Avertisment de la CNA și Informație pe surse: La vaccinurile pentru variola maimuței nu se vor mai da gratis mici și muștar, ci banane. POANTELE ZILEI

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Tiberiu Iacob ne aduce aminte cum a apărut variola maimuței, cum a început totul, și că am fost preveniți - chiar de Digi, „Sursă Oficială” - dar „am stat cu mâinile în sân...” (foto mai sus). Totodată observă și remarcă: „O coincidență cam (prea) mare: variola maimuței, scoasă de la cutie fix cînd are loc adunarea generală a OMS, cu alegerea noii conduceri și cu discutarea noului tratat pandemic, care ne va ciopli zdravăn drepturile fundamentale de cetățeni ai planetei. Mă întreb dacă maimuța rezistă și după reuniune... Însă avantajul în cazul variolei maimuței e că vor putea fi implicați și veterinarii!...”

Marius Mioc ne informează cu toată seriozitatea asupra unei știri pe surse de maximă importanță: „La vaccinurile pentru variola maimuței nu se vor mai da gratis mici și muștar, ci banane.”

Iar Poiana lui Iocan de pe Facebook dă o zicere cu inteligența noastră proverbială:

„CNA NE AVERIZEAZĂ SĂ NE LUĂM INFORMAȚIILE FALSE DOAR DIN SURSE OFICIALE.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Rusi 27.05.2022 15:57
    Toti membrii CNA trebuie vaccinati cu forta.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO

15:18

Prințul Charles a promis: Nu mai primește PUNGI cu BANI de la Șeicii din Golf

13:15

În plină revoluție Satanistă pentru „Dreptul de a Ucide Pruncii”, Papa Francisc binecuvântează Avortul