Autoritățile pregătesc în secret Pașapoartele de vaccinare. Ministrul Economiei a devoalat din prostie că lucrează împreună cu Ministerul de Externe pentru elaborarea unui document digital. Premierul a sărit să-l contrazică. Președintele nu se mai opune

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Trebuie să recunoaștem că pe lângă reavoință, zona USR-PLUS e animată și de prostie crasă. Poate doar aceasta să ne folosească. Dintr-o astfel de scăpare, din prostie, cum se zice, am putut afla azi din gura lui Claudiu Năsui, ministrul Economiei USR, că aparatul său lucrează împreună cu cel al Ministerului de Externe pentru elaborarea unui pașaport de vaccinare electronic.

La rândul lui MAE se află deja în discuții cu Grecia și Israelul, printre primele țări din spațiul euro-oriental care s-au exprimat tranșant în favoarea acestor documente abuzive, conform declarațiilor filmate ale lui Năsui, disponibile AICI. Premierul Florin Cîțu a contrazis aceste afirmații declarând că nu a dat un mandat pentru asemenea discuții bilaterale. Nu a dat dar ele au loc. Aceasta ne spune cam tot despre rolul decorativ care i s-a rezervat premierului de paie al României

Totodată, se vede treaba că Recomandarea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei cu privire la discriminările pe care le pot produce aceste documente a mers direct la coșul Consiliului European care s-a reunit ieri și unde Angela Merkel, cancelara de stângo-dreapta a Germaniei, a dat undă verde pașaportului de vaccinare UE până la vară - în trei luni, mai precis. În ciuda declarațiilor anterioare de aburit poporul sovietelor europene, ieri seara s-a dovedit, ca și în cazul României, că demersurile pentru acest tip de document erau înaintate deja.

O parte din aspectele tehnice preliminare au fost deja întreprinse de Comisia Europeană - ceea ce demonstrează că declarațiile precedente au fost mincinoase (nota red.) - , dar va mai dura trei luni pentru a dezvolta un certificat digital, a afirmat cancelara, după cum a relatat și ActiveNews în cursul nopții trecute.

Tot în relatarea noastră de ieri prezentam în premieră în presa română faptul că România făcea parte dintr-o Listă de 17 țări care vor solicita pașapoarte de vaccinare, listă publicată ieri de Express-ul britanic (ilustrația de mai sus).

Ce scriam ieri: „Din listă nu lipsește ROMÂNIA. E posibil ca jurnaliștii britanici să fie mai bine informați decât cetățenii români? Da, credem noi. S-au mai văzut astfel de cazuri. Rețeaua țiganilor care făceau trafic de carne vie și exploatare de minori în Marea Britanie, rămasă invizibilă pentru autoritățile din România, este doar unul dintre ele.”

N-au trecut 24 ore și s-a adeverit că presupunerea noastră era reală.

La auzul scăpării lui Năsui, premierul Florin Cîțu a sărit să-l contrazică rapid pe economistul USR-ist, după cum publică Libertatea.

În stilul lui caracteristic Cîțu a contrazis dezvăluirea doar pentru a aproba indirect afirmația lui Năsui printr-o altă enormitate:

„Premierul Florin Cîțu a precizat că nu se pune în acest moment problema unei discuții pe tema unui pașaport de vaccinare, subliniind că Guvernul nu a dat mandat de discuții în acest sens niciunui membru al cabinetului său”, scrie LIbertatea, după care redă declarația sa: „Eu am spus opinia Guvernului, nu avem această discuție în acest moment. Este prematur. În momentul în care ai doar un început al campaniei de vaccinare, nu poți să vorbești despre un pașaport pentru vaccinare. Dacă vom avea toată populația vaccinată, atunci, da, bineînțeles, putem vorbi despre așa ceva”, a afirmat prim-ministrul Florin Cîțu.

Președintele Klaus Iohannis care în trecut se exprimase de formă împotriva unui pașaport de vaccinare, de data asta, după ieșierea matroanei Merkel, s-a mai înmuiat. Vehemența i-a scăzut brusc, după cum puteți citi din acest extras din comunicatul oficial al Președinției cu privire la reuniunea Consiliului European:

„Referitor la certificatele de vaccinare, Președintele României s-a pronunțat pentru o abordare coordonată și unitară la nivel european, susținând că certificatul de vaccinare ar trebui utilizat pentru scopuri medicale, iar procesul de identificare a elementelor tehnice pe care să le conțină un certificat la nivel european va trebui să continue.”

Adica nu dar da. Să fie așa dar să continue. Tot înainte, cum ar veni.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • JoeB 26.02.2021 21:25
    31 motive pentru care nu voi lua vaccinul
    26 februarie 2021

    Donează

    Următoarea listă a fost creată de rabinul israelian Chananya Weissman. Multe mulțumiri lui MC pentru pont.

    1. Nu este un vaccin. Un vaccin, prin definiție, oferă imunitate la o boală. Acest lucru nu oferă imunitate la nimic. În cel mai bun caz, aceasta reduce doar șansa de a obține un caz sever de virus dacă cineva îl prinde. Prin urmare, este un tratament medical, nu un vaccin. Nu vreau să iau un tratament medical pentru o boală pe care nu o am.
    2. Companiile farmaceutice, politicienii, instituțiile medicale și mass-media și-au unit forțele pentru a se referi universal la acest vaccin, atunci când nu este unul, cu intenția de a manipula oamenii pentru a se simți mai în siguranță în privința tratamentului medical. Pentru că sunt înșelători, nu am încredere în ei și nu vreau nimic de-a face cu tratamentul lor medical.
    3. Beneficiile presupuse ale acestui tratament medical sunt minime și în niciun caz nu ar dura mult. Unitatea recunoaște acest lucru și vorbește deja despre vaccinuri suplimentare și despre un număr tot mai mare de noi „vaccinuri” care ar fi necesare în mod regulat. Refuz să mă transform într-un pacient cronic care primește injecții cu produse farmaceutice noi în mod regulat, pur și simplu pentru a-mi reduce șansele de a obține un caz sever de virus pe care aceste injecții nici nu îl previn.
    4. Îmi pot reduce șansele de a obține un caz sever de virus prin consolidarea sistemului imunitar în mod natural. În cazul în care prind un virus, există vitamine și medicamente bine stabilite care au avut rezultate minunate în prevenirea bolii, fără riscurile și necunoscutele acestui tratament medical.
    5. Unitatea insistă asupra faptului că acest tratament medical este sigur. Nu pot să știe acest lucru, deoarece efectele pe termen lung sunt complet necunoscute și nu vor fi cunoscute de mulți ani. S-ar putea să speculeze că este sigur, dar este lipsit de sens pentru ei să facă o astfel de afirmație care nu poate fi cunoscută. Deoarece sunt dezingreți, nu am încredere în ei și nu vreau nici o parte din tratamentul lor.
    6. Companiile farmaceutice au răspundere zero dacă ceva nu merge bine și nu pot fi acționate în judecată. La fel și pentru politicienii care împing acest tratament. Nu mă voi injecta cu un dispozitiv medical experimental nou atunci când oamenii din spatele acestuia nu își asumă nicio răspundere sau răspundere dacă ceva nu merge bine. Nu îmi voi risca sănătatea și viața când vor refuza să riște ceva.
    7. Primul ministru israelian a recunoscut în mod deschis că poporul israelian este laboratorul mondial pentru acest tratament experimental. Nu mă interesează să fiu cobai sau să-mi donez corpul științei.
    8. Israelul a fost de acord să împărtășească datele medicale ale cetățenilor săi cu o companie străină de medicamente, ca parte fundamentală a acordului lor de a primi acest tratament. Nu am consimțit niciodată ca datele mele medicale personale să fie împărtășite cu o astfel de entitate și nici nu mi s-a cerut. Nu voi contribui la această întreprindere slabă.
    9. Executivii și membrii consiliului de administrație de la Pfizer sunt consemnați că nu și-au luat propriul tratament, în ciuda tuturor fanfaronelor și asigurărilor. Ei susțin că ar considera nedrept să „taie linia”. Aceasta este o scuză absurdă și este nevoie de o cantitate incredibilă de chutzpah pentru a spune chiar așa ceva. O astfel de „linie” este o figură a propriei imaginații; dacă ar fi înghesuit câteva injecții pentru ei înșiși, nimeni nu ar plânge prost. În plus, miliardarii cu avioane private și insule private nu sunt cunoscuți pentru că așteaptă la coadă până când sute de milioane de țărani din întreaga lume merg mai întâi să primească tot ce își doresc acești miliardari pentru ei înșiși.
    10. Mass-media instituțională a acceptat această scuză absurdă fără nici o întrebare sau îngrijorare. Mai mult decât atât, îi laudă pe directorii lui Pfizer pentru presupusul lor sacrificiu de sine în a nu-și lua propriul tratament experimental până când nu mergem noi mai întâi. Din moment ce ne consideră astfel de proști, nu am încredere în ei și nu doresc noul lor tratament. Pot avea locul meu la coadă. Voi merge chiar în spatele liniei.
    11. Trei fapte care trebuie puse la punct:
    Bill Gates promovează aceste vaccinuri ca fiind esențiale pentru supraviețuirea rasei umane.
    Bill Gates crede că lumea are prea mulți oameni și trebuie „depopulată”.
    Bill Gates, poate cel mai bogat om din lume, de asemenea, nu a fost injectat. Fara graba.
    Nu, nu. Voi transmite toate tratamentele medicale pe care vrea să le iau.

    12. Unitatea a fost în întregime unilaterală în celebrarea acestui tratament. Politicienii și mass-media îi îndeamnă pe oameni să o considere atât ca o datorie morală, cât și civică. Beneficiile tratamentului sunt mult exagerate, riscurile sunt ignorate și necunoscutele sunt eliminate. Deoarece sunt înșelători și manipulatori, nu îmi voi juca bunăstarea personală asupra integrității lor.
    13. Există o campanie intensă de propagandă pentru ca oamenii să ia acest tratament. Politicienii și vedetele își fac selfie-uri pentru a se injecta (probabil, în unele cazuri, pretind că se injectează), mass-media face acest lucru ca fiind cel mai tare, mai inteligent, mai fericit și mai distractiv lucru de făcut. Este cea mai răspândită campanie de marketing din istorie. Acest lucru nu este deloc potrivit pentru orice tratament medical, darămite unul nou, și mă face să mă retrag.
    14. Masele urmăresc remorcarea, postând imagini cu ele însele injectându-se cu un medicament, alimentând presiunea colegilor de masă pentru a face același lucru. Există ceva foarte alarmant și bolnav la acest lucru și nu vreau să fac parte din el. Nu am luat niciodată droguri doar pentru că „toată lumea o face” și e mișto. Cu siguranță nu voi începe acum.
    15. Cei care își exprimă îngrijorarea cu privire la acest tratament medical sunt hărțuiți, calomniți, batjocoriți, cenzurați, ostracizați, amenințați și concediați din locurile de muncă. Aceasta include profesioniștii din domeniul medical care au îngrijorări bazate pe știință cu privire la droguri și îngrijitorii care au asistat la persoanele aflate sub acuzația lor suferind reacții oribile și moarte la scurt timp după ce au fost injectate. Când unitatea curăță oameni buni care riscă totul pur și simplu pentru a ridica îngrijorări cu privire la un nou tratament medical - chiar dacă nu se opun categoric - voi avea încredere în acești oameni curajoși de fiecare dată. Nu mă pot gândi la un singur caz similar din istorie când adevărul și moralitatea s-au dovedit a fi de partea instituției.
    16. Acesta este cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane.
    17. În mod intenționat nu este descris ca cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane și faptul că este un experiment medical este deloc minimizat.
    18. Dacă ar fi în față cu masele, foarte puțini ar fi de acord să participe la un astfel de experiment. Manipularea maselor pentru a participa la un experiment medical sub pretenții false încalcă fundamentele eticii medicale și ale dreptului democratic. Nu voi permite oamenilor lipsiți de etică care se angajează într-o astfel de conduită să mă injecteze cu ceva.
    19. Unitatea medicală nu informează oamenii despre nimic. Au devenit agenți de marketing pentru un medicament experimental, servind companii imense și politicieni care au făcut tranzacții cu ei. Acesta este un conflict direct cu mandatul lor de a se preocupa exclusiv de bunăstarea persoanelor aflate în grija lor. De când unitatea medicală a devenit coruptă și nu a devenit altceva decât un instrument corporativ și politic, nu am încredere în medicamentul experimental cu care doresc atât de mult să mă injecteze.
    20. Suntem presați în diferite moduri pentru a fi injectați, ceea ce încalcă etica medicală și fundamentele societății democratice. Cel mai bun mod de a mă determina să nu fac ceva este să mă presezi să fac asta.
    21. Guvernul și-a sigilat protocolul în legătură cu virusul și tratamentele pentru TRINȚI ANI. Acestea sunt informații pe care publicul are dreptul să le cunoască, iar guvernul are responsabilitatea de a le împărtăși. Ce ascund? Chiar se așteaptă ca eu să cred că totul este kosher în legătură cu toate acestea și că sunt preocupați în primul rând de sănătatea mea? Ultima dată când au făcut acest lucru a fost cu Yemenite Children Affair. Dacă nu sunteți familiarizați cu el, căutați-l. Acum trag același pic. Nu m-au păcălit prima dată și cu siguranță nu mă păcălesc acum.
    22. Guvernul poate împărtăși datele noastre medicale personale cu corporații străine, dar nu ne vor împărtăși propriul protocol în această privință? Am iesit.
    23. Unitatea a recrutat medici, rabini, mass-media și masele pentru a aranja persoanele care nu doresc să fie injectate cu un nou medicament. Ni se spune că sunt cele mai rele nume. Ni se spune că credem în conspirații nebunești, că suntem împotriva științei, că suntem egoiști, că suntem ucigași, că nu ne pasă de bătrâni, că este vina noastră că guvernul continuă să impună restricții draconice asupra publicul. Totul pentru că nu vrem să fim injectați cu un tratament experimental, fără a fi puse întrebări. Ni se spune chiar că avem obligația religioasă de a face acest lucru și că suntem păcătoși gravi dacă nu facem acest lucru. Ei spun că, dacă nu suntem de acord să ne injectăm, ar trebui să fim obligați să rămânem în casele noastre pentru totdeauna și să fim excluși din viața publică.
    Aceasta este oribilă, dezgustătoare, o perversiune a bunului simț, a moralității și a Torei. Mă face să mă retrag și doar îmi consolidează neîncrederea față de acești oameni și opoziția mea față de consumul lor de droguri experimentale. Cum îndrăznesc?
    24. Știu despre mulți oameni care s-au injectat, dar niciunul dintre ei nu a studiat știința în profunzime, a cântărit cu atenție beneficiile potențiale împotriva riscurilor, a comparat această opțiune cu alte alternative, a fost cu adevărat informat și a decis că acest tratament medical este cea mai bună opțiune. pentru ei. Dimpotrivă, s-au injectat din cauza hype-ului, propagandei, presiunii, fricii, încrederii oarbe în ceea ce credea „majoritatea experților” (presupunând că toți au studiat totul în profunzime și au fost complet obiective, ceea ce este foarte dubios ), încredere oarbă în ceea ce i-au îndemnat anumiți rabini influenți (la fel și cele de mai sus) sau frică isterică că singura opțiune a fost injectarea sau îmbolnăvirea gravă de virus. Când voi vedea isterie în masă și comportament asemănător cultului în jurul unui tratament medical, voi fi extrem de suspect și îl voi evita.
    25. Companiile farmaceutice au o lungă și glorioasă istorie a provocării masacrului în masă cu droguri minunate pe care le-au lansat asupra populațiilor nebănuite, chiar și după ce problemele grave au devenit deja cunoscute. În loc să apese butonul de pauză și să oprească comercializarea acestor medicamente până când aceste probleme ar putea fi investigate în mod corespunzător, companiile de medicamente au făcut tot ce le stătea în putință pentru a suprima informațiile și a continua să-și împingă produsele. Când companiile și oamenii au demonstrat o astfel de lipsă gravă de îngrijorare față de viața umană, nu voi avea încredere în ei când vor face un nou medicament minune. Acesta nu este primul nostru rodeo.
    26. Într-adevăr, poveștile de groază vin deja cu viteză de urzeală, dar politicienii nu sunt nici măcar îngrijorați, unitatea medicală le îndepărtează ca fiind lipsite de legătură sau neglijabile, mass-media ignoră acest lucru, companiile de droguri sunt aburitoare viteza maximă, iar cei care ridică un steag roșu continuă să fie hărțuiți, cenzurați și pedepsiți. În mod clar viața și bunăstarea mea nu sunt preocuparea lor principală. Nu voi fi următorul lor cobai în laboratorul lor. Nu voi risca să fiu următoarea „coincidență”.
    27. Deși mulți oameni au murit la scurt timp după ce s-au injectat - inclusiv tineri perfect sănătoși - nu avem voie să presupunem că injecția are legătură cu aceasta. Într-un fel, acest lucru este anti-științific și va determina moartea mai multor oameni. Cred că negarea oricărei legături posibile, abuzarea persoanelor care speculează că ar putea exista o legătură și demonstrarea nu cea mai mică curiozitate de a explora chiar dacă ar putea exista o legătură este ceea ce este anti-știință și ar putea foarte bine să determine moartea mai multor oameni. Aceiași oameni cred că și eu sunt obligat să fiu injectat. Fără mulțumiri ciudate.
    28. Sunt respins de cultul religios, de tip cult, al unui produs farmaceutic și nu voi participa la acest ritual.
    29. Furnizorul meu de „asistență medicală” îmi continuă să mă blocheze pentru a mă injecta, totuși nu mi-au furnizat informații despre acest tratament sau orice alte alternative posibile. Tot ce știu am învățat de la alții din afara unității. Consimțământul informat a devenit consimțământul conform. Eu refuz.
    30. Văd toate minciunile, corupția, propaganda, manipularea, cenzura, agresiunea, încălcarea eticii medicale, lipsa integrității în procesul științific, suprimarea reacțiilor adverse incomode, respingerea preocupărilor legitime, isteria, comportamentul de cult, ignoranța , spiritul închis, frica, tirania medicală și politică, ascunderea protocoalelor, lipsa preocupării adevărate pentru viața umană, lipsa respectului pentru drepturile și libertățile fundamentale ale omului, perversiunea Torei și a bunului simț, demonizarea oamenilor buni, experiment din toate timpurile realizat de oameni lacomi, de neîncredere, lipsiți de Dumnezeu, lipsa de răspundere pentru cei care cer riscă totul ... Văd toate acestea și am decis că toți își pot avea locul în linie. Îmi voi pune încrederea în Dumnezeu. Voi folosi mintea cu care El m-a binecuvântat și am încredere în instinctele mele naturale. Ceea ce duce la motivul final care rezumă de ce nu voi fi „vaccinat”.
    31. Întregul lucru miroase.
    -
  • Alin_ 27.02.2021 07:57
    MAREA RESETARE, doar prin VACCINARE !

    Parerea mea este ca aici este cheia : Marea Resetare se poate face doar prin vaccinare !
    Acest proiect malefic – MAREA RESETARE – este gandit de multi ani ; prin el se doreste reducerea populatiei la nivel global, dar cu precadere populatia Crestina – pentru ca populatia Crestina este cea care da batai de cap Arhitectului acestui plan – micimea sa, Diavolul !

    Cum poti sa omori, sau sa modifici genetic atat de multi oameni, fara sa faci un razboi nuclear si aproape fara sa-i atingi ?...
    Simplu – creezi o PLANDEMIE -> omori prin ea cati se poti (prin protocoale medicale si multi „arginti” – ca de, cineva trebuie sa aplice PROTOCOALELE MORTII !
    Apoi, pe cei care scapa, ii vaccinezi (atragandu-i prin vicleana promisiune ca v-or fi bine) ; deci, mai omoara si vaccinul un anumit numar (ori anumite doze sunt create intentionat cu risc, ori anumite organe slabite din om,...) ; iar totusi ce ma scapa si de vaccin – cel mai probabil asa cum s-a tot spus, modifica ADN-ul uman -> TRANSFORMAND OMUL INTR-O PIESA UTILA – MARII RESETARI !
    Este foarte posibil ca unele vaccinuri sa contina microelemente care pot interfera cu reteaua 5G si pot crea perturbatii grave in om, nu in rice moment, ci probabil atunci cand vor fi setate antenele sa emita cu o anumita putere !...

    Veti spune probabil : bine, bine, dar si Rusii fac vaccin, si Chinezii, si altii si altii !...
    Asa este, dar la noi in Romania, conducatorii (care sunt de alt neam), au decis (primind porunci clare de la conducatorii lor), sa vaccineze populatia doar cu Pfizer si Astra Zeneca !
    Am vorbit cu un prieten Sarb si mi-a spus ca la ei, oamenii sunt vaccinati doar cu vaccinul Rusesc si cu mai o varianta de vaccin din China.
    De ce nu se pun „pe masa” toate variantele de vaccinuri existente, si omul CARE DORESTE SA SE VACCINEZE, sa-si aleaga varianta care doreste !
    Pai iata de ce : pentru ca testele si reglajele MARII RESETARI trebuiesc facute pe cineva, iar Arhitectul si ucenicii lui, IMPUN DOAR VACCINURILE CARE CONTIN „CE TREBUIE” -> ACOLO UNDE POT ! ; adica si la noi, in Romania !

    Si sa nu veniti sa-mi spuneti ca Israel si-a vaccinat populatia, tot cu Pfizer, ca eu nu am incredere ca Israel si-a vaccinat oamenii cu acelasi continut care se da si Romanilor ! ; precum nu am incredere ca Dl. Johannis s-a vaccinat cu acelasi lucru cu, care sunt vaccinati ceilalti oameni !
    Este dreptul meu sa nu am incredere !



    Doar in Bunul Dumnezeu am incredere deplina !
    Mila Lui, cu noi, cu toti : pe cei care fac bine, sa-i ajute sa faca in continuare ; iar pe cei care fac rau, sa le lumineze mintile spre a face binele !
  • Rusi 02.03.2021 14:32
    Nasui asta am auzit ca are probleme penale.
Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO