Bill Gates - după ce a obținut profituri uriașe din vânzarea acțiunilor BioNTech - desființează eficacitatea vaccinurilor COVID. Acum pledează pentru un vaccin nou, administrat prin inhalare

De Ginan Abraheam  /  

Foto: Defender

Foto: Defender

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates, recunoscut de multă vreme ca unul dintre cei mai importanți susținători ai vaccinurilor, a ridicat unele sprâncene la o conferință recentă din Australia când a recunoscut că există "probleme" cu actualele vaccinuri COVID-19, scrie Defender. 
 
Luând cuvântul la Institutul Lowy din Australia, în cadrul unei conferințe intitulate „Pregătirea pentru provocările globale: In Conversation with Bill Gates", fondatorul Microsoft a făcut următoarea declarație:

„De asemenea, trebuie să rezolvăm cele trei probleme ale vaccinurilor [COVID-19]. Vaccinurile actuale nu blochează infecțiile. Nu sunt largi, așa că atunci când apar noi variante pierzi protecția și au o durată foarte scurtă, în special la persoanele care contează, adică la persoanele în vârstă".

Astfel de declarații au fost surprinzătoare pentru unii, având în vedere sprijinul de lungă durată al lui Gates pentru - și investițiile în - producătorii de vaccinuri și organizațiile care promovează vaccinarea la nivel mondial. Cu toate acestea, ele au fost cele mai recente dintr-o serie de evoluții din ultimele săptămâni care au pus din ce în ce mai mult sub semnul întrebării, în special vaccinurile COVID-19.

Mai mulți analiști și comentatori l-au criticat pe Gates - dar nu din cauza dezacordului cu declarațiile făcute de acesta în Australia. În schimb, aceștia au argumentat că acesta investise anterior masiv în vaccinurile cu ARNm, în același timp în care a încurajat o campanie globală de vaccinare împotriva COVID-19 și a susținut vaccinarea obligatorie. Vorbind la 25 ianuarie în cadrul emisiunii „Rising" de la The Hill TV, coprezentatorii Briahna Joy Gray și Robby Soave au abordat declarațiile lui Gates. Soave a fost inițial de acord la prima vedere cu criticile lui Gates la adresa vaccinurilor actuale cu ARNm, spunând:

„El chiar a pus punctul pe i în ceea ce privește problemele pe care le avem: durata scurtă a protecției, nu are un impact semnificativ perceptibil asupra transmiterii cazurilor... nu este un beneficiu masiv pentru o mulțime de oameni tineri și sănătoși". Cu toate acestea, Soave - care, la 19 ianuarie, a dezvăluit „fișiere Facebook" care indică faptul că CDC a influențat semnificativ moderarea și cenzura conținutului pe platforma referitoare la vaccinurile COVID-19 - a subliniat apoi investițiile anterioare ale lui Gates care au contribuit la dezvoltarea tehnologiei vaccinurilor cu ARNm.

 
 
 
 Soave a declarat: „Bill Gates a fost un susținător important al tehnologiei ARNm... a fost investitor la BioNTech, care a dezvoltat vaccinul cu ARNm pentru Pfizer".

„Făceam niște săpături", a continuat Soave, „[și] am văzut că a vândut multe din aceste acțiuni la ... cât de mult profit a fost?". „De 10 ori", a răspuns Gray. „A investit 55 de milioane de dolari în BioNTech în 2019 și acum valorează  550 de milioane de dolari. A vândut niște acțiuni ... la sfârșitul anului trecut, cred că a fost, cu un preț al acțiunilor de peste 300 de dolari, ceea ce a reprezentat un câștig uriaș pentru el față de momentul în care a investit."

Soave s-a dezlănțuit apoi în comentarii critice la adresa lui Gates:

„Haideți să urmărim această traiectorie: [Gates] investește masiv în BioNTech, „vaccinurile cu ARNm sunt grozave, acesta este viitorul”, vorbește despre calendarul vaccinului și despre cum îl putem dezvolta mai repede, „s-ar putea să trebuiască să tăiem niște colțuri în ceea ce privește siguranța”... Totul în... îl vinde... face o sumă uriașă de bani... dar acum este „da, este în regulă, ar putea fi mai bine, dar ceea ce ne trebuie cu adevărat este acest spray pentru a fi inhalat”.

Soave se referea la o declarație pe care Gates a făcut-o în timpul recentei sale conferințe din Australia, imediat înainte de remarcile sale privind vaccinurile cu ARNm, în care a spus: „Nu, nu, nu: Credem că putem avea, de asemenea, foarte devreme într-o epidemie, un lucru pe care îl poți inhala și care va însemna că nu poți fi infectat, un blocant, un blocant inhalat."

Gray a ridicat problema conflictelor de interese dintre persoane precum Gates, care dețin poziții importante în cadrul producătorilor de medicamente și vaccinuri, și cheltuirea de către guvernul federal a unor sume mari din banii contribuabililor pentru achiziționarea acestor produse. A spus:

„Aceasta este o escrocherie. Aceste companii extrag bani, banii contribuabililor, ca să spunem așa, pentru a plăti tratamente medicale care nu sunt indicate de către profesioniștii din domeniul medical și care sunt mai puțin utile decât ceea ce avem deja. În același timp, administrația Biden își deschide ușile, uși rotative, pentru oameni din aceste diverse industrii, cum ar fi Jeff Zients, care este noul șef de personal al lui Joe Biden... care și-a petrecut întreaga carieră la genul de companii, investind în genul de companii, care au suprataxat guvernul pentru plățile Medicare și Medicaid și exact genul de plăți în exces. Este o escrocherie enormă și una care este incredibil de comună."

Zients a fost anterior „țarul COVID" al administrației Biden și a făcut presiuni publice pentru vaccinarea universală. Soave a spus apoi că declarațiile lui Gates și problema mai largă a conflictelor de interese dintre susținătorii medicamentelor și vaccinurilor și guvernul federal dau crezare afirmațiilor făcute de mult timp de „anti-vaxxeri și alții asemenea". El a spus:

„Faptul că nu există mai multe interogări ale conflictului său de interese în acest caz de către curentul principal este profund îngrijorător, iar pentru oamenii care au fost sceptici cu privire la acest aspect al Pfizer și la dezvoltarea de medicamente în jurul COVID și care au fost loviți în mass-media ca fiind nebuni, anti-vaxuri și altele asemenea, sincer cred că această problemă a corupției farmaceutice și a oamenilor care promovează diverse intervenții, având o investiție în profit, ar fi trebuit să fie o problemă pe care stânga să o conducă. Trebuie să fim mai transparenți cu privire la faptul că oamenii care au contribuții la ceea ce va fi politica guvernamentală, ceea ce li se va cere oamenilor, administrația Biden a încercat să le ceară oamenilor să obțină acest lucru, nu ar trebui să se știe cel puțin când sunt în joc interese financiare de sute de milioane de dolari pentru cei care consiliază acest lucru? Și tonul lor se schimbă pe măsură ce urmărește banii!”

Jurnalistul de investigație Jordan Schachtel a avut, de asemenea, comentarii dureroase în urma declarațiilor lui Gates în Australia, scriind pe blogul său:

„Fondatorul Microsoft, Bill Gates, care a fost unul dintre arhitecții isteriei Covid și a avut un impact mai mare decât orice altă persoană asupra politicilor dezastruoase privind pandemia globală, a recunoscut în sfârșit că injecțiile cu ARNm pe care le promovează de doi ani nu sunt altceva decât niște vechituri farmaceutice expirate.  Gates recunoaște că injecțiile sunt imposibil de aliniat cu variantele care se dezvoltă rapid, expiră cu viteza luminii și nu opresc transmiterea. Și nu funcționează pentru singura parte a populației cu risc."

Schachtel a numit acest lucru „o răsturnare de situație incredibilă din partea omului care a anunțat odată că vaccinurile sunt leacul pentru coronavirus", bazându-se pe declarația anterioară a lui Gates: „toți cei care iau vaccinul nu doar se protejează pe ei înșiși, ci reduc transmiterea lor către alte persoane și permit societății să revină la normal". În 2021, Gates a descris vaccinurile cu ARNm ca fiind „magice", spunând că acestea vor fi un „schimbător de joc" în următorii cinci ani.
 
 
Gates avertizează cu privire la „următoarea pandemie", laudă restricțiile și cere mai multe simulări de pandemie

După cum a relatat Daily Mail pe 23 ianuarie, discursul lui Gates din Australia s-a remarcat prin câteva declarații suplimentare pe care le-a făcut. Gates „a făcut apel la o mai mare cooperare la nivel mondial, folosind pandemia COVID-19 ca exemplu al modului în care țările ar putea să-și îmbunătățească răspunsul dacă ar lucra împreună", susținând că „liderii politici trebuie să lase deoparte diferențele și să lucreze împreună pentru a se pregăti pentru următorul virus". De asemenea, el a lăudat politicile stricte de izolare ale Australiei, spunând:

„Unele dintre lucrurile care ies în evidență sunt faptul că Australia și alte șapte țări au făcut diagnostice la scară populațională din timp și au avut politici de carantină. Acest lucru a însemnat menținerea unui nivel scăzut de infecție în primul an, când nu existau vaccinuri."

Gates a cerut, de asemenea, mai multe „simulări de pandemii" pentru a-i ajuta pe liderii mondiali să facă față „viitoarelor pandemii". El a spus:

„Singurul lucru care încă atârnă în balanță este dacă vom avea capacitatea globală și la nivel regional și național care ar însemna că atunci când apare o amenințare (de boală infecțioasă) vom acționa în așa fel încât să nu se extindă la nivel global. Trebuie să facem din cinci în cinci ani un exercițiu cuprinzător atât la nivel de țară, cât și la nivel regional de pregătire pentru pandemii și aveți nevoie de un grup global care să acorde punctaj tuturor."

Ca parte a acestei pregătiri, Gates a făcut apel la țări să aibă „instrumente de rezervă", inclusiv vaccinuri, pentru următoarea pandemie:
 
„Deci, există o clasă care are în ea rujeola, o clasă de gripă, o clasă de coronavirus și o a patra clasă, toate acestea trebuie să avem instrumente de rezervă, atât antivirale, cât și vaccinuri care să le poată face față. Este foarte ușor de realizat. Așadar, în ceea ce privește instrumentele, putem fi mult mai pregătiți."

Schachtel a precizat că Gates a fost sponsor al Evenimentului 201, o simulare desfășurată la 18 octombrie 2019, care a „prezis" o pandemie globală de coronavirus. Unul dintre sponsorii Evenimentului 201 a fost Fundația Bill și Melinda Gates (BMGF). BMGF este partener al Gavi, The Vaccine Alliance și deține un loc în consiliul de administrație al acesteia. La rândul său, Gavi colaborează îndeaproape cu Alianța ID2020, un puternic susținător al „pașapoartelor pentru vaccinuri", după cum a relatat anterior The Defender. Microsoft și BMGF sunt membri fondatori ai ID2020. Potrivit aceluiași raport al The Defender, în septembrie 2022, BMGF a promis 1,27 miliarde de dolari în sprijinul „proiectelor de sănătate și dezvoltare la nivel mondial".

Și, după cum a raportat anterior The Defender, BMGF s-a angajat anterior, în iunie 2020, să aloce 750 de milioane de dolari pentru dezvoltarea vaccinului AstraZeneca la Universitatea Oxford și o finanțare condiționată de 150 de milioane de dolari pentru Institutul Serum din India - cel mai mare producător de vaccinuri din lume după numărul de doze produse și vândute. De asemenea, Serum Institute a primit un grant de 4 milioane de dolari de la BMGF în octombrie 2020 pentru a sprijini cercetarea și dezvoltarea ca parte a răspunsului COVID-19, în timp ce în august 2020, Serum Institute, în parteneriat cu BMGF și Gavi, a convenit să producă până la 100 de milioane de doze de vaccinuri COVID-19 pentru țările cu venituri mici și medii.

Într-o postare pe blogul său oficial din decembrie 2020, Gates a scris că fundația sa „și-a asumat o parte din riscul financiar" pentru vaccin, astfel încât, dacă vaccinul Oxford-AstraZeneca nu va fi aprobat, Institutul Serum nu va fi „nevoit să suporte o pierdere totală". Comentariile lui Gates sunt cele mai recente dintr-un șir de apariții negative în presă pentru COVID, vaccinurile cu ARNm Remarcile lui Gates din Australia - și atenția pe care au primit-o din partea presei - reprezintă ultima dintr-o serie de reprezentări mediatice mai puțin măgulitoare despre COVID-19 și vaccinurile cu ARNm din ultimele săptămâni.
 
 La 22 ianuarie, Wall Street Journal a publicat un editorial extrem de critic cu privire la nedivulgarea de către FDA a datelor referitoare la eficacitatea rapelurilor bivalente COVID-19. Allysia Finley, membră a comitetului editorial al ziarului, a scris:

„Agențiile federale au făcut pasul fără precedent de a ordona producătorilor de vaccinuri să le producă și de a le recomanda fără date care să susțină siguranța sau eficacitatea lor". De asemenea, ea a acuzat producătorii de vaccinuri de „publicitate înșelătoare".
 
 Pe. 13 ianuarie, în timpul unei apariții televizate în direct la BBC, cardiologul Dr. Aseem Malhotra a „bombardat" rețeaua de televiziune atunci când a sugerat „nepromptat" că vaccinurile cu ARNm prezintă un risc cardiovascular.
 
 O înregistrare video sub acoperire difuzată de Project Veritas, publicată la 25 ianuarie, îl arată pe Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoscând că societatea farmaceutică „explorează" posibilitatea de a muta „noi înșine" COVID-19 prin „evoluție dirijată", pentru ca apoi să „dezvolte preventiv noi vaccinuri" împotriva acestora. O înregistrare video ulterioară îl arată pe Walker agresându-l pe fondatorul Project Veritas, James O'Keefe, atunci când a fost confruntat cu înregistrarea declarațiilor sale. Senatorul Ron Johnson (R-Wis.) a cerut joi o anchetă a Congresului împotriva producătorilor de vaccinuri și a procesului de aprobare a vaccinului COVID-19, ca răspuns la dezvăluirile Project Veritas.

„Agențiile federale de sănătate au fost capturate de Big Pharma și și-au neglijat în mod grosolan îndatoririle pe tot parcursul pandemiei", a declarat Johnson. „Este timpul ca Congresul să investigheze amănunțit producătorii de vaccinuri și întregul proces de aprobare a vaccinului COVID", a adăugat el. Senatorul Marco Rubio (republican din Florida) a trimis o scrisoare directorului general al Pfizer, Albert Bourla, ca răspuns la videoclipurile Project Veritas, în care se afirmă următoarele

„Vă scriu ca răspuns la rapoartele tulburătoare privind intenția Pfizer de a muta virusul SARS-CoV-2 (COVID) prin obținerea de funcții, sau „evoluție dirijată", așa cum a detaliat directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, Jordan Walker. „Așa cum s-a dovedit de nenumărate ori, încercările de a muta un virus, în special unul atât de puternic precum COVID, sunt periculoase. Dacă afirmațiile detaliate în videoclip sunt adevărate, Pfizer a pus dorința sa de profit mai presus de preocuparea pentru sănătatea națională și globală și trebuie să se tragă la răspundere."

Declarațiile făcute de caricaturistul Scott Adams, celebru pentru „Dilbert", cu privire la vaccinurile COVID-19 au atras, de asemenea, atenția. Într-o înregistrare video din 22 ianuarie, Adams a declarat: „Cei anti-vaxxer au câștigat în mod clar, voi sunteți câștigătorii!", datorită neîncrederii lor în guvern și în corporații.
 
Iar Elon Musk, proprietarul și directorul executiv al Twitter, răspunzând la comentariile separate făcute de Adams cu privire la prevalența semnificativă a evenimentelor adverse legate de vaccinul COVID-19, a scris pe Twitter: „Am avut efecte secundare majore de la a doua injecție de rapel. M-am simțit ca și cum aș fi murit timp de câteva zile. Să sperăm că nu există daune permanente, dar nu știu". Musk a continuat cu un al doilea tweet, afirmând: "Am fost vaccinat cu un vaccin de vaccinare: "Și vărul meu, care este tânăr și cu o sănătate de vârf, a avut un caz grav de miocardită. A trebuit să meargă la spital". Mai multe comentarii ale jurnaliștilor care au răspuns pe Twitter la declarațiile lui Musk s-au referit, în mod anecdotic, la numărul tot mai mare de persoane care se confruntă cu astfel de leziuni cauzate de vaccinul COVID-19.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Radu Comsuta 28.01.2023 15:51
    De la dracii ăștia globaliști o să mă feresc ca de foc și pe ce pun ei mâna, darămite să mai inhalez, ingurgitez, etc. Rău îi pământul că-i mai ține...
  • Mars.60 Stefan 7649 28.01.2023 17:01
    Cum funcționează Bill Gates ca un adevărat dictator mondial

    How Bill Gates functions as a true world dictator
    https://stopworldcontrol.com/gates/
    https://rumble.com/v1o6jmf-bill-gates-the-banned-video.html

    Bill Gates dictează sistemul de sănătate din lume, manipulează mass-media, se infiltrează în industria alimentară, mituiește guvernele, promovează manipularea vremii, promovează industria OMG-urilor, dezvoltă tehnologii de supraveghere, solicită identificarea digitală și multe altele. Faceți cunoștință cu omul care se crede Dumnezeu și care se comportă ca și cum ar fi diavolul.

    VACCINATOR MONDIAL

    Bill Gates nu are nicio educație medicală, dar a fost declarat lider al planului global de vaccinare 2012-2020 în cadrul Adunării Mondiale a Sănătății. Să ne dăm seama de acest lucru: un om fără niciun fel de pregătire medicală este responsabil de vaccinarea întregii omeniri. Scopul este de a crea o lume în care oamenii pot participa în societate doar dacă primesc injecții continue, de mai multe ori pe an.

    https://www.who.int/publications/i/item/global-vaccine-action-plan-2011-2020
    https://www.gatesfoundation.org/Ideas/Media-Center/Press-Releases/2010/12/Global-Health-Leaders-Launch-Decade-of-Vaccines-Collaboration

    DICTATOR MONDIAL

    Bill Gates este principalul sponsor financiar al Organizației Mondiale a Sănătății, ceea ce îi conferă un control total asupra acestei organizații. Bill Gates l-a poziționat personal pe directorul OMS, Tedros, care a fost anterior un militant comunist terorist în Etiopia. OMS a emis "Tratatul privind pandemiile", care îi conferă un control totalitar asupra fiecărei națiuni din lume, de fiecare dată când declară o pandemie. Dacă înțelegem că OMS este în esență controlată de Bill Gates, știm că pandemiile îl poziționează practic pe Gates ca dictator mondial.

    https://www.breitbart.com/politics/2020/04/10/5-shocking-facts-about-who-chief-tedros-adhanom-ghebreyesus/
    https://expose-news.com/2021/06/27/meet-the-man-who-sold-his-soul-to-bill-gates-dr-tedros-adhanom-from-mass-sterilisation-campaigns-to-head-of-the-who/
    https://www.swissinfo.ch/eng/politics/does-bill-gates-have-too-much-influence-in-the-who-/46570526
    https://www.theburningplatform.com/2022/09/30/health-officials-admit-bill-gates-runs-the-world/
    https://mises.org/wire/whos-pandemic-treaty-end-national-sovereignty-and-freedom

    ÎNȘELĂTORUL LUMII

    OMS poate declara o pandemie după bunul plac, folosind orice instrument de diagnosticare fraudulos pe care îl alege. De exemplu, a ales să folosească testul PCR, total eronat, care produce până la 94% de rezultate fals pozitive, ceea ce îl face instrumentul perfect pentru a declara o "pandemie" pe baza unor rezultate inexacte ale testelor. În acest fel, ei pot deveni o formă de guvern mondial unic, după bunul plac.

    https://www.brownstoneresearch.com/bleeding-edge/up-to-90-of-pcr-tests-for-covid-19-may-be-false-positives/
    https://headlinehealth.com/fauci-fda-who-all-now-admit-false-positive-pcr-tests/
    https://totalityofevidence.com/timeline/pcr-tests-produce-excessive-false-positives/

    MAESTRU PANDEMIC

    Bill Gates este întotdeauna cel care organizează "exerciții de pandemie" chiar înainte ca scenariul exact pe care l-au planificat să devină realitate. Nu este interesant faptul că omul care devine efectiv un fel de dictator mondial în timpul unei pandemii este aceeași persoană care "pregătește" mereu lumea pentru aceste pandemii?

    https://stopworldcontrol.com/proof/
    https://yournews.com/2022/12/12/2471623/bill-gates-johns-hopkins/
    https://www.youtube.com/watch?v=NA0Fphx4UMg

    MITUITOR DE GUVERNE

    Bill Gates mituiește guvernele din întreaga lume, pentru a le controla. În acest fel, el influențează în mod eficient politica guvernamentală din întreaga lume. Acest lucru a fost expus în parlamentul italian de către politicianul Sara Cunial, care a dezvăluit că Gates îl controlează pe președintele italian. De asemenea, acest lucru a fost afirmat și de membrii parlamentului nigerian, care au declarat că Gates a oferit 10 milioane de dolari pentru a impune populației nigeriene mandate de vaccinare. Gates a negat acest lucru, dar s-a angajat să plătească 79 de milioane de dolari pentru a "ajuta" Nigeria, după care Nigeria a devenit prima țară din lume care a interzis accesul persoanelor nevaccinate la serviciile bancare.

    https://rumble.com/v1kmgxf-italy-global-leaders-of-courage-sara-cunial-mp.-parliament-speaking-about-b.html
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-09-01/nigeria-states-to-bar-unvaccinated-from-banks-places-of-worship#xj4y7vzkg
    https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-wealth-influence-covid-pandemic-cola/

    ȘEFUL TUTUROR MEDICILOR

    Bill Gates le spune tuturor medicilor, asistentelor și practicienilor din întreaga lume ce pot și ce nu pot face în timpul unei pandemii, în timp ce el însuși nu are niciun fel de pregătire medicală.

    https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-gates-wealth-influence-covid-pandemic-cola/

    Un om care nu are niciun fel de educație medicală, care nu a tratat niciodată un pacient și care nu știe nimic despre îngrijirea medicală a fost numit principala autoritate mondială în materie de "sănătate", care dictează milioanelor de profesioniști din domeniul medical ce pot și ce nu pot face.

    MANIPULATOR DE ALIMENTE

    Bill Gates Gates exercită o influență puternică asupra politicii mondiale în domeniul alimentar și agricol prin finanțarea unui număr mare de organizații implicate în dezvoltarea agriculturii și în elaborarea de politici.

    https://www.lewrockwell.com/2020/08/joseph-mercola/bill-gates-secretly-dictates-global-food-policy-too/

    DIRECTOR DE ȘTIRI

    Bill Gates "donează" sute de milioane de dolari agențiilor de știri, ceea ce îi permite să controleze ceea ce acestea au voie să difuzeze. În acest fel, el poate manipula direct știrile din întreaga lume.

    https://childrenshealthdefense.org/defender/bill-melinda-gates-foundation-media-objectively/

    CONTROLOR DE SĂNĂTATE

    Bill Gates "donează" miliarde de dolari organizațiilor de sănătate din întreaga lume, oferindu-și astfel puterea de a influența deciziile acestora.

    https://spearswms.com/the-12-biggest-bill-gates-donations/

    TATĂL CĂRNII FALSE

    Bill Gates construiește laboratoare în care se va cultiva carne sintetică pentru a hrăni omenirea, în locul cărnii naturale de vită hrănite cu iarbă.

    https://www.msn.com/en-us/health/nutrition/bill-gates-wants-us-to-eat-100percent-synthetic-beef-he-has-a-point/ar-AAPTJIp

    MAESTRU AL OMG

    Bill Gates cumpără sute de mii de acri de terenuri agricole, devenind astfel cel mai mare proprietar de terenuri agricole din America si din lume. El cultivă proteine vegetale modificate genetic și puternic stropite pentru a înlocui industria naturală a cărnii de vită hrănite cu iarbă.

    https://nypost.com/2021/01/15/bill-gates-is-the-largest-farmland-owner-in-america-report/

    VACCINEAZĂ OMENIREA PRIN ȚÂNȚARI

    Bill Gates creează genetic milioane de țânțari, pentru a eradica malaria, dar, în realitate, scopul este de a-i folosi pentru a vaccina omenirea.

    https://prepareforchange.net/2022/10/03/nih-and-bill-gates-developing-genetically-modified-mosquitoes-to-vaccinate-people-against-their-will/
    https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2022/09/21/1112727841/a-box-of-200-mosquitoes-did-the-vaccinating-in-this-malaria-trial-thats-not-a-jo
    https://www.indiatimes.com/technology/science-and-future/mosquitoes-vaccination-carriers-japan-study-538324.html
    https://rairfoundation.com/warning-gates-funded-factory-breeds-30-million-mosquitoes-a-week-for-release-in-11-countries/

    SUPRAVEGHEREA VIDEO 24/7 A LUMII

    Bill Gates a fost implicat în EarthNow, un plan de desfășurare a unei "constelații" de sateliți de imagistică avansată, care va furniza imagini video în timp real și continuu de "aproape" oriunde pe Pământ. Cu alte cuvinte: supraveghere video non-stop a întregii lumi.

    https://www.cnbc.com/2018/04/25/bill-gates-backed-earthnow-will-provide-real-time-video-of-planet.html

    BLOCAREA SOARELUI

    Bill Gates lucrează la un plan pentru a bloca lumina solară de pe Pământ. Scuza pentru a pune lumea în umbra rece este "schimbarea climatică", care s-a dovedit a fi o farsă completă.

    https://www.popularmechanics.com/science/a35938287/bill-gates-solar-geoengineering-block-sunlight-research/
    https://www.forbes.com/sites/arielcohen/2021/01/11/bill-gates-backed-climate-solution-gains-traction-but-concerns-linger/?sh=d70096a793b6

    IDENTITATE DIGITALĂ PENTRU TOATĂ LUMEA

    Bill Gates împinge lumea către un ID digital, care va oferi elitelor tiranice financiare un control mai mare asupra oamenilor. ID-urile digitale vor deveni necesare pentru a funcționa într-o lume digitală conectată.

    https://www.biometricupdate.com/202209/gates-foundation-commits-200m-to-digital-id-and-other-public-infrastructure
    https://www.wired.com/story/digital-ids-are-more-dangerous-than-you-think/

    PLANURILE LUI GATES PENTRU LUME

    Următoarele documentare despre Bill Gates sunt documentare care deschid ochii, pe care întreaga lume ar trebui să le vadă. Urmăriți-le, descărcați-le, răspândiți-le cât mai departe.

    BILL GATES - The Banned Video
    Acest documentar revelator a fost eliminat de pe internet și nu a fost găsit nicăieri. Cenzura părea să-l fi distrus în întregime... până când a reapărut brusc în 2021! Imediat a devenit viral și este acum prezent pe toate platformele de exprimare liberă.

    https://we.tl/t-Eq1Hl8xmnu
    https://rumble.com/v1o6jmf-bill-gates-the-banned-video.html

    WHO IS BILL GATES?
    Un documentar complet foarte impresionant realizat de jurnalistul de investigație James Corbet, "expertul nr. 1 în Bill Gates". Acesta a construit una dintre cele mai mari baze de date de informații pentru a demasca elita criminală care conduce lumea:
    The Corbet Report - Open Source Intelligence News.

    https://www.corbettreport.com/mp4/whoisbillgates.mp4
    https://odysee.com/@corbettreport:0/whoisbillgates:3

    AGENDA LUI BILL GATES
    De la realizatorii celui mai vizionat documentar din lume, PLANDEMIC, vine un scurt documentar la fel de impresionant despre Bill Gates. Conform legendei, Bill Gates și-a construit imperiul informatic din garajul său. Realitatea spune o altă poveste: Bill Gates a furat invenții de la alții, a mințit și a trișat și a luat toate creditele.... plus, desigur, miliardele de dolari

    https://we.tl/t-Eq1Hl8xmnu
  • Mars.60 Stefan 7649 28.01.2023 17:04
    PĂPUȘARI ASCUNȘI

    Deși Bill Gates se comportă ca un fel de dictator mondial, este esențial să menționăm că, în realitate, el nu este altceva decât o marionetă a unor puteri mai înalte, care se folosesc de el pentru a atrage atenția publicului. După cum puteți vedea în raportul nostru despre Dominația lumii, adevăratele entități care conduc lumea sunt grupuri de interese financiare obscure: linii de sânge străvechi, familii regale, industriași bogați, bancheri puternici și așa mai departe.

    S-au scris multe cărți despre aceste entități. Există, de exemplu, lucrarea clasică "Bloodlines of the Illuminati", de Fritz Springmeier, care a fost lansată de CIA sub formă de descărcare în format PDF.
    https://www.stopworldcontrol.com/downloads/Bloodlines-Illuminati.pdf

    Și mai există "Cele 13 linii de sânge satanice", "The 13 Satanic Bloodlines", de jurnalistul Robin de Ruiter.
    https://www.stopworldcontrol.com/downloads/Satanic-Bloodlines.pdf

    Cele 13 linii de sânge satanice descrise de Springmeier și De Ruiter sunt Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russell, Van Duyn și Merovingian. Alte patru linii de sânge illuminati proeminente sunt Disney, Reynolds, McDonald și Krupps. În afară de acestea, există și dinastii regale precum Casa de Saud (Arabia Saudită), Casa Orsini (Italia), Casa Nassau-Orange (Țările de Jos), Casa de Habsburg (Austria), Casa de Windsor (Regatul Unit), Casa Schwarzenberg (Germania), Casa Glucksberg (Germania), Casa Oldenburg (Germania, Danemarca) și așa mai departe.

    Totalitatea acestor entități este denumită în general
    "Illuminati" sau "Cabala".

    Documentarul MONOPOLY arată cum corporații de investiții precum Vanguard și BlackRock dețin aproape totul pe pământ, ceea ce le conferă un monopol mondial. Aceste corporații se află în mâinile familiilor menționate mai sus.

    https://stopworldcontrol.com/vanguard/

    Dovezile Marelui Juriu (The Grand Jury Evidence)

    https://stopworldcontrol.com/jury/

    explică în continuare modul în care aceste familii se folosesc de state suverane precum Vatican City State, Banca Reglementărilor Internaționale, Districtul Columbia și City of London pentru a se proteja de legile naționale, astfel încât să poată acționa nestingherite.

    Oameni precum Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros, Anthony Fauci și alte personalități vizibile sunt simple marionete, care dansează după cum le cântă stăpânii marionetelor oculți, care, la rândul lor, sunt, de asemenea, marionete în mâinile unor stăpâni ai marionetelor și mai mari. Același lucru este valabil și pentru organizații precum Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial, Uniunea Europeană, care sunt toate platforme pentru ca acești oligarhi criminali să își execute agenda malefică.

    Din punct de vedere istoric, vârful cabalei datează din vechea Khazaria (în prezent Ucraina), care își are rădăcinile în vechiul Babilon, unde magia neagră se afla în centrul culturii. Nimic din ceea ce vedem astăzi nu este nou, deoarece totul duce înapoi în zorii timpului, unde entitățile antice alegeau să servească fie binele, fie răul. Pământul este un câmp de luptă, iar umanitatea este premiul.

    Familiile cabalei servesc tărâmul răului, în schimbul unei puteri și bogății astronomice. Deși au iluzia de a fi puternici, acești "conducători" bogați sunt în esență sclavii unor entități spirituale care îi folosesc pentru a-și pune în aplicare agenda de a supune omenirea dominației răului. Ele se află în spatele operațiunii de control mental la nivel mondial pentru a îndepărta omenirea de Creatorul nostru iubitor și bun, prin intermediul darwinismului și al ateismului. De asemenea, ei împing manipularea genetică, și transumanismul pentru a modifica creația originală. Vestea bună este că era cabalei se apropie de sfârșit, iar adevărul pătrunde în omenire ca niciodată până acum.

    ALTE DIMENSIUNI
    Personal, am aflat de la mai multe persoane care au făcut parte din acest sistem mondial al răului intens și care au ieșit din el, că cel mai înalt nivel al cabalei sau al illuminati nu este uman. Acești denunțători de la nivel înalt din cabală nu se cunosc între ei, dar mi-au împărtășit exact aceleași informații. Nu voi intra în detalii despre acest lucru, pentru că i-ar speria prea tare pe majoritatea cititorilor, dar este suficient să spun că, la cel mai înalt nivel, dușmanii umanității sunt din alte dimensiuni decât cea fizică. Cu toate acestea, ei au nevoie de energia noastră pentru a prospera, de aceea se folosesc de oameni ca pradă.

    Răspunsul la acest rău intens este să ne hotărâm singuri pe cine vom sluji: vom intra în jocul lor de rebeliune, perversiune, necinste, egoism, mândrie și corupție? Vom continua să consumăm divertismentul, mâncarea, muzica, tehnologia și medicina lor otrăvitoare și întunecată? Vom continua să le ascultăm minciunile lor întunecate despre Creatorul nostru, despre viața noastră și despre destinul nostru?

    Sau vom alege să ne întoarcem la Creatorul a tot ceea ce este bun?

    Nu putem lupta cu aceste forțe ale întunericului profund prin propria noastră slăbiciune umană și ignoranță. Avem nevoie de ajutor de la Cel care este mai mare decât toți, dar care a fost respins de cei mai mulți, deoarece plăcerile tărâmului întunecat i-au ademenit pe mulți, iar minciunile lor i-au înșelat pe ceilalți.

    Este timpul să ne hotărâm singuri ce dimensiune vom servi. Pe cei care corup, pervertesc, răstălmăcesc, abuzează, manipulează și distrug totul și ne leagă de lanțuri groase de dependență, boală, răutate și înșelăciune? Sau pe Cel care este dragoste pură, adevăr, bunătate și care vrea să restabilească lumea noastră pentru a deveni un paradis, așa cum a fost ea destinată inițial?

    Alegerea este a noastră...

    David Sorensen
    StopWorldControl.com

    https://stopworldcontrol.com/gates/
  • Mars.60 Stefan 7649 28.01.2023 17:27
    PĂPUȘARI ASCUNȘI

    Deși Bill Gates se comportă ca un fel de dictator mondial, este esențial să menționăm că, în realitate, el nu este altceva decât o marionetă a unor puteri mai înalte, care se folosesc de el pentru a atrage atenția publicului. După cum puteți vedea în raportul nostru despre Dominația lumii, adevăratele entități care conduc lumea sunt grupuri de interese financiare obscure: linii de sânge străvechi, familii regale, industriași bogați, bancheri puternici și așa mai departe.

    S-au scris multe cărți despre aceste entități. Există, de exemplu, lucrarea clasică "Bloodlines of the Illuminati", de Fritz Springmeier, care a fost lansată de CIA sub formă de descărcare în format PDF.
    https://www.stopworldcontrol.com/downloads/Bloodlines-Illuminati.pdf

    Și mai există "Cele 13 linii de sânge satanice", "The 13 Satanic Bloodlines", de jurnalistul Robin de Ruiter.
    https://www.stopworldcontrol.com/downloads/Satanic-Bloodlines.pdf

    Cele 13 linii de sânge satanice descrise de Springmeier și De Ruiter sunt Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russell, Van Duyn și Merovingian. Alte patru linii de sânge illuminati proeminente sunt Disney, Reynolds, McDonald și Krupps. În afară de acestea, există și dinastii regale precum Casa de Saud (Arabia Saudită), Casa Orsini (Italia), Casa Nassau-Orange (Țările de Jos), Casa de Habsburg (Austria), Casa de Windsor (Regatul Unit), Casa Schwarzenberg (Germania), Casa Glucksberg (Germania), Casa Oldenburg (Germania, Danemarca) și așa mai departe.

    Totalitatea acestor entități este denumită în general
    "Illuminati" sau "Cabala".

    Documentarul MONOPOLY arată cum corporații de investiții precum Vanguard și BlackRock dețin aproape totul pe pământ, ceea ce le conferă un monopol mondial. Aceste corporații se află în mâinile familiilor menționate mai sus.

    https://stopworldcontrol.com/vanguard/

    Dovezile Marelui Juriu (The Grand Jury Evidence)

    https://stopworldcontrol.com/jury/

    explică în continuare modul în care aceste familii se folosesc de state suverane precum Vatican City State, Banca Reglementărilor Internaționale, Districtul Columbia și City of London pentru a se proteja de legile naționale, astfel încât să poată acționa nestingherite.

    Oameni precum Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros, Anthony Fauci și alte personalități vizibile sunt simple marionete, care dansează după cum le cântă stăpânii marionetelor oculți, care, la rândul lor, sunt, de asemenea, marionete în mâinile unor stăpâni ai marionetelor și mai mari. Același lucru este valabil și pentru organizații precum Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial, Uniunea Europeană, care sunt toate platforme pentru ca acești oligarhi criminali să își execute agenda malefică.

    Din punct de vedere istoric, vârful cabalei datează din vechea Khazaria (în prezent Ucraina), care își are rădăcinile în vechiul Babilon, unde magia neagră se afla în centrul culturii. Nimic din ceea ce vedem astăzi nu este nou, deoarece totul duce înapoi în zorii timpului, unde entitățile antice alegeau să servească fie binele, fie răul. Pământul este un câmp de luptă, iar umanitatea este premiul.

    Familiile cabalei servesc tărâmul răului, în schimbul unei puteri și bogății astronomice. Deși au iluzia de a fi puternici, acești "conducători" bogați sunt în esență sclavii unor entități spirituale care îi folosesc pentru a-și pune în aplicare agenda de a supune omenirea dominației răului. Ele se află în spatele operațiunii de control mental la nivel mondial pentru a îndepărta omenirea de Creatorul nostru iubitor și bun, prin intermediul darwinismului și al ateismului. De asemenea, ei împing manipularea genetică, și transumanismul pentru a modifica creația originală. Vestea bună este că era cabalei se apropie de sfârșit, iar adevărul pătrunde în omenire ca niciodată până acum.

    ALTE DIMENSIUNI
    Personal, am aflat de la mai multe persoane care au făcut parte din acest sistem mondial al răului intens și care au ieșit din el, că cel mai înalt nivel al cabalei sau al illuminati nu este uman. Acești denunțători de la nivel înalt din cabală nu se cunosc între ei, dar mi-au împărtășit exact aceleași informații. Nu voi intra în detalii despre acest lucru, pentru că i-ar speria prea tare pe majoritatea cititorilor, dar este suficient să spun că, la cel mai înalt nivel, dușmanii umanității sunt din alte dimensiuni decât cea fizică. Cu toate acestea, ei au nevoie de energia noastră pentru a prospera, de aceea se folosesc de oameni ca pradă.

    Răspunsul la acest rău intens este să ne hotărâm singuri pe cine vom sluji: vom intra în jocul lor de rebeliune, perversiune, necinste, egoism, mândrie și corupție? Vom continua să consumăm divertismentul, mâncarea, muzica, tehnologia și medicina lor otrăvitoare și întunecată? Vom continua să le ascultăm minciunile lor întunecate despre Creatorul nostru, despre viața noastră și despre destinul nostru?

    Sau vom alege să ne întoarcem la Creatorul a tot ceea ce este bun?

    Nu putem lupta cu aceste forțe ale întunericului profund prin propria noastră slăbiciune umană și ignoranță. Avem nevoie de ajutor de la Cel care este mai mare decât toți, dar care a fost respins de cei mai mulți, deoarece plăcerile tărâmului întunecat i-au ademenit pe mulți, iar minciunile lor i-au înșelat pe ceilalți.

    Este timpul să ne hotărâm singuri ce dimensiune vom servi. Pe cei care corup, pervertesc, răstălmăcesc, abuzează, manipulează și distrug totul și ne leagă de lanțuri groase de dependență, boală, răutate și înșelăciune? Sau pe Cel care este dragoste pură, adevăr, bunătate și care vrea să restabilească lumea noastră pentru a deveni un paradis, așa cum a fost ea destinată inițial?

    Alegerea este a noastră...

    David Sorensen
    StopWorldControl.com

    https://stopworldcontrol.com/gates/
  • BLUE 28.01.2023 18:04
    Știți voi vorba asta:"câinii latră, Ursu merge"?? Și noi care scriem aci la fel!! "Ursu globalizării" merge neabătut înainte,cu TOATE planurile, dar acum nici nu se mai ascunde deloc-deloc!!! Pentru "ei" am ajuns, cum bine scriați într-un articol, "purtători de organe",NICIDECUM OAMENI!!!Deci, ne tratează ca atare!! Că unii merită, cum sînt impotenții intelectual și psihopații suciți (LGBT...),e o treabă!!! Dar mulți am rămas OAMENI, și ASTA vor "ei" să distrugă!!!,de ni-i îndeasă pe gît cu forța pe creierele ăstea de găină, și ne forțează să-i recunoaștem mai normali ca noi!!! Dar faptul că nu se mai ascund DELOC e semn rău:deja sînt siguri că noi nu mai putem face nimic, așa că la ce bun să te ostenești să minți turma proastă?? Tot la abator ajunge!!! Așa că le putem spune adevărul clar, ca să se pregătească sufletește, oricum turma=zero!!!
  • miculaș 28.01.2023 18:05
    De ar inhala el CH4, după care să-i aprind eu trabucul.
  • Mars.60 Stefan 7649 28.01.2023 18:06
    PĂPUȘARI ASCUNȘI

    Deși Bill Gates se comportă ca un fel de dictator mondial, este esențial să menționăm că, în realitate, el nu este altceva decât o marionetă a unor puteri mai înalte, care se folosesc de el pentru a atrage atenția publicului. După cum puteți vedea în raportul nostru despre Dominația lumii, adevăratele entități care conduc lumea sunt grupuri de interese financiare obscure: linii de sânge străvechi, familii regale, industriași bogați, bancheri puternici și așa mai departe.

    S-au scris multe cărți despre aceste entități. Există, de exemplu, lucrarea clasică "Bloodlines of the Illuminati", de Fritz Springmeier, care a fost lansată de CIA sub formă de descărcare în format PDF.
    https://www.stopworldcontrol.com/downloads/Bloodlines-Illuminati.pdf

    Și mai există "Cele 13 linii de sânge satanice", "The 13 Satanic Bloodlines", de jurnalistul Robin de Ruiter.
    https://www.stopworldcontrol.com/downloads/Satanic-Bloodlines.pdf

    Cele 13 linii de sânge satanice descrise de Springmeier și De Ruiter sunt Astor, Bundy, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Li, Onassis, Rockefeller, Rothschild, Russell, Van Duyn și Merovingian. Alte patru linii de sânge illuminati proeminente sunt Disney, Reynolds, McDonald și Krupps. În afară de acestea, există și dinastii regale precum Casa de Saud (Arabia Saudită), Casa Orsini (Italia), Casa Nassau-Orange (Țările de Jos), Casa de Habsburg (Austria), Casa de Windsor (Regatul Unit), Casa Schwarzenberg (Germania), Casa Glucksberg (Germania), Casa Oldenburg (Germania, Danemarca) și așa mai departe.

    Totalitatea acestor entități este denumită în general
    "Illuminati" sau "Cabala".

    Documentarul MONOPOLY arată cum corporații de investiții precum Vanguard și BlackRock dețin aproape totul pe pământ, ceea ce le conferă un monopol mondial. Aceste corporații se află în mâinile familiilor menționate mai sus.

    https://stopworldcontrol.com/vanguard/

    Dovezile Marelui Juriu (The Grand Jury Evidence)

    https://stopworldcontrol.com/jury/

    explică în continuare modul în care aceste familii se folosesc de state suverane precum Vatican City State, Banca Reglementărilor Internaționale, Districtul Columbia și City of London pentru a se proteja de legile naționale, astfel încât să poată acționa nestingherite.

    Oameni precum Bill Gates, Klaus Schwab, George Soros, Anthony Fauci și alte personalități vizibile sunt simple marionete, care dansează după cum le cântă stăpânii marionetelor oculți, care, la rândul lor, sunt, de asemenea, marionete în mâinile unor stăpâni ai marionetelor și mai mari. Același lucru este valabil și pentru organizații precum Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Forumul Economic Mondial, Uniunea Europeană, care sunt toate platforme pentru ca acești oligarhi criminali să își execute agenda malefică.

    Din punct de vedere istoric, vârful cabalei datează din vechea Khazaria (în prezent Ucraina), care își are rădăcinile în vechiul Babilon, unde magia neagră se afla în centrul culturii. Nimic din ceea ce vedem astăzi nu este nou, deoarece totul duce înapoi în zorii timpului, unde entitățile antice alegeau să servească fie binele, fie răul. Pământul este un câmp de luptă, iar umanitatea este premiul.

    Familiile cabalei servesc tărâmul răului, în schimbul unei puteri și bogății astronomice. Deși au iluzia de a fi puternici, acești "conducători" bogați sunt în esență sclavii unor entități spirituale care îi folosesc pentru a-și pune în aplicare agenda de a supune omenirea dominației răului. Ele se află în spatele operațiunii de control mental la nivel mondial pentru a îndepărta omenirea de Creatorul nostru iubitor și bun, prin intermediul darwinismului și al ateismului. De asemenea, ei împing manipularea genetică, și transumanismul pentru a modifica creația originală. Vestea bună este că era cabalei se apropie de sfârșit, iar adevărul pătrunde în omenire ca niciodată până acum.

    ALTE DIMENSIUNI
    Personal, am aflat de la mai multe persoane care au făcut parte din acest sistem mondial al răului intens și care au ieșit din el, că cel mai înalt nivel al cabalei sau al illuminati nu este uman. Acești denunțători de la nivel înalt din cabală nu se cunosc între ei, dar mi-au împărtășit exact aceleași informații. Nu voi intra în detalii despre acest lucru, pentru că i-ar speria prea tare pe majoritatea cititorilor, dar este suficient să spun că, la cel mai înalt nivel, dușmanii umanității sunt din alte dimensiuni decât cea fizică. Cu toate acestea, ei au nevoie de energia noastră pentru a prospera, de aceea se folosesc de oameni ca pradă.

    Răspunsul la acest rău intens este să ne hotărâm singuri pe cine vom sluji: vom intra în jocul lor de rebeliune, perversiune, necinste, egoism, mândrie și corupție? Vom continua să consumăm divertismentul, mâncarea, muzica, tehnologia și medicina lor otrăvitoare și întunecată? Vom continua să le ascultăm minciunile lor întunecate despre Creatorul nostru, despre viața noastră și despre destinul nostru?

    Sau vom alege să ne întoarcem la Creatorul a tot ceea ce este bun?

    Nu putem lupta cu aceste forțe ale întunericului profund prin propria noastră slăbiciune umană și ignoranță. Avem nevoie de ajutor de la Cel care este mai mare decât toți, dar care a fost respins de cei mai mulți, deoarece plăcerile tărâmului întunecat i-au ademenit pe mulți, iar minciunile lor i-au înșelat pe ceilalți.

    Este timpul să ne hotărâm singuri ce dimensiune vom servi. Pe cei care corup, pervertesc, răstălmăcesc, abuzează, manipulează și distrug totul și ne leagă de lanțuri groase de dependență, boală, răutate și înșelăciune? Sau pe Cel care este dragoste pură, adevăr, bunătate și care vrea să restabilească lumea noastră pentru a deveni un paradis, așa cum a fost ea destinată inițial?

    Alegerea este a noastră...

    David Sorensen
    StopWorldControl.com

    https://stopworldcontrol.com/gates/
  • dejuan 29.01.2023 05:12
    "pledează pentru un vaccin nou, administrat prin inhalare"

    Pai are deja un nume,
    Zyklon-B.
    https://www.encyclopedia.com/history/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/zyklon-b
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)