Au apărut bancuri cu Bănescu ca pe vremea lui Ceaușescu. Macarena și Cele 7 secrete ale lui Vasile Bănescu

De Tudor Matei  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


7lucruri, un site umoristic de largă respirație, prezintă sub formă de banc ceaușist „Cele 7 secrete ale lui Vasile Bănescu”. Le redăm ca atare, spre știința tuturor:

„1. Vasile Bănescu a câștigat locul I la un concurs de mâncat dicționare;

2. Are în casă singura icoană din România cu Iisus Hristos nervos;

3. Are interdicție de la Federația Română de Scrabble să mai participe la competiții pentru că știe toate cuvintele posibile;

4. Deține recordul național pentru finalizat o revistă de integrame, în doar 2 minute și 35 de secunde;

5. Este singurul român care are imunitate totală la laxative;

6. A reușit să facă un întreg orfelinat să plângă după ce le-a spus copiilor un banc amuzant pe care-l știe el;

7. Patriarhul Daniel îl ține zile întregi nehrănit, ca să-l facă mai rău.”

No comment.

Bănescu nu scapă nici de concurenții săi de la TimesNewRoman, care ne furnizează în exclusivitate un comunicat secret de-al purtătorului, despre Macarena:

„Piesa Macarena a Erikăi Isac nu putea să treacă neobservată de Biserica Ortodoxă. Comunicatul oficial al lui Vasile Bănescu nu a întârziat să apară. Bănescu califică piesa Erikăi drept ”o concupiscență gregară oarecum filistină”.

”Se învederează încă o dată aplecarea obștei spre derizoriu și burlesc, într-un peisaj promiscuu și moral ambivalent. Meritele muzicale ale piesei sunt nule. Melodia sincopată nu stârnește în cerebralul unui meloman decât senzații de repulsie și oroare, dublate de dorința de apostazie lirică”, precizează Vasile Bănescu.

Purtătorul de cuvânt al BOR recunoaște însă că ascultă piesa pe repeat încă de când a fost lansată, atât acasă, cât și în mașină. Mai mult el și-a pus-o și ca ringtone pe telefon, fiind o guilty pleasure asumată bărbătește. Totuși el admite că are o relație love/hate cu muzica trap.

”Piesa oferă o severă parcimonie ideatică, pe fondul unui exhibiționism pseudo-infantil care agasează vizual și spiritual. Este apoteoza sfidării perverse prin calomniere abjectă și nu e nevoie să fii Mirel din Turnu Măgurele ca să observi denunțarea obsesiv-compulsivă a normalității printr-o sfruntată manifestare iconoclastică”, a mai spus Bănescu.”, potrivit site-ului umoristic citat. 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • vasile grozav 26.02.2024 07:28
    Din cauza dezvoltării insuficiente a musculaturii scheletice și a forței reduse a membrelor superioare, purtătorul de cuvânt a patriarhiei este supus unui program intensiv de hrănire și de antrenamente cu greutăți. Se spera ca după finalizarea pregătirilor, undeva in apropierea Crăciunului, prin noua forță fizica și intelectuala dobândită, Banescu va fi capabila sa transporte cuvintele pe distante cuprinse între 5-42 km, ceea ce i-ar creste șansele la Campionatul Mondial al alegătorilor purtători de cuvânt. În cinstea marelui atlet, patriarhia in parteneriat cu Ministerul Sportului a instituit competiția națională " Banescucruciada, o reeditare în termeni moderni a Daciadei. Facem mențiunea ca la aceasta manifestare pot participa numai atleți care alerga cu dicționarul pe cap și cu geanta doldora de cuvinte aparținând patriarhului. Premiile constau în dicționare care includ numai cuvinte defăimătoare la adresa adevăraților reprezentanți ai clerului. Câinele demiurgic, ca expresie a infantilismului inramurit cu esențe descatusate din lanțurile parazitismului fluid, a acceptat sa fie și purtătorul de cuvânt și a consiliului ciorilor progresiste cu progresii aritmetice dătătoare de ritmuri latino și afro americane fără structuri structurate în forme bazaltica din cristale de Murano, dar cu cristale eminamente fosforescent de opace, de dimensiuni micro și macro sistemice.
  • Xenia 26.02.2024 12:49
    Fata asta,Erika nu este româncă și nici ortodoxă nu este.O spune numele și prenumele ei.Asa că să ne liniștim. Chiar nu merită scandalul și mediatizarea.
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România