Avocat Elena Radu: QR codul pe înțelesul tuturor: fără certificat nu intri în spital; fără certificat nu intri în magazin; fără certificat nu intri în biserică; fără certificat nu mai intri nicăieri

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă prezint varianta scurtă a analizei privind Amendamentele la proiectul legislativ PLx 545/2021 (prima poate fi citită AICI).

Proiect lege certificat conform amendamente PNL și PSD:

1. Certificat digital național (QR) este introdus pe perioada nedeterminata, indiferent daca avem stare de alerta sau nu, indiferent daca avem cazuri in tara sau nu.

2. Certificatul digital (QR) trebuie să îl prezinți obligatoriu ca să mergi la muncă sau să intri în sediul vreunei unități publice sau private, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Adică:

- dacă nu îl ai nu poți să mergi la muncă;

- fără certificat copilul nu poate să meargă la școală sau la facultate;

- fără certificat nu intri în spital;

- fără certificat nu intri în magazin;

- fără certificat nu intri în biserică;

- fără certificat nu mai intri în sediul niciunei societăți ca și client sau angajat;

- fără certificat nu mai intri nicăieri;

- fără certificat nu mai poți să intri în Parlament, chiar dacă ești senator sau deputat.

Cine te lasă să intri fără certificat își ia amendă cuprinsă între 10.000 lei și 100.000 lei.

Numai cei din puterea judecătorească (judecători, procurori etc) vor putea să meargă la muncă fără certificat.

Putem să intrăm numai în sediile puterii judecătorești fără certificat (judecătorii, tribunale, curți de apel, parchete etc.)

3. Cei testați pozitiv și necesită internare, își vor plăti cheltuielile cu spitalizarea.

4. Testarea gratuită va fi numai 1 sau 2 luni (10 teste gratuite pe luna), dupa care testarea o vom face pe banii noștri.

Chiar si cele 10 teste gratuite din prima luna pot rămâne numai pe hartie, daca statul nu decontează.

5. Dacă ai contraindicații pentru vaccinare, testarea va fi gratuita. E posibil sa ramana tot pe hartie, daca statul nu ofera sau nu deconteaza testele gratuite, dar tu trebuie sa prezinti certificatul de testare ca sa ai acces oriunde.

6. Dacă nu prezinți certificat când te duci la muncă, ți se suspendă automat contractul de muncă câte 30 zile până îl prezinți.

7. Daca nu esti vaccinat si te hotarasti sa te vaccinezi, ți-ar plăti statul testarea până când ajungi la schema completă de vaccinare (pe hârtie, că în realitate poate să nu se întâmple).

8. Poți să te plângi instanței că ți s-a suspendat contractul de muncă și să câștigi numai dacă este o eroare (dacă aveai certificat și a zis angajatorul că nu ai). Dacă în realitate nu ai avut certificat ți se va respinge acțiunea și contractul rămâne suspendat pentru că așa zice legea și judecătorul nu poate să treacă peste lege.

Concluzii:

- se va impune vaccinarea obligatorie indirectă (dacă nu ai bani să te testezi, va trebui să te vaccinezi).

- Certificatul va fi folosit pe termen nedeterminat

NU ARE LEGATURĂ ACEST CERTIFICAT CU TRANSMITEREA VIRUSULUI

https://docs.google.com/document

PS: Va rog să citiți și amendamentele lor din legătura electronică de mai sus. Incepu dezinformarea ca nu e asa. Citiți singuri ca să știți care este realitatea.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Enya 17.11.2021 06:39
    Vedeti, doamna avocat, pana unde s-a ajuns daca le-ati tot facut jocul si dvs. si ceilalti colegi vorbind de virus/covid si o pandemie de parca ar fi existat, inclusiv in acea petitie total gresita si bazata pe aceasta minciuna?

    Ia sa le fi cerut avocatii si procurorii Romaniei politicienilor si medicilor sa demonstreze ca exista acest inexistent virus/covid si ca l-au purificat/izolat in laborator! Si sa le fi cerut socoteala pentru interzicerea autopsiilor, cele care ar fi demonstrat ADEVARUL, ca nu exista sars-cov2/covid si ca s-a murit din cu totul alte cauze (genocid)! Se mai ajungea la monstruoasa distrugere a spiritului, sufletului si vietii de acum? Nu, nici vorba!

    Sa fii judecator, sa vezi ca o mana de borfasi din politica, girata de un sistem medical profund corupt, anuleaza Constitutia, fundamentul profesiei tale, si sa nu faci nimic, dimpotriva sa porti botnita ca asa au decis niste nenorociti, sa te supui, sa accepti eliminarea drepturilor si libertatilor omului, inseamna ca esti un om de mare valoare si impecabil moral si profesional, de care tara are nevoie. LA INCHISOARE! Caci daca nu ai fost in stare sa aperi ce are mai sfant omul, desi pentru asta ai fost pus acolo, inseamna ca ceva s-a intamplat, cineva te-a corupt ori ti-a luat mintile, iar tu nu mai ai ce cauta intr-un scaun de unde ar trebui sa se imparta dreptatea, nu sa se gireze un GENOCID!

    Numai faptul ca cei din tribunale vor avea voie fara cele enumerate demonstreaza existenta coruptiei (care nu e neaparat de natura financiara) si politizarea profunda a actului juridic (adica tot coruptie), intelegerea pe din dos, din afara ochilor societatii, situatie care trebuie sa se pedepseasca cu inchisoarea!

    Borfasii si eroii au comis nazismul medical. NURNBERG2.0 al popoarelor, nu al guvernelor corupte, ii va judeca la un moment dat si nu foarte departe in viitor!

    Dar sistemul juridic din tara si lume este cel mai vinovat dintre toti actorii marii farse pentru ca a lasat niste criminali sa-si faca de cap anuland ceea ce ei trebuiau sa apere prin juramant: libertatea si drepturile fundamentale sacre ale omului consfintite si de Constitutie!

    Inca se mai poate stopa aceasta frauda medicala colosala a umanitatii daca avocatii si procurorii deschid in instanta acel proces prin care politicienii si medicii sa fie obligati sa demonstreze stiintific existenta inexistentului sars-cov2/covid si daca procurorii instrumenteaza genocidul din Romania in care oamenii sunt omorati altfel si nu de un virus inexistent!

    Pana nu incetati sa vorbiti de virusul inexistent, testele frauduloase PCR care nu pot diagnostica nici vreun virus, nici vreo boala, si nu cereti socoteala pentru vaxxarea, adica genocidul facut pentru un virus inexistent, nu se va mai intampla nimic bun cu nici unul dintre noi si vom merge incolonati catre nanocipare, hibridizare, moarte si crime impotriva umanitatii cum n-a mai existat in istoria umanitatii!
  • matrix 17.11.2021 11:50
    Super comentariu!
  • AdiAdi 17.11.2021 12:08
    Odată ce va fi implementat acest certificat QR cu acordul tacit al justiției (care crede că astfel va fi omisă din prezentul certificat), următorul pas fiind cuprinderea justiției în "binefacerile" acestui certificat QR.
    Cei care îl sustin, fie nu li sa luat vălul de pe ochi, fie speră să facă parte din noul sistem.
  • Marius budara 17.11.2021 14:29
    Vad ca multa lume a pus botul la ineptia asta.Intrebari: cum va functiona tara asta cu 40% vaccinati? Noi, nevaccinatii, ne vom organiza astfel: sunt medici care nu se vaccineaza si vom merge la ei. Magazine cu patroni nevaccinati si vom merge la ei. Ne vom imparti in doua tabere si ne vom bate intre noi (dupa ce ii vom distruge pe guvernanti) si timpul isi va spune cuvintul, cind cei vaccinati se vor imbolnavi din cauza vaccinului. Aceste zvonuri sunt pentru a speria fraierii care vor da navala la vaccinare. Asa ca fruntea sus, razboiul inca nu a inceput!
  • Rothschild 17.11.2021 15:20
    O casuta in padure nu scapa pe nimeni. Nici o pestera sau chiar un buncar. O sa va gaseasca si-n gaura de sarpe. Aduceti-va aminte de luptatorii anticomunisti din anii '50 cum au fost haituiti pana la ultimul si comunistii nu aveau tehnologia de azi. Poate va prelungeste agonia, o sa fiti printre ultimii dar nu va faceti iluzii. Nimeni nu scapa. Singura solutie e lupta cat timp mai suntem multi. Tot veti da ochiii cu ei, fugitul in padure nu rezolva nimic
  • manu_fx 18.11.2021 08:30
    Nici cu lupta armata nu se rezolva nimic. Doar ceva pagube si in tabara lor, plus eventual anarhie. N-ar fi rau sa se cufureasca si guvernantii pe ei de frica, la gandul ca au devenit vanati. Dar asa cum ii gaseau pe anti-comunistii luptatori, asa ii vor gasi si pe rebelii luptatori. Ca esti in munti, ca esti in oras si semeni "teroare" intre alesi, planurile or sa mearga inainte. Poate foarte putin intarziate, dar mijloace si metode de control exista. Asta pentru ca guvernantii nostri nu sunt decat niste pacalici care implementeaza planurile satanei, prin marile familii care domina planeta, incepand cu ROTHSCHILD. Daca asta e voia lui Dumnezeu pentru situatia de acum, atunci lucrurile vor merge inainte, cu si fara lupta armata; toate pentru patimile si pacatele omenirii. Pana nu se pocaieste marea majoritate, n-or sa mai fie decat catastrofe si suferinte. Asa ca scapa cine poate, sunt cuvintele cheie.
  • LOOK_UP 17.11.2021 15:22
    Cine va da dreptul sa ne conditionati existenta(pe termen nelimitat?!?) de un cod QR?
    NIMENI si veti vedea si voi asta, nu peste foarte mult timp!
    Ce tara de pe planeta a mai implementat asa smart(stupid)-prison? Nici una!
    Faceti bine si modificati absurdistanul asta de lege, ca tara asta nu se numeste Pres si oamenii nu sunt niste furnici intr-un musuroi, care sa se miste doar pe coridoarele inguste pe care le dicteaza QR-ul!
    Ba sa isi plateasca spitalizarea si cine s-a vacinat si ajunge in spital cu Covid!
  • Dorina Popa 17.11.2021 20:18
    Dacă fără certificat nu mai poți intra NICĂIERI, însemna că putem încerca să intram peste tot... pentru ca nici în penitenciare nu sunt acceptați cei fără certificat ;-)
  • Rothschild 25.11.2021 20:33
    Si de asta ne vor pe toti vaccinati. Dr Luis De Benito demonstreaza ca vaccinurile Covid instaleaza o adresa de computer MAC in vaccinati.
    Adresa MAC (Media Access Control) este o identificare unica pe care producatorii de dispozitive electronice il aloca unui card sau produs care face parte dintr-o retea

    https://beforeitsnews.com/eu/2021/11/study-covid-vaccines-appear-to-install-a-mac-computer-address-inside-the-vaxxed-2679750.html
Ultima oră

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”