BOMBA VINE DIN SUA: Militari români în uniforme ucrainene? Scott Ritter, fost ofițer de informații al trupelor speciale de Marines, afirmă: România a trimis o grămadă de trupe în Ucraina. Rusia va câștiga războiul și va lua și Odesa pentru Transnistria

De Cătălin Vușcan  /  

Jurnalistul Andrew Napolitano, alături de William Scott Ritter

Jurnalistul Andrew Napolitano, alături de William Scott Ritter

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Andrew Napolitano, fost judecător al Curții Superioare din New Jersey și fost realizator al unei emisiuni la postul de televiziune Fox, i-a luat un interviu fostului ofițer de informații al trupelor speciale ale Marinei SUA, William Scott Ritter.
 
Cei doi au discutat despre situația războiului din Ucraina. Ritter a adus la cunoștința publicului informații inedite, cum ar fi participarea în număr mare a militarilor români și polonezi în războiul din Ucraina. Fostul militar susține că ambele state, atât Polonia, cât și România, au trimis trupe în Ucraina, pe baza unor angajamente oficiale.
 
Pe lângă cei doi aliați de nădejde ai Ucrainei, Ritter a subliniat că Guvernul de la Kiev beneficiază, totodată, de un suport uriaș din partea francezilor, britanicilor, canadienilor și a americanilor. De remarcat este, însă, că ofițerul punctează clar ajutorul acordat de România Ucrainei prin trimiterea trupelor, menționând în interviu „a lot of Romanians”. 

Ofițerul mai aduce în discuție și opinia generalului Wesley Clark, fost comandant NATO, care susține că ucrainenii vor muri cu toții, rușii urmând să câștige, în cele din urmă, războiul. Mai mult, generalul Clark amintește în acest context și România, susținând că rușii vor lua inclusiv Odesa, urmând să facă joncțiunea cu Transnistria, pentru a o asigura ca teritoriu rusesc, Ucraina devenind, la final, o națiune moartă.
 
Wesley Clark: If the Artemovsk trap clicks, Russia temporarily wins
 
 (Wesley Clark)
 
Concluzia fostului ofițer de informații Scott Ritter, în interviul cu Napolitano, este că rușii vor câștiga războiul până la finalul verii viitoare. Cât despre șeful de la Kiev, Zelenski, autorul este de părere că va fi înlocuit de militari, care își vor da seama că nu au nicio șansă să câștige războiul.
 
Iată interviul: (VIDEO):
 
 
Câteva dintre ideile principale ale interviului:
 
Scot Ritter: Lumea este martoră la prăbușirea unei națiuni, moartea Ucrainei. Situația va deveni tot mai rea, iar guvernul ucrainean nu va mai avea ce să facă pentru a readuce stabilitatea.
 
Napolitano: Ce alte țări au trupe trimise pe front, care poartă uniforme ucrainene?
 
Scott Ritter: ROMÂNIA! Sunt o grămadă de trupe române, trupe poloneze, iar eu cred că fac parte dintr-un angajament oficial, unde soldații pot fi trimiși să îmbrace uniforma ucraineană, ca voluntari.  Avem, totodată, mii de francezi, britanici, canadieni (...) care sunt în Ucraina, plătiți de guvernul american
 
Napolitano: Până unde în vest vor rușii să avanseze?
 
Scott Ritter: Uitați-vă unde este Odessa. Apoi uitați-vă în stânga unde este o linie întreruptă, acolo este Transnistria (...) Eu cred că rușii trebuie să ocupe partea sudică a Ucrainei, până la Odessa, pentru a asigura regiunea transnistriană.
 
Napolitano: Asta înseamnă că Ucraina va fi blocată din toate părțile. 
 
Scott Ritter: Da, astă va fi sfârșitul Ucrainei. Nu va mai exista industrie ucraineană, iar economia va deveni una bazată pe agricultură, blocați într-o nesfârșită sărăcie. Așa cum am spus, suntem martori la moartea unei națiuni.
 
Scott Ritter: Eu cred că rușii vor obține victoria militară până la sfârșitul verii viitoare.
 
Napolitano: Crezi că vor fi negocieri?
 
Scott Ritter: Repet! Nu vor fi negocieri (...) Dacă va fi înlocuit (Zelenski) eu cred că va fi înlocuit cu militari profesioniști care-și vor da seama că rezistența împotriva armatei ruse este fatală, mai multe trupe vor muri, mai multe teritorii vor fi pierdute. Cel mai bun lucru este să păstrezi cât poți de mult din Ucraina.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Mircea Dragan 05.12.2022 14:25
    ''Scott Ritter: ROMÂNIA! Sunt o grămadă de trupe române''
    Asa o fi dar daca tot a vazut asa gramada a facut si el o poza? Banuiesc ca a discutat cu ''gramada''.
  • Floreas 05.12.2022 15:08
    Sa nu fi murit pana acum nici un soldat roman trimis in Ucraina?
    Am ajuns atat de secretosi incat sa nu apara nici un zvon , nici o familie cu soldat decedat sa nu afle unde a murit si sa nu ciripeasca?
    Cu cei doi nenorociti de obedienti in frunte (dulapul si maciuca) n-ar fi de mirare!
  • Vasile Pdure 05.12.2022 15:14
    Bomba nu vine de la SUA, ci de la ruși.Din SUA vine dracu'.
  • octavsly 05.12.2022 15:47
    "a lot of Romanians". Suna a dezinformare KGB... Armate "multinationale" de acest gen nu pot functiona.
  • adria 05.12.2022 17:31
    Noaptea minții: "cei doi aliați de nădejde ai Ucrainei",Polonia și România, au teritorii smulse din trupul lor și care acum aparțin Ucrainei, cea care duce o politică agresivă de deznaționalizare a românilor și polonezilor de sub ocupația lor.
  • Orizont 05.12.2022 17:35
    Alte surse , cum ar fi warnews247 , au citat de mai multe ori declaratii venind dinspre Rusia , cum ca in Ucraina au fost casapiti mercenari romani ... Totusi , de ce nu zbiara nimeni p'acilisa pe cociocul mioritic ? O ruda , o mama , o nevasta .. etc
  • AC 06.12.2022 12:13
    nu 'zbiara' din acelasi motiv fosnaitor pt care n'au zbierat nici apartinatorii mortilor de covrig 69:bistari,malai,marafeti adicatelea bani.Daca la covrig se dadea jdemii de lei 'ajutor' de inmormantare daca il declarai covidat asa si la mortu' pe front primesc prime si pensii de urmas asa ca tac.Asta una iar a doua sunt foarte putini romanii din Romania mica pe front dar multi din Romania mare asa ca tweeterele si feisbucurile de la balti si alte raioane nu zbiara ca nu iaste.
  • o.c. 05.12.2022 21:37
    "Sunt o grămadă de trupe române, trupe poloneze, iar eu cred că fac parte dintr-un angajament oficial"
    el crede. sunt bieti bucovineni/ basarabeni trimisi sa moara pt ucraina, dar tembelu asta de unde sa stie!?
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)