Av. Gheorghe Piperea: PROCESE PENTRU „MORȚILE SUBITE” - Dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporală a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci CAUZA ESTE VACCINUL

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Alessia Maria Raiciu, 18 ani, moartă subit. Colaj: SDS

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când spui că cineva s-a stins de sindromul morții subite, de fapt spui că nu știi cauza decesului sau, și mai "științific”, că știi, dar tre’ ascunzi cauza pentru că nu e corect politic să o dezvălui.

Deci, plecarea din sânul familiei a persoanelor tinere și sănătoase e trecută la decese asimptomatice sau, mai nou, la NCîAP (neclasificat în altă parte).

Adevărul ar putea fi cunoscut în justiție, dar nimeni nu și-a luat inima în dinți, nici individual, nici în procese colective (class actions) ca să sesizeze instanțele. Pur și simplu, nu există reclamanți pentru astfel de acțiuni.

Eu, unul, nu înțeleg de ce anume te-ai mai putea teme când ai rămas fără singurul copil, la scurt timp după ce s-a "imunizat” cu un ser experimental. Ce anume mai ai de pierdut?

De vreme ce lumea a uitat de fiat justitia et pereat mundi, atunci tot acest val al deceselor consecutive "imunizării” vor rămâne asimptomatice/NCîAP, așa cum decesele din orice alte cauze au fost trecute la Covid doar pentru că s-a făcut un test (complet) nefiabil RT-PCR care a ieșit pozitiv în nara dreaptă și negativ în nara stângă.

Pentru nelămuriți, reamintesc aici o soluție a CJUE, din 2017, obligatorie în dreptul intern, pronunțată în cauza C - 621/15 NW și alții contra Sanofi Pasteur MSD: dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporară a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci cauza este vaccinul.

Câteva precizări:

(i) părâții în aceste procese sunt producătorii/comercianții de vaccinuri și spitalele, centrele de vaccinare și cadrele medicale; nu acționezi statul în judecată decât în mod subsidiar, ca entitate responsabilă de consecințele unei politici sanitare greșite și totalitare;

(ii) legislația aplicabilă este cea privitoare la protecția consumatorilor, mai precis, Legea nr. 240/2004 privind răspunderea comercianților pentru produse și Codul consumului, de unde concluzia că nu trebuie probată nici intenția pârâților de a face rău (aceasta este prezumată prin simpla punere pe piața a produsului riscant), nici legătura de cauzalitate dintre vaccin și deces (ci numai elementele descrise în postarea anterioară);

(iii) pentru același motiv, orice declarație semnată cu ocazia vaccinării, care elimină răspunderea producătorului/clinicii/cadrului medical, este nulă de drept (art.10, Legea nr.240/2004) și viciată de violență psihică;

(iv) procesele colective nu costă decât câteva sute de lei sau euro, în plus existând posibilitatea obținerii unei finanțări de la companii vestice care se ocupă cu asemenea afaceri;

(v) dacă tot am ajuns o societate care trăiește numai prin specialiști, experți și „noii” oameni de știință, nu văd de ce singurii specialiști/experți/profesioniști care trebuie neapărat evitați și dezavuați sunt avocații, mai ales cei care trăiesc din avocatură, iar nu din trafic de influență, conflicte de interese, furt, sinecuri politice și alte gheșefturi;

(vi) justiția din România nu este nici mai coruptă, nici mai onestă decât cea din SUA, Marea Britanie, Spania, Italia, Austria, Franța, Germania, Australia sau Canada, unde s-au pronunțat sute de mii de hotărâri de despăgubiri contra producătorilor de medicamentente (inclusiv vaccinuri) sau contra clinicilor și cadrelor medicale ori chiar contra statului, pentru daune cauzate.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Augusta 17.08.2022 15:23
  Trebuie neaparat dati in judecata cei responsabili de acest genocid, pentru ca toti sa fie mai atenti cu vietile oamenilor, sa le fie groaza sa mai tacă. Toți au sânge pe mâini, care strigă la Dumnezeu să li se facă dreptate!
 • Mars.60 Stefan 17.08.2022 16:36
  Astea nu sunt morti subite, sunt crime cu premeditare facute de grupuri de crima organizata (asazise guverne "nationale") sponsorizate de trilionarii batrani ai noii ordini.
 • Rusalina 17.08.2022 19:19
  Pertinent tot ce ați sustinut în articol , dar, cata vreme au semnat cu mânuțele lor ca accepta vaccinul ce ar mai fi de spus ?
  Aici au acoperire ...au gândit mișelește tot!
 • __ 19.08.2022 19:33
  dacă văz bine dl. Piperea zice că semnătura "este nulă de drept (art.10, Legea nr.240/2004) și viciată de violență psihică"

  "de ce anume te-ai mai putea teme când ai rămas fără singurul copil"?
  păi există categoria (numeroasă) de părinți ruletiști (atât la concepție cât și după, ca predilecție) care joacă ruleta rusească cu copiii sau îi lasă pe ei să "își trăiască viața" (la fullspeed) și sunt pregătiți să îi piardă, fiindcă "lasă că fac altul". E evident că fac planning și în plan cred că intră (în capu' lor) și sacrificarea copilului pentru binele științei. Sau serviciului.

  "Fiat iustitia, et pereat mundus"
  (să se facă dreptate indiferent de consecințe)
 • Dumitru Lazar 18.08.2022 08:51
  Daca piperea viseaza cistiguri in bani dupa necazul oamenilor , atunci daunele sa fie recuperate de la indivizii conducatori de turma , nu de la stat , pentru ca tot amaritii platesc .
 • Augusta 18.08.2022 13:02
  Asa crezi dumneata? Ca av. Piperea viseaza la castiguri in bani de pe urma mortilor?

  Sa-ti fie rusine pentru acest gand!

  Av. Piperea a fost printre foarte putinii avocati care au spus adevarul in plandemonie si ne-a aratat cum ne putem apara legal!
 • Dumitru Lazar ► Augusta 19.08.2022 08:35
  ... politruci , banchericamatari , avocati , experti , ziaristi , analisti etc - nu am incredere in asemenea indivizi si bine fac .
 • GITTA 18.08.2022 10:24
  IATA!Avem AVOCATI care PROFESIONAL si UMAN,nu sunt cu nimic mai prejos decat avocatii din Austria,Germania,Franta,SUA,Canada,si pot avea succes in procesele victimelor si/sau familiilor victimelor serurilor covid.Mai mult acestia inca de 2 ani incoace si-au dedicat timpul,energia si banii ca sa se documenteze pentru o situatie/cauza fara precedent.
  Dar avocatul nu poate face dreptate de unul singur.Nu poate sa pledeze sa sustina interesele celor direct afectati/interesati.Nici Dumnezeu nu iti da si iti pune si in traista.
  Ce e asta?Prostie,inconstienta,delasare,aroganta,frica,nepasare ca altor copii li s-ar putea intampla o astfel de tragedie?Au uitat vorba "Cere si ti se va da?"
  Oricare ar fi motivele,munca de pana acum a avocatilor si perspectiva de succes in lupta pentru adevar si dreptate,se pierde sau se estompeaza pe masura ce victimele/familiile victimelor nu vor vorbi.Nu vor cere tare,clar si raspicat!Si,ar fi pacat!
 • Rusi 19.08.2022 16:25
  Toti care au facut propaganda vaccinarii (inclusiv cei din massmedia) trebuie judecati si condamnati pentru genocid.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

21:56

Tatăl Laurei Roșca după autopsie: ”Nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”. Doi DJ români morți în condiții neelucidate: DJ Lalla pe plajă, DJ Claudiu Găzdaru, alias Dubphone, găsit mort în casă după 7-8 zile de la deces

21:10

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române