Bogdan Tiberiu Iacob: TOTUL DESPRE BOLILE LUI PUTIN. ȘI ADEVĂRATA MARE ÎNTREBARE!

De Bogdan Tiberiu Iacob  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spicuiri din presa quality internă și internațională, martie-noiembrie 2022:

– John Sweeney, un cunoscut ziarist britanic de investigații care îl urmărește de mulți ani pe Vladimir Putin, a scris în noua sa carte că liderul rus arată a fi „grav bolnav”, cu obrajii umflați ca un hamster.

– Oligarh rus: Putin este bolnav de leucemie. Oligarhul rus spune Putin a suferit o operație la spate din cauza leucemiei, cu scurt timp înainte să pornească războiul în Ucraina. În plus, acesta spune că președintele „a înnebunit”.

– Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer în fază terminală, susține un fost militar care lucrează la Pentagon.
– Înfățișarea sa balonată ar putea fi un semn că folosește steroizi, până la a sugera că Putin ar suferi de Parkinson sau de cancer, scrie Politico.

– Cât de bolnav e Putin, în realitate / Fost spion britanic: „Va fi în incapacitate medicală peste trei luni”.

– Imagini extrem de ciudate cu Vladimir Putin – Cât de bolnav e președintele Rusiei? Mișcări incontrolabile în timpul unei conferințe.

– Ce spun agenții ruși despre starea de sănătate a lui Putin: „Foarte bolnav de cancer de sânge”.

– Scenariu-șoc: Putin va fi declarat bolnav și suspendat din funcție pe perioada tratamentului. Puterea va fi preluată de Consiliul de Securitate.

– Vladimir Putin are boala Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic, au susținut documente de spionaj scurse în cea mai recentă afirmație neverificată despre starea de sănătate a liderului de la Kremlin, notează dailymail.

– Vladimir Putin s-a fâstâcit pe întreaga perioadă a evenimentului, părea că nu e deloc confortabil pe scaun și, prin urmare, a încercat să își găsească o poziție minute în șir, timp în care se agita și își mișca mâinile. Președintele Rusiei părea parcă prăbușit în scaun și, în unele momente, membrele sale rămâneau „înghețate” în aceeași poziție, încleștate, notează The Sun.

– Vladimir Putin, umflat la față și transpirat în fața a mii de oameni, la Sankt Petersburg.

– Politician rus de opoziție: Putin este inadecvat, bolnav mintal.

– Presa internațională: Putin a fost operat de cancer! „Era foarte bolnav!”.

– Este Putin bolnav? Și-a acoperit picioarele cu o pătură la parada de la Moscova.

– Vladimir Putin bolnav? Premierul nipon anulează o vizită.

– Putin, bolnav de cancer tiroidian? Un medic specialist l-a vizitat de 35 de ori.

– Conform unei analize a unui ofițer de informații militare care lucrează la Pentagon, liderul de la Kremlin ar suferi de cancer intestinal în formă terminală, iar „fața umflată” a lui Vladimir Putin (69 de ani) sugerează că ia medicamente oncologice.

– Vladimir Putin este din ce în ce mai bolnav! Ordinele liderului rus vor ajunge să fie total ignorate: „Putin se va duce în trei – șase luni”.

– Vladimir Putin ar fi bolnav: ar suferi de tulburări cerebrale cauzate de demență, ar suferi de boala Parkinson sau ar avea atacuri de furie cauzate de tratamentele cu steroizi pentru vindecarea cancerului.

– Felul în care merge Vladimir Putin a fost studiat până și de experți în neurologie, având în vedere că acesta nu își mișcă mâna dreaptă atunci când pășește, așa cum toată lumea o face.

– Detalii despre boala lui Putin: tratat cu sânge de căprioară, însoțit de neurochirurgi.

– Vladimir Putin nu a mai fost văzut de o săptămână și ar fi bolnav sau ar fi murit, susțin multiple surse rusești, după ce pe blogul premierului Dmitri Medvedev ar fi fost văzut timp de 20 de minute un scurt anunț despre moartea liderului de la Kremlin.

– Intr-o intalnire de mai putin de un sfert de ora, pe care a avut-o cu ministrul apararii, Vladimir Putin pare slabit, confuz si incapabil sa-si controleze corpul. Se tine strans cu mana de masa si are picioarele cu toata talpa ancorate ferm pe podea. Semn ca incearca sa-si stapaneasca tremurul mainilor sau miscarile din picioare. Medicii consultati de presa occidentala spun ca ar fi Parkinson sau alte probleme neurologice declansate de tratamentul anti-cancer la care Putin ar fi supus de mai multi ani. Fata ii e umflata, capul intre umeri si privirea nefireasca. Exista pareri, printre medici, ca Putin ar avea cancer de tiroida.

– Vladimir Putin a fost fotografiat cu urme suspecte pe mână. Zvonurile spun că suferă de o formă rară de cancer.

Faptul că liderul de la Kremlin este foarte bolnav și a murit/moare/va muri curînd e în afara oricăror dubii.
 
Garantează pentru asta presa, angajații de la Kremlin, oligarhii ruși, serviciile secrete occidentale, politicieni bine informați din toată lumea, generali și colonei, postaci de pe Twitter, medici sub acoperirea anonimatului, probabil și cuplul Elon Musk-Angelina Jolie.

Adevărata întrebare e alta: cu afecțiuni atît de multe și de diferite, o exista în Rusia vreun spital suficient de dotat încît să se poată trata de toate? 
 
InPolitics
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • ioansperling 03.11.2022 17:32
    Doua lucruri sunt sigure:
    1. Putin este bolnav! (nimeni nu-i sanătos 100%)
    2. Putin o să moară! (ca si Biden, Macron, Scholz, Johannis....cândva!)
  • Oracle 03.11.2022 17:52
    La cate boli s-au mediatizat ca are Putin trebuia sa fie mort de mult. Despre batranelul care clar sufera de dementa nu prea se zice mai nimic dar daca Putin ridica degetul mic, clar are o boala x , y si z.
Ultima oră

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO

22:30

Eminescu, Nichita, Vieru, Basarabia și Țara

21:28

Concurs de produse tradiționale - valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică

21:06

România a coborât pe locul 44 în clasamentul privind calitatea vieții și bunăstarea socială, fiind depășită de Bulgaria