Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă (AICDP) va fi prezentată presei locale, vineri, 1 iulie, ora 15.00, de către avocatul Gheorghe Piperea, președintele platformei, în cadrul unei conferințe de presă, informează ȘtiriCraiova.

„Profesor universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București, managing partener la "Piperea & Asociații”, prezența domnului avocat la Craiova se datorează lansării platformei civice "Asociația pentru Inițiativă Civică și Democrație Participativă”, au transmis reprezentanții AICDP.

În cadrul întâlnirii va fi expusă motivația punerii bazelor filialelor, vor fi oferite explicații exemplificate ale inițiativei civice și democrației patricipative și ”vor avea loc discuții privind situația economică la nivel național și internațional, restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești, cele mai recente decizii luate la nivel european (amprenta individuală de dioxid de carbon, portofelul digital, prelungirea certificatului verde etc.)”, mai spun cei de la AICDP, potrivit sursei citate.

Iată și Comunicatul de presă al ACDP – România Nes(u)pusă:

"Asociația pentru Acțiune Civică și Democrație Participativă” (AICDP) vă invită vineri, 01 iulie 2022, începând cu ora 15.00, la "Taverna to Petrino” (Craiova, str. Eroilor, nr.23), la conferința de presă susținută de Gheorghe Piperea, în calitate de presedinte al Asociației, în prezența membrilor fondatori, cu ocazia lansării platformei sale civice a Asociației.

Conferința de presă va avea următoarea structură:

– prezentarea Asociației și motivația punerii bazelor filialelor din Timișoara, Brașov și Craiova

– explicații ale conceptelor de inițiativei și acțiune civică și de democrației patricipativă

– discuții privind situația economică la nivel național și internațional, precum și privitoare la restrângerea drepturilor și libertăților cetățenești la nivel general și global și la cele mai recente decizii luate la nivel european (amprenta individuală de dioxid de carbon, portofelul digital, prelungirea certificatului verde etc.)

 

– întrebări din partea presei


Vă așteptăm cu drag!”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Augusta 01.07.2022 13:04
    Doamne ajuta!
  • GITTA 01.07.2022 22:32
    Doamne ajuta si sa ajutam si noi!"Dumnezeu iti da,dar nu-ti baga si-n traista."

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

16:21

Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS