Av. Gheorghe Piperea: PROCESE PENTRU „MORȚILE SUBITE” - Dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporală a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci CAUZA ESTE VACCINUL

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Alessia Maria Raiciu, 18 ani, moartă subit. Colaj: SDS

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când spui că cineva s-a stins de sindromul morții subite, de fapt spui că nu știi cauza decesului sau, și mai "științific”, că știi, dar tre’ ascunzi cauza pentru că nu e corect politic să o dezvălui.

Deci, plecarea din sânul familiei a persoanelor tinere și sănătoase e trecută la decese asimptomatice sau, mai nou, la NCîAP (neclasificat în altă parte).

Adevărul ar putea fi cunoscut în justiție, dar nimeni nu și-a luat inima în dinți, nici individual, nici în procese colective (class actions) ca să sesizeze instanțele. Pur și simplu, nu există reclamanți pentru astfel de acțiuni.

Eu, unul, nu înțeleg de ce anume te-ai mai putea teme când ai rămas fără singurul copil, la scurt timp după ce s-a "imunizat” cu un ser experimental. Ce anume mai ai de pierdut?

De vreme ce lumea a uitat de fiat justitia et pereat mundi, atunci tot acest val al deceselor consecutive "imunizării” vor rămâne asimptomatice/NCîAP, așa cum decesele din orice alte cauze au fost trecute la Covid doar pentru că s-a făcut un test (complet) nefiabil RT-PCR care a ieșit pozitiv în nara dreaptă și negativ în nara stângă.

Pentru nelămuriți, reamintesc aici o soluție a CJUE, din 2017, obligatorie în dreptul intern, pronunțată în cauza C - 621/15 NW și alții contra Sanofi Pasteur MSD: dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporară a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci cauza este vaccinul.

Câteva precizări:

(i) părâții în aceste procese sunt producătorii/comercianții de vaccinuri și spitalele, centrele de vaccinare și cadrele medicale; nu acționezi statul în judecată decât în mod subsidiar, ca entitate responsabilă de consecințele unei politici sanitare greșite și totalitare;

(ii) legislația aplicabilă este cea privitoare la protecția consumatorilor, mai precis, Legea nr. 240/2004 privind răspunderea comercianților pentru produse și Codul consumului, de unde concluzia că nu trebuie probată nici intenția pârâților de a face rău (aceasta este prezumată prin simpla punere pe piața a produsului riscant), nici legătura de cauzalitate dintre vaccin și deces (ci numai elementele descrise în postarea anterioară);

(iii) pentru același motiv, orice declarație semnată cu ocazia vaccinării, care elimină răspunderea producătorului/clinicii/cadrului medical, este nulă de drept (art.10, Legea nr.240/2004) și viciată de violență psihică;

(iv) procesele colective nu costă decât câteva sute de lei sau euro, în plus existând posibilitatea obținerii unei finanțări de la companii vestice care se ocupă cu asemenea afaceri;

(v) dacă tot am ajuns o societate care trăiește numai prin specialiști, experți și „noii” oameni de știință, nu văd de ce singurii specialiști/experți/profesioniști care trebuie neapărat evitați și dezavuați sunt avocații, mai ales cei care trăiesc din avocatură, iar nu din trafic de influență, conflicte de interese, furt, sinecuri politice și alte gheșefturi;

(vi) justiția din România nu este nici mai coruptă, nici mai onestă decât cea din SUA, Marea Britanie, Spania, Italia, Austria, Franța, Germania, Australia sau Canada, unde s-au pronunțat sute de mii de hotărâri de despăgubiri contra producătorilor de medicamentente (inclusiv vaccinuri) sau contra clinicilor și cadrelor medicale ori chiar contra statului, pentru daune cauzate.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Augusta 17.08.2022 15:23
  Trebuie neaparat dati in judecata cei responsabili de acest genocid, pentru ca toti sa fie mai atenti cu vietile oamenilor, sa le fie groaza sa mai tacă. Toți au sânge pe mâini, care strigă la Dumnezeu să li se facă dreptate!
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 16:36
  Astea nu sunt morti subite, sunt crime cu premeditare facute de grupuri de crima organizata (asazise guverne "nationale") sponsorizate de trilionarii batrani ai noii ordini.
 • Rusalina 17.08.2022 19:19
  Pertinent tot ce ați sustinut în articol , dar, cata vreme au semnat cu mânuțele lor ca accepta vaccinul ce ar mai fi de spus ?
  Aici au acoperire ...au gândit mișelește tot!
 • __ 19.08.2022 19:33
  dacă văz bine dl. Piperea zice că semnătura "este nulă de drept (art.10, Legea nr.240/2004) și viciată de violență psihică"

  "de ce anume te-ai mai putea teme când ai rămas fără singurul copil"?
  păi există categoria (numeroasă) de părinți ruletiști (atât la concepție cât și după, ca predilecție) care joacă ruleta rusească cu copiii sau îi lasă pe ei să "își trăiască viața" (la fullspeed) și sunt pregătiți să îi piardă, fiindcă "lasă că fac altul". E evident că fac planning și în plan cred că intră (în capu' lor) și sacrificarea copilului pentru binele științei. Sau serviciului.

  "Fiat iustitia, et pereat mundus"
  (să se facă dreptate indiferent de consecințe)
 • Dumitru Lazar 18.08.2022 08:51
  Daca piperea viseaza cistiguri in bani dupa necazul oamenilor , atunci daunele sa fie recuperate de la indivizii conducatori de turma , nu de la stat , pentru ca tot amaritii platesc .
 • Augusta 18.08.2022 13:02
  Asa crezi dumneata? Ca av. Piperea viseaza la castiguri in bani de pe urma mortilor?

  Sa-ti fie rusine pentru acest gand!

  Av. Piperea a fost printre foarte putinii avocati care au spus adevarul in plandemonie si ne-a aratat cum ne putem apara legal!
 • Dumitru Lazar ► Augusta 19.08.2022 08:35
  ... politruci , banchericamatari , avocati , experti , ziaristi , analisti etc - nu am incredere in asemenea indivizi si bine fac .
 • GITTA 18.08.2022 10:24
  IATA!Avem AVOCATI care PROFESIONAL si UMAN,nu sunt cu nimic mai prejos decat avocatii din Austria,Germania,Franta,SUA,Canada,si pot avea succes in procesele victimelor si/sau familiilor victimelor serurilor covid.Mai mult acestia inca de 2 ani incoace si-au dedicat timpul,energia si banii ca sa se documenteze pentru o situatie/cauza fara precedent.
  Dar avocatul nu poate face dreptate de unul singur.Nu poate sa pledeze sa sustina interesele celor direct afectati/interesati.Nici Dumnezeu nu iti da si iti pune si in traista.
  Ce e asta?Prostie,inconstienta,delasare,aroganta,frica,nepasare ca altor copii li s-ar putea intampla o astfel de tragedie?Au uitat vorba "Cere si ti se va da?"
  Oricare ar fi motivele,munca de pana acum a avocatilor si perspectiva de succes in lupta pentru adevar si dreptate,se pierde sau se estompeaza pe masura ce victimele/familiile victimelor nu vor vorbi.Nu vor cere tare,clar si raspicat!Si,ar fi pacat!
 • Rusi 19.08.2022 16:25
  Toti care au facut propaganda vaccinarii (inclusiv cei din massmedia) trebuie judecati si condamnati pentru genocid.
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină