROISMUL IUBIRII ȘI AL JERTFEI DEPLINE

14:45

G7 va acorda 50 de miliarde de dolari pentru Ucraina din activele înghețate ale Rusiei

13:58

Adrian Onciu: Liderii de sacrificiu din G7 contabilizează pagubele ”propagandei rusești”

12:33

Sorin Roșca Stănescu: Marcel Ciolacu sau succesul cu picioare de lut

12:25

Controlul informațiilor și Cenzura: Suntem victimele unei Lovituri de Stat militare !

12:09

Argentinienii vor să-l dea jos pe Milei după doar 6 luni de mandat prezidențial. Ciocniri violente între protestatari și forțele de ordine pe străzile din Buenos Aires