Beatrice Malher a ajuns la vorba avocatului Gheorghe Piperea: 100 de medici din Linia Întâi chemați să dea declarații într-un dosar penal pentru omor din culpă și malpraxis în cazurile de decese din spitale. VEȚI PLĂTI!

De Părău Vlad  /  

Foto: digi24.ro

Foto: digi24.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Beatrice Mahler, managera Institutului „Marius Nasta” din București, a ajuns la vorba avocatului Gheorghe Piperea: VEȚI PLĂTI! Vedeta TV mărturisește că medicii din România se confruntă cu un val de plângeri penale pentru modul în care au tratat pacienții în pandemia de coronavirus. Unele acuzații sunt grave, mergând de la neglijență, malpraxis, până la omor din culpă, relatează Știri pe Surse
 
Citiți Dragi Eroi din Linia Întâi: A sosit timpul să plătiți. Av. Gheorghe Piperea: O spun cu părere de rău, dar a venit vremea țapilor ispășitori

Vedeta media de la „Marius Nasta” se plâmge că lumea e rea, pusă pe reclamații, că s-a ajuns ca o doctoriță și o mamă și o eroină din linia întâi ca ea să învețe „drumul către secția de poliție”. Despre drumul către morgă pe care l-au învățat rudele pacienților „cu Covid” sau ale schilodiților de vaccinarea experimentală nici o vorbuliță, însă.

„Mulți dintre colegii mei ajung să fie înregistrați, să fie agresați verbal. Acum, la ora 14.00, ( joi, 13 ianuarie - n.red.) mă duc la Poliție, pentru un dosar de omor din culpă. Într-un dosar penal deschis de curând sunt chemați 100 de colegi să dea declarații. Toți cei care au îngrijit un anumit pacient.

Pe undeva e traumatizant. E greu. Nu spun că nu se poate greși. Sunt convinsă că nu suntem perfecți. Sunt convinsă că e loc de mai bine, dar este foarte dificil să fii judecat de oameni care nu înțeleg medicina, pentru că altfel am vorbi cu Colegiul Medicilor sau cu cei dintr-o comisie specializată și altfel vorbim cu un procuror sau cu un polițist care nu are de unde să știe ce înseamnă un act medical, atitudinea medicală și responsabilitatea pe care ne-a asumăm în urma Jurământului lui Hipocrate", a declarat Beatrice Mahler pentru Spotmedia.ro

Cum se potrivește Jurmământul lui Hipocrate cu îndemnurile la injectarea cu seruri experimentale și cu implementarea în spitale a protocoalelor arafatiene care au scos morți pe bandă rulantă nu ne mai spune doamna Beatrice Malher. Dar, pentru cei cu memoria scurtă, facem mai jos o recapitulare a celor mai răsunătoare decese suspecte de mâna medicilor sau din neglijența acestora (fără a generaliza, desigur, ne rezumăm la a constata un fenomen destul de răspândit în spitalele din Româna):
 


 

 
Și multe altele. Ce părere aveți: se răsucește Hipocrate în mormânt văzând câți sperjuri plini de principii ocupă funcții de „eroi” în sistemul medical românesc?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • tempor1k 18.01.2022 18:59
    Cine mai deplange pe medici si intreg personalul din linia intai medicala. Nu au salarii și sporuri de COVID?!!!
    Pe vremurile securisto-comunistoide veneau dube cu girofarurile albastre sa „salte” pe cei „inutili”.
    A venit si covidul care raspunde la acelasi numar de telefon ca prin vremurile trecute. Si pac vine duba cu girofaruri albastre exhipată cu mascati să te salte, cu sanse minime de a te intoarce acasă pe picioarele tale. Odata saltat și intrat in sistem aveai toate sansele sa iesi din sistem bagat in sac, fara drept de autopsie.

    Dar sa vedem DE CE II PLACE SISTEMULUI COVIDUL!. BANII VORBESC, OMUL POATE SA MOARA.
    https://www.national.ro/coronavirus/de-ce-tac-medicii-starea-de-alerta-le-aduce-mii-de-lei-in-plus-la-salarii-732428.html
  • Nils 18.01.2022 19:13
    Incet ,incet funia se strange si vinovatii vor plati.Cu viata unui om nu ai voie sa gresesti.Cine se scuza se acuza.S-au crezut zei cu putere de viata si de moarte asupra oamenilor.Soseste si ceasul in care vor trebui sa raspunda pentru teroarea,minciunile si crimele care le-au facut in frunte cu Tataru care a ordonat ca nimeni sa nu fie tratat de alta boala decat covid de au murit oamenii cu zile si au fost ingropati in saci de plastic ca niste caini.
  • OMAGA 19.01.2022 10:18
    Asa si trebuie, sa inceapa procesele penale, apoi cele civile. Eroii in halate albe au de unde plati daune, ca doar primesc bani nemunciti de o viata.
    Daca e sa plateasca cineva pentru crimele din 2020 si 2021 ei, "eroii" vor plati primii.
  • Noe 19.01.2022 12:44
    " (...) este foarte dificil să fii judecat de oameni care nu înțeleg medicina ...". Într-un plan străveziu, madama mascată i-a făcut proști pe polițiștii și procurorii anchetatori. Ii dau o veste proastă: mai puțin de 30% din magistrați s-au lăsat înțepați și vreme de mai multe luni au fost amenințați indirect de către medici, politicieni și presări vânduți, cu pierderea locurilor de muncă, dacă nu se vacsinează. Cu siguranță, anchetatorii vor fi foarte "îngăduitori" cu propagandistii covid!
  • SabeLi 20.01.2022 11:52
    "Nu spun că nu se poate greși. Sunt convinsă că nu suntem perfecți" ... Păi, pentru asta e închisoarea. Ca să-i corecteze și să-i modeleze, să se apropie mai mult de perfecțiune.
    În plus, în închisoare pot deprinde o meserie, că pentru cea de medic e clar că n-au cu talentul vreun raport.
    Le va prinde bine.
    Deși, tot un Nurnberg 2 ar fi mai de dorit. Cu pedepsele de la primul proces Nurnberg.
  • Patriot Roman 20.01.2022 13:53
    Corect ELI, treaba cu vit.D. Eu am,aveam deficit de vit.D ca nu-mi prea place sa stau in soare,dar de citiva ani o fac avind deficit de vit.D. Plus pe perioada de iarna iau vit.d recom.de medic, asta de vreo 3 ani. Tot de 3 ani nu mai m-am imbolnavit de gripa/raceala.Asta inseamna ca vit.D in parametrii optimi aflata in corp ne face imuni la gripe. In leg.cu pacatele, astea nu e tranfera,ramin la cel ce le-a faptuit.Asta este Karma.Si alt adevar, multi romani nu au posibilitati sa mearga in justitie sa-si faca dreptate din cauza saraciei in care am fost adusi in 50 de ani de comunism,si inca 32 de capitalism salbatic unde cine fura mai mult are,si ramine si cu ce-a furat.Chiar daca e prins sau lumea stie de furt.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)