Av. Gheorghe Piperea: COMUTATORUL. Demonii nu scapă din iad de unii singuri. Va fi sărăcie, va fi foamete

De Av. Gheorghe Piperea  /  

Foto: Lynsey Addario / The New York Times

Foto: Lynsey Addario / The New York Times

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Multă lume se întreabă de ce starea de alertă s-a oprit atât de brusc. Și cât vor ține libertatea și normalitatea.

Un posibil răspuns: păpușarii au ținut neapărat să probeze că au un comutator pornit/oprit. Dacă pot opri brusc o plandemie, o pot porni brusc pe alta. Sau o pot înlocui cât ai clipi cu o altă stare de calamitate. Mesajul subliminal: încetați să mai puneți întrebări despre experimentele, crimele, malpraxisul, conflictele de interese, corupția, hoția și îmbogățirea nemăsurată și fără just temei a neo-feudalilor globaliști din plandemie, că vă putem "livra” alta … Nici nu vă dați seama când treceți din nou la măști, segregare socială, incitarea la ură contra "primitivilor” care refuză să se înțepe experimental... Uite, deja goliți farmaciile de iodură de potasiu, iar Arahat vă învață deja cum să vă faceți buncăr anti-atomic din pivnițele de murături și țuică. Și nu-i așa că ați auzit toți de valul 6?

Discuția mea de la A7 tv de duminică seara, cu Mihaela Olaru, este preluată și sumarizată pe CristoiuBlog.

Mai jos, câteva pasaje semnificative:

"În starea de alertă au fost extrem de multe responsabilități și în momentul de față putem să arătăm cu degetul câțiva responsabili. Printre altele ar trebui să ne pregătim și de o perioadă de proces al pandemiei, inclusiv în plan juridic, dar mai ales moral. Însă, în momentul de față, acest proces este înghețat, pentru că ne confruntăm cu ceva mult mai grav, cu războiul și criza umanitară care se află la granița noastră. […] ne confruntăm și cu tendința leadership-ului nostru politic, civic și militant de a băga bățul prin gard, de a face propagandă și incitare la război. Este exact sintagma, pe care o utilizează codul penal atunci când incrimineză invitația la război (România fiind o țară care, conform Constituției, nu poate duce un război ofensiv, ci numai defensiv). Sunt oameni care ne spun cu argumente întinse pe pagini întregi că dacă vrem pace trebuie să ne pregătim de război (si vis pacem, para bellum). Eu spun că, dacă vrem pace trebuie să ne pregătim de pace. Și dacă vrem omenie trebuie să ne pregătim de omenie. Pe de altă parte se agită spiritele cu un proiect de lege neconstituțional, care utilizează o sintagmă inexistentă în Constituție, așa-numita „stare de criză”, care ne conduce direct în dictatură militară”.

[…] oamenii au învățat, mai mult sau mai puțin conștient, să se supună controlului, prin frică. Oamenii încă poartă măști, deși nu mai este obligatoriu. În consecință, oamenii pot oricând în momentul de față să fie canalizați în opțiunile lor și să acționeze automat, așa cum s-a întâmplat cu cozile acelea incredibile la benzină - prețul carburantului a crescut cu 20% în trei săptămâni, dar au răsuflat ușurat că nu a ajuns 11 lei, ci doar 8,5”.

"[…] demonii nu scapă din iad de unii singuri. Există întotdeauna cineva care le deschide porțile. Mă întreb aici - și nu este o întrebare retorică - cine este mai vinovat: demonul dezlănțuit care face ravagii în lumea noastră sau cel care i-a deschis porțile iadului?”.

"[…] va fi sărăcie, va fi foamete și atunci o să ne întrebăm cum am ajuns în această situație, în condițiile în care noi avem petrol, dar nu avem carburant, avem gaz, dar nu avem decât facturi triple, suntem grânarul Europei, dar nu avem grâu”.


„Procesul de la Haga referitor la Insula Șerpilor, care a fost un proces așa zis câștigat de România, are în momentul de față două mari probleme. Acest proces nu a fost niciodată pus în executare de Ucraina - noi am încercat să vindem rezervele acelea, să le concesionăm celor de la Chevron, dar am vândut pielea ursului din pădure, pentru că hotărârea aceea nu a fost pusă niciodată în executare. În momentul de față, insula Șerpilor este ocupată de Rusia, care va putea să spună că hotărârea din procesul România - Ucraina nu-i este opozabilă și, în consecință, toate rezervele de gaze și petrol de pe platforma continentală a Marii Negre au plecat la ruși”.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • OMAGA 16.03.2022 13:28
    Eu am zis de zeci de ori pe ActiveNews: de acum incolo si pina la sfarsitul vremurilor vor veni crize si razboaie fara incetare. Cine stie, dupa Rusia-Ucraina poate revine valul 6 Covid?
    Cu siguranta nu vom avea o clipa de liniste in anii urmatori, pina cand dupa atata amar si chin va aparea in lume falsul eliberator, Antihristul.
  • Bendis Hestia 16.03.2022 15:43
    Putin si poporul rus
    Pandemia ne-au distrus!
  • aspenter2002 16.03.2022 16:54
    România a devenit Statele Unite: s-a unit Statul de Drept cu Statul Paralel și cu Statul Mafiot.
  • cxt 16.03.2022 17:54
    S-a facut pauza la pandemie fiindca veneau refugiati din Ucraina si batea la ochi sa ii lasi sa treaca si pe cetateni sa ii tii 10 zile in carantina.
  • UN_OM 17.03.2022 08:06
    ' Marea resetare' merge mai departe, sărăcia și foamete sunt două elemente foloste de-a lungul istoriei pentru a subjuga voința maselorr.
  • Rusi 17.03.2022 10:51
    Linistea va veni cand pe pamant vor trai doar 500.000.000 de oameni. Progamul Eugenia.
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  9. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

22:11

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației