Bill Gates a „prevestit” și VARIOLA MAIMUȚEI, în urmă cu doar 6 luni. ARMĂ BIOLOGICĂ? Stăpânul Vaccinurilor a susținut că ar putea fi declanșată o pandemie bioteroristă de variolă iar OMS trebuie să-și facă o FORȚĂ proprie de acțiune

De Victor Roncea  /  


Bill Gates, „stăpânul vaccinurilor”, are darul prevestirii. Noua epidemie a variola de maimuță, care a lovit deja homosexuali din mai multe țări - din motive ușor de înțeles - a fost anunțată de miliardarul malthusianist în urmă cu 6 luni.

Gates a „prezis” noi pandemii și atacuri biologice, cu virusul variolei. Fondatorul Microsoft a cerut înființarea unei forțe de acțiune globală a OMS - Pandemic Task Force - care să înceapă să primească finanțări de zeci de miliarde de dolari.

Numai așa va putea fi oprită o nouă pandemie, de variolă, a spus Gates, în noiembrie 2021. Este vărsatul de maimuță pandemia care ne va închide din nou în case?

Culmea, în aceeași perioadă, FBI a deschis o anchetă după ce niște fiole cu variolă au fost găsite într-un laborator Merck din Pennsylvania. CDC susținea că ar fi vorba de virusul vaccinia, utilizat în vaccinul antivariolic.

În 2015 și apoi din nou, în 2017, Bill Gates a „prevăzut” pandemia de Covid.

Fondatorul Microsoft a declarat la Conferința pentru Securitate de la Munich din 2017 că suntem amenințați de o pandemie apocaliptică, asemănătoare cu epidemia de gripă din 1918, când aproximativ 50 de milioane de oameni au murit. O astfel de criză ar putea să izbucnească în următorii 10-15 ani, a avertizat miliardarul, după cum a scris chiar ActiveNews la vremea respectivă.

El a vorbit și despre amenințările bioterorismului, afirmând că este foarte posibil ca un inginer genetician să folosească computere pentru a crea un patogen sintetic, transmisibil pe calea aerului și care ar putea să afecteze o parte importantă din populație foarte repede, scriau jurnaliștii de la Huffington Post.

„Următoarea epidemie ar putea izbucni pe un ecran al unui computer, realizată de un terorist cu scopul de a crea o versiune sintetică a virusului varicelei sau o tulpina extra-contagioasă și mortală de gripă”, a declarat miliardarul.

„Fie că se va întâmpla în mod natural sau artificial epidemiologii spun că un patogen rapid transmisibil pe calea aerului ar putea omorî mai mult de 30 de milioane de oameni în mai puțin de un an”, afirma Bill Gates.

În 2011, miliardarul american susținea că populația planetei poate fi redusă cu 10-15% „dacă facem o treabă bună”:

Dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate și serviciile de sănatate a reproducerii (avort), am putea reduce (populația planetei) cu 10% sau 15%”, spunea Gates la o conferință TED.

Vedeți VIDEO: A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Mircea Dragan 19.05.2022 18:50
  In poza din stanga e Bill Gates copil iar in dreapta cand e batran.
 • Rusi 20.05.2022 15:36
  Cu ce s-a ,,vaccinat" de a evoluat asa? A dat peste cap toate studile lui Darwin.
 • mariusmioc 20.05.2022 22:56
  Virusuri, bacterii, există din belșug în lume. Problema nu este existența acestora ci isteria pe care se dorește să se creeze în jurul lor și anularea libertăților sub pretextul că trebuie să ne ferim de nu știu care virus ori bacterie.
  În fiecare an vor putea găsi cîte un virus ori bacterie pe care s-o declare mare primejdie și pentru care să ceară campoanie de vaccinare universală. Nici nu trebuie să mintă ori să creeze virusul sau bacteria în vreun laborator, fiindcă în natură există asemenea microorganisme.
  Nu tăgăduiesc că această variolă a maimuței există cu adevărat și poate că din 7 miliarde de oameni chiar au murit 2-3 datorită ei. Problema e doar că acest eveniment nesemnificativ la scară planetară e înfățișat în mijloacele de informare în masă ca o mare problemă care are nevoie urgent de soluții din parte guvernelor (în curînd guvernele nici nu vor avea voie să vină cu soluții proprii ci vor executa poruncile OMS).
  Cînd vezi o știre de felul „în China au murit 5 oameni de gripă aviară/ variolă verde / nipah / ori alt nume nou născocit de boală, prima întrebare este: de ce trebuie să ne pese de treaba asta? În China mor sute de mii de oameni în fiecare zi, de ce ăia 5 bolnavi de nu știu ce boală sînt importanți?
  Manipulările astea se petrec fiindcă există mulți bani de cîștigat cu apărarea sănătății populației. Problema nu e medicală ci politică și sociologică. Cred că soluția e desființarea asigurărilor obligatorii de sănătate și eliminarea rolului statului în asigurarea așa-numitei sănătăți publice. Oamenii acceptă manipularea fiindcă ei nu plătesc personal pentru aceste măsuri de „sănătate publică” ci se plătește de la bugetul statului (ori asigurărilor de sănătate) și oamenii au impresia că dacă oricum au trebuit să plătească asigurări măcar să beneficieze de ceva în schimb. Cînd primesc un vaccin spun că au primit ceva în schimbul banilor pe care oricum a trebuit să-i dea la asigurări. Dar de plătit oamenii tot plătesc indirect - inflația actuală este rezultat al luptei cu molima din ultimii doi ani.
  Cînd fiecare va trebui să plătească personal pentru ce tratamente dorește, oamenii vor analiza cu mai multă atenție cît de bune sînt aceste tratamente. Nu vor trece cu îngăduință peste faptul că au dat bani să fie vaccinați și s-au îmbolnăvit apoi chiar de boala împotriva căreia s-au vaccinat. Nu se vor mai putea face campanii de vaccinare a întregii populații pentru orice prostii. Risipa uriașă care se face în întreaga lume, dar în special în țările dezvoltate, cu tratamente inutile și ineficiente (pe sistemul las că oricum plătește asigurarea) va înceta. Iar oamenii vor fi educați să se considere singuri răspunzători pentru propria lor sănătate, ceea ce pe termen liung va avea efecte bune.
  Cei lipsiți de bani vor putea apela la instituții de binefacere. Acum, că statul e considerat răspunzător pentru orice, s-a restrîns obiceiul milosteniei, cu efecte rele asupra relațiilor sociale. A apărut tagma de activiști civici foarte miloși față de problemele altora dar nu pe banii lor ci pe banii statului, adică care cer ca statul să dea bani pentru diferite idei pe care ei le consideră importante. Ești de admirat cînd tu personal, din banii tăi proprii, plătești pentru a susține ceva în care crezi, nu cînd ceri ca statul să plătească.
 • Augusta 22.05.2022 03:06
  Virusurile nu exista, bacteriile da.
 • Nata 21.05.2022 01:38
  Psihopat!
 • Augusta 22.05.2022 03:05
  Am tradus in română documentul cu asa-zisa simulare, ca este planificare: 2023.
  Apar OMS, ONU, cu dorinte de biosupraveghere a omenirii.

  "Fără terapii sau vaccinuri eficiente cunoscute, țările au fost nevoite să se bazeze în principal pe intervenții non-farmaceutice (NPI) pentru a atenua impactul pandemiei. Evidențiind rezultate naționale semnificativ diferite în gestionarea pandemiei, unele guverne, inclusiv Republica fictivă Dranma, au adoptat prompt măsuri agresive pentru a încetini transmiterea virusului prin închiderea adunărilor în masă, impunerea măsurilor de distanțare socială și implementarea mandatelor de măști. Aceste țări au stabilit, de asemenea, operațiuni de testare la scară largă și de urmărire a contactelor și și-au extins sistemele de îngrijire a sănătății pentru a sprijini numărul de cazuri în creștere anticipat. În contrast, scenariul descrie un alt grup de țări, inclusiv Cardus fictiv, care au prioritizat menținerea economiilor deschise, întreprinderea de NPI puțin sau deloc și minimizarea virusului și a potențialelor impacturi ale acestuia. Aceste țări au avut rezultate mult mai proaste în ceea ce privește îmbolnăvirea și mortalitatea (Figura 2) decât cele care au răspuns devreme și energic. După cum arată figura 3, Dranma a avut mult mai puține cazuri și decese decât Cardus."

  "mandatele de mască și încetarea adunărilor în masă, au fost considerate a fi critice pentru blocarea lanțurilor de transmitere a bolilor"

  "națiunile ar trebui să intensifice producția gamei de provizii critice care altfel ar putea cauza blocaje în operațiunile de răspuns, inclusiv măști, echipamente de protecție personală (EIP) pentru lucrătorii din domeniul sănătății, reactivi de testare, rezervoare de oxigen și ventilatoare."
  "Mai mulți participanți au susținut că majoritatea guvernelor naționale au prea multe „silozuri” de luare a deciziilor care trebuie integrate rapid pentru un răspuns de succes la pandemie. Un răspuns național eficient, „fără regrete”, va cere ca întregul guvern să se implice din timp, astfel încât obstacolele birocratice interne să nu cauzeze întârzieri critice."


  Din nou ne ameninta cu aceleasi minciuni si aceleasi solutii si masuri dezastruoase pentru sanatatea si viața noastra si cu atacul asupra Constituției!!!

 1. Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

 2. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 3. Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

 4. Viceprimarul Hunedoarei, Cătălin Olar, a murit la 47 de ani. În 2021 promova vaccinarea la Castelul Corvinilor cu Johnson sau Pfizer. Au trecut 2 ani. FOTO

 5. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 6. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 7. Aeroportul din Timișoara a ascuns moartea subită a unui angajat SRI de la Departamentul de IT. Bărbatul a fost găsit decedat în propriul birou, după cum s-a aflat pe surse. Nu este singurul caz

 8. Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS

 9. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu - Boală Autoimună după Vaccinul Covid: MI-AU ÎNȚEPENIT MUȘCHII. VIDEO-CONFESIUNI după VIDEO-ANAMNEZA Ancăi Alexandrescu

 10. Alexandru Gavril: ANDREW TATE vs Jordan Peterson. SISTEM ANTI-SISTEM - CONTROVERSE ÎN MATRIX

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul