Au ucis-o cu vaccinul pe tânara baschetbalistă Alessia Maria Raiciu, moartă subit la doar 18 ani? CINE RĂSPUNDE?

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit, luni, în ziua când împlinea 18 ani, totodată și ziua ei de nume - Adormirea Maicii Domnului. Anunțul a venit de la Federația Română de Baschet, citată de ȘtiripeSurse. „Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme… Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani”, anunță FRB, pe pagina de Facebook. Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Noi „morți subite” în rândul tinerilor: Doi sportivi din SUA, ambii de 20 de ani, un baschetbalist și o înotătoare, au decedat. Baschetbalistul a suferit un stop cardiac în timpul unui joc 

„Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!”, mai scriu reprezentanții Federației. Tânăra a fost găsită moartă acasă, ieri. Se pare că sportiva a avut parte de o moarte suspectă. Deocamdată nu se cunoaște cauza morții, dar se fac cercetări în acest caz.

O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (20)
  • Mars.60 Stefan 15.08.2022 18:36
    Cum CINE RASPUNDE? Johannis, Catu, Arafat, si toti medicii, ziaristii, prezentatorii tv, analistii, formatorii de opinie, politistii, jandarmii, toti cei care au mintit, santajat, amenintat, inchis, arestat, batut, amendat, chinuit si infricosat poporul roman sa se vaccineze cu serul mortii si al lepadarii de Hristos. Si daca aici poate ca nu-i va pedepsi justitia asta omeneasca lasa, corupta si nedreapta, vor raspunde cu totii cat de curand in fata lui Dumnezeu.
  • Andri 15.08.2022 21:04
    Sunt prea multi si sunt vinovati de crime prea grele, streangul sau ghilotina sunt cadou de “Valentine’s day”. Dumnezeu ii va prelua, toata sleahta asta in mainile Lui va fi, El le va randui pe toate.
  • Carbid 16.08.2022 08:29
    Dpdv juridic / legal răspunde cel care a semnat, adică victima!! Măcar atât sa le intre in cap celor in “cauză”!
    Autorii morali, adevărații vinovați se stiu… si doar de “Nurenberg-ul” din cer nu vor scăpa!
  • Andri 15.08.2022 18:38
    Exact cum spunea cuvioasa Matrona din Rusia: va vor intinde crucea si painea si va trebui sa alegeti.
    Fiecare intepat a semnat un contract, de ce sa cautam vinovati in alta parte? Contractul chiar nu a mintit, intepatii si-au asumat riscurile ( asta nu se cheama a ispiti pe Dumnezeu oare?)
    Cei neintepati, pregatiti-va pentru ce urmeaza.
  • Mircea Dragan 15.08.2022 19:02
    Avea 3 doze . S-a injectat sa mearga in mall si cluburi si sa dovedeasca ca-i increzatoare in ''stiinta''. A fost totul sigur si eficient.
  • Mars.60 Stefan 16.08.2022 12:26
    Posibil sa se fi vaxxinat si pentru a merge cu echipa in turnee sportive afara cu avionul, de ex. Si la "recomandarea" conducerii clubului sportiv increzator in "recomandarile" UE pt. lupta impotriva "zadarnicirii" ... trebuia ca la urcarea in avion sa prezinte codul QR. Recomandare: de-acum incolo cand va urcati in avion, taxi, tren, microbuz, autocar, etc. rugati-va cu credinta la Dumnezeu pt. cel care conduce vehicolul in care sunteti, sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa va duca cu bine la destinatie. Poate fi si el unul dintre acei increzatori in "stiinta" precum bietul copil de mai sus... Dumnezeu s-o ierte!
  • Mircea Dragan ► Mars.60 Stefan 16.08.2022 17:20
    Deja pe sosele intalnesti astfel de ''oameni'' increzatori in ''stiinta''.
  • Mars.60 Stefan ► Mircea Dragan 17.08.2022 16:16
    Care "mor subit" impreuna cu nevaxxatii pe care-i transporta. Faza proasta e cu pilotii de avion care aproape toti au fost obligati sau convinsi sa creada in "stiinta". Bombe cu ceas!
  • Patriot Roman 15.08.2022 22:01
    In Romania functioneaza doar un singur tip de justitie..Si anume Justitia Divina..Tinara ,sportiva sa moara subit la 18 ani,si la noi si pe glob,asa cv nu se intampla pina-n 2019.Ci numa dupa ce-au inceput injectiile cu arnM. impropriu denumite vaccin. Cum au inceput revolte in Canada,SUA, Europa si puteau duce la procese si gasirea ,stabilirea adevaratilor vinovati, hop Rusia lu Putin invada Ukraina si toata atentia sa mutat pe razboi,iar justitia impotriva abuzurilor cu lockdown,vaxxuri, etc a trecut in plan 2 spre enshpe..Asa se manevreaza publicul cu hocus pocus! Iar cine e patriot se stie ,,e cu Putin"! Inclusiv Trump a fost invinuit ca e cu Rusia si Putin!
  • Catalin1972 15.08.2022 22:50
    Mi-e mila de părinții ei ,Dumnezeu sa aibe grija de sufletele lor ! ...dar dacă știu ceva și nu spun ,devin complici la moartea altor tineri !
  • Dumitrescu 16.08.2022 06:15
    Interview with Viral Immunologist Dr. Jessica Rose:

    https://rumble.com/v1f09rz-avi-baraks-interview-with-viral-immunologist-dr.-jessica-rose.html
  • Global walkout 16.08.2022 08:50
    Cine să răspundă? Până la Arahat &Co, parinții...Au fost acolo, lângă ea, ar fi putut să îi explice ce ar putea însemna injectarea cu ceva despre care chiar producătorii au spus că este experimental și nu stiu ce alte efecte ar putea apărea în afara celor indicate în prospect. Decizia de înțepare a luat-o fiecare, cu siguranță familia a știut și poate chiar a încurajat-o. Așa că, până la nemerncii care ne-au spus că sunt sigure și eficiente, suntem fiecare dintre noi și ar trebui să ne asumăm. Eu cred că părinții tocmai "au răspuns". Dumnezeu să îi ierte! Apropo de minori, si eu am unul și am preferat să piardă particparea la un proiect european cu liceul decât să se înțepe, condiția obligatorie fiind vaccinarea cu 2 doze (altă mizerie, dar am intra în altă discuție). Cu tristețe o spun, vom mai auzi de astfel de cazuri ( multe , poate, care nici nu vor ajunge în presă)...Înca o dată, D-zeu să o odihnească în pace!
  • roman ortodox 16.08.2022 09:22
    Dumnezeu sa o ierte! Sper ca Federația romana de baschet nu a obligat sportivii sa se înțepe. Deși știu ca federațiile nu obliga , poate doar recomanda. Dacă da, aici e cheia.
  • Briela 16.08.2022 14:41
    Un posibil răspuns: https://www.antena3.ro/actualitate/medicii-legisti-terminat-autopsia-baschetbalistei-alessia-maria-raiciu-cauza-mortii-649100.html
  • Andri 16.08.2022 18:54
    1. Medicii nu stiu ce sa caute ca sa dovedeasca daca injectia a cauzat moartea sau nu
    2. Chiar daca ar sti, nu ar dezvalui
  • Arb 16.08.2022 19:59
    Astia de la Adevarul scriu ca fata a murit de edem pulmonar acut.
    Asa...din senin
    Edemul pulmonar acut are multe cauze ,dar in cazul acestei fete mai mult ca sigur ca a fost provocat de o insuficienta biventriculara acuta, cel mai probabil cauzata de un infarct masiv sau o embolie pulmonara masiva.
    La virsta ei greu de crezut ca era bolnava de inima.
    Daca nu lua anticonceptionale ceea ce ar fi putut provoca o tromboza venoasa profunda si secundar o embolie pulmonara, atunci cauza e mai mult decit clara.3 doze...
  • Arb 16.08.2022 20:11
    In alta ordine de idei, sa ne uitam putin la Djokovic.
    Si-a calcat pe orgoliu (a pierdut sau va pierde locul 1) decit sa accepte vaccinarea.
    E drept ca isi permite dpdv financiar dar la nivelul lui , banii conteaza mai putin.
    Fata asta daca nu se vaccina sau avea putina rabdare era azi studenta si putea sa joace baschet in continuare.
    Pacat....
  • dejuan 17.08.2022 00:05
    Seful companiei Moderna vrea abonament la vena Dv.:
    Moderna CEO says
    getting COVID boosters will be like buying a new iPhone every year!
    https://t.me/covid19vaccinevictims/5968
  • Rusi 17.08.2022 15:19
    Johannis, Catu, Arafat si toata gasca lor trebuie condamnati la moarte pentru genocid.
  • Teo Cezar 17.08.2022 15:19
    Cine raspunde??? pai in primul rand parintii care au indemnat-o la intepat, federatiia care sa facut ca ,,ploua,, dupa care restul de jeguri umane... sa intepat ca sa ce ??? merita???. Intepi un copil la 18 ani cu 3 doze ??? criminalilor
    Dumnezeu sa o odihneasca in pace copil nevinovat.
Ultima oră

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București