Bill Gates a „prevestit” și VARIOLA MAIMUȚEI, în urmă cu doar 6 luni. ARMĂ BIOLOGICĂ? Stăpânul Vaccinurilor a susținut că ar putea fi declanșată o pandemie bioteroristă de variolă iar OMS trebuie să-și facă o FORȚĂ proprie de acțiune

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bill Gates, „stăpânul vaccinurilor”, are darul prevestirii. Noua epidemie a variola de maimuță, care a lovit deja homosexuali din mai multe țări - din motive ușor de înțeles - a fost anunțată de miliardarul malthusianist în urmă cu 6 luni.

Gates a „prezis” noi pandemii și atacuri biologice, cu virusul variolei. Fondatorul Microsoft a cerut înființarea unei forțe de acțiune globală a OMS - Pandemic Task Force - care să înceapă să primească finanțări de zeci de miliarde de dolari.

Numai așa va putea fi oprită o nouă pandemie, de variolă, a spus Gates, în noiembrie 2021. Este vărsatul de maimuță pandemia care ne va închide din nou în case?

Culmea, în aceeași perioadă, FBI a deschis o anchetă după ce niște fiole cu variolă au fost găsite într-un laborator Merck din Pennsylvania. CDC susținea că ar fi vorba de virusul vaccinia, utilizat în vaccinul antivariolic.

În 2015 și apoi din nou, în 2017, Bill Gates a „prevăzut” pandemia de Covid.

Fondatorul Microsoft a declarat la Conferința pentru Securitate de la Munich din 2017 că suntem amenințați de o pandemie apocaliptică, asemănătoare cu epidemia de gripă din 1918, când aproximativ 50 de milioane de oameni au murit. O astfel de criză ar putea să izbucnească în următorii 10-15 ani, a avertizat miliardarul, după cum a scris chiar ActiveNews la vremea respectivă.

El a vorbit și despre amenințările bioterorismului, afirmând că este foarte posibil ca un inginer genetician să folosească computere pentru a crea un patogen sintetic, transmisibil pe calea aerului și care ar putea să afecteze o parte importantă din populație foarte repede, scriau jurnaliștii de la Huffington Post.

„Următoarea epidemie ar putea izbucni pe un ecran al unui computer, realizată de un terorist cu scopul de a crea o versiune sintetică a virusului varicelei sau o tulpina extra-contagioasă și mortală de gripă”, a declarat miliardarul.

„Fie că se va întâmpla în mod natural sau artificial epidemiologii spun că un patogen rapid transmisibil pe calea aerului ar putea omorî mai mult de 30 de milioane de oameni în mai puțin de un an”, afirma Bill Gates.

În 2011, miliardarul american susținea că populația planetei poate fi redusă cu 10-15% „dacă facem o treabă bună”:

Dacă ne descurcăm foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate și serviciile de sănatate a reproducerii (avort), am putea reduce (populația planetei) cu 10% sau 15%”, spunea Gates la o conferință TED.

Vedeți VIDEO: A spus Bill Gates că vrea să reducă populația planetei prin vaccinuri și avorturi „dacă facem o treabă nemaipomenit de bună”? VERIFICAT ACTIVENEWS

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mircea Dragan 19.05.2022 18:50
  In poza din stanga e Bill Gates copil iar in dreapta cand e batran.
 • Rusi 20.05.2022 15:36
  Cu ce s-a ,,vaccinat" de a evoluat asa? A dat peste cap toate studile lui Darwin.
 • mariusmioc 20.05.2022 22:56
  Virusuri, bacterii, există din belșug în lume. Problema nu este existența acestora ci isteria pe care se dorește să se creeze în jurul lor și anularea libertăților sub pretextul că trebuie să ne ferim de nu știu care virus ori bacterie.
  În fiecare an vor putea găsi cîte un virus ori bacterie pe care s-o declare mare primejdie și pentru care să ceară campoanie de vaccinare universală. Nici nu trebuie să mintă ori să creeze virusul sau bacteria în vreun laborator, fiindcă în natură există asemenea microorganisme.
  Nu tăgăduiesc că această variolă a maimuței există cu adevărat și poate că din 7 miliarde de oameni chiar au murit 2-3 datorită ei. Problema e doar că acest eveniment nesemnificativ la scară planetară e înfățișat în mijloacele de informare în masă ca o mare problemă care are nevoie urgent de soluții din parte guvernelor (în curînd guvernele nici nu vor avea voie să vină cu soluții proprii ci vor executa poruncile OMS).
  Cînd vezi o știre de felul „în China au murit 5 oameni de gripă aviară/ variolă verde / nipah / ori alt nume nou născocit de boală, prima întrebare este: de ce trebuie să ne pese de treaba asta? În China mor sute de mii de oameni în fiecare zi, de ce ăia 5 bolnavi de nu știu ce boală sînt importanți?
  Manipulările astea se petrec fiindcă există mulți bani de cîștigat cu apărarea sănătății populației. Problema nu e medicală ci politică și sociologică. Cred că soluția e desființarea asigurărilor obligatorii de sănătate și eliminarea rolului statului în asigurarea așa-numitei sănătăți publice. Oamenii acceptă manipularea fiindcă ei nu plătesc personal pentru aceste măsuri de „sănătate publică” ci se plătește de la bugetul statului (ori asigurărilor de sănătate) și oamenii au impresia că dacă oricum au trebuit să plătească asigurări măcar să beneficieze de ceva în schimb. Cînd primesc un vaccin spun că au primit ceva în schimbul banilor pe care oricum a trebuit să-i dea la asigurări. Dar de plătit oamenii tot plătesc indirect - inflația actuală este rezultat al luptei cu molima din ultimii doi ani.
  Cînd fiecare va trebui să plătească personal pentru ce tratamente dorește, oamenii vor analiza cu mai multă atenție cît de bune sînt aceste tratamente. Nu vor trece cu îngăduință peste faptul că au dat bani să fie vaccinați și s-au îmbolnăvit apoi chiar de boala împotriva căreia s-au vaccinat. Nu se vor mai putea face campanii de vaccinare a întregii populații pentru orice prostii. Risipa uriașă care se face în întreaga lume, dar în special în țările dezvoltate, cu tratamente inutile și ineficiente (pe sistemul las că oricum plătește asigurarea) va înceta. Iar oamenii vor fi educați să se considere singuri răspunzători pentru propria lor sănătate, ceea ce pe termen liung va avea efecte bune.
  Cei lipsiți de bani vor putea apela la instituții de binefacere. Acum, că statul e considerat răspunzător pentru orice, s-a restrîns obiceiul milosteniei, cu efecte rele asupra relațiilor sociale. A apărut tagma de activiști civici foarte miloși față de problemele altora dar nu pe banii lor ci pe banii statului, adică care cer ca statul să dea bani pentru diferite idei pe care ei le consideră importante. Ești de admirat cînd tu personal, din banii tăi proprii, plătești pentru a susține ceva în care crezi, nu cînd ceri ca statul să plătească.
 • Nata 21.05.2022 01:38
  Psihopat!
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 3. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 4. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 5. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 6. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 7. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 8. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 9. Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit la doar 46 de ani. "Vaccinarea reprezintă încă un pas spre revenirea la normalitate"

 10. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

Ultima oră

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO

20:30

26 februarie 1950: Prima victimă a Experimentului Pitești. In Memoriam Academician Radu Ciuceanu: Cum a fost asasinat bestial studentul ”cu față de copil”, Corneliu Niță

20:00

ADEVĂRATA BIOGRAFIE A AGENTULUI BOLȘEVIC MIHAI ȘORA: Documente CC al PCR, CNSAS, DSS, CIE, DIE, SIE, MAE, MEN

19:50

Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO