BOMBA VINE DIN SUA: Militari români în uniforme ucrainene? Scott Ritter, fost ofițer de informații al trupelor speciale de Marines, afirmă: România a trimis o grămadă de trupe în Ucraina. Rusia va câștiga războiul și va lua și Odesa pentru Transnistria

De Cătălin Vușcan  /  

Jurnalistul Andrew Napolitano, alături de William Scott Ritter


Jurnalistul Andrew Napolitano, fost judecător al Curții Superioare din New Jersey și fost realizator al unei emisiuni la postul de televiziune Fox, i-a luat un interviu fostului ofițer de informații al trupelor speciale ale Marinei SUA, William Scott Ritter.
 
Cei doi au discutat despre situația războiului din Ucraina. Ritter a adus la cunoștința publicului informații inedite, cum ar fi participarea în număr mare a militarilor români și polonezi în războiul din Ucraina. Fostul militar susține că ambele state, atât Polonia, cât și România, au trimis trupe în Ucraina, pe baza unor angajamente oficiale.
 
Pe lângă cei doi aliați de nădejde ai Ucrainei, Ritter a subliniat că Guvernul de la Kiev beneficiază, totodată, de un suport uriaș din partea francezilor, britanicilor, canadienilor și a americanilor. De remarcat este, însă, că ofițerul punctează clar ajutorul acordat de România Ucrainei prin trimiterea trupelor, menționând în interviu „a lot of Romanians”. 

Ofițerul mai aduce în discuție și opinia generalului Wesley Clark, fost comandant NATO, care susține că ucrainenii vor muri cu toții, rușii urmând să câștige, în cele din urmă, războiul. Mai mult, generalul Clark amintește în acest context și România, susținând că rușii vor lua inclusiv Odesa, urmând să facă joncțiunea cu Transnistria, pentru a o asigura ca teritoriu rusesc, Ucraina devenind, la final, o națiune moartă.
 
Wesley Clark: If the Artemovsk trap clicks, Russia temporarily wins
 
 (Wesley Clark)
 
Concluzia fostului ofițer de informații Scott Ritter, în interviul cu Napolitano, este că rușii vor câștiga războiul până la finalul verii viitoare. Cât despre șeful de la Kiev, Zelenski, autorul este de părere că va fi înlocuit de militari, care își vor da seama că nu au nicio șansă să câștige războiul.
 
Iată interviul: (VIDEO):
 
 
Câteva dintre ideile principale ale interviului:
 
Scot Ritter: Lumea este martoră la prăbușirea unei națiuni, moartea Ucrainei. Situația va deveni tot mai rea, iar guvernul ucrainean nu va mai avea ce să facă pentru a readuce stabilitatea.
 
Napolitano: Ce alte țări au trupe trimise pe front, care poartă uniforme ucrainene?
 
Scott Ritter: ROMÂNIA! Sunt o grămadă de trupe române, trupe poloneze, iar eu cred că fac parte dintr-un angajament oficial, unde soldații pot fi trimiși să îmbrace uniforma ucraineană, ca voluntari.  Avem, totodată, mii de francezi, britanici, canadieni (...) care sunt în Ucraina, plătiți de guvernul american
 
Napolitano: Până unde în vest vor rușii să avanseze?
 
Scott Ritter: Uitați-vă unde este Odessa. Apoi uitați-vă în stânga unde este o linie întreruptă, acolo este Transnistria (...) Eu cred că rușii trebuie să ocupe partea sudică a Ucrainei, până la Odessa, pentru a asigura regiunea transnistriană.
 
Napolitano: Asta înseamnă că Ucraina va fi blocată din toate părțile. 
 
Scott Ritter: Da, astă va fi sfârșitul Ucrainei. Nu va mai exista industrie ucraineană, iar economia va deveni una bazată pe agricultură, blocați într-o nesfârșită sărăcie. Așa cum am spus, suntem martori la moartea unei națiuni.
 
Scott Ritter: Eu cred că rușii vor obține victoria militară până la sfârșitul verii viitoare.
 
Napolitano: Crezi că vor fi negocieri?
 
Scott Ritter: Repet! Nu vor fi negocieri (...) Dacă va fi înlocuit (Zelenski) eu cred că va fi înlocuit cu militari profesioniști care-și vor da seama că rezistența împotriva armatei ruse este fatală, mai multe trupe vor muri, mai multe teritorii vor fi pierdute. Cel mai bun lucru este să păstrezi cât poți de mult din Ucraina.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
 • Mircea Dragan 05.12.2022 14:25
  ''Scott Ritter: ROMÂNIA! Sunt o grămadă de trupe române''
  Asa o fi dar daca tot a vazut asa gramada a facut si el o poza? Banuiesc ca a discutat cu ''gramada''.
 • Mihai_T 05.12.2022 14:58
  o mică precizare: dacă Ritter a fost ofițer la MARINES, nu e chiar corect ce ați spus că a fost la marină. La americani e o organizare mai ciudată în această privință. Corpul de Pușcași Marini e separat de Armata Terestră, de Aviație și de Marină. Desigur că au și elemente de aviație, și de marină, și de forțe terestre, dar la nivel organizatoric sunt separați din câte știu.
 • Mihai_T 05.12.2022 15:02
  Trebuie să vă gândiți dacă este cu adevărat util să dați o astfel de informație (presupunând că e adevărată). Militari români ca voluntari în Ucraina ? La noi nu cred că este cineva care are chef ca Rusia să se enerveze pe România.
  Am înțeles că regiunea Cernăuțiului e singura din Ucraina în care n-a căzut nici o rachetă, de la începutul conflictului. Nu are rost să stricăm bunăvoința pe care (aparent) conducerea rusească o are față de noi.
 • Carbid 05.12.2022 18:18
  Ăsta e un mincinos care bagă fitile!!!...scott, adică.
 • Tina Turner ► Carbid 05.12.2022 21:51
  Poate vorbitori de limba română, din Ucraina, din ăia pe care regimul de la Kiev nici măcar nu-i recunoaște că ar exista.... Asta da, ar fi posibil, da ce zice el, amerlocul, e cam fantezist ! Fitile, într-adevăr, pentru a mai stârni mirosul !
 • Floreas 05.12.2022 15:08
  Sa nu fi murit pana acum nici un soldat roman trimis in Ucraina?
  Am ajuns atat de secretosi incat sa nu apara nici un zvon , nici o familie cu soldat decedat sa nu afle unde a murit si sa nu ciripeasca?
  Cu cei doi nenorociti de obedienti in frunte (dulapul si maciuca) n-ar fi de mirare!
 • Vasile Pdure 05.12.2022 15:14
  Bomba nu vine de la SUA, ci de la ruși.Din SUA vine dracu'.
 • octavsly 05.12.2022 15:47
  "a lot of Romanians". Suna a dezinformare KGB... Armate "multinationale" de acest gen nu pot functiona.
 • Te0 05.12.2022 17:00
  unul din Piatra Neamț prins in offside: https://t.me/TrackAMerc/1232
  cine are timp de pescuit, iatá iazul potrivit: https://t.me/TrackAMerc
 • adria 05.12.2022 17:31
  Noaptea minții: "cei doi aliați de nădejde ai Ucrainei",Polonia și România, au teritorii smulse din trupul lor și care acum aparțin Ucrainei, cea care duce o politică agresivă de deznaționalizare a românilor și polonezilor de sub ocupația lor.
 • Orizont 05.12.2022 17:35
  Alte surse , cum ar fi warnews247 , au citat de mai multe ori declaratii venind dinspre Rusia , cum ca in Ucraina au fost casapiti mercenari romani ... Totusi , de ce nu zbiara nimeni p'acilisa pe cociocul mioritic ? O ruda , o mama , o nevasta .. etc
 • AC 06.12.2022 12:13
  nu 'zbiara' din acelasi motiv fosnaitor pt care n'au zbierat nici apartinatorii mortilor de covrig 69:bistari,malai,marafeti adicatelea bani.Daca la covrig se dadea jdemii de lei 'ajutor' de inmormantare daca il declarai covidat asa si la mortu' pe front primesc prime si pensii de urmas asa ca tac.Asta una iar a doua sunt foarte putini romanii din Romania mica pe front dar multi din Romania mare asa ca tweeterele si feisbucurile de la balti si alte raioane nu zbiara ca nu iaste.
 • Ion A 05.12.2022 21:37
  "Sunt o grămadă de trupe române, trupe poloneze, iar eu cred că fac parte dintr-un angajament oficial"
  el crede. sunt bieti bucovineni/ basarabeni trimisi sa moara pt ucraina, dar tembelu asta de unde sa stie!?
 • hank chinaski 06.12.2022 10:19
  numai ca putin nu e nebunul despre care vorbesc astia, de la inceput a fost evident ca nu vrea decat donbasul si sa asigure crimeea. bine, mai putin ridicola tentativa de a ocupa kievul.
  chiar daca rusii si-ar dori pedepsirea odesei pentru evenimentele de acum 10 ani, sau cati or fi, cand cu macelarirea protestatarilor rusi, nu vor incerca sa o ocupe. pe de alta parte slabiciunile rusilor sunt incredibile, ma intreb ce interes au aia in a promova ideea ca romania e implicata cu trupe acolo. impartasesc opinia colegilor de discutie, om fi trimis niste supersoldati de n-a patit niciunul nimic...
 1. Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

 2. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 3. Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

 4. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 5. Viceprimarul Hunedoarei, Cătălin Olar, a murit la 47 de ani. În 2021 promova vaccinarea la Castelul Corvinilor cu Johnson sau Pfizer. Au trecut 2 ani. FOTO

 6. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 7. Aeroportul din Timișoara a ascuns moartea subită a unui angajat SRI de la Departamentul de IT. Bărbatul a fost găsit decedat în propriul birou, după cum s-a aflat pe surse. Nu este singurul caz

 8. Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS

 9. Alexandru Gavril: ANDREW TATE vs Jordan Peterson. SISTEM ANTI-SISTEM - CONTROVERSE ÎN MATRIX

 10. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu - Boală Autoimună după Vaccinul Covid: MI-AU ÎNȚEPENIT MUȘCHII. VIDEO-CONFESIUNI după VIDEO-ANAMNEZA Ancăi Alexandrescu

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

23:12

Și a fost 28 ianuarie 1990. Și apoi 29... Zile negre din Istoria României foto-povestite de Dinu Lazar. FOTOGRAFII și VIDEO

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul