BOMBĂ! UE și OMS anunță un sistem global de certificate COVID pentru vaccinuri: ”Va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare”

De Andrei Nicolae  /  

Ilustrație: LifeSiteNews/ Shutterstock

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană și-au anunțat colaborarea în ceea ce privește pașapoartele digitale globale pentru vaccinuri, în cadrul unei conferințe de presă comune care a avut loc la Geneva, la 5 iunie, relatează LifeSite News.

"În iunie 2023, OMS va prelua sistemul de certificare digitală COVID-19 al Uniunii Europene (UE) pentru a stabili un sistem global care va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare la adresa sănătății, inclusiv a pandemiilor", se arată în comunicatul de presă al OMS. 

"Acesta este primul element constitutiv al Rețelei globale de certificare a sănătății digitale a OMS (GDHCN), care va dezvolta o gamă largă de produse digitale pentru a asigura o sănătate mai bună pentru toți."

"Pandemia Covid-19 a scos în evidență valoarea soluțiilor digitale de sănătate pentru a facilita accesul la serviciile de sănătate", a declarat directorul general al OMS, Dr. Tedros Ghebreyesus, în cadrul conferinței de presă. "Deși faza de urgență a pandemiei Covid-19 s-a încheiat, investițiile în infrastructura digitală rămân o resursă importantă pentru sistemele de sănătate și pentru economii și societăți în general."

OMS a declarat că va folosi "Certificatul digital COVID al UE" ca model pentru a stabili un certificat digital de sănătate la nivel mondial.  

"Unul dintre elementele-cheie în activitatea Uniunii Europene de combatere a pandemiei COVID-19 a fost reprezentat de certificatele digitale COVID-19. Pentru a facilita libera circulație în interiorul granițelor sale, UE a stabilit rapid certificate COVID-19 interoperabile (intitulate "EU Digital COVID-19 Certificate" sau "EU DCC")", se arată în comunicatul de presă al OMS. 

"Prin această colaborare, OMS va facilita acest proces la nivel global în cadrul propriei sale structuri, cu scopul de a permite lumii să beneficieze de convergența certificatelor digitale." 

În perioada de vârf a crizei Covid, certificatul digital COVID al UE a făcut ca cetățenii UE să poată călători în alte state membre doar dacă fac dovada vaccinării, a recuperării sau a unui test Covid recent negativ. În unele țări ale UE, cum ar fi Austria, cetățenii au fost practic segregați de societate dacă refuzau să facă vaccinurile Covid.

"Acest parteneriat este un pas important pentru planul de acțiune digitală din cadrul Strategiei globale a UE în domeniul sănătății", a declarat comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară, Stella Kyriakides.  

"Prin utilizarea celor mai bune practici europene, contribuim la standardele de sănătate digitală și la interoperabilitatea la nivel global - în beneficiul celor care au cel mai mult nevoie. Este, de asemenea, un exemplu puternic al modului în care alinierea dintre UE și OMS poate oferi o sănătate mai bună pentru toți, în UE și în întreaga lume", a continuat ea. "În calitate de autoritate de conducere și de coordonare a activității internaționale în domeniul sănătății, nu există un partener mai bun decât OMS pentru a face să avanseze activitatea pe care am început-o la nivelul UE și pentru a dezvolta în continuare soluții digitale globale în materie de sănătate." 

Comisarul european pentru piața internă, Thierry Breton, a adăugat că "certificatul UE nu a fost doar un instrument important în lupta noastră împotriva pandemiei, ci a facilitat și călătoriile internaționale și turismul" și că extinderea pașapoartelor digitale pentru vaccinuri de către OMS va fi "un instrument global împotriva viitoarelor pandemii".  

"Primul element constitutiv al sistemului global al OMS devine operațional în iunie 2023 și își propune să fie dezvoltat progresiv în lunile următoare", se arată în comunicatul de presă al OMS. 

OMS a subliniat că "nu va avea acces la niciun fel de date personale subiacente, care vor continua să fie de domeniul exclusiv al guvernelor". 

"Acest parteneriat va lucra la dezvoltarea tehnică a sistemului OMS cu o abordare etapizată pentru a acoperi cazuri de utilizare suplimentare, care pot include, de exemplu, digitalizarea certificatului internațional de vaccinare sau profilaxie", a anunțat OMS. "Extinderea unor astfel de soluții digitale va fi esențială pentru a oferi o sănătate mai bună cetățenilor din întreaga lume." 

Cooperarea dintre UE și OMS are ca scop "să încurajeze adoptarea și participarea maximă la nivel mondial" la certificatul lor digital de sănătate. 

"Se va acorda o atenție deosebită oportunităților echitabile de participare a celor care au cea mai mare nevoie: țările cu venituri mici și mijlocii." 

Pașapoartele digitale globale pentru vaccinuri se află de ceva timp pe agenda OMS. În februarie 2022, agenția a însărcinat T-Systems, o filială a Deutsche Telekom, să dezvolte un sistem global de pașapoarte digitale pentru vaccinuri. 

Odată cu noul tratat privind pandemia și cu amendamentele la Regulamentul Sanitar Internațional (RSI), dacă acestea vor fi adoptate în 2024, așa cum este planificat, OMS ar putea fi "instalată ca un organism de guvernare de facto pentru statul profund global", a declarat Dr. Joseph Mercola.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • Andri 06.06.2023 13:03
  La zid cu politicienii care voteaza legile astea aberante.
 • Nenea Iancu 06.06.2023 13:04
  Pai stiti ce se intampla? Ii expira pe 30 iunie Comisiei Europene certificatul prelungit cu un an exact l-a finele pandemiei in 2022. Aveau doua optiuni: sa-l lase balta, ca s-a gatat covidenia, sau sa-i dea inainte cu prelungirea. Bonus: il universalizeaza famenul etiopian de l-a OMS si pentru restul mapamondului. Trebuie sa ne fudulim ca Tedros a ales sistemul evropenesc in locul celui chinezesc si comunismul global se va numi, in loc de democratie originala, democratie facilitata! Dar stiti de ce ne fac toate astea? Pentru ca nu i-am trimis anul trecut la Nuremberg, am lasat ca aceiasi infractori pandemici sa ramana pe functii si dupa incheierea pandemiei. Daca noi dormim, dracii nu dorm! Lucreaza l-a "viitoare" pandemii, musai multiple si musai globale. Nu le facilitam si noi o data libertatea de miscare intre celulele puscariei si camerele spitalului de nebuni?
 • Reee 06.06.2023 23:02
  Super comentariu! Felicitari!!!
 • Corina George 06.06.2023 13:05
  Exact ce spun de mai mult timp. "Boboarele" sunt pe la mari și munte în concedii. Altiis e lupta pentru extinderea anilor de munca . Creștinul în lumea de azi este pervers doar cu numele. Excptiile interesc regula Masonii cei de la Davos, Soros și alți bidei.... vor sa devenim minoritari sub homosexuali și alți degenerați. Ei tac și nu prea tac și fac. EI "face" de toate. Certificate, noi pandemii, mișcare cu gindaci și sfisieri pe fronturi unde alimentează pe cel slab fără șanse sa ucidă sa se sinucidă. Pe cind o mișcare internațională de mari proporții unde sa se ceara condamnarea acestei Van Der Spume , Soros, BIden, Hilary și multi alții? Pe cind. Pe cind lumea va conștientiza unde ne aflam? Se va ajunge sa arzi biserici așa cum se întîmplă nu nevinovat în Română ortodoxa ce trebuie creștinismul distrus fiind mai naționalist cel ortodox dat fiind ca avem un Papa Francisc apărătorul homosexualilor și al euromarxistilor fiind o rusine de papa. Totul ca valoare spiritual a conștiinței se duce pe ripa. Și este normal pentru niște papagali dar șmecheri ce conduc lumea sa vadă ca sunt mai multi care asculta de site-urile porno decit de popi de pastori ete? Se arunca în vine după băutură femei și petreceri decit pentru un post făcut înainte de sărbători. De aici și pina a vedea perversitatea în care trăim și pe care un Mircea Vulcănescu a văzut-o pe cind scria. CRetinul în Lumea MOderna nu este decit un colt de strada. Orb sa fi fost și tot parca ai fi văzut cum începerea distrugerii ortodoxiei începea cu Grecia și migranții plătiți de Soros. Biserica română și ea condusă de nu mason recunoscut Cioabă lansat pe piața de cel cu care a stat 5 ani în Elveția anume marele mason FRUNZAVERDE> Rușine nu mai exista... INDia a ajuns la un miliard și se impune pe piața adevarata. Emiratele Arabe au făcut neașteptat alianță cu Iranul . va dați seamaunde suntem? Asta a reușit America sa ne ofere. Indiferenta și Rețete bolnave. Măgarul care conduce OMS cine este? Fost luptător marxist în tribul lui. Da marxismul cel nou oferit și de Soros și alți dmenti ai lumii ca fiind salvarea. PEntru asta am așteptat noi sa fim liberi? PEntru asta l-au omorit pe Ceaușescu și s-au bucurat cind Kim ir Sen și Mao au murit? Ce naivi am fost. Și ctt este un sejour la mare? Sa aud!
 • kostas.ro1608 06.06.2023 13:23
  Deci inca o teorie a conspiratiei care se adevereste. Pasaportul de vaccinare devine principalul instrument international de control total al populatiei globului. De acum inainte mult nu mai este pina la actul final, cel de creare a unei inchisori digitale si ciparea tuturor oamenilor. Pregatiti-va pentru lupta finala cu acesti nenorociti, caci fara lupta nu iesim din incercuire.
 • Gionel 06.06.2023 13:39
  Nu uita de teoria conspiratiri "inlocuitea banilor cu crédité sociale".. abea dupa eliminarea banilor o sa ne calce-n picioare...
 • aly09 06.06.2023 13:26
  Iarasi ne vor sclavii lor :))))))))))))))))))))))

  Numai ca ei au impresia gresita cum ca pe cei nevaxxati ii pot prosti ca si pe cei care s-au vaxxat

  Asta cred ei dar se inseala amarnic :))))))))))))

  Mergeti draqului de jigodii #rezist :)))))))))))))))
 • Mircea Dragan 06.06.2023 13:45
  ”Va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare”
  Tiganul ala sef la OMS este nebun. Nu aveau ''intepatii'' certificate si au fost tari care i-au testat si ptr ca rezultatul a fost pozitiv le-au refuzat intrarea?
 • Mircea Dragan 06.06.2023 18:14
  '' facilitarea mobilității globale''
  Lasa nenea OMS ca mai stam si pe langa casa. Cine doreste sa-si faca 300 de injectii si sa calatoreasca. Nu ne baga pe toti in aceiasi oala.
  Domnu'' sef de la OMS de unde a ''aparut'' virusu'?
 • Brick 06.06.2023 18:25
  Divizare, timorare, izolare, nocebo, obedienta, spaima sunt parte din pietrele cu care samanii covidioti de la OMS paveaza drumul plandemic al societatii umane catre un Jonestown planetar cu damf maoist. Sper ca nu exista naivi care isi inchipuie ca al nostru fals guvern nu se va supune ordinelor de certicare plandemica a populatiei.
 • Nenea Iancu 06.06.2023 20:28
  Facilitarea morbidității globale pe bază de ARN mesager!
 • Brick 06.06.2023 23:38
  Un pas mai aproape de dictatura cu componenta high-tech. Asa-zisii guvernanti au semnat si au implicat Romania in proiectul pilot de impunere a identitatii digitale sub forma portofelului digital.

  https://agerpres.ro/educatie-stiinta/2023/06/06/romania-este-partener-in-proiectul-pilot-european-pentru-implementarea-portofelului-digital-ewallet--1119718

  https://digital-strategy.ec.europa.eu/en/policies/eudi-wallet-implementation
 • Semaca 07.06.2023 01:17
  Citeam ca ataca covrigu asta nou( omicron xxx combinat cu plm) in china mai ceva ca pa vremea in care li se arunca orez cu prastia si cand animalele de companie erau mierlite cu milioanele( apropo, am intrat intr un cabinet veterinar si am aflat ca au teste covid pt catei si pisici...aici in romanika), ceea ce ma face sa cred ca astia au luat doar o pauza intre reprize. Din punctul lor , meciul nu e jucat( nici pe departe) , doar prostimea se crede libera sa se dea pe la mare si munte cu ideea de libertate si de scapat de rau. Nuuuu, prostimea uita mereu, are memoria incredibil de scurta si nu invata nimic, niciodata. Iar cand astia vor baga iar o pandemuie, pulimea iar va sta sub pat. Cred ca astia cateva mii de tablagii rad si cu curu' cand fac intre ei bancuri despre cum sperie o turma de cateva miliarde de oi proaste, pacalindu le cu diverse( nu va mai dam voie pe pajiste- nu mai haliti iarba)
 • Rusi 07.06.2023 16:48
  OMS si UE sunt organizatii naziste.
 • Augusta 07.06.2023 18:12
  Adevărat!
 • cica 12.06.2023 09:54
  Pe vremea lui Ceașcă, când anumiți șefi se plângeau că li s-a făcut o nedreptate, noi îi încurajam, șefu nu fi trist: Așa e lumea prost făcută, kakații fut în loc să pută,
  Iar oameni mari, vestiți și consacrați n-au loc să fută de kakați. Și întotdeauna acei șefi ne dădeau dreptate. Așa că nu mai bociți, toată lumea să ia câte o găleată de apă și să spele de kăkați!
 • Mircea Dragan 12.06.2023 20:41
  ''”Va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor '''
  Eu nu am probleme si mobilitatea nu ma intereseaza.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici