Av. Gheorghe Piperea: Cîțu, anchetat de DNA pentru achiziția ilogică a celor 120 de milioane de doze de vaccin. Ce caută Iohannis la congresul unui partid pentru a gira un fost și viitor deținut?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

foto: BihorNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu pot posta niciun link cu știrea că DNA anchetează achiziția ilogică a celor 120 de milioane de doze de vakseen. De fiecare dată apare atenționarea automată privitoare la cât de nemaipomenit de bine și eficient sunt testate, monitorizate și rafistolite minunatele seruri experimentale.
Dar da, e adevărat că DNA a deschis un dosar penal in rem în legătură cu această achiziție.  
 
Cu ocazia scandalului de presă, coordonatorul campaniei de irațională injectare cu serul experimental* a spus că s-au recepționat 18,5 mil de doze, s-au utilizat 10, iar 3,7 mil sunt încă pe stoc. Nu mai puțin de 5 mil de doze sunt donate sau vândute altor state. 

Pricepeți? România a cumpărat cu cca 15 euro pe doză 5 mil de doze, pe care nu le-a putut utiliza, fiind nevoită să le dea de pomană, ca să nu se strice. 

Regula follow the money impune ca cele câteva firme de casă ale puterii plandemice care s-au ocupat cu intermedierea, transportul, depozitarea la -80 de grade, distribuția la punctele de vakseenare și injectarea la coadă la mici, în parcare sau pe stadion, să fie audiate om cu om, contract cu contract. Plus lanțul decizional de la INSP, DSP, DSU, Tătaru, V V Voiculescu, Orban, Cîțu, Arafat. Sper să nu se oprească ancheta la vreun țap ispășitor.

*cu toate că nu mai are nicio eficiență în fața noilor variante, vakseenarea este încă privită ca singura soluție la plandemie, fiind atât de mare disperarea de a consuma această marfă inutilă încât puterea plandemică își asumă riscul de a distruge democrația prin imouberra apartheidului sanitar; așa - zisa schemă completă, consemnată azi pe pașaportul sanitar, nu mai e completă, căci trebuie și diza a treia, ba chiar și doza a patra; din acest punct de vedere, persoana vakseenată cu seril care conține libertate, concedii, concerte, dineuri cu proști etc., este tot o persoană nevakseenată, numai că are "avantajul” de a avea deja în corp serul minune (care s-a dovedit a fi un fâs). 
 
***
 
Ce caută Iohannis la congresul unui partid? 

Un congres care nu ar trebui să se țină decât online, în ciuda "dispensei” acordate de Arafat? Ce, mie mi se permite să țin cursuri la facultate, în amfiteatru? Ce, școlile sunt deschise în "scenariul” roșu? 

Și, mai ales, cum de girează Iohannis, cu prezența sa, un fost și viitor deținut, Cîțu cel prins băut la volan și pus în cătușe în SUA, Cîțu, principalul suspect în dosarul de la DNA privind achizițiile abuzive și fictive a celor 120 de milioane de doze de ser magic (care nu servesc decât la îmbogățirea îmbogățiților de război)? 

Voi, cei care aplaudați apartheidul sanitar comis de acești cinici călcători de Constituție și legi, nu vă simțiți măcar un picuț cu musca pe căciulă?                                 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Elina 22.09.2021 12:33
  Are cineva impresia ca cacatzu o sa pateasca ceva? Sa fim seriosi! Subit, nu mai poate dna de binele natiunii. Asta a asa, sa mai fie subiecte pentru presa, sa se uite consumatorii de las fierbinti la esca si sa se mire!
 • hannah 22.09.2021 17:09
  Toti tovarasii astia intru "plandemie", vor aparea din nou pe posturile media mancatoare de ..... cu polonicul, spre a fi exemplu pentru a treia doza de "infectare" si pentru a patra si a "n-spea", zambind in timp ce li se administreaza serul fiziologic sau steroizi sau mai stiu eu ce seruri "purtatoare de noroc", ca doar - doar or mai prosti pe unul si pe altul sa se vaccineze! Ce mizerabili cu chip uman!
  Stiti ce gandeste majoritatea populatiei, chiar daca inca nu se manifesta? Sotul meu a asistat la o scena, care mie personal mi-a mai dat speranta, in timp ce astepta sa-si viziteze mama internata la spitalul Municipal (habar n-am cum se mai numeste acum "haznaua" aia infecta si nu exagerez spunandu-i hazna).
  Era o multime de oameni la intrarea in spital, fiecare cu ale lui, dar toti asteptand sa intre la interior. La un moment dat, iese un "gigel" (probabil portar, gardian sau ce-o fi fost) si intreaba:
  "- Este cineva pentru vaccinare?"
  Raspunsul cuiva din multime:
  "- Du-te-n .....ma-tii! Cine crezi ca mai e prost sa se vaccineze in Romania?"
  Reactia grupului de oameni a fost cum mi-am dorit sa fie: Toti au aplaudat raspunsul si l-au facut pe "gigel" sa dispara cu "codita-ntre picioare".
  Deci, domnilor "monstrii" duceti-va...undeva! Cine credeti ca se mai vaccineaza acum in Romania?
  Eu soer ca din ce in ce mai putini, dana nu nimeni, desi cunosc aparatori inversunati ai serurilor experimentale si a ideii de inoculare fortata cu acestea.
  Sper din suflet sa vina vremea platii pentru faptele noastre si atunci n-as vrea sa fiu in pielea voastra!
 • Unul oarecare 22.09.2021 18:16
  De ce 120 de milioane de doze?
  Părintele Elpidie zice că vor fi șapte vaccinuri și al șaptelea va fi pecetluirea.
  Deci de asta sunt așa de multe.
  Systemul nu știa că românii sunt încă "contrarevoluționari" și nu acceptă injectarea cu grafen, celule de copii avortați, etc.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici