Av. Gheorghe Piperea observă: Numărul celor auto-recenzați corespunde cu numărul celor „imunizați”. Oare chiar s-or fi auto-recenzat 11 milioane de persoane?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mă adresez celor 11 mililioane de auto-recenzați digital și celor 10 milioane de „imunizați” care și-au luat cod QR:

În 2021, a fost stabilit un nou record cu peste 5,9 miliarde de înregistrări de date de utilizatori furate, potrivit The Visual Capitalist.

Cele două mega-operațiuni de colectare de date derulate în România între 2021-2022 au permis "autorităților” să adune și să proceseze extrem de multe și diverse date cu caracter personal, care sunt fracțiuni ale identității voastre și părți ale avatarului vostru digital. Nu doar că acum acest avatar spune despre voi infinit mai multe lucruri decât le știți voi înșivă despre voi înșivă, dar banii voștri vor blocați oridecâte ori veți fi suspectați că sunteți prea liberi, prea grași, prea cu amprentă de carbon, prea normali, prea heterosexuali. Vă vor fi oricând blocate călătoriile, accesul la studii, dreptul de vot etc., pentru că refuzați să vă doftoriciți preventiv, să purtați la avatar mască, cască, steag cu "slava”, să îngenuncheați, să vă supuneți, să vă închideți în colonie/colivie "pentru siguranța voastră”.

A, și aceste date vor putea fi furate oricând.

Cine crede în asigurările autorităților că aceste date sunt în siguranță este un naiv. Cine crede că aceste date sunt distruse după ce sunt anonimizate și transformate în elemente de statistică este un spectator credul al unui număr de iluzionism. Surplusul comportamental rezultat din colectarea masivă de astfel de date este infinit mai valoros decât aurul, iar big tech, finance and pharma nu vor lăsa așa comoară de izbeliște.

În plus, există hackeri, brokeri de date cu caracter personal, servicii secrete "naționale” sau străine, forțe armate străine care, toate/toți, au dezvoltat mega-industrii de furt, piratare, phishing, cloning etc. menite a acapara cât mai multe astfel de baze de date. Ce? Nu ați auzit de hackerii ruși? De atacurile cibernetice? De cookies? De channeling și de consent factory ori de troll farming? De aplicații care decid în locul vostru? De creditul social chinezesc și de ghetourile "aseptice” australiene?

„Cea mai mare breșă din această perioadă a fost o combinație a mai multor operațiuni cibernetice de spargere și de preluare pe o perioadă de cinci ani, care a conținut 3,2 miliarde de combinații unice de e-mail și parole de la Netflix, LinkedIn și alte platforme online. Transportul masiv de date a fost oferit spre vânzare pe dark web pentru 2 dolari, potrivit raportului. (...)

În iunie, înregistrările a 700 de milioane de utilizatori LinkedIn au fost oferite spre vânzare în comunitatea hackerilor. Datele scurse au inclus adrese de e-mail ale utilizatorilor, nume complete, numere de telefon, adrese fizice, înregistrări de localizare geografică, genuri, experiență personală și profesională și multe altele. (…)

În aprilie, informațiile a 533 de milioane de utilizatori din 106 țări au fost șterse de pe Facebook și publicate pe un forum de hacking. Informațiile scurse au inclus numere de telefon, nume complete, locații, adrese de e-mail și informații biografice ale utilizatorilor”. (SURSA: BURSA)

* * *

În decembrie 2021 INS spunea că peste 80% dintre cetățenii români au acces la internet. O fi ăsta un motiv de mândrie națională sau un hoax? Oare cei 45% dintre ai noștri care trăiesc la țară chiar au, aproape toți, acces la internet? Un indicator al veridicității acestei cifre poate fi situația din plandemie, când copiii de la sate și salariații aveau obligația să învețe, respectiv, să muncească online. Nu mi s-a părut că această minune digitală a funcționat brici la țară. De altfel, nu prea a funcționat la parametri așteptați nici în orașele mici sau mijlocii, având mari sincope chiar și în orașele mari. Fiind om de la țară, știu că nu numai internetul și cablul/antenele tv merg acolo ca pe sponci, dar și că oamenii au toaleta în curte, curent electric cu cocoloașe (sau deloc), învățători la 4 clase deodată, profesori suplinitori de trei-patru ori mai numeroși decât profesorii titulari.

De aceea mă întreb și vă întreb: oare chiar s-or fi auto-recenzat 11 milioane de persoane?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Patriot Roman 07.06.2022 12:30
    Ati uitat cind Zuckerberg se plingea ca utilizatorii de feisbuc,si Insta nu mai dau inf.despre ei de orice fel.? In afara de nume si ala incomplet si o adresa de mail.O adresa de mail care nu zice nimic! Poate fi de exemplu; baubau@mail..etc.Si am observat ca multi nu mai spun nimic despre ei,loc.unde locuiesc,data nasterii reala etc.Pe aceste retele sociale.
  • Terchea B. 07.06.2022 14:43
    Nu sunt vaccinat si totusi m-am autorecenzat deoarece nu-mi permit din salariul minim sa platesc amenda .Legat de retelele de socializare cel mai bine este sa fie evitate
  • UN_OM 07.06.2022 16:00
    Majoritatea au făcut-o pentru propriul confort pentru a nu a pierde vremea în așteptarea 'omului cu tableta', între noi fie vorba , ' aceste date sunt în siguranță ' ca și până acum, statul știe totul despre individ, reciproca nu este valabilă
  • Cotco-emy 07.06.2022 20:04
    Avocații spun ca:

    = acest recensamant este ilegal si neconstitutional
    =avem dreptul la tăcere,avem dreptul să nu răspundem acestui interogatoriu mascat
    =nu exista o lege in baza căreia să ne amendeze ca nu participam la acest asa zis recensamant
    =nu au dreptul să intre în casa noastră,sa ne spargă usa sau sa vina cu politia decât dacă au mandat de la procurori
    =avem dreptul să nu fim ,,acasa,, pentru acești recenzori,respectiv pt acești delegați pt furt de date personale
    =dacă primim in cutia poștală o înștiințare sa ne prezentăm la primărie și sa ne declarăm datele personale nu suntem obligați să ne ducem
    = din recensamantul adevarat fac parte numele membrilor familiei si numarul de membri ai familiei,atât! Fara cnp,fără studii,averi etc (asta stie toata lumea,ca asta nu e primul recensamant,s-au mai facut si alte recensăminte in trecut si oamenii sunt vii si stiu asta,ca doar atât s-a cerut la recensamintele trecute ca sa afle in final cati locuitori are Romania la data de...x)
    Dacă declarați doar nume si nr de membri din familie se considera recensamant incomplet si nu se poate sari peste o intrebare la care nu răspundeți si se opreste interogatoriul.Sunt variante de răspuns,dar nu există varianta ,,nu raspund la aceasta intrebare,, De ce???
    In regulamentul sau ordonanța aia din 2021 pt recensamant scrie că recenzarea se poate face benevol online,fata in fata cu recenzorul la usa casei,iar pentru cei care nu sunt acasa se cauta informatii la vecini,administrator de bloc si daca nu gasesc se face recenzarea acestora automat din bazele de date ale statului: primarii,fisc.
    Din bazele de date ale statului ei au câteva informații despre noi si bunurile noastre,dar prin interogatoriu el afla tot ce-i intereseaza plus semnătura proprietarului pe care o cere la final,semnătura inseamna acordul celui interogat pt prelucrarea datelor dv cu caracter personal asa cum vor ei,cum au planul.Acolo jos,pe formular scrie mic si gri deschis ca datele cu caracter personal se predau Băncii Mondiale.De ce??
  • Cotco-emy 07.06.2022 21:34
    Preluat dna avocat Mona Petrut:


    =Chiar dacă va veti exprima REFUZUL EXPLICIT de a-i furniza recenzorului informatii despre dv,PRICEPETI ca CEL MAI MARE RISC pe care vi-l asumati
    este sa platiti 540 lei,adică 500 lei(jumatate din minimul amenzii de 1000 lei) PLUS 40 lei taxe judiciare de timbru la fond(20 lei) si in recurs(20 lei),pt soluționarea plângerii contravenționale pe care o formulati împotriva amenzii!
    =Amenda poate fi o SINGURA DATA,fiindcă este vorba despre un SINGUR RECENSAMANT si NU puteti fi sanctionat/a de 2 ori pt aceeasi faptă!
    =REZISTATI si NU CEDATI !
    =Dacă veți ceda si va veti furniza informatiile personale in CADRUL ACESTUI RECENSAMANT NEconstitutional intelegeti ca LASITATEA VA VA COSTA MAI SCUMP !


    avocat Mona Petrut
  • Terchea B. 08.06.2022 06:20
    Doar un cretin poate spune ca e lasitate sa furnizezi niste date care oricum exista in sistem , iar legat de amenda atunci cand ai 1500lei pe luna salariul din care dai 1000la chirie o amenda te pune la pamant pentru cateva luni. De obicei persoanele care dau genul asta de sfaturi sunt cei care nu cunosc lipsurile si supravietuirea de azi pe maine
  • Enya ► Terchea B. 08.06.2022 08:33
    Si doar un tradator poate scrie manipularea de mai sus!

    Emy, nu baga in seama trimisii sistemului! Dna Mona Petrut a scris extrem de clar despre ilegalitatea acestui smulgator FRAUDULOS de semnaturi si CONSIMTAMINTE pentru crearea fortata a identitatii digitale si instaurarea creditului social si a dictaturii digitale, adica a inrobirii noastre definitive!

    Personajul de mai sus este ori tradator postac, ori cu "booster"-ul la activ si botnita pe strada (nu-i crede minciuna de a nu se fi intepat, pentru ca daca era cu adevarat liber, adica nevaccinat, cu siguranta nu venea cu aberatia asta de mesaj)!

    Sa ne arate o singura oaie care slaveste sistemul diabolic acordul si CONSIMTAMANTUL cetatenilor (ale lor, nu ale altora in numele lor) dat prin semnatura dintr-un contract intre ei si FIRMA (CORPORATIA) Romania!

    In schimb, prin semnaturile obtinute acum in mod FRAUDULOS si prin terorizarea populatiei la fel ca in plandemie, de data aceasta se creeaza cu adevarat un contract intre Corporatia Romania si fiinta libera care isi cedeaza astfel, fara sa stie, toate drepturile si libertatile FIRMEI COMERCIALE ROMANIA la umbra paravanului ilegal numit "recensamant"!

    De cand o Firma (Corporatia Romania, inca din 1991, deci nici vorba de vreun stat suveran obligat sa-si apere cetatenii, vorbim de o firma comerciala, ATI INTELES ????, care face comert, adica cumpara si vinde prin contract inclusiv drepturile, libertatile si vietile romanilor!) si cu nimic diferita de firma S.C. Marghioala SRL de la parterul blocului are voie sa poata colecta toate datele private despre viata, bunurile, proprietatile si familia unui om, dar mai ales sa-i creeze semnatura digitala (fara ca cetateanul sa isi doreasca sau sa fie de acord!) pe care o poate folosi apoi in orice scop, care semnatura este de fapt adevarata miza a cacealmalei????!!!! Atunci poate veni si Gigi mecanicul care are Gica SRL, ori un interlop din Ferentari care face trafic de carne vie si-si spala banii prin firme "decente" sa bata la toate usile, sa ceara informatii care tin de viata privata si pe care oricine are dreptul sa NU le ofere nimanui, niciodata, basca sa mai obtina si semnatura digitala cu care sa falsifice apoi orice contract doreste in numele cetatenilor pe care i-a manipulat FRAUDULOS si prin constrangere (terorizare prin amenintare cu amenda) sa semneze un contract numit ilegal "recensamant"!

    Domnule Oaie, sa-ti fie rusine de rolul de aici, asa ai facut probabil si in plandemie, ai terorizat oamenii cu minciuni ca "trebuie" sa se vaccineze, altfel iau amenda. Dumneata esti unul dintre tradatorii aia din cauza carora am suferit si noi. Iar daca esti doar las, e la fel de grav pentru ca prin oameni ca dumneata s-au instaurat si bolsevismul, si neocomunismul, iar acum si totalitarismul!
  • Dumitru Lazar ► Terchea B. 08.06.2022 08:45
    Mona mama , datele personale ale majoritatii poporenilor sint cunoscute si traficate de multa vreme . Stirpea voastra avocateasca face echipa cu politrucii pe care cu multa rivna ii serveste , cu juzii , procurorii , interlopii ,analistii , ziaristii , expertii , PLUS stapinii lor .Toti cei amintiti dau din gura pe placul poporului , dar actioneaza taman pe dos .Cum iti permiti sa-i faci lasi pe oamenii amariti ?
  • George ► Terchea B. 08.06.2022 09:20
    Da, oamenii sunt dispuși să-și vândă sufletul pentru o bucată de pâine. Aveți dreptate, puteți citi Dostoievski - mai precis "Marele Inchizitor". Calea care duce la mântuire este îngustă și puțini o urmează, cea care duce la piere este largă și mulși o urmează. Fiecare om are crucea lui, unul mai grea altul mai ușoară.
  • Cotco-emy ► Terchea B. 08.06.2022 13:05
    Cu ce drept jigniți un avocat folosind cuvântul ,,cretin,,??
    Dna avocat ne învață,omule, cum sa ne apărăm in fata globalistilor,a satanistilor care vor sa ne transforme în sclavi fară de scăpare si tu o jignesti???
    Invoci ca salariul mic iti permite sa accepti sa fii sclav.Omule,acum ai bani mai puțini,dar esti liber sa muncești mai mult,sa ai bunuri,sa fii om,ai acest DREPT.Dupa ce vei fi sclav fără scăpare,nu vei avea voie nici macar să respiri ca emiti dioxid de carbon ca pamantul ,,suferă,, din cauza ta,despre celelalte drepturi ale omului nici nu încape vorba.Raman fara cuvinte in fata unor oameni de genul tau...
  • George 08.06.2022 09:14
    Nu s-au autorecenzat 11 milioane de români, doar 8 milioane din care 1 milion trebuie să refacă recenzare fiindcă au greșit completarea formularelor.
Ultima oră

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO

22:30

Eminescu, Nichita, Vieru, Basarabia și Țara

21:28

Concurs de produse tradiționale - valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică

21:06

România a coborât pe locul 44 în clasamentul privind calitatea vieții și bunăstarea socială, fiind depășită de Bulgaria

19:13

Mulțimi de imigranți au luat cu asalt granița de sud a SUA. Scopul invaziei a milioane de imigranți ilegali, facilitată de Casa Albă, ONG-uri și mega-corporații – VIDEO distribuit de Elon Musk

18:10

De vorbă cu strănepoata lui Ion Creangă, despre Basarabia și Grigore Vieru. Scriitoarea Olguța Creangă-Caia: „Simt că reîntregirea este aproape și prin revenirea fraților la Mitropolia Basarabiei!”

17:32

Presupușii francmasoni milionari, la nivel mondial. Bill Gates, Warren Buffett, David René de Rothschild, Rihanna și Jay-Z, printre ei

17:21

Nicolae Manolescu, un critic minor, hermeneu al vasalilor