Av. Gheorghe Piperea pune tunurile pe Arafat, după raportul celor 40.000 de efecte adverse: Ar trebui făcut un proces colectiv. Arafat trebuie să răspundă pentru pagubele și efectele fatale pe care le-a avut vaccinarea

De Cătălin Vușcan  /  

Foto: RomâniaTV

Foto: RomâniaTV

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce instituțiile guvernamentale au prezentat raportul efectelor adverse în urma administrării serului COVID, Gheorghe Piperea îndeamnă românii să nu mai stea pe gânduri și să acționeze în justiție. Cap de listă pentru dezastrul din perioada COVID și post-COVID: Raed Arafat, transmite RomâniaTV.

Gheorghe Piperea a îndemnat românii să acționeze în instanță după perioada COVID, într-un interviu oferit pentru RomâniaTV. Iată ce a spus avocatul:


„Atât persoanele care s-au vaccinat cât și cele care au refuzat să se vaccineze cu acest așa-zis vaccin au la dispoziție acțiune în justiție. Nu ar trebui să stea și aștepte ca aceste lucruri să se termine în mod natural.

Persoanele care s-au vaccinat și descoperă că nu li s-a asigurat prevenția, că nu li s-a asigurat imunizarea, pentru că fac iar COVID, cât și persoanele care au pățit efecte adverse, pot da în judecată producătorul pentru defectele produsului. E o lege din 2004, Legea 240, privitoare la răspunderea comercianților pentru produsele lor cu defecte, care spune negru pe alb că dacă ai primit la schimb un produs slab calitativ sau care ți-a cauzat efecte adverse, poți să dai în judecată producătorul, comerciantul și poți obține despăgubiri.

În al doilea rând, persoanele care s-au vaccinat și din cauza asta au avut efecte adverse pot să dea în judecată nu numai producătorul, ci și medicii, spitalele și influencerii și decidenții politici, începând cu Raed Arafat, pentru pagubele sau chiar pentru efectele fatale pe care le-a avut vaccinarea.

Sunt foarte mulți oameni care au spus că nu pot da în judecată, că au greutăți, nu au bani pentru avocați. Eu am un răspuns pentru asta. În general, acest gen de procese nu ar trebui să fie individuale, pentru că într-adevăr, costă. Ar trebui făcut un proces colectiv, pentru a se obține cât mai repede un precedent, un efect de avertizare a publicului, prin care să se știe că există această problemă și soluție.

De asemenea, ar trebui ca diverse persoane publice, care sunt într-un fel sau altul afectate, să facă ele procese în mod individual. Și pentru că sunt persoane publice și au și bani, să-și asume aceste costuri și să facă public ceea ce se întâmplă în proces. Există și varianta subsidiară, ca aceste persoane publice, unele dintre ele pro-vaccin, unele care au făcut extrem de mulți bani din promovarea acestui produs, pe fondul fricii de pandemie, să contribuie cu donații la finanțarea acestui gen de proces, pentru că legea română permite unui terț să finanțeze un proces”, a spus juristul, în exclusivitate pentru RomâniaTV.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Orizont 12.01.2023 13:45
  Iohannis , Hellvig DE CE protejati acesti golani ? Ati transformat SRI -ul intr-o institutie manjita si decredibilizata in complicitati si crime . Romanii nu au uitat de Caracal si acum constientizeaza atrocitatile Plandemice puse in opera prin APARATUL VOSTRU de propaganda si slugi platite.
 • Andri 12.01.2023 13:57
  Direct de pe pagina oficiala a World Hell Organization/Organizatia Mondiala a Sociopatilor:
  Lectiile de manipulare a publicului prin superb: ce se comunica in caz de criza, cand se comunica, au ca ex si moartea unui sugar. Teribil de diavolesc acest mini manual, dar e ceea ce vedem ca se intampla inaintea ochilor nostri

  https://apps.who.int/iris/bitstream/handle/10665/352029/WHO-EURO-2022-3471-43230-60590-eng.pdf?sequence=1&isAllowed=y
 • Andri 12.01.2023 14:01
  Sa inceapa postul de acum.
  Nu va mai injectati animalutele de companie. Decat daca aveti incredere in veterinar, ca va folosi o injectie fara mrna (nici alea nu erau mai bune).

  mRNA Vaccines in Livestock and Companion Animals are here now.

  https://rwmalonemd.substack.com/p/mrna-vaccines-in-livestock-and-companion
 • Orizont 12.01.2023 17:30
  https://www.national.ro/coronavirus/consimtamant-informat-insp-sustine-ca-vaccinul-pfizer-nu-produce-efecte-adverse-785450.html
 • Vasile Pdure 12.01.2023 17:38
  A pus tunurile pe dracu '.Un smecheraș. Era mai bun de actor.Lua premiul Pulitzer din prima.
Ultima oră

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România

09:30

Sute de mii de japonezi au ieșit în stradă împotriva Tratatului OMS privind pandemiile - VIDEO