Avocatul Gheorghe Piperea: EI TOȚI VOR FI RESPONSABILI. DE SCĂPAT, NU SCAPĂ! Interviu exclusiv de OLIVIA STEER, cenzurat pe YouTube

De Olivia Steer  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


S-a stabilit că genomul uman (totalitatea informațiilor genetice la nivel de individ) numără în jur de 35.000 de gene, dar, pînă în prezent, este cunoscută funcția a doar jumătate dintre ele.
Atît de departe a ajuns știința: bîjbîie pe semi-întuneric, încercînd de decenii să găsească răspunsuri la întrebări mult prea mari pentru puterile ei!
 
Cu toate acestea, omnipotentul Guvern al României, în numele aceleiași științe prea adesea orbecăitoare, se joacă de-a Dumnezeu, demarând, cu începere de ieri, o campanie de vaccinare a copiilor cu vârste între 5 și 12 ani (cu risc de deces ZERO, din cauza noii gripe, indiferent de tulpină!), cu seruri de terapie genică experimentală, terapie care a dus deja la pierderi de sarcină și a indus infertilitatea în aproape 3000 de cazuri recunoscute (și cîte or mai fi cele neraportate - Dumnezeu știe!), numai în primele 10 luni de campanie și numai în Europa, potrivit datelor oferite de EUDRA Vigilance.
 
Ce legătură există, dacă există, între genomul uman, vaccinarea unor copii aflați în plin proces de creștere și dezvoltare fizică, și infracțiunea foarte gravă de genocid?
 
Cum pot afecta aceste experimente medicale sinistre viitorul României, în condițiile în care ele țintesc, de ieri începând, viitoarele generații de părinți ai țării?
 
Domnul avocat Gheorghe Piperea, profesor universitar al Facultății de Drept, din cadrul Universității București, doctor în drept, a explicat, ieri, pe larg, grozăvia noii campanii guvernamentale, din punct de vedere juridic, moral și etic, în cadrul unui interviu, pe care a avut amabilitatea să mi-l ofere, dar pe care YouTube România l-a șters, la nici două ore de la publicarea pe platforma lor. Acesta e motivul pentru care am redactat stenograma discuției purtată cu domnul profesor Piperea, pentru ca informațiile foarte valoroase și vitale pentru noi toți, pe care domnia sa le-a sintetizat în mai puțin de 30 de minute de înregistrare video, să nu se piardă.
 
(Precizare preliminară: cifrele romane boldate, inserate în paranteze, în textul interviului, sunt trimiteri spre notele de subsol, pe are vă invit să le consultați, pentru a vă reaminti noțiuni foarte importante de drept, birocrație medicală și slang internautic, ce vă vor lămuri suplimentar contextul.)

Olivia Steer: Trăim o zi istorică sinistră pentru (ideea de) umanitate: este vorba despre începerea, azi (26 ianuarie 2022 - n.n.), a campaniei de vaccinare a copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, niște ființe fără nicio protecție -  dacă părinții lor nu știu ceea ce fac (care sunt riscurile procedurii de vaccinare cu seruri experimentale, netestate, până la această dată, pe minori - n.n.) și nu înțeleg imensitatea (repercusiunilor) unui asemenea gest - și care devin carne de tun în fața autorităților puse pe căpătuială. Dacă ar fi să fiți, azi, procuror, ați putea (demara o anchetă în cadrul căreia - s.n.) să faceți o legătură între genomul uman, genocid (I) și vaccinarea copiilor fără discernământ, din punct de vedere legal (aflați în plin proces de creștere și dezvoltare fizică și psiho-emoțională - s.n.)?

Gheorghe Piperea: Eu sunt, în momentul de față, în pregătirea unui proces colectiv, până în momentul de față, s-au adunat puțin sub 200 de reclamanți, proces colectiv care are drept țintă exact acest experiment de manipulare genetică și care intenționează să oblige prin intermediul unei hotărâri judecătorești, statul român să oprească experimentul. Nu este vorba despre un gest nebunesc, despre un gest fără nici un fel de finalitate, ci este vorba despre a încerca să pun în aplicare, cu forțele și mijloacele pe care le am la dispoziție și cu semnăturile acestor aproape 200 de persoane, obligații pe care statul român și le-a asumat încă din 1966, respectiv 1998. În 1966: "Actul cu privire la drepturile civile și politice, adoptate în cadrul ONU" - cine și-o mai aminti de aceste pacte, deși ele sînt prevăzute în Constituție! -  pact care, printre altele vorbește despre dreptul oricărei persoane la integritatea fizică și psihică a ființei sale și despre dreptul de a obține cea mai bună îngrijire a sănătății, de care poate dispune o societate la un moment dat. Iar asta nu se poate confunda, sub nici o formă, cu acest experiment, care  experiment rezultă dintr-un fapt simplu și trebuie să fii tîmpit să refuzi această logică: autorizația de punere pe piață a acestor patru vaccinuri - mă rog, acum s-au făcut cinci - este condiționată de verificarea eficacității acestui vaccin împotriva pandemiei și, respectiv, de verificare a efectelor adverse. Ce s-a întîmplat pînă în momentul de față se vede cît se poate de clar - din avion, chiar! - se vede oficial: în Marea Britanie și Danemarca s-a renunțat la vaccinare, la cerificatele verzi și măști, pentru că s-a observat că aceste vaccinuri n-au avut nici un efect. De asemenea, există țări ca Austria, care, în continuare, insistă absolut habotnic pe ideea obligativității vaccinării, dar care a ajuns totuși la concluzia că vaccinul Johnson & Johnson este periculos! Deci  - s-a văzut! - experimentul a fost nereușit! Pe de o parte, există efecte secundare pe care lumea le sesizează și denunță. Din nefericire pentru întreaga Europă și chiar Statele Unite, aceste efecte secundare sînt sub-înregistrate (II)  pentru că medicii sînt într-o stare de omertà , li s-a spus nu cumva să raporteze aceste efecte adverse, pentru că - nu-i așa? - "noi trebuie să demonstrăm că narațiunea acestui vaccin este bună". Pe de altă parte, arată că sînt niște situații grave, mergînd de la miocardită - o afecțiune pe care o faci și o ai toată viața - ,pînă la paralizii și cheaguri de sange, situații care sînt din ce în ce mai frecvente și care au depășit cu mult nu numai numărul reacțiilor adverse la un singur vaccin, ci totalitatea reacțiilor adverse ale tuturor vaccinurilor, care au fost inoculate întregi populații (gloabale - s.n.), din 1960 pînă în prezent. Și nu exagerez cu nimic!

O.S.: Ați citit și dumneavoastră, la fel ca mine, că în lista efectelor secundare se află și infertilitatea. Putem să analizăm acest caz particular, al infertilității, în condițiile în care vorbim despre o campanie națională demarată chiar azi (ieri, 26 ianuarie, 2022 - s.n.) de vaccinare a copiilor cu vîrste cuprinse între 5 și 12 ani, presupuși a fi viitorii părinți ai următoarelor generații din România? Noi, deocamdată, nu știm totalitatea efectelor secundare (pentru că vaccinurile anti-covid 19 se află încă în faza a treia de testare, rezultatele ei urmînd a fi cunoscute nu mai repede de ianuarie  2023 - n.n.), dar știm deja sigur că afectează fertilitatea. Cît de imaturi sau cît de ... cum sa-i numesc pe inițiatorii acestui demers...

GP: Iresponsabili, nu imaturi!  Convenția de la Oviedo interzice de plano (III) manipulările genetice! Convenția de la Oviedo interzice orice fel de procedură medicală, mai ales de tip invaziv, care nu are consimțămîntul informat al pacientului! În momentul în care tu faci o intervenție medicală experimentală, care este una de masă  - vaccinarea de care vorbim este o vaccinare în masă! -  în mod evident, nu există consimțămînt informat! Vă dau o veste: am primit săptămînile care au trecut răspuns de la ministerul sănătății, la cîteva întrebări pe care le-am pus în baza legii privind accesul la informațiile de interes public (IV) și, printre altele, mi s-a spus așa! Unu: nu există date din care să rezulte că efectele secundare sînt periculoase sau nu! Deci, nu există date! Doi: NU există în România nici o modalitate legală să se efectueze aceste vaccinuri, fără a avea o prescripție medicală anterioară.

O.S.: Ce înseamnă  asta, în plan juridic? Să înțelegem că tot ce s-a făcut pînă acum (vaccinarea în masă - s.n.) este în afara legii?

G.P.: Este în afara legii și este totalmente ilegal.

O.S.: Și cei care s-au complăcut în această situație? Mă refer la personalul medical, politicieni, mass-media, influenceri...

G.P.: Trebuie făcuți responsabili! Pentru tot ceea ce se va întîmpla - pentru că se va întîmpla - după ce se termină cu această nebunie, ei toți vor fi responsabili! Nedrept este că, deși ei toți, la un loc, sînt responsabili, nu toți vor fi făcuți vinovați sau nu toți vor fi și prinși, ca să folosesc un limbaj mai frust. Însă, vor exista țapi ispășitori! Și ce este extrem de important de reținut pentru acești oameni este că nimeni în momentul de față nu știe, nu poate să previzioneze, cine va fi făcut scăpat și cine va fi țapul ispășitor.

O.S.: Dar cei care s-au aflat la vedere, nu văd cum ar putea să scape...

G.P.: Fiecare să se aștepte că va fi chiar el țapul ispășitor!

O.S.: Sforarii vor scăpa, probabil...

G.P.: Le mai dau o veste acestor oameni: cei care vor ieși nevinovați, "basma curată", vor fi cei care au emis reglementări sau recomandări. Pentru că, în ultimii ani de "luptă acerbă", "nemaipomenit de eficientă contra corupției", care a fost un fîs total, Curtea Constituționala a României a spus, printre altele, că atunci cînd este vorba despre un act normativ, chiar dacă acest act normativ este totalmente ilegal,  implică acte de corupție, abuz în serviciu etc, nu există o responsabilitate personală a miniștrilor, a decidenților. În consecință, primii care vor scăpa basma curata vor fi politicienii, birocrații, tehnocrații, arafații, exact aceia care au nenorocit această populație.

O.S.: Dar există posibilitatea, la nivel personal, individual, la nivelul cetățeanului care a avut de suferit de pe urma acestor campanii de vaccinare frauduloase, să acționeze nominal factorii responsabili, pentru înlesnirea sinuciderii și alte infracțiuni. De acolo, cum mai pot scăpa (decidenții, arafații, birocrații și toți ceilalți pe care i-a numit domnul profesor Piperea - s.n.)?

G.P.: Asta, da! Mai atrag atenția celor care ne ascultă asupra articolului 16 din Legea Contenciosului Administrativ 354/2004 - vă dau toate aceste date tehnice ca să rețineți că atunci cînd se cer despăgubiri pentru anularea unui act administrativ nelegal, aceste despăgubiri pot și trebuie să fie cerute și de la cei care au inițiat, au moșmondit, au pus în practică, care au obligat la punerea în practică a acestor acte administratice ilegale, iar aceia sînt exact cei despre care v-am spus: arafații, birocrații, tehnocrații, miniștrii.

O.S.: Deci, tot nu scapă!

G.P.: De scăpat, nu scapă, cu condiția ca oamenii să fie atenți la ceea ce se spune în momentele acestea, cînd ne pregătim să ieșim din pandemie. Dar, revenind la ceea ce spuneam, este extrem de important să reținem: eu am în momentul de față o stare totală de șoc, de uluire, față de ceea ce descopăr. Zilele trecute, domnul Fauci (V) - supus unui întreg tir de întrebări, în Senatul American,  iar el minte cu desăvîrșire acolo, minte pe măsură ce respiră, iar a minți Senatul American este infracțiune! - se pare că este implicat într-un  lucru absolutamente înspăimîntător: crearea în laborator a acestui virus SarsCov, care, se pare, nu este un virus obișnuit, ci este chiar un vaccin! Ceea ce s-a întîmplat acolo, printr-un  program care ar fi trebuie să fie finanțat de către Statul American, prin  DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency - n.n.) (VI), a fost să se creeze un vaccin. Virusul acesta este un  vaccin, motiv pentru care a scăpa de un vaccin printr-un alt vaccin pare să fie o contradicție logică.

O.S.: Vaccin împotriva a ce? Mă tem că informația aceasta îmi scapă și nu reușesc să înțeleg...

G.P.: Vaccin împotriva unor super-viruși -  creați tot de ei, în laborator! -care erau cercetați, în așa fel încît să se vadă ce fel de efect ar putea să aibă, din punct de vedere al sănătății publice sau al armamentului biologic, super-viruși creați prin așa numitul procedeu "gain of function". Asta înseamnă că un virus care în mod natural ar avea efectele X, prin intermediul acestui procedeu de manipulare genetică, dobîndește niște capacități, proprietăți mult mai rele, mult mai periculoase. Ceea ce se realiza în acel laborator din Wuhan (China - n.n.), era acest super-virus, rezultat al unei proceduri de gain of function, iar SARS Cov este ceea ce a rezultat ca antidot, adică era antidotul împotriva acestui super-virus.

O.S.: Dumneavoastră spuneți acuma, cu alte cuvinte, că noi sîntem în plin război mondial, dus în plan biologic?

G.P.: Din păcate, concluzia la care se poate ajunge din citirea acestui morman imens de documente -  că ele sînt publice...  Să știți că toate aceste proceduri sînt patente - dacă vă vine să credeți! -sînt proprietăți intelectuale ale celor care le-au creat, din care, nenorociții aștia, mă scuzați pentru termenul neacademic!, fac bani!

O.S.: Dar sînt legi care interzic astfel de jocuri infracționale în laborator...

G.P.: Nu peste tot în lume! Convenția de la Oviedo nu este semnată nici de către Statele Unite, nu este semnată nici de către China.

O.S.: Ce "convenabil"...

G.P.: Ce "convenabil", da! Convenția de la Oviedo face parte din Sistemul Convenției Europene a Drepturilor Omului și este semnată aici, în Europa (Spania - s.n.), care Europă, printre altele, a băgat la bani, de ne-a ieșit nouă pe nas, pentru a cumpăra acest vaccin-contra-vaccin! Înțelegeți?!?

O.S.: Incredibil!

G.P.: Și tot răul care ni se mai putea întîmpla - mai ales în România, care are un proces de îmbătrînire accelerată a populației! - era să inoculăm acest vaccin-contra-vaccin copiilor noștri, copii, care, printre altele - sper din toată inima să nu am dreptate în temerile mele - riscă să capete miocardite, cheaguri de sînge, paralizii, infertilitate, cum bine spuneați, adineaori.  (Chiar) există aceste riscuri? Uitați-vă, oameni buni, pe prospectul celor patru vaccinuri, mai ales cele cu manipulare genetică, cele de la Phizer și cele de la Moderna, și veți vedea că toate aceste patru afecțiuni, plus încă vreo mie, se găsesc pe prospectul serului. Nu  numai că se regăsesc în prospect, dar pe măsură ce trece timpul mai apar 20-30 de efecte adverse. Cum este posibil așa ceva?

O.S.: Este, cîtă vreme e un experiment. Noi știm că este un experiment, numai cei care se duc să se injecteze nu știu, încă... Dar vor afla!

G.P.: Au început să își dea seama că au fost păcăliți și la noi, în momentul în care domnul Rafila (VII) - care este unul dintre propagandiștii nenorocirilor care s-au întîmplat în ultimii doi ani de zile - a spus că "din data de 1 februarie nu mai aveți cod QR, cu excepția cazului în care vă faceți a treia doză de vaccin". Atunci au început oamenii să spună "hopa!", "stai o secundă!", "unde ne ducem?", "cîte doze trebuie să ne facem, în așa fel încît să avem cod QR?".

O.S.: Cîte vrea producătorul...

G.P.: Asta este ceea ce se întîmplă acum în rîndul opiniei publice. Dar, repet!, sînt țări cum este Regatul Unit, respectiv Danemarca și, mi se pare că, în curînd, va fi și Spania în situația asta, care și-au dat seama de riscul de a întinde această coardă la maximum. Pentru că primii care își vor pune acest gen de probleme vor fi chiar cei vaccinați. Iar cei care nu s-au vaccinat, ca mine, de exemplu, nu vor mai trebui să spună nimic, practic. Nu vor mai trebui decît să asiste la modul ritualic în care acești birocrați vor fi sancționați de către opinia publică.

O.S.: Domnule profesor, dați-mi voie să revin la ziua de astăzi (ieri, 26 ianuarie 2022 - n.n.). V-am spus, sînt șocată de faptul că o astfel de campanie (de vaccinare a minorilor fără discernamînt legal - s.n.) a fost demarată în România. Am senzația că trăiesc, pe viu, în scenariul fimului "Undeva, la Palilula", al genialului Purcărete - un coșmar aievea! De aceea, aș vrea să revenim la planul juridic și moral al "acțiunii comandanților" - cîți or fi! nu știm!, la vedere sau ascunși - care și-au pus în cap să vaccineze ființe fără apărare, dacă părinții lor nu sînt treziți, în condițiile în care, ceea ce presupune această campanie și anume măsuri de împiedicare a nașterilor, prin riscul inducerii sterilității, s-ar putea încadra la infracțiunea foarte gravă de genocid. Există prin urmare vreo legătură între genomul uman - despre care știința oficială recunoaște că e departe de a ști totul -, vaccinarea unor copii aflați în plină dezvoltare fizică și psiho-emoțională cu niște seruri de terapie genică și genocid?

G.P.: Două chestiuni, aici! În primul rînd, din fericire, vaccinarea nu este obligatorie pentru români, cu atît mai puțin pentru copii. Adică este o campanie de vaccinare, cu ocazia căreia părinții mai mult sau mai puțin informați pot sau nu să marșeze.

O.S.: Dar cînd ei marșează, devin responsabili penal pentru vătămările vaccinale ale copiilor lor.

G.P.: Cînd faci un asemenea lucru, ți-ai asumat reponsabilitatea, pentru că, printre altele producătorul, spitalele, chiar și statul s-au asigurat, prin legi sau prin contracte ori prin alte acte juridice, că nu vor răspunde pentru ceea ce se va întîmpla. În consecință, la modul cel mai cinic cu putință, răspunderea a fost trecută în totalitate pe capul celui care se vaccinează sau al părintelui care e de acord să fie vaccinat copilul său. Asta a fost unu la mînă! În al doilea rînd, genomul uman nu numai că nu este cunoscut, nu  numai că este analizat pe bîjbîite, pe ghiceli mai mult sau mai puțin "educate", genomul uman este protejat de legislație internațională și de Codul Civil, în sensul în care interesul și binele ființei umane primează, sînt prioritare, față de interesul unic al societății și al științei. Asta înseamnă că toți cei care încalcă aceste principii își asumă nu doar o responsabilitate juridică extrem de periculoasă și gravă, dar își asumă și o răspundere morală, aș putea spune chiar de natură istorică, culturală, pentru viitorul acestei națiuni. Genomul uman este cel care, la nivel de specie, ne spune că suntem umani, creaturi ale lui Dumnzeu, creații ultime ale lui Dumnezeu, dar - și ce vă spun acum este mult mai important ! - genomul uman are și partea concretă de individualitate. Genomul uman, amprenta genetică a omului, este cea care ne dă identitatea. Nu există nicăieri în lume sau istorie un om care să fie măcar similar cu altul, din punctul de vedere al amprentei genetice. Deci genomul, la nivelul lui cel mai profund, ne arată cine sîntem noi. Iar noi sîntem ființe individuale, unice, irepetabile. Nu poți, nu ai dreptul să ataci amprenta genetică a omului, fără să aduci atingere identității persoanei. Și mai mult, a speciei umane! Cum ataci genomul uman cu această tehnologie, care, apropo!, este unica variantă în Romania (AstraZeneca nu se mai practică, nici Johnson & Johnson, au mai rămas doar două vaccinuri care sînt amîndouă  tehnologii de modificare genetică)?  Există un  ARN mesager, care este o componentă sintetică, ce produce niște proteine spike sintetice, ultimele comandînd sistemului imunitar să creeze niște copii ale proteinelor spike naturale din corpul uman, ca să dea cine știe ce efect de luptător sistemului imunitar împotriva acestui virus. Dar aceste proteine, deoarece atacă la nivelul cel mai profund  ADN-ul uman, pot să ducă la niște schimbări ale ADNului: te poți schimba, poți deveni altă persoană! Desigur, noi putem să spunem că devenim din ce în ce mai diferiți, ca persoane: eu sînt altceva decît eram acum 20 de ani și, cu siguranță, sînt cu totul altceva decît voi deveni peste 20 de ani, pentru că sînt cunoștințe pe care le acumulez, sînt relații umane pe care le acumulezi, amintiri, prejudecăți, chiar și prostii pe care le acumulezi, în timp. Dar nu despre acest gen de modificare a persoanei vorbim. Ci de schimbare biologică, la nivelul cel mai profund, la nivelul de amprentă genetică. Îți permiți acest risc, mai ales cînd este vorba despre copii? Cred că trebuie să fii de-a dreptul iresponsabil să faci acest lucru. Închid prin a spune că din punctul de vedere al viitorului individual și al viitorului acestei nații, ca și comunitate, cea mai bună atitudine pe care o poate avea românul este să nu facă acest ser. Unu: n-a avut nici un efect, se spune oficial că nu are efect față de Omicron. Doi: sînt foarte multe efecte adverse. Trei: schimbi, pur și simplu, identitatea biologică a copilului tău. Și nu vrei asta.

O.S.: Categorie (cea a minorilor între 5-12 ani), mai trebuie spus, la care mortalitatea din cauza Covid, indiferent de tulpină, este zero! 

GP: Deci completamente inutil, adică îți asumi niște riscuri enorme, catastrofice pentru această nație,  care oricum este în proces accelerat de îmbătrînire, pentru un risc letal inexistent. 

Vedeți și Sunteți de acord cu vaccinarea Covid a copiilor de la 5 ani în sus? Citiți, votați și dați mai departe. SONDAJ ACTIVENEWS.

NOTE

I. Potrivit noului Cod Penal (articolul 438), GENOCIDUL este: (1) Săvârșirea, în scopul de a distruge, în întregime sau în parte, un grup național, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre următoarele fapte:a) uciderea de membri ai grupului; b) vătămarea integrității fizice sau mintale a unor membri ai grupului; c) supunerea grupului la condiții de existență de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parțială, a acestuia; d) impunerea de măsuri vizând împiedicarea nașterilor în cadrul grupului; e) transferul forțat de copii aparținând unui grup în alt grup,se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi. (2) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) sunt săvârșite în timp de război, pedeapsa este detențiunea pe viață. (3) Înțelegerea în vederea săvârșirii infracțiunii de genocid se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi. (4) Incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

II. Cele două mari baze de date care monitorizează efectele adverse ale vaccinurilor sînt EUDRA Vigilance, în Europa, și VAERS, în SUA. România nu a raportat nici un singur efect advers al vaccinurilor anti-covid către EUDRA, de la începerea campaniei de vaccinare, pînă azi.

III. DE PLANO -  loc. adv. ( Jur.) Cu drepturi depline. –  Loc.  lat.

IV. Legea 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public. "Prin informație de interes public, se înțelege orice informație care privește activitățile sau rezultă din activitățile unei autorități publice sau instituții publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informației."

V. Anthony Stephen Fauci (n. 24 decembrie 1940) este medic și imunolog american cu origini italiene, cunoscut dreptul șeful grupului de combatere a pandemiei din America, implicat în scandaluri de corupție și acuzat că a participat și coordonat operațiunea de creere a virsului Sars-covid 19, într-un laborator din Wuhan, China, prin tehnici gain of function.

VI. DARPA este acronimul pentru Defense Advanced Research Projects Agency, agenție a Departamentului Apărării al Statelor Unite care are rolul de a dezvolta noi tehnologii pentru forțele armate. "A fost înființată în 1958 în urma "șocului Sputnik", scrie Wikipedia.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (17)
 • NDorin 28.01.2022 11:42
  Targetu lor este să ucidă între 10 - 15% din păpulație, a spus-o clar Bill Gates! Cine încă nu a aflat sau inteles își merită soarta! Cine crede că leprele nu știu ce fac iarăși vai mama lui de amărât! Din păcate la razboi nu se merge cu flori, până nu li se dă foc și li se otraveste apa nu se vor opri! Așa este la razboi! Demonstrațiile pașnice sunt pentru fete mari sau simpli creduli!
 • Enya 28.01.2022 13:42
  Cosmin32,

  Iti scriu aici ca sa ma poti vedea de postarile tale diversioniste.

  Distrugi pagini intregi din cauza scrollatului interminabil pe care ne fortezi sa il facem din cauza "comentariilor" tale si prin care vrei de fapt sa alungi cititorii Ziarului care sa se lasa pagubasi la un moment dat!

  Bataia asta de joc a ta prin zeci de postari nesfarsite dintr-o singura lovitura are de fapt un singur rol: de a determina oamenii sa nu mai citeasca!

  Scopul tau securistic este sa blochezi citirea anumitor articole cu impact si a unor comentarii cu impact. Pana sa gaseasca un anumit comentariu caruia sa-i dea reply, cel in cauza renunta din cauza "muncii" tale!

  Faci mare dezordine aici si ai o misiune oribila, la care vad ca nu vrei sa renunti.

  Prin postarile tale kilometrice si DE UMPLUTURA, numai si numai cu copy/paste, niciodata vreunul personal, tu blochezi articolele, inserezi multe link-uri care micsoreaza la propriu paginile pe telefoanele unde setarea este de "desktop" si nu "mobile" si care fac cititul dificil sau imposibil pentru unii, fortandu-i sa nu mai intre!

  Faci de 3 ori paguba, ca determini micsorarea scrisului/caracterelor paginilor (acolo unde unii au "desktop"), determini renuntarea la citit din cauza unui scroll interminabil sau determini uneori incarcarea greoaie sau chiar blocarea pentru un timp scurt a paginii!

  Ai distrus toate articolele cu cel mai mare impact pe care tu le-ai facut de necitit!

  Te rog, fa-ti un blog unde sa inserezi tot internetul pe care l-ai copiat aici si vino apoi sa dai doar link-ul blogului, altfel ce s-ar mai intampla cu Ziarul daca toti am da un copy/paste nesfarsit la tot ce apare pe net?

  Dar marea problema este ca tu nici macar nu ai intentii bune, tu doar te folosesti de niste traduceri fara limite ca sa gonesti audienta! De cand lucrezi cu sarg pe aici ca sa distrugi ziarul, nu ti-am vazut nici macar o singura data o postare personala!

  Aici este sesiune interactiva de comentarii intre oamenii disperati care vor sa afle ADEVARUL, iar tu te te-ai infiltrat comod si distrugi munca atator semeni!

  Daca ai fi fost cinstit, nu as fi intervenit, dar menirea ta clara e strict securistica!

  Majoritatea care intra, da scroll de jos in sus sa citeasca comentariile. Acesta este si motivul pentru care tu astepti intotdeauna sa se epuizeze comentariile REALE ale oamenilor si abia apoi sa postezi, intotdeauna la sfarsit, zeci de copy/paste-uri: ca cel care incepe de jos, sa renunte din cauza ta!

  Uite ce porcarii faci tu de atata vreme cu paginile Ziarului (la primul ai pus nu mai putin de 40 copy/paste-uri!):

  https://www.activenews.ro/stiri/Prim-ministrul-Australiei-Viza-lui-Novak-Djokovici-a-fost-ANULATA.-Numarul-1-mondial-in-tenis-sarb-ortodox-si-nevaccinat-urmeaza-sa-fie-deportat-intr-o-lovitura-publica-ce-se-va-intoarce-ca-un-bumerang-asupra-ocultei-vacciniste-171854


  https://www.activenews.ro/opinii/Cursul-Istoriei-se-intoarce-ca-Iordanul-la-Boboteaza-Fereastra-Marii-Resetari-se-inchide...-Acum-avem-NOI-o-fereastra-de-oportunitate.-La-fel-de-INGUSTA-172324
 • manu_fx 28.01.2022 17:09
  Enya, faci o mare eroare in privinta userului Cosmin32. Nu am vazut pe acest site o mai mare abnegatie din partea unui user, sa incerce sa preia articole unice, cu continut extrem de util, sa le traduca pentru cei care nu pot si sa le posteze aici. Eu daca nu am timp, citesc si postez cate un link in engleza sau italiana, dar Cosmin are rabdarea si amabilitatea, sa citeasca, sa traduca materialele si sa le reposteze in limba romana. In loc sa-i multumim, il mai si blamam?
 • Cosmin32 ► manu_fx 28.01.2022 18:16
  Multumesc, MANU_FX, de apreciere ! Daca deranjez acest ziar prin "porcariile" mele, atunci o las pe domnisoara/doamna @enya, cu imaginatia "prea bogata" sa va coloreze aceasta publicatie, oricum doreste, se pare ca i-am furat "audienta" si deja face "spume" de atata "intelepciune" !
  In loc sa zici "Mersi, Omule", ca te-ai mai destupat la minte, dupa citirea "porcariilor" mele, mai esti si obraznica, fara bun simt, de unde stii tu cum lucreaza securistii? ai facut parte dintre ei. oare?
  Ai idee macar cat a durat sa pun cap la cap, toate "porcariile alea" de care vorbesti? de unde sa stii, daca nu ai decat "gura mare" pe aici?!
  Astept un mesaj clar de la ActiveNews, e ok ce fac sau nu? daca deranjez prin ceea ce postez, o sa le public doar unde e apreciata munca mea, facuta voluntar, doar pentru ca lumea sa afle adevarul, multumesc ActiveNews, pentru libertatea de exprimare, nu uitati, Adevarul Ne Va Elibera Pe Toti, Doamne Ajuta !
 • manu_fx ► Cosmin32 28.01.2022 18:48
  Din partea mea, cu multa stima si apreciere, va rog sa continuati sa postati, sa ne mai luminati cu subiecte interesante. Chiar ma gandeam uneori ca postez linkuri in alta limba, ca explicatii la ce spun si ca sunt oameni care nu pricep engleza sau italiana sa ma ierte ca nu pot sa traduc, dar prin munca d-voastra, o parte din aceasta povara s-a redus. Mult succes in continuare!
 • Cosmin32 ► manu_fx 28.01.2022 19:54
  Multumesc inca o data, pentru sustinere, D-le Manu_FX, cu siguranta ca voi continua sa postez cele mai noi si interesante articole din presa necenzurata, nu prea conteaza limba in care e postat articolul original, toate vor fi postate aici in limba romana, cine doreste sa le citeasca, sa o faca cu placere, cine nu, sa le ignore, vreau doar sa transmit adevarul mai departe, indiferent de limba in care e dezvaluit, aceasta e datoria fiecaruia dintre noi, si sa nu ne punem piedici si sa ne luptam pentru propriul nostru adevar, toate articolele postate au data/autor/continut/sursa, nu sunt articolele mele, nu ma judecati pentru ele, eu doar transmit mesajul mai departe, voi sunteti cei care trebuie sa procesati informatia si sa va formati o idee clara despre mesajul final, inca ceva, o sa public doar 5 articole pe zi, ca sa nu-mi sara "dusmanii" in cap, si ramane la aprecierea voastra daca v-au fost de folos sau nu, eu zic ca merita citite si transmise mai departe, adevarul nu trebuie transmis cu jumatati de masura, asadar urmeaza numai articole interesante de la autori cu vasta experienta in presa tiparita / online, va doresc lectura placuta, numai bine !
 • manu_fx ► Cosmin32 28.01.2022 20:05
  Multumim!
 • Cosmin32 ► manu_fx 30.01.2022 17:08
  Din pacate, nu sunt prea multe persoane interesate de aceste materiale, sunt facut securist, diversionist, cu tulburari mintale, etc... , imi pare rau, dar am luat decizia de a nu mai posta absolut nimic pe acest site, daca scriam porcarii pe bani, era ok - nu se mai vaita nimeni, dar daca o faci in mod voluntar, esti improscat cu noroi din toate partile si facut in toate felurile, AJUNGE, GATA!
  Multumesc pentru increderea si aprecierea acordate, D-le Manu_FX, sa aveti o zi cat mai frumoasa si cu articole doar "controlate si finisate", credeam ca aici e un spatiu al LIBERTATII, insa m-am inselat, din acest moment nu mai postez absolut nimic aici pe ActiveNews, NUMAI BINE !!
 • ActiveNewsRo ► Cosmin32 28.01.2022 20:06
  Dragi cititori, apreciam toate comentariile Dvs. Vă rugăm doar să vă mențineți într-un limbaj civilizat. Materialele semnalate de dl Cosmin sunt de folos la fel ca și comentarile dnei Enya. Să nu ne grăbim în aprecieri. Este adevărat că prin lungimea lor se poate pierde din fluența conversațiilor dar să avem considerație pentru subiectele evidențiate. Din păcate noi nu avem timp să publicăm toate aceste subiecte așa că e bine, credem noi, că cititorii le pot parcurge chiar și fără a fi finisate perfect. În concluzie, Informația este la fel de necesară ca și analiza. Vă mulțumim foarte mult! Doamne, ajută!
 • manu_fx ► ActiveNewsRo 28.01.2022 21:31
  Multumim ActiveNews pentru libertatea de exprimare, foarte mare lucru in zilele noastre! As avea doua rugaminti tehnice daca e posibil, lucruri care ar pute fi implementate de programatorul d-voastra web. Prima, daca puteti scoate bara din stanga cu butoane spre social media, care pe un browser normal, pe laptop, linux, acopera mare parte din textul articolelor si sunt multe cuvinte care trebuiesc ghicite. Eventual daca puteti s-o mutati in josul paginii, si sa ramana jos, mobila, in pagina.
  Al doilea lucru, daca programatorul ar putea face sectiunea de comentarii dinamica, astfel incat sa afiseze doar cateva randuri din comentarii si utilizatorii interesati sa dea click sa vada mai mult din comentariu, daca vor, daca nu, sa sara peste, sa treaca la urmatorul comentariu. Astfel problema de scroll prelung si de spatiu ar disparea si nu ar mai fi conflicte pe tema data. Se poate face simplu cu javascript/ajax/jquery. Exemple ar fi aici:
  http://jsfiddle.net/ZEuXG/1/
  http://jsfiddle.net/bsF6V/1/
  http://jsfiddle.net/LepHL/
  Multumesc!
 • adria ► ActiveNewsRo 29.01.2022 01:21
  ActiveNews, nu credeți că, în general, comentariile trebuie să fie cumva legate de articolul curent? Orice altceva este DIVERSIUNE sau tulburare mintală. Ce are în comun Djokovici cu ceaiul de pin sau cursul istoriei cu disfuncția erectilă ?

  Cu tot respectul, propun limitarea spațiului la 2500 (?) de cuvinte; se practică peste tot. Ca să vă faceți o ideie, o pagină A4, cu margini (sus, jos, stânga, dreapta) de 1,25 cm, umplută la refuz cu text (calibri 11) și cu spațiu minim între rânduri are cam 50 de rânduri și 20 de cuvinte pe rând, adică 1000 de cuvinte pe pagină.
 • Cosmin32 ► ActiveNewsRo 30.01.2022 17:13
  Draga ActiveNews, doresc stergerea tuturor materialelor postate aici pe acest site, se pare ca nu sunt de folos nimanui, mai sunt si insultat si tot eu sunt ala vinovat, da , vina mea a fost sa vin aici, sa pun umarul la aflarea adevarului, cel care ne va elibera de sub aceasta tiranie ce o traim in prezent, asadar ROG STERGEREA TUTUROR MATERIALELOR POSTATE AICI, MULTUMESC, NUMAI BINE !!
 • ActiveNewsRo ► Cosmin32 30.01.2022 18:10
  Draga Domnule Cosmin, noi credem ca dimpotriva, sunt foarte folositoare, si va invitam sa va exprimati liber si in continuare.
  Va multumim!
 • sandrino 28.01.2022 14:06
  Excelent articol! Multumim Olivia Steer, multumim dle profesor Piperea! Toti cei vinovati de genocid trebuie sa fie trasi la raspundere!
 • INJECTIA FINALA 28.01.2022 18:54
  Felicitari, stimate domnule Profesor, si bun frate al Românilor, îi luminati pe multi. Domnul sa va dea sanatate si putere sa continuati lupta cea buna!
  Multumim frumos si distinsei doamne Olivia Steer pentru acest minunat interviu !
 • INJECTIA FINALA 28.01.2022 19:14
  ENYA DESPRE COSMIN

  Enya draga, inclin sa cred ca ai dreptate in privinta lui Cosmin 32.
  E practic imposibil sa citesti toate postarile lui.
  Ii lansez lui Cosmin32 o provocare:
  Daca tot pretinde ca citeste si traduce acele materiale, atunci sa faca un efort de sinteza si sa posteze, la modul cel mai concis posibil, argumentele cele mai relevante.
  Ne vom da seama repede daca este de buna credinta sau in slujba SSecuritatii.
 • Enya 28.01.2022 20:27
  Domnule INJECTIA FINALA,

  Ma bucur ca sunteti de aceeasi parere cu mine si sunt convinsa ca nu sunteti singurul. Va felicit ca sunteti un om treaz si lucid in acest RAZBOI. Toate cele bune!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO