Avocatul Piperea, după primele reacții adverse severe post vaccin în România: Va fi o perioadă “interesantă” de falimente Big Pharma. De covid te poți trata, de efectele adverse ale vaccinului, NU

De Ștefania Brândușă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-au înregistrat deja primele cazuri de reacții severe post vaccinare, la cadre medicale din România. De asemenea, potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), în acest moment alte 13 reacții adverse sunt în curs de investigare, ceea ce înseamnă că sunt mai grave decât cele semnalate în mod obișnuit, respectiv febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie. Până acum s-au înregistrat un deces oficial și unul neoficial imediat după administrarea vaccinurilor: asistentul medical de la Mangalia, de 49 de ani, și cazul doamnei de 73 de ani din Bacău. Dar cazurile ar putea fi mai multe.

„De covid te poți trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu!”, a scris pe Facebook avocatul Gheorghe Piperea, anticipând un val de falimente Big Pharma, pentru că vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global în cazul vaccinurilor anti-covid.
 
După cum am relatat în exclusivitate în presa română ActiveNews a descoperit SUTE DE DECESE în urma VACCINURILOR anti-Covid, în documentele oficiale ale UE și SUA. Peste 173 de morți în Europa și peste 317 în America. 16.479 de cazuri cu reacții adverse la Vaccinul Pfizer în UE. Majoritatea femei. DOVEZI 
 

„A apărut primul caz de paralizie facială („căderea feței”, cum sună varianta în limba română a prospectului vaxinului) cauzată de vaxin. Victima este medic la un spital din Vâlcea. 
Reacțiile adverse au apărut la 10 minute după administrarea rapelului, iar pareza a doua zi. Femeia are doar 32 de ani. 
Un asistent medical în vârstă de 64 de ani este în comă după ce s-a infectat cu covid, în ciuda administrării vaxinului. 
Poate de aceea procentul cadrelor didactice de la facultățile de medicină care refuză vaxinarea anti-covid ajunge și la 90%. Ironic, și cei mai informați inși din România, lucrătorii SRI, refuză în proporție de 60% "superbul” vaxin. 
Este evident că sunt mult mai multe cazuri dar, fie nu sunt deloc raportate, fie sunt ținute la secret. 
Mesaj pentru cenzorii feisbuc - culmea transparenței, băieți, este că până și în SUA procentul de raportare a efectelor adverse este de sub 1% din numărul real de cazuri (cifra rezultă din statisticile sistemului de raportare VAERS). 
Asistăm, desigur, la o mega operațiune de ascundere sub preș a mizeriei. 
Estimez însă o perioadă foarte "interesantă” de falimente ale Big Pharma, pentru că vor fi milioane de cazuri de malpraxis la nivel global. Când vor paraliza sau muri zeci de mii de americani, nimeni nu va mai putea opri valul de răzbunare judiciară. Nu uitați că avocații americani (spre deosebire de avocații de la noi) au dreptul să își facă reclamă și să își racoleze clienții chiar din spitale sau de la ceremoniile funerare. 
PS: În Germania, într-un singur cămin de bătrâni, au fost 13 decese consecutive administrării vaxinului. În Spania, numărul acestor decese a depășit 30. 
PPS: Concluzie - de covid te poți trata, de efectele adverse ale vaccinului anti-covid, nu”, a scris avocatul Gheorghe Piperea pe Facebook.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO