BOMBĂ! Avocatul româno-american Horațiu Miheț a câștigat DESPĂGUBIRI de peste 10 milioane de dolari pentru lucrători nevaccinați din domeniul medical care au refuzat vaccinul experimental și au fost discriminați religios: SERURILE CONȚIN CELULE FETALE!

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, 29 iulie 2022, organizația profesională creștină americană Avocatul Libertății / Liberty Counsel a soluționat primul proces colectiv la nivel național pentru lucrătorii din domeniul sănătății privind mandatul obligatoriu de vaccinare COVID, cu o plată compensatorie de peste 10 milioane de dolari. Avocatul care a reușit victoria este român: Horațiu „Harry” Miheț!

Înțelegerea în cadrul acțiunii colective împotriva NorthShore University HealthSystem este în numele a peste 500 de actuali și foști lucrători din domeniul sănătății care au fost discriminați în mod ilegal și cărora li s-au refuzat scutirile religioase de la mandatul obligatoriu pentru vaccinul COVID, informează organizația, citată și de Apărătorul / The Defender, publicația asociației lui Robert Kennedy Jr, Childrens Health Defense. Înțelegerea convenită a fost depusă vineri la Tribunalul federal al Districtului de Nord din Illinois.

Ca urmare a înțelegerii, NorthShore va plăti 10 337 500 de dolari pentru a compensa acești angajați din domeniul sănătății care au fost victime ale discriminării religioase și care au fost pedepsiți pentru convingerile lor religioase împotriva administrării unei injecții asociate cu celule fetale, respectiv copii avortați.

Citiți și EMBRIONII UMANI DIN VACCINURI. O dezbatere inexistentă în România. Av. Piperea: „Abominabil. Coșmaresc. Satanic de-a dreptul.” Catolici din SUA: Pfizer, Moderna și AstraZeneca sunt produse și/sau testate cu linii celulare care provin de la copii avortați

Aceasta este o înțelegere istorică, prima de acest fel, în cadrul unei acțiuni colective împotriva unui angajator privat care a refuzat în mod ilegal sute de cereri de scutire religioasă pentru serurile experimentale COVID-19.

Conform înțelegerii, pe lângă plata comensatorie, angajații care au fost concediați din cauza refuzului lor religios al vaccinurilor COVID vor fi eligibili pentru reangajare dacă vor depune o cerere în termen de 90 de zile de la aprobarea finală a acordului de către instanță și își vor păstra nivelul de vechime anterior.

Despăgubirile privesc în principal nevaccinații dar nu numai: Cei care au refuzat vaccinul primesc circa 25.000 de dolari, cei care l-au acceptat 3000

Valoarea plăților individuale din fondul de decontare va depinde de numărul de formulare de cerere de despăgubire valabile și depuse la timp în timpul procesului de despăgubire. În cazul în care tranzacția este aprobată de instanță și toți sau aproape toți angajații afectați depun cereri de despăgubire valabile și în timp util, se estimează că angajații care au fost concediați sau au demisionat din cauza refuzului lor religios de a face o injecție experimentală COVID vor primi aproximativ 25 000 de dolari fiecare, iar angajații care au fost forțați să accepte o injecție COVID împotriva convingerilor lor religioase pentru a-și păstra locul de muncă vor primi aproximativ 3 000 de dolari fiecare.

Cei 13 lucrători din domeniul sănătății care sunt reclamanții principali în proces vor primi o plată suplimentară de aproximativ 20.000 de dolari fiecare pentru rolul lor important în intentarea acestui proces și pentru reprezentarea grupului de lucrători din domeniul sănătății de la NorthShore.

În octombrie 2021, Liberty Counsel a trimis o scrisoare către NorthShore în numele a numeroși lucrători din domeniul sănătății care aveau obiecții religioase sincere față de „Politica obligatorie de vaccinare COVID-19” a NorthShore.

Dacă NorthShore ar fi fost de acord atunci să respecte legea și să acorde scutiri religioase, problema ar fi fost rezolvată rapid și nu i-ar fi costat nimic. Dar, atunci când NorthShore a refuzat să respecte legea și, în schimb, a refuzat toate cererile de scutire religioasă și de acomodare pentru angajații care lucrează în unitățile sale, Liberty Counsel a intentat un proces colectiv, împreună cu o cerere de ordin de restricție temporară și de ordin judecătoresc.

Vicepreședintele Liberty Counsel pentru Afaceri Juridice și Consilier Juridic Șef al Litigiilor, românul Horatiu G. Miheț, a declarat:

"Suntem foarte mulțumiți de înțelegerea istorică de 10 milioane de dolari obținută în procesul nostru colectiv împotriva NorthShore University HealthSystem.

Schimbarea drastică a politicii și despăgubirea financiară substanțială cerută de tranzacție vor aduce o reperație necesară și un sens de dreptate angajaților de la NorthShore care au fost forțați în mod insensibil să aleagă între conștiința lor și locurile lor de muncă.

Această înțelegere ar trebui să servească, de asemenea, ca un avertisment puternic pentru angajatorii din întreaga națiune că nu pot refuza să îi acomodeze pe cei care au obiecții religioase sincere față de mandatele de vaccinare forțată.", a declarat avocatul român din America, pe care îl felicităm din toată inima și îl oferim drept exemplu colegilor săi din România.

Românul Horațiu Miheț este și Avocatul care a reușit ridicarea steagului creștin la Boston

Descărcați de aici Documentul elaborat de 50 de medici specialiști români:

O problemă de etică și conștiință religioasă: Toate vaccinurile anti-Covid distribuite în România au folosit fie în etapele de producere, fie în testarea eficacității lor linii celulare embrionare umane. Aceste linii celulare sunt dezvoltate prin tehnici speciale și culturi succesive ce pornesc de la celule recoltate de la copii avortați electiv (la cererea mamei)

Nota bene: În atenția cititorului nostru Vasile Bănescu, propagandist vaccinist pe postul Patriarhiei Române Trinitas TV și al altor organe media, oferim și următorul link tradus de ActiveNews aici și disponibil în original mai jos:

Pfizer Execs Warn Staff: Don’t Tell Public About Use of Fetal Cells in Vaccine Testing

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • UN_OM 31.07.2022 08:56
    Cu o floare nu se face primăvară .
  • FlorinN 31.07.2022 15:46
    Exact! Și în plus nu numai pe principii religioase ar fi trebuit ca nenorociții ăștia sa plătească. Nu e etic și nici uman sa obligi pe cineva sa se supună unui experiment medical, sau sa constrânge pe cineva sa se supună unui tratament medical pe care nu-l doreste, PUNCT!
Ultima oră

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO