Av. Gheorghe Piperea dă bomba: RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU. Toate actele semnate de el prin uzurpare de calități oficiale SUNT FALSE. Decizie a Curții de apel Alba Iulia într-un proces declanșat de MONICA PETRUȚ. INCREDIBIL DAR ADEVĂRAT

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Imagine: Playtech.ro

Imagine: Playtech.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un judecător de la Curtea de apel Alba Iulia a constatat, într-un proces declanșat de doamna Petruț Nicoleta Monica, că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU. La termenul următor (9 mai 2022) urmează să se discute cererea de denunțare ca false a înscrisurilor semnate de Raed Arafat prin uzurpare de calități oficiale.

După toate probabilitățile, motivul Pentru care judecătorul de la Alba Iulia este acela că Raed Arafat nu a fost niciodată desemnat oficial, de către premierii României, în funcția de șe al DSU.

Vă mai amintiți? Niciodată, în România, nu a fost oficial declarată epidemia, Pentru toat ceea ce ne-a fost livrat sub numele de „pandemie”, între 14 martie 2020 – 8 martie 2022 utilizându-se credința că este epidemie, iar Raed Arafat este șeful DSU și CNSU, precum și comandantul acțiunii. Adăugând că toate cele 24 de hotărâri de guvern care au instaurat și prelungit starea de alertă în cei doi ani de plandemie au fost anulate integral de curțile de apel din țară, înseamnă că tot ceea ce am trait a fost fărădelegea, air nu vreo politică sanitară care să fi mimant măcar respectful legii, al Constituției și al drepturilor și libertăților omului.

Acum ar trebui ca toți cei ce au avut de suferit, sanitar, economic, social, psihologic, emoțional, de pe urma acestei fărădelegi să ceară masiv în justiție despăgubiri, mai ales de la persoanele fizice care au conceput, instigat la, favorizat și ajutat la această fărădelege fără precedent în instorie și în lume.

Plus denunțuri penale cu sutele de mii contra celor care, iată, au mers pe burtă, crezând că imposture lor nu va putea fi niciodată descoperită. Și Petrov credea că scapă. Si nu a scăpat.

Pentru conformitate, iată ce conține dipozitivul cu pricina:

„Admite excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecința anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării și notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. […] Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepțiilor și a cererii de denunțare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat”.

Interesant este că această decizie este atacabilă cu recurs doar odată cu fondul – acum va fi foarte interesant cum vor soluționa treaba cu celeritatea acei magistrați și șefi de pe la ÎCCJ care au fost atât de amicali cu Arafat & co până acum. Toate cauzele câștigate de popor contra lui Arafat & co sunt amânate, în rescurs, la calendele grecești. Toate cazurile în care Arafat & co are interese contra poporului se judecă extrem de rapid, în termene de săptămâni sau chiar zile. Doar că aici, în această speță, nu se poate – va trebui să se termine fondul, adică să ma treacă trei – patru luni, pentru ca decizia în ce-l privește pe Arafat să poată fi contestată. Până atunci, ne-stimabilul va sta cu stigmatul pe frunte, la fel cum a stat Petrov, alias Băsescu Tr., timp de 2-3 ani.

PS: Felicitări pentru curaj celor implicați.

Adenda ActiveNews:

MONA PETRUȚ: Despre justiție și injustiție

„Oameni buni și dragi, pare de necrezut, dar ESTE ADEVĂRAT: RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU!

La termenul de azi, 28 martie 2022, UN JUDECĂTOR CURAJOS de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că DR. RAED ARAFAT NU ESTE ȘEFUL DSU, fiindcă NU A FOST NUMIT PRIN DECIZIE A VREUNUI PRIM-MINISTRU, deci, NU POATE REPREZENTA DSU ÎN PROCES.

AM REUȘIT, așa cum v-am spus de aproape un an, dar nu ați făcut presiuni pe parlamentari pentru scurtarea procedurilor de judecată. Plâng de bucurie.

La termenul următor, JUDECĂTORUL va stabili DACĂ SESIZEAZĂ PARCHETUL ÎCCJ.

Este vorba despre dosarul 5995/2/2021 și găsiți informații pe Portalul instanțelor de judecată, la ACEST LINK. Extras:

„Admite excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a dl. doctor Raed Arafat, cu consecința anulării actului de procedură întocmit, respectiv a întâmpinării și notelor depuse, urmând ca DSU să fie citat pentru următorul termen de judecată. (...)
Prorogă pentru termenul viitor de judecată discutarea excepțiilor și a cererii de denunțare ca fals a înscrisurilor semnate de dl. dr. Raed Arafat.”


Am denunțat ca false înscrisurile pe care dr. Arafat le-a semnat și le-a depus în dosar, iar dacă judecătorul va dori, va putea să sesizeze procurorul, conform disp. art.307 din Codul de procedură civilă.

Voi publica detalii după redactarea Încheierii de ședință.

Detalii despre solicitările mele referitoare la lipsa calității lui Raed Arafat de reprezentant al DSU în proces, din cauză că NU ESTE ȘEFUL DEPARTAMENTULUI SITUAȚIILOR DE URGENȚĂ (DSU), am scris în petiția intitulată "De ce dr. Raed ARAFAT NU A FOST NUMIT LEGAL ca sef al DSU? De ce ORDINELE sefului DSU NU SUNT PUBLICATE LEGAL?".

Mona Petruț

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • DanielaBMED 29.03.2022 14:24
    Sa aiba grija de dansul, domnul judecataor, cum merge pe strada, sa-si revizuiasca trecutul apropiat si mai indepartat... etc Raed Arafat este om greu. Ca si dl Basescu. Am observat ca exista o categorie de oameni, nu multi insa, care cad mereu in picioare.
  • Enya 29.03.2022 14:48
    Domnul judecator sa stea linistit ca ne uitam noi in urma domniei sale,

    arafatul nu este intangibil,

    iar sentintele se dau si in contumacie.


    GATA, ACESTA ESTE INCEPUTUL!
  • Enya 29.03.2022 14:31
    Capete de acuzare impotriva lui arafat in Rechizitoriul NURNBERG2.0

    1. Protocolul mortii din spitale (planul A de ucidere a pacientilor) care a declansat GENOCIDUL.

    2. Intubarea fortata de la ATI si hiperoxigenarea (planul B, de exterminare a restului de pacienti care scapau cu viata in urma protocolului).

    3. Decesele bolnavilor de cancer care nu au mai avut voie sa se opereze pentru ca asa a hotarat un neom. (care a ...t o Romanie intreaga!!)

    4. Decesele romanilor care nu au mai avut voie sa se trateze in spitalele inchise pe motiv de covid inexistent.

    5. Sinuciderile romanilor din cauza pandemiei inexistente, a amenzilor ilegale, a experientelor cu izoletele care le-au agravat bolile psihice, a arestarii la domiciliu, a carantinarilor fortate si anticonstitutionale, a interdictiilor de a calatori, interdictiilor de a putea cumpara alimente daca nu erau vaccinati sau nu purtau botnita etc.

    6. Bolile cauzate de purtarea botnitelor 2 ani de zile sau agravarea unora deja existente.

    7. Starile de urgenta anticonstitutionale prelungite de la o luna la alta care au creat victime prin: vaccinare sub presiune (echivalenta cu una obligatorie), vaccinare din cauza certificatului “verde” nazist, purtarea botnitelor generatoare de boli etc.

    8. DECESELE IN URMA VACCINARILOR. GENOCID prin vaccinare.

    9. Decesele si cancerele care vor aparea in urmatorii ani in urma vaccinarii.

    10. Falimentarea si saracirea populatiei in urma masurilor dictatoriale luate in pandemia inexistenta.

    11. Indatorarea Romaniei cu zeci de miliarde in numele unei pandemii inexistente.
  • adria 29.03.2022 17:49
    13. Îngroparea celor morți nespovediți, neîmpărtășiți, goi, în pungi de plastic, eventual stropiți cu var.
    14. Eliberarea de certificate de deces pe falsul motiv al covid-ului -- fără autopsie.
  • Tic 29.03.2022 18:20
    Dimpreună cu toți miniștrii sănătății și toți cei care au îndemnat la "vaccinare".Verificarea sângelui celor care s-au injectat la TV, gen Iohannis, Ciolacu, Orban, etc, pt a vedea dacă se confirmă analiza lui Steve Kirsh, șeful Fundației pt Verificarea Siguranței Vaccinurilor din SUA, el însuși vaccinat.
    Activenews a scris ieri despre temă
  • Enya 29.03.2022 18:57
    15. Decesele romanilor care au murit ca niste caini acasa de spaima criminalilor din spitale, asa cum a amintit Libertate Adevar Dreptate Demnitate la celalalt articol.
  • Enya 29.03.2022 15:05
    Prof. dr. Gabriel Lupan despre protocolul "anti-covid" din spitalele mortii, denumit de catre medici si asistenti protocolul lui arafat

    https://www.facebook.com/gtservs/videos/1531142243905847/


    "La ora actuala suntem sub asediul Fortelor Speciale ATI la comanda generalului arafat!

    Asediul asta a fost pregatit, asa cum trebuie sa faci cand pregatesti un asediu, din timp. Ai nevoie de personal specializat si de tehnica militara, de tehnica de lupta!

    Sunt 20 ani de cand auzim numai "Centrul de formare de la Tg.Mures", "Centrul de formare Prim-ajutor, Anestezie Terapie Intensiva" din cadrul retelei de detasamente de pompieri din tara de situatii de urgenta. Acolo faceau racolarile, faceau cursuri de prim-ajutor pentru civili si cei mai buni erau trimisi la Tg. Mures. De 20 ani se tot formeaza personal in tara asta ca noi numai asta auzim, "Medicina de Urgenta - ATI" de parca romanii ar fi in zona de razboi, parca am fi pe frontul de vest.

    Am uitat ca noi suntem primii la oncologie, la cancer de copii, la cancer, obezitate, boli metabolice, autism... nu, domnule, medicina de urgenta!
    Ma intrebam, domnule, dar ce se intampla, domnule? Se pregatea, omul asta se pregatea din timp! Cine l-a plantat aici si l-a eternizat in Romania, l-a si finantat, n-a facut SMURD-ul ala din banii lui, ci din bani europeni care pana la urma se pare ca sunt din banii lui Soros.

    Personal, si-a facut! Acum mai e nevoie de tehnica militara. Asta si-a adus salvari, ventilatoare si alt gen de aparatura medicala. VENTILATOARELE SUNT GHILOTINELE LUI. Sunt tancurile lui de ucis!

    Sigur ca in clipa in care ai facut un protocol pentru covrig, care presupune automat sa pui pacientul pe ventilator, pacientul ala trebuie sa indeplineasca 2 conditii. Prima e sa nu respire singur, pentru ca nu poti respira si tu, si masina! Deci, respiratia trebuie suprimata! Ori in clipa in care un om nu mai respira singur, ala nu mai e constient. Deci, al doilea lucru - pacientul trebuie sa fie inconstient. Nu se duce nimeni la spital inconstient.

    E, aici esti deja la mana lor. AICI APARE SMECHERIA!

    Daca ai dispnee, dificultati in respiratie, datorata scaderii suprafetei de schimb la nivelul alveolelor pulmonare, respiratia nu se va opri! Tot nu se va opri! Ei trebuie sa-ti opreasca respiratia ca sa te puna pe ventilator! Revin la chestia asta.

    Este incriminat oxigenul. Trebuie sa fac o paranteza. 90% sunt sigur ca este exact asa cum spun pentru ca este o metoda ieftina.

    DAR LUMINA CU ADEVARAT NU SE VA FACE PANA NU VA VORBI CINEVA DIN ARMATA ATI A GENERALULUI ARAHAT.

    Este incriminat oxigenul. Oxigenul e un gaz respirator, face parte din amestecul de gaze pe care îl respiram care se numeste aer. Are un procent de 21 la suta și în aer mai avem unul la suta dioxid de carbon și restul e azot și un procent infim de gaze rare, deci vorbim aici de o presiune parțială a oxigenului de 0,21 la suta. Presiunea parțială a unui gaz dintr-un amestec de gaze creste și el dacă creste presiunea întregului amestec. Confom legii lui Dalton, presiunea unui amestec de gaze, deci a aerului, este egala cu suma presiunilor parțiale a gazelor din amestec și atunci presiunea aerului aici pe pământ de o atmosfera e egala cu suma presiunilor parțiale a oxigenului si a azotului și a dioxidului de carbon.
    Fiecare gaz la o anumita presiune parțială devine toxic, ai probleme. Presiunea parțială a oxigenului devine toxica dacă creste de la 0,21, cât avem acum în aerul respirator. La 1,6 - 1,8, deja te omoară. Nu se poate face asa ceva nici măcar dacă administrezi oxigen pur, dacă ii dau oxigen pur va avea presiunea 1, va fi suta la suta, ori eu trebuie sa ajung la 1,6 - 1,8 ca să îl omor.

    Pentru asta trebuie sa fac doua lucruri. Ori îl bag în barocamera, ori îl bag sub apa. Dacă ii dau sa respire oxigen pur și îl bag la 6 metri sub apa, acolo va avea 1,6 presiune. La 8 metri e mort, dar moare repede. Pentru ca oxigenul e neurotoxic. Ori, ei nu te baga in barocamera, te baga pe ventilator, și atunci dacă protocolul cere sa te bage pe ventilator, primul lucru trebuie sa te adoarmă. Nu e o problema, iti dau un hipnotic, un sedativ, etc. Dar respirația continua, respirația nu se opreste dacă dormi pentru ca exista automatism dictat de impulsurile din centrul respirator, din bulbul cefalic către mușchii respiratori. Atunci ce îți dau: îți dau un produs folosit în anestezie care taie legătura, influxul nervos dintre bulbul cefalic și mușchii respiratori.
    Se folosea esmeron. E, în clipa aia ai adormit Nici nu mai respiri și atunci deja respira mașina în locul tău, pot sa te bage pe ventilator. E, în clipa aia ești al lor! In mod normal, daca dai oxigen pur pt. o perioada scurta de timp, nu se intampla nimic, 15 - 30 de min e ok, limita medicala. Pt administrarea de oxigen pur, este de 24 de ore. Pt ca oxigenul e un gaz coroziv. Produce arsuri. Dacă pe ei i-ar fi interesat sa-ți dea doar oxigen, ți l-ar fi dat pe masca, fără sa te intubeze sau sa te pună pe ventilator. Ți l-ar fi dat pe masca, dar pe masca tu ești conștient, ori dacă tu ești conștient și trece o ora, doua și tu ești tot pe oxigenul pur, în prima faza e benefic și simți o senzație de relaxare, de odihna, dar dupa aceea, capacitatea sângelui de a îl asimila se pierde și incet-încet te sufoci. Ori, dacă tu stai pe masca pe oxigen si zici, "domne, ma sufoc", atunci ei trebuie sa îți dea masca jos și îți revii. E, pentru chestia asta te-au trecut pe ventilator și atunci tu nu mai poți sa mai zici "domne, ma sufoc"! Și atunci te sufoci. De ce? Faci edem pulmonar. Exact ca și când te arzi și se face basica cu apa. Oxigenul este coroziv, arde țesuturile, de aia se da pe masca barbotat prin borcanul ala cu apa, sa fie umed. O sa vedeți ca acolo unde vine țeava de oxigen la nas, apare arsura. Același lucru se produce in plămâni, îți arde plămânii, se produc, se face edem pulmonar, se strânge lichid în plămâni și nu se mai face schimbul de gaze, deja orice ti-ar da, nu se mai face schimbul de gaze. Și nu numai orice ti-ar da, din punct de vedere al dinamicii respiratorice, a dinamicii gazelor, indiferent ce amestec îți dă, ești gata! Pentru ca nu se mai face schimbul de gaze, ci și orice ti-ar da din punct de vedere medicamentos, orice antibiotic, orice antiviral, la revedere, tu tot te sufoci!

    E, l-a adormit, l-a intubat, i-a dat oxigen pur sau alltceva (dar cel mai ieftin e cu oxige pur și nu bate la ochi), l-ai ținut pe oxigen pur, i-au ars plămânii, de aia s-au interzis autopsiile, și ala s-a sufocat în somn și în 24 de ore ești mort. Asta a fost, dar pana nu vorbește un medic... Au fost bine de tot furajati, salariile ca în Germania, i-au cumpărat, le-au cumpărat tăcerea, i-au format și le-au cumpărat tăcerea, nu se va face lumina. Eu ce va pot spune, eu va vorbesc acum ca profesor universitar, va vorbesc ca instructor de scufundări, ma pricep la respirație sunt și instructor de oxigen provider instructor de scuba, la dinamica respiratorie nu am probleme. Sigur ca eu nu va pot lamuri în ceea ce privește detaliile medicamentoase. Eu pot sa va spun de ceea ce au nevoie, dar nu o sa va pot spune produsul medical sa va spun, domnule, au nevoie de ceva care suprima influxul nervos de la centrul respirator cefalic la mușchii scheletici, automatismul respirator, ca-i spune esmeron, ca-i spune altcumva, asta nu mai contează, dar asta e mecanismul, nu ai tu ce sa bagi pe ventilator un om care respira singur oricât ar fi de încărcați plămânii! Pentru ca aici e manualul doctorului Iuliu Hațeganu unde spune clar ca omul poate trai și cu o cincime din suprafața respiratorie. Deci, din 5 lobi pulmonari, 3 pe dreapta și 2 pe stanga, ca-i inima, dacă scot 4, omul tot trăiește. Dar la pat, nu mai poate face efort. Ca nu mai are suprafață de schimb alveoleo-capilara. Apare dispneea, dificultatea în respirație numai când incepe sa facă efort.
    Dar un om care vine pe picioarele lui și acuza dificultăți respiratorii, l-ai adormit, l-ai împachetat frumos, i-ai dat esmeron, i-au oprit respirația, l-ai băgat pe ventilator pe oxigen pur, în 24 de ore e gata! Salut, a murit de covid, case closed, asta e firul.

    Deci, astea sunt asasinate, crima cu premeditare, cum vreți voi, deși fiind stare de război, asta e stare de război, suntem sub asediu, vorbim de crime de război, crime împotriva umanității, gândiți-vă ca dacă într-un rahat de oraș cum e Sibiul, au undeva la peste 500 de morți, va dați seama că probabil vorbim de 5.000 - 6.000 de morți sau mai mulți, asasinați.

    Sigur ca aia se zbat, ați văzut ca i-au legat de pat, v-am spus, principala problema este ca Universitatea nu formează caractere, dar vad ca nu formeaza nici oameni inteligenti, un medic e liber sa adopte ce protocol considera el, nu-i comanda nimeni, chiar atât de tampit sa fie sa nu știe lucururile astea? Chiar atât de mulți sa poți cumpăra cu bani și pentru cât timp??? Când se termina banii, ce o sa se întâmple??? Gândiți-vă foarte bine, nu folosesc cuvintele în mod gratuit, suntem sub asediul forțelor specie ale lui arafat. Nu va pot spune exact cine e asta, cine l-a pus aici și de ce, lucruri similare se întâmplă în toată lumea, dar noi avem problema cu ce se întâmplă la noi. Asta trebuie eliminat, asta e președintele Romaniei, arafat.
    Arafat conduce România, de fapt, trebuie eliminat cu orice preț, e un pericol pentru siguranță naționala și pentru integritatea biologica și morala a poporului roman, atâta cât a mai rămas din el, deci este alerta roșie, extrema urgenta, trebuie scăpat de asta prin orice mijloace pentru ca nu se va duce de acolo, are profilul psihologic judiciar al criminalului în serie!

    Fiți binecuvantati și aveți grija sa nu alunecati."
  • ZaLood 29.03.2022 15:37
    E de bine? E de rau? Nu s-a inteles pana acum ca doar legile conteaza, si procesele, comentariile, articolele nu? Frectie la piciorul de lemn, cum se zice.
    Dezbaterile sunt filme proaste, low budget. 5G in "parlament"? Cand "treaba " e globala, clar ca nu va conta nici un parlament, vreodata, eventual cateva voturi pro, contra, care fac diferenta. La fel e si la alegerile generale.
    Credeti ca era posibil sa nu intram in uie? Ca a depins de voturi? In tarile unde nu exista coruptie chiar totala, apar asasinatele politice. La noi nu prea e nevoie, fiecare are pretul lui. Sau se ofera benevol.
    Poate nu s-a inteles exact...tribunanele, justitia asa cum o stim, toate vor disparea efectiv, fizic si concret. Noua lume are o cu totul alta forma de organizare, complet computerizata. Nu vor mai fi instante, dosare samd. Sentintele, in forma in care se vor da, vor fi aproape instantanee. China a luat-o pe linia asta de multi ani. S-a crezut ca e un caz izolat, de parca ar fi fost vorba de o infectie.
  • Tic 29.03.2022 18:08
    Și medicii care au fost complici!
    Toți "experții" gen Gabriel Diaconu, Jurma, Kerekeș, etc. Toți tarati prin tribunale!
  • roman ortodox 29.03.2022 20:47
    Sa îl dea cât mai mulți romani , posibil mii in judecata pe arahat. E direct răspunzător de acești 2 ani . Va răspunde penal probabil și de moartea poloistului Andrei Draghici de acum câteva zile. Am vorbit cu persoana apropiata. Da, s-a vaccinat sportivul. La fel și colonelul Gheorghita va răspunde penal. Degeaba sri cauta sa îl ascunda
  • Rusi 30.03.2022 17:29
    De ce procuratura nu l-a arestat inca pe Arafat?
  • Nata 31.03.2022 22:28
    Sat fara caini. Orice lifta isi permite ce ii vrea matzul lui.
  • NINJA 04.04.2022 11:26
    Prea ușor cădeți victime la teoria conspirației. Emiteți păreri numai după ce aveți dovezi. Nu mai faceți comentarii medicale dacă nu ați studiat medicină. Lăsați zvonurile să treacă se stingă. Se trezește câte unul să se bage în seamă. Poate și invazia Ucrainei și crimele lui putin sunt tot ficțiune, nu este așa?
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  4. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  5. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  6. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

Ultima oră

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

19:50

Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

19:21

Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

19:09

Biserica din lemn de peste două secole din satul Măcăreuca, din Moldova, se poate prăbuși în orice moment

18:40

Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României