Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

De Ginan Abraheam  /  

Foto: LifeSiteNews

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul Austriei va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele măsurilor draconice din timpul plandemiei, inclusiv victimele vaccinurilor Covid, anunță LifeSiteNews.
 
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat în august 2022 că pentru a se pronunța cu privire la victimele vaccinurilo are nevoie mai întâi de niște studii. Au trecut opt luni de la această declarație și Rafila tot nu se poate pronunța, în timp ce românii mor pe capete în decese „subite” din cauze „inexplicabile”, în fapt relaționate de statutul lor de vaccinați. 
 
Citiți „Arafat, Gheorghiță, Rafila - Vă veți îneca în sângele copiilor noștri nevinovați!” Mama lui Valentin Gherebe, decedat într-o baltă de sânge după a doua doză de vaccin Pfizer, îi acuză pe cei trei că nu întreprind nici o acțiune în cazul morților subite
 

În acordul dintre cele două partide din coaliția din landul Austria Inferioară, Partidul Popular Austriac (ÖVP), nominal conservator, și Partidul Libertății (FPÖ), de dreapta, se precizează că acest fond va fi folosit pentru a plăti „servicii de consiliere în caz de daune individuale, asistență medicală pentru persoanele cu reacții adverse în urma vaccinului, costuri pentru tratamentul problemelor psihologice, orice terapii necesare [...]".

De asemenea, guvernul de stat a anunțat plăți compensatorii specifice pentru copiii și adolescenții care au avut de suferit din cauza închiderii școlii: „[S]e vor finanța cheltuieli suplimentare pentru educația la domiciliu, alte forme de sprijin necesare în primul rând pentru copii și adolescenți, cum ar fi, de exemplu, vouchere pentru meditații, activități de agrement etc.". 

În plus, guvernul va rambursa toate amenzile „plătite din cauza încălcărilor restricțiilor” care au fost „abrogate ulterior de Curtea Constituțională". 

Angajamentul noului guvern de a despăgubi victimele măsurilor dictatoriale din timpul pandemiei a fost o surpriză pentru mulți, deoarece partidul de guvernământ ÖVP și guvernatorul său din Austria Inferioară, Johanna Mikl-Leitner, au fost printre cei mai fervenți susținători ai obligativității de vaccinare, extrem de controversată, pe care guvernul austriac a anunțat-o la sfârșitul anului 2021.

ÖVP a trecut de la obținerea a aproximativ 49% din voturi la alegerile precedente la doar aproximativ 39% în alegerile din februarie din Austria Inferioară. Între timp, FPÖ a înregistrat cele mai mari câștiguri dintre toate partidele și a devenit a doua cea mai puternică putere politică din land pentru prima dată în istorie. Pentru a rămâne la putere, ÖVP nu a avut de ales decât să formeze o coaliție cu FPÖ, partid anti-imigrație și anti-COVID. 

Despăgubirea persoanelor care au suferit în timpul regimului draconic COVID este, prin urmare, o concesie pentru FPÖ, singurul partid politic care a votat în unanimitate împotriva legilor de vaccinare obligatorie. Cu câteva zile înainte de anunțarea noului program de coaliție guvernamentală, guvernatorul Mikl-Leitner a recunoscut public că pașaportul de vaccinare a fost „o greșeală". Această recunoaștere s-a datorat probabil și unei cereri a FPÖ.

Activistul catolic austriac Alexander Tschugguel a declarat pentru LifeSiteNews că „partidul care a susținut vaccinarea forțată și, de asemenea, alte măsuri nedemocratice, ÖVP, a fost pedepsit".
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Sacalul18 22.03.2023 20:20
  In Romania, INCA sunt OBLIGATORII testele antigen si pcr daca vrei sa te internezi in spitale. Sau daca vrei sa te operezi. Bataie de joc!
 • Mircea Dragan 22.03.2023 22:32
  ''pentru a despăgubi victimele vaccinurilor''!!! Pai vaxul nu era sigur? Nu era eficient? Ce despagubiri?
 • Leustean 23.03.2023 00:19
  Pura demagogie și capcana - asta înseamnă fondul de despăgubiri trâmbițat de guvernul austriac. Banii pentru el vor fi luați din taxele și impozitele plătite de cetățeni. Adică, de cei care au avut de suferit de pe urma măsurilor impuse in pandemie. De la victime, adică. Sau, ca sa fie și mai clar: călăii comit crime, victimele plătesc pentru ele!
  Pai, cum vine asta?!
  Fondul de despăgubiri va creste nevoia de bani a statului. Cum o va rezolva? Majorând taxele și impozitele, desigur. Iar când cetățenii nu le vor mai putea plăti, când vor atinge pragul sărăciei din cauza lor, tot călăii vor sari cu solutia “salvatoare”: venitul minim garantat. Care, însă, vine la pachet cu ratingul de cetățean. Aici e capcana.
  Acțiunea ar fi sinceră numai dacă banii pentru fondul de despăgubiri ar fi colectați doar de la politicienii, parlamentarii și funcționarii care au inițiat și/sau votat măsurile păguboase din pandemie, precum și de la influencerii care le-au susținut in spațiul public. Doar de la ei. Nu și din taxele ori impozitele cetățenilor. Sa fie constrânși la plata aceia și sa se constituie fondul din banii obținuți de la ei.
  Pe de alta parte: despăgubirile, singure, nu sunt suficiente. E nevoie și de o acțiune reparatorie. Pentru aceasta, politicienilor care au inițiat/votat/avizat măsurile criminale din timpul pandemiei ar trebui sa li se interzică sa mai activeze politic o perioada, sa zicem 5 ani. La fel, influencerilor care le-au susținut agresiv sa nu li se mai permită sa apara in spațiul public o perioada.
  Cred ca așa ar trebui abordată problema in cazul in care se va deschide și la noi discutia despre un fond de despăgubiri. In caz contrar, ar fi doar niște firimituri amăgitoare, menite sa ne închidă gura. Și vigilenta
Ultima oră

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu