Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății (OMS) anunță azi într-o postare pe Facebook (!) că „tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. Pe site-ul Ministerului Sănătății, nimic.

Pe pagina de Facebook a MS nu știm ce enormități se mai debitează pentru că pagina publică și de stat în cauză, ai cărei angajați sunt plătiți de noi, a decis să ne blocheze după ce am pus o întrebare cu privire la vătămările cauzate de vaccin. Așa știu subalternii lui Rafila să trateze presa. Dar au avut de la cine învăța, având în vedere lipsa de transparență a ministrului și ministerului cu privire la această strategie despe care aflăm... pe Facebook!

În contextul discuțiilor internaționale privind Tratatul OMS, omerta conducerii ministerul Sănătății este de rău augur.

Citiți și "Medici pentru Consimțământ Informat” adresează Ministerului Sănătății o cerere privind controversatul Tratat pandemic al OMS. Scrisoare deschisă către OMS, inițiată de Dr. David Bell

Redăm postarea OMS:

„Strategia a fost elaborată împreună cu Ministerul Sănătății - România și stabilește cadrul de colaborare între OMS și România și oferă o direcție strategică în domeniul sănătății pentru următorii șapte ani.

Prin acest document, OMS se angajează să:
- contribuie la îmbunătățirea sănătății oamenilor din România,
- sprijine realizarea obiectivelor de sănătate stabilite în Strategia Națională de Sănătate a României,
- să dezvolte noi modalități de lucru eficiente și eficace, asigurându-se că reducerea inegalităților în materie de sănătate rămâne în centrul fiecărei activități.

Mulțumim Ministerului Sănătății pentru sprijinul și colaborarea continuă cu OMS.”, se mai arată în postarea Biroului OMS din țara noastră.

ACTUALIZARE: Comentariul avocatei Elenei Radu, care se află la o conferință despre Tratatul OMS la Cluj:

„Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a semnat o Strategie de Cooperare 2024-2030 cu OMS - nu există nicio informare oficială în acest sens pe site-ul Ministerului Sănătății și nu găsesc nici conținutul acestei Strategii.

Dacă tot se pregătește un Tratat Pandemic și modificarea Regulamentului Sanitar Internațional, intenționând să se cedeze puterea de decizie OMS-ului în cazul unor noi pandemii (să stabilească OMS ce măsuri vrea și să ne fie impuse obligatoriu), ceea ce creează îngrijorări  în multe state membre ale OMS, Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a luat-o pe repede înainte și a semnat o Strategie de Cooperare 2024-3030 cu OMS. 

Ce conține această Strategie de Cooperare?

Nu cunoaștem. Eu nu am găsit-o postată pe nicăieri. 

A apărut numai o știre ”seacă” pe pagina de Facebook a Biroului Local al OMS în România, potrivit căreia:

Nu am gasit niciun comunicat de presă referitor la acest subiect pe pagina Ministerului Sănătății, iar ”informarea generală”  de pe pagina Biroului Local al OMS în România poate să însemne orice și să fie interpretată oricum. 

Neexistând nicio informare oficială din partea Ministerului Sănătății în care să se indice atât conținutul complet al acestei Strategii de cooperare 2024-2030 cu OMS, cât și actul național și emitentul lui care să ”ratifice” această semnare de strategie de cooperare, sunt în imposibilitatea de a verifica dacă Ministrul Rafila și-a depășit competențele și semnează pentru și în numele României Strategii de Cooperare al cărui conținut nu ni-l duce la cunoștință, dar ulterior ne impune diverse măsuri obligatorii (cum s-a mai întâmplat), spunându-ne că așa au decis specialiștii ”nenumiți”. ”

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CLIMA - ADEVĂRUL GOL-GOLUȚ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (30)
  • Dorel Timpa 26.04.2024 18:52
    Sa coopereze rafilianu prost cu omeseu criminal cît vrea și cum vrea, să-i busterizeze fundul cu cite zece vaxuri pe luna, numa cu noi, cu românii sa nu aibă treabă, că luam sapele și lopețile!

    Auzi la omeseu criminal , se angajează să contribuie la îmbunătățirea sănătății românilor, piei, drace, tedros budros criminalule !
  • Mars.60 Stefan 26.04.2024 18:52
    S-au slabit putin "suruburile" dar intre timp, se pregateste pe shest terenul "legal" si armata de idioti utili in vederea vaccinarii fortate si a eliminarii "inutililor" incapatanati sa traiasca nevaccinati si fara QR, impotriva directivelor din agenda lor criminala (Agenda 2030). Si noi doar constatam si asistam apatici la ce "se intampla", deocamdata...
  • Dorel Timpa 26.04.2024 18:56
    Eu, declar prin prezenta, că nu o sa respect nici o măsură luată de Ministerul sănătății din Romania, la dispoziția omeseului, care contravine constituției României, tratatelor internaționale la care Romania este parte semnatară : tratatului de la Nurnberg, tratatului de la Oviedo și declarației universale a drepturilor omului.
  • Wolf Edmond 26.04.2024 20:04
    Contrasemnez și eu. Nu îmi e frică nici de glonț și nici de moarte și n-am de gând să mă subordonez OMS-ului care e o organizație cică nonprofit cu membrii și conducători nealeși, finanțată de fundații sataniste și de bigpharma cu aceeași origine. Îi fac cadou vaxxxinul meu lui Rahila.
  • INJECTIA FINALA ► Wolf Edmond 26.04.2024 21:33
    Aveti dreptate amandoi, fratilor
  • crazy bobz 26.04.2024 23:16
    Amin!
    oms= organizatia mondiala a satanistilor!
  • Cronicar Ortodox 27.04.2024 18:48
    Contrasemnez.

    Subscriu.

    Sunt în legitimă apărare.
  • Mars.60 Stefan 27.04.2024 21:34
    TOTAL DE ACORD!
    A cam trecut timpul vorbelor.
    Si daca nu miscam in front, nu devenim vizibili,
    psihopatii astia ne sting neamul!
  • Mars.60 Stefan 27.04.2024 21:59
    TOTAL DE ACORD!
    A cam trecut timpul vorbelor.
    Si daca nu miscam in front, nu devenim vizibili,
    psihopatii astia ne sting neamul!
  • brian duffy 26.04.2024 19:09
    deci cineva (mai bine mai multi) sa inregistreze numarul persoanelor de origine romana din ro acum...si daca om trai peste 7 ani sa compare
  • Augusta 26.04.2024 20:26
    De-aia PSD l-a pus pe șarpele ăsta ministrul nesănătății.
    Guvernul nu e proprietarul corpurilor noastre. Rafilianul criminal trebuie acționat in instanța de urgentă!
  • Just Talented 26.04.2024 20:57
    Da nu mai bine opriti voi avioanele cu Chemtrails care ne otravesc pe timp de zi iar pe timp de noapte cu "praf saharian" ca sa nu vada nimeni? App. sa vedeti crime de acum in spitale, ca noi avem si multi eroi in halate albe care nu se vor abate deloc de la protocoalele criminale care vor fi iregistrate in Monitorul Oficial pentru a avea putere de lege
  • rt 26.04.2024 21:05
    Foarte grav! Trebuie verificat!
    Se spune că sunt prea mulți oameni pe pământ. Iată că probabil se va pune în practică această politică, prin acorduri și legi. Nu v-a mai fi nevoie de timp și de propagandă ca să convingi populația să se înțepe, ci se va face cu forța, dar chiar și așa vor cere și de data asta acordul proștilor, pentru că drq nu poate face nimic fără acordul explicit și chiar implicit al oamenilor, dacă ne gândim că Justiția se face după Codul Comercial Uniform, iar noi ne-am dat implicit acordul la asta (adică părinții noștri), fără să știm/știe că suntem înșeșlați.
  • Mars.60 Stefan 27.04.2024 13:21
    Suntem comercializati ca sclavi la legatura, ca la piata, si marea majoritate viseaza ca traiesc liberi, in democratie, nicidecum in nazism satanic corporatist. Comunismul n-a fost decat nazim cu "fatza umana".
  • INJECTIA FINALA 26.04.2024 21:52
    Ministrul rafila Arahnida
    Caracatita fetida

    Lui rafila, manca'l'ar sila
    Crapa'i'ar bila
    Rob OMS eu
    Venetic, derbedeu

    Fatat de'o hidra
    Larva, omida
    Va fi zobit
    De'o caramida

    Ptiu, draceasca arahnida !
  • Just Talented 26.04.2024 22:37
    Cu astfel de "angajament" neasumat de poporul roman vrea sa ne macelareasca pe toti. Foarte bine. Pana la urma, Marele si Bunul Dumnezeu va permite rusilor sa intre peste noi in tara si mai vedem noi cu angajamentul de azi cum va fi
  • manole 26.04.2024 22:44
    Repostez comentariul de ieri pe aceiasi tema: chiar daca nu se semneaza/ratifica tratatul oms (Da Doamne!) nu inseamna ca am scapat.

    ONU are o intalnire in septembrie unde vrea sa-i acorde puteri mari secretarului general in caz de urgenta. Si lista de subiecte urgente e lunga. Adica el poate decide cand exista o urgenta.
    Cititi va rog la pagiuna 12 (litere ingrosate) si la pagina 15 (partea dreapta).
    https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/our-common-agenda-policy-brief-emergency-platform-en.pdf

    Omul asta explica pe sleau ce si cum : https://www.zerohedge.com/geopolitical/they-think-there-are-too-many-us-planet-alex-newman-warns-tyrannical-un-plans-our

    Ar fi bine daca niste avocati s-ar sesiza si ar studia problema pentru ca e si mai mare din punctul meu de vedere pentru ca lista de motive pentru care un singur om poate decide ce, cum si cand e mult mai lunga decat sanatatea.
  • singur ortodoxia 27.04.2024 00:34
    Cea mai proasta veste posibilă. Auschwitz și Dr Mengele vor cădea în derizoriu după protocolul asta semnat noaptea ca hoții și strecurat pe sub ușă de criminalii care ne conduc ca vitele la tăiere. Ticăloșenie mai mare ca asta era greu de găsit. De acum sa ne gătim de lupta....
  • LaraLaura 27.04.2024 08:51
    Daca au facut asta trebuie dati in judecata urgent , atait RAFILA cat si MINISTERUL SANATATII. Nu se mai poate sa actioneze de capul lor fara sa respecte legile si CONSTITUTIA. ORICUM NU NE VOM SUPUNE NICIODATA LOR SI OMS.
  • Manevre 27.04.2024 19:26
    LARALAURA, subscriu la cele comentate de tine. Consider ca trebuie dati in judecata urgent! Nu prea-i inteleg pe unii avocati care doar anunta, aduc la cunostinta, indeamna oamenii la proteste ( nu cu subiect si predicat, ci doar spunand: "sa nu ziceti ca n-ati stiut" sau altceva de genul asta). Insa ei nu actioneaza in niciun fel, nu-i cheama in instanta pe respectivii ce hotarasc toate nenorocirile impotriva poporului roman care-i plateste sa le fie calai. Ma irita maxim asta, la fel ca si discutiile sterile ale diversilor pe la News Romania ( de ex.)care doar vorbesc, dar nu fac nimic concret. Avocatii sunt cei mai in masura sa le dea asasinilor "peste boturi" in instanta. Protestele, daca nu sunt organizate si anuntate din timp de oameni cunoscuti si cu "priza" la popor, vor fi niste fiasco-uri totale, cu cel mult 100 de persoane.
  • Carbid ► Manevre 05.05.2024 20:54
    Sunt 2 categorii de avocati: 1. Cat Opozitie Controlată!
    2. Avocați care "doar ne informează", adică un fel de informatori!
    Daca mai știți și alte specii de avocati, anunțați-mă și pe mine!
  • Mars.60 Stefan 27.04.2024 22:00
    Despre care "instanta" vorbim? Indrazneste vreun magistrat putred de bogat, platit gras si care viseaza la pensie nesimtita sa condamne vreun "zeu" oms ca rafila sau vreun "secretar de stat" ca arafat, care se supun ca niste carpe de sters podeaua ordinelor smintitilor politruci de la oms si Davos?
    "Justitia" e mai degraba arma lor cu care se apara de victime, ati vazut vreun condamnat macar pentru achizitiile dubioase daca nu pentru crimele numeroase din plandemie?
  • Ecce Claro 27.04.2024 14:43
    Idiotii nostrii o dau inainate cu semnatul....dar who sunt disperati
    https://youtu.be/enZI9Nslp-Y?si=K2_nv3FVS3df1pAD
  • Simplu-Mihai 27.04.2024 19:30
    La cât de pervers și mincinos s-a dovedit a fi strategu' din vârful ministerului sunt convins că ne asteapta ani apocaliptici,n-ai cum să nu-ti aduci aminte de tac' su și de faptele de ,,vitejie" din Banat mai ales Arad.
    Ori așchia nu sare niciodată departe de trunchi.
    Cred sincer că suntem popor sacrificat pentru interesele meschine ale altui popor un pic perciunați.
    Dacă se ,,împute" treaba în ,,middle east" cineva tre' să-si caute cuib nou.Ori acolo nu se văd imagini roz!
  • dejuan 27.04.2024 19:46
    Ce față deșucheata are Hans Kluge, zici ca ar fi furat cu usurinta fara a fi prins sau ca ar fi vazut pe Rafila in *uța goala!
    ...un agent de vanzari al lui kill gates: https://twitter.com/hans_kluge/status/1367561303246729216
  • Coronoia 27.04.2024 20:19
    Sa semneze ce vor pana le scoate pixul fum. Nu ma impresioneaza si ma sterg fix la dos cu tot ce semneaza ei, hai sictir.
  • Quintessence 28.04.2024 20:17
    Ce au putut semna imbecilii ăștia doi înainte de întâlnirea pentru modificările IHR care a avut loc între 22-26 aprilie? Tratatul "în alb" (ca la vaxxuri) sau cel vechi fără modificări?


    Massive climb down from the WHO Working Group on almost ALL substantive concerns that we and others have raised over the past 18 months.

    -> The WHO’s recommendations remain non-binding. Article 13A.1 which would have required Member States to follow directives of the WHO as the guiding and coordinating authority for international public health has been dropped entirely.

    -> An egregious proposal which would have erased reference to the primacy of “dignity, human rights and fundamental freedoms” has been dropped. This proposal marked a particularly low water-mark, and should never have been suggested.

    -> Provisions that would have allowed the WHO to intervene on the basis of a mere ‘potential’ health emergency have been dropped: a pandemic must now either be happening or likely to happen, but with the safeguard that to activate its IHR powers the WHO must demonstrate that coordinated international action is necessary.

    -> Proposals to construct a global censorship and ‘information control’ operation led by the WHO have been dropped.

    -> A material dampening of the expansionist ambitions of the WHO: provisions which had proposed to expand the scope of the IHRs to include “all risks with a potential to impact public health” (e.g. climate change, food supply) have been deleted. The scope now remains essentially unchanged, focussed on the spread of disease.

    -> Explicit recognition that Member States not the WHO are responsible for implementing these regulations, and bold plans for the WHO to police compliance with all aspects of the IHRs have been materially watered down.

    -> Many other provisions have been diluted, including: surveillance mechanisms that would have given the WHO a mandate to find thousands of potential new pandemic signals; provisions which would have encouraged and favoured digital health passports; provisions requiring forced technology transfers and diversion of national resources.

    The published document is only an interim draft, to be put before the IHR Working Group during this week’s final negotiations, so it could yet change.

    That said, on the basis of this draft this is a profound victory for people power over unaccountable technocracy.
    https://twitter.com/UsforThemUK/status/1782352331863941537
    https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr8/WGIHR8_Proposed_Bureau_text-en.pdf
  • Quintessence 28.04.2024 20:17
    Ce au putut semna imbecilii ăștia doi înainte de întâlnirea pentru modificările IHR care a avut loc între 22-26 aprilie? Tratatul "în alb" (ca la vaxxuri) sau cel vechi fără modificări?


    Massive climb down from the WHO Working Group on almost ALL substantive concerns that we and others have raised over the past 18 months.

    -> The WHO’s recommendations remain non-binding. Article 13A.1 which would have required Member States to follow directives of the WHO as the guiding and coordinating authority for international public health has been dropped entirely.

    -> An egregious proposal which would have erased reference to the primacy of “dignity, human rights and fundamental freedoms” has been dropped. This proposal marked a particularly low water-mark, and should never have been suggested.

    -> Provisions that would have allowed the WHO to intervene on the basis of a mere ‘potential’ health emergency have been dropped: a pandemic must now either be happening or likely to happen, but with the safeguard that to activate its IHR powers the WHO must demonstrate that coordinated international action is necessary.

    -> Proposals to construct a global censorship and ‘information control’ operation led by the WHO have been dropped.

    -> A material dampening of the expansionist ambitions of the WHO: provisions which had proposed to expand the scope of the IHRs to include “all risks with a potential to impact public health” (e.g. climate change, food supply) have been deleted. The scope now remains essentially unchanged, focussed on the spread of disease.

    -> Explicit recognition that Member States not the WHO are responsible for implementing these regulations, and bold plans for the WHO to police compliance with all aspects of the IHRs have been materially watered down.

    -> Many other provisions have been diluted, including: surveillance mechanisms that would have given the WHO a mandate to find thousands of potential new pandemic signals; provisions which would have encouraged and favoured digital health passports; provisions requiring forced technology transfers and diversion of national resources.

    The published document is only an interim draft, to be put before the IHR Working Group during this week’s final negotiations, so it could yet change.

    That said, on the basis of this draft this is a profound victory for people power over unaccountable technocracy.
    https://twitter.com/UsforThemUK/status/1782352331863941537
    https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr8/WGIHR8_Proposed_Bureau_text-en.pdf
  • Davinci 30.04.2024 03:25
    Românii nu au sa înțeleagă ca pina nu vor ieși in strada cu mic cu mare asociata cu greve generale nu se va rezolva nimic. VOi credeți ca doar Rafila fiu de securist torționar este de vina? Basescu fuse si el securist apoi lista de turnători din presa si nu numai din arta plină de la Besoiu la Puric de la Albulescu , Pittis si alți Todea si Repan dar si cu Johnny Răducanu si vestite cintarete si active amantele lui Gogu Rădulescu sau a lui Birlandeanu au făcut tot ce au putut pentru a ne distruge a ne face prosti incompetenți. SIgur ca mulți au plecat si nu vor sa mai audă nu si eu cu dosare la secu cu cetățenie luată plecat pe bune si nu pe furiș necorijent la nicio materie ce tine de Cernobil, armata la trupa , salam de soia , frig , turnătorii ca asculți Europa lIbera ca mai apoi sa îmi ia si cetățenia romana. Daca cei veniți aveau bune intenții nu era normal sa repare moral ridicarea cetățeniei romane pentru cei plecați ? Cel puțin pentru scriitori dizidenți etc... NIMIC> NU le pasa pentru ca prostii au pus botul la "Circ si Paine " si iată-i si azi deja plecați la mare ca sa se ...liniștească cu un joint cu băutură la greu cu droguri cu sex si altele... Pe acest fond bunicii lor poate nu au bani de a pune ceva pe masa. Alții zac prin citire uitate si morminte cenzurate... datorită cărora avem o limba tradiție si un DUMenzeu. Știu ei oare cine a fost Vasile Voiculescu sau VUlcanescu? știu ei cum au murit si ce pușcării au făcut pentru demnitatea poporului roman? Tutzea politicos spunea ca nu se poate vaită de cele ce a pățit in pușcărie pentru ca ar aduce o ofensa poporului roman. Dar tot el revenea spunând la realegerea lui Iliescu " Daca știam ca fac pușcărie 13 ani munca grea mai bine mă sinucideam." SI tot el spunea " popor roman nu va alegeți conducătorii care nu-și iubesc tara!" SI uite cum se asociază cu toate scursurile din politica pentru un job pentru a sta a masa bucatelor ... zici ca își dau viața acum pina la alegeri apoi nu-i mai vezi. Citi știu citi bani a cîștigăt Mircea Diaconu care făcea foamea? Marele actor omul lui Adrian Sirbu ce era secure acoperita la Studioul ALexandru Sahia si căsătorit cu "tută' tuturor JEanine ce apărea pe coperta ciorapilor de la Adesgo actualmente își cheltuie banii in Franța cu diverși... ne spune ca soția lui este fiica de general de secu? Cum făcea sluji la jegul de Dan Voiculescu turnător mincinos, trădător de tot ce vrei? Citi știu de Besoiu de Albulescu de Todea si alte scaturi de artiști turnători? Didina Drăgan (Stanciu ) ciorica contactoare era purtătoare de pașaport consular si pleca pe vremea regretatului cind dorea cum dorea cel puțin o data pe luna in Germana de unde aducea de toate ca sa nu mai spun de Rusia unde cel puțin doua vagoane ii aparțineau cu motoare de barca cu motociclete cu televizoare color etc.... si devenită deputat de Giurgiu pusă de Măgureanu. Mai sa fie? Ce vreți voi s faceți din tara voastră? Sau doriți ca alții sa facă? Pai singurul a cam fi Puțin. Dar ... dar el va pune condițiile. PIna atunci mai trece apa pe Dunăre si tara este devalizată si vinduta pe nimic. Depopularea este tot in meniul zilei. SI voi românașii mei cei mulți va pregătiți nu de Pastele ce este brăzdat de tristețe de durere de cum o mama își plinge copilul pe cruce iar voi deja sinteti mana , drogați , rideti ca niște prosti si nu va pasa de nimic. Păcat de cei care au murit degeaba de o tara data pe niște sacrificii ale unora iar azi trădată , jumulită si prădată.

    Valori false in mintea voastră si nu faceți nimic. STiti ce s-a intimplat cu vaxxinurile cum au fost cumparate si cit de mult rău au făcut iar cele ce spune doamna doctor Hagima nu va pasa. Mîine daca este arestata nici nu ați auzit de ea care va apară care dorește sa va treziți din somnul prostiei.

    Sa nu itseamne nimic ca Rafila este fiu de securist tortinmar care a făcut crime. Sa nu va pese ca cei ce l-au omorit din bătăi pe inginerul URSU sint liberi? Sa nu însemne nimic cei din servicii care sint raspinditi peste tot si au primit uzufructul pentru ca securitatea nu a intervenit la lovitura de stat din 89? Simt peste tot de la Cristoiu care a pierdut procesul cu cel ce l-a găsit pe listele de turnători la secu sub numele de Coroiu? Sau cum sa o lași sa treacă pe lingă tine fără sa nu o scuipi pe ANA Blandiana zisa si Valeria Coman sau Dinescu cel cu soacra rusoaica si socru ungur cu armata făcută la Secu ca sa nu mai spun de Cartarescu sau Plesu a cărui nevasta Catrinel Pleșu este gradat superior in Secu sau de Cristel UNgar soția lui Popescu si ea pe listele de turnători la secu. Dar ce spun eu aici? Pai daca te gindesti la cele 200 000 de personaje din trupele de secu care au si frați si suorori au si cumnate si cumnați au si veri si unchi si ăștia la rondul lor tot așa ... te duce cu gindul ca ... in România este formată ca cercurile de la olimpiada ca structura a populației. Cercul evreiesco comunist, cercul de securitate , cercul rromilor raminind un cerc mic si urit mirositor lăsat in agonie care este poporul roman ăla mai curat.... la care cei din cercurile amintite îl arată cu degetul ca nu muncește ca .... ca....
    Si uite așa alături de pline si circ tara a ajuns sa fie plină de șmecheri de deștepți toți cu facultăți si care ușor ușor vor pleca ... ca deh mai mor si securiștii si turnătorii si vin alții cu forte noi si alte relații.

    Copii morti in 89 la care nu cred ca se mai duce vreun roman sa pună o floare sa tina o rugăciune sa nu uite acest popor ca morții mai trag cu piciorul. NU este drept ca ei sa fi murit sa aibă casele îndoliate de Crăciun de 35 de ani iar alții sa se zbenguie cu alcool si droguri pe la UNdoldul condus de gay-ul si fiul de securist ....

    Va dați seama cum sinteti văzuti de afara? Realizați?

    Închei cu vorba romanului pe care o spun si eu către voi... "Sa va dea Dumnezeu după suflet!!!"
  • DANA Q 01.05.2024 16:26
    Daca/mi aduc bine aminte,tatal acestui indivad,a fost tortionar.Asa tata asa fiu,era de asteptat.Din acest motiv a fost numit,sa duca munca tatalui mai departe si pîna acuma i/a cam reusit.Poate,totusi îl opreste cineva,justitia??? ma cam îndoiesc.Poporul??? ramîne de vazut.
Ultima oră

09:06

O elevă din Iași a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Limba spaniolă, fără a studia limba la școală și fără meditații

08:55

Corpurile a șase bărbați ucraineni, care încercau să fugă de război, au fost găsite în Tisa

08:45

Florin Piersic ar urma să fie operat din nou, la Matei Balș, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD

08:22

Iohannis a discutat cu Biden despre candidatura sa la șefia NATO: ”Am decis să continuăm dialogul”

01:10

8 mai, Sărbătoarea MINUNII care se petrece ÎN FIECARE AN la mormântul Sfântului Ioan Evanghelistul: pulberea sfântă și vindecătoare care se ridică în aer

01:00

8 mai: Sfântul Măritul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, vulturul iubit de Iisus, Sfântul Cuvios Arsenie cel Mare, Sfânta Cuvioasă Emilia

23:42

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla: ”Cancerul este noul Covid. Suntem foarte mândri că am salvat lumea. Vrem să o facem din nou și cred că oncologia este șansa noastră cea mai mare” - VIDEO

23:10

Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

22:30

Avocatul Florentin Țuca și alți juriști merg la Schitul Găbud. Au început lucrările Taberei de Drept de la metocul Mănăstirii Oașa

22:01

Specialist în neuroștiință: prionii “contagioși” proveniți din “vaccinurile” Covid – Dacă Spike este un prion creat prin inginerie în domeniul armelor biologice, atunci sunt implicații grave pentru omenire - VIDEO

21:06

Florin Piersic, mutat de urgență cu o aeronavă medicală, din Cluj, la Institutul Matei Balș din Capitală

20:20

Revoltător: Guvernul PSD-PNL donează o sumă colosală către Netflix și Disney, care promovează anormalitatea și ideologia woke, prin care ne sunt pervertiți copiii

19:30

Violență nejustificată în Biserica Sfântului Mormânt. Garda Consulului grec de la Ierusalim reținută și evacuată cu brutalitate de poliția israeliană - VIDEO

18:30

Emmanuel Macron l-a invitat pe președintele chinez Xi Jinping în munții Pirinei – cum a decis să rupă protocolul pentru a lega o relație personală cu Xi

17:35

Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega