Av. Gheorghe Piperea: Cîțu, anchetat de DNA pentru achiziția ilogică a celor 120 de milioane de doze de vaccin. Ce caută Iohannis la congresul unui partid pentru a gira un fost și viitor deținut?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

foto: BihorNews

foto: BihorNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu pot posta niciun link cu știrea că DNA anchetează achiziția ilogică a celor 120 de milioane de doze de vakseen. De fiecare dată apare atenționarea automată privitoare la cât de nemaipomenit de bine și eficient sunt testate, monitorizate și rafistolite minunatele seruri experimentale.
Dar da, e adevărat că DNA a deschis un dosar penal in rem în legătură cu această achiziție.  
 
Cu ocazia scandalului de presă, coordonatorul campaniei de irațională injectare cu serul experimental* a spus că s-au recepționat 18,5 mil de doze, s-au utilizat 10, iar 3,7 mil sunt încă pe stoc. Nu mai puțin de 5 mil de doze sunt donate sau vândute altor state. 

Pricepeți? România a cumpărat cu cca 15 euro pe doză 5 mil de doze, pe care nu le-a putut utiliza, fiind nevoită să le dea de pomană, ca să nu se strice. 

Regula follow the money impune ca cele câteva firme de casă ale puterii plandemice care s-au ocupat cu intermedierea, transportul, depozitarea la -80 de grade, distribuția la punctele de vakseenare și injectarea la coadă la mici, în parcare sau pe stadion, să fie audiate om cu om, contract cu contract. Plus lanțul decizional de la INSP, DSP, DSU, Tătaru, V V Voiculescu, Orban, Cîțu, Arafat. Sper să nu se oprească ancheta la vreun țap ispășitor.

*cu toate că nu mai are nicio eficiență în fața noilor variante, vakseenarea este încă privită ca singura soluție la plandemie, fiind atât de mare disperarea de a consuma această marfă inutilă încât puterea plandemică își asumă riscul de a distruge democrația prin imouberra apartheidului sanitar; așa - zisa schemă completă, consemnată azi pe pașaportul sanitar, nu mai e completă, căci trebuie și diza a treia, ba chiar și doza a patra; din acest punct de vedere, persoana vakseenată cu seril care conține libertate, concedii, concerte, dineuri cu proști etc., este tot o persoană nevakseenată, numai că are "avantajul” de a avea deja în corp serul minune (care s-a dovedit a fi un fâs). 
 
***
 
Ce caută Iohannis la congresul unui partid? 

Un congres care nu ar trebui să se țină decât online, în ciuda "dispensei” acordate de Arafat? Ce, mie mi se permite să țin cursuri la facultate, în amfiteatru? Ce, școlile sunt deschise în "scenariul” roșu? 

Și, mai ales, cum de girează Iohannis, cu prezența sa, un fost și viitor deținut, Cîțu cel prins băut la volan și pus în cătușe în SUA, Cîțu, principalul suspect în dosarul de la DNA privind achizițiile abuzive și fictive a celor 120 de milioane de doze de ser magic (care nu servesc decât la îmbogățirea îmbogățiților de război)? 

Voi, cei care aplaudați apartheidul sanitar comis de acești cinici călcători de Constituție și legi, nu vă simțiți măcar un picuț cu musca pe căciulă?                                 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Elina 22.09.2021 12:33
    Are cineva impresia ca cacatzu o sa pateasca ceva? Sa fim seriosi! Subit, nu mai poate dna de binele natiunii. Asta a asa, sa mai fie subiecte pentru presa, sa se uite consumatorii de las fierbinti la esca si sa se mire!
  • hannah 22.09.2021 17:09
    Toti tovarasii astia intru "plandemie", vor aparea din nou pe posturile media mancatoare de ..... cu polonicul, spre a fi exemplu pentru a treia doza de "infectare" si pentru a patra si a "n-spea", zambind in timp ce li se administreaza serul fiziologic sau steroizi sau mai stiu eu ce seruri "purtatoare de noroc", ca doar - doar or mai prosti pe unul si pe altul sa se vaccineze! Ce mizerabili cu chip uman!
    Stiti ce gandeste majoritatea populatiei, chiar daca inca nu se manifesta? Sotul meu a asistat la o scena, care mie personal mi-a mai dat speranta, in timp ce astepta sa-si viziteze mama internata la spitalul Municipal (habar n-am cum se mai numeste acum "haznaua" aia infecta si nu exagerez spunandu-i hazna).
    Era o multime de oameni la intrarea in spital, fiecare cu ale lui, dar toti asteptand sa intre la interior. La un moment dat, iese un "gigel" (probabil portar, gardian sau ce-o fi fost) si intreaba:
    "- Este cineva pentru vaccinare?"
    Raspunsul cuiva din multime:
    "- Du-te-n .....ma-tii! Cine crezi ca mai e prost sa se vaccineze in Romania?"
    Reactia grupului de oameni a fost cum mi-am dorit sa fie: Toti au aplaudat raspunsul si l-au facut pe "gigel" sa dispara cu "codita-ntre picioare".
    Deci, domnilor "monstrii" duceti-va...undeva! Cine credeti ca se mai vaccineaza acum in Romania?
    Eu soer ca din ce in ce mai putini, dana nu nimeni, desi cunosc aparatori inversunati ai serurilor experimentale si a ideii de inoculare fortata cu acestea.
    Sper din suflet sa vina vremea platii pentru faptele noastre si atunci n-as vrea sa fiu in pielea voastra!
Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova