Au apărut „solzii de pește” de după vaccin. FOTO, VIDEO și STUDIU al Centrului Național de Informații privind Biotehnologia al Statelor Unite ale Americii. Părintele Zenovie de la Mănăstirea Nechit a avut dreptate

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele stareț al Sfintei Mănăstiri Nechit din județul Neamț, Arhimandritul Zenovie Grigore, a avertizat credincioșii în prima săptămână a lunii în curs asupra pericolelor vaccinurilor experimentale. A folosit și termeni mai metaforici dar apropiați de realitate, așa cum se face, de altfel, în orice predică.

Între altele, că unii oamenii vor dobândi boli care vor face ca pielea lor să arăte ca și cum ar avea „solzi” - adică li se va descuama - iar alții vor deveni ca niște „zombi”. Exagerat? În 1995, profesorul de teologie Dr. Pierre Gilbert în timpul unei prelegeri faimoase despre Guvernarea Mondială, a avertizat că va veni momentul în care se va impune un vaccin obligatoriu cu elemente speciale, care, atunci când vor fi expuse la frecvențe magnetice, îi va transforma pe recipienți de vaccin în "zombi". Oamenii nu vor mai putea gândi cu creierul lor, spunea cunoscutul profesor canadian. Exagerat? După 25 de ani, Elon Musk a implantat deja cipuri în creier și Klaus Schwab discută deschis, la Forumul Economic Mondial, despre viitorul luminos al cipurilor implantate în creier, sub o formă sau alta. Să urmărim câteva minute VIDEO cu profesorul Pierre Gilbert:

După avertismentul creștinesc și plastic al Părintelui Arhimandrit Zenovie Grigore (extras și video mai jos), presa mândră că este mituită cu zeci de milioane de euro de Guvernul Cuțu sau direct de Rețeaua Soros a lansat titluri de-o șchioapă despre predica lui „halucinantă”. Aceleiași prese chipurile deontoloage nu i s-a părut halucinant că ne mor studenți sau ne ajung tinerii internați în spital cu săptămânile, în urma injectării cu serurile experimentale „sigure” și „eficiente”.

Ca orice ziariști informați, noi văzusem deja numeroase cazuri de victime ale vaccinurilor cu reacții adverse asemănătoare, să spunem, unor „solzi de pește”. Nu ne-am grăbit să le publicăm pentru că așteptam un studiu pe această temă. Și el a venit. Centrul Național de Informații privind Biotehnologia al Statelor Unite ale Americii (The National Center for Biotechnology Information) a publicat ieri un studiu privind o reacție severă tip „solzi de pește” la vaccinul Janssen al Johnson&Jonsohn, firma aceea tămăduitoare a bolilor planetare care a plătit miliarde de dolari despăgubiri pentru că a folosit substanțe cancerigene în pudra de talc pentru copii. Solzii de pește i-au afectat omului întregul corp, inclusiv organele genitale. Nu ne pierdem timpul să-l traducem ca să nu fim acuzați cumva de Fake News de specialiștii în solzi de pește din presă și comunicare. El este disponibil AICI. Poate fi citit în original sau tradus de orice doritor să se informeze de la sursă, cum se zice. Și mai avem și alte imagini, pentru care ne cerem scuze celor mai sensibili. Le publicăm mai jos, urmate de predica pusă la zid a Părintelui Zenovie Grigore și de următorul nostru sfat duhovnicesc pentru cei care se grăbesc să comenteze din prostie sau la ordin: Mai bine să ne cadă de pe ochi solzii de reptilă decât să ne umplem de ei și pe dinafară și pe dinauntru.

„Au căzut de pe ochii lui ca niște solzi și a văzut iarăși” 

Sfântul Ioan Gură de Aur remarcă faptul că ochii lui Saul erau deschiși, dar el nu putea să vadă. A fost orb până la venirea lui Anania. Pentru ca el să nu creadă că orbirea sa e ceva închipuit, i-au fost puși solzi pe ochi [Sfântul Ioan Gură de Aur, Omilia XX, Fapte, Nicene, XI:130]. Sfântul Beda adaugă următoarele despre prezența solzilor: „Se spune că trupul fiecărui balaur este acoperit de solzi. Așadar, fiindcă iudeii erau numiți «șerpi și pui de vipere» (Matei 23,33), acest om, care fusese un adept râvnitor al necredinței lor, avea ochii inimii acoperiți cu o piele de șarpe. Însă odată cu căderea solzilor de pe ochii săi prin Anania, chipul său a mărturisit că a primit lumina cea adevărată în cugetul său.” [Sfântul Beda, Tâlcuire la Faptele Apostolilor, 9.18].

(Extras din Sinaxarul mare al Bisericii Ortodoxe. Luna iunie, Editura Doxologia)

Avem solzi de pește de la Johnson, Pfizer și Moderna. Cine mai dorește? FOTO:

 

 


  

Avertismentul Părintelui Zenovie Grigore:

„Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați.

Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ.

Oamenii care sunt astăzi fericiți că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu.După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală.Sfinții Părinți ne profețesc. Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare.” – a spus starețul.

VIDEO cu predica deloc halucinantă:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (10)
  • Coronoia 27.06.2021 22:29
    Lasa, nu-i mare scofala, important e ca n-au facut marea boala ingrozitoare si cutremuratoare COVID! Aia ar fi fost ADEVARATA TRAGEDIE. Fabricantii zemurilor magice au promis 95% succes in evitarea simptomelor covidului si s-au tinut de cuvant, poate sa zica cineva ca nu e asa? (pacientii din articolul de mai sus vad ca nu s-au plans de infectare cu covid, deci totul e minunat din acest punct de vedere). In rest, fabricantii nu au mentionat flecustetele cu solzi si infarcturi pentru ca le stricau oamenilor surpriza si era pacat.
    Ce-i acolo un solz-doi, nitica piele jupuita, un membru intrat in putrefactie...se rezolva cu o galeata de fond de ten si pudra. Colonelul Gheorghita - cunoscut si ca RUJATUL - poate sa dea recomandari competente in domeniul machiajului, doar foloseste si el din plin ca sa-si acopere solzii de reptila veninoasa care este.
    In caz ca fondul de ten nu acopera suficient carnea putrezita sa zicem de pe obraji, o solutie ar fi tencuirea buzelor cu un ruj de culoare foarte tzipatoare (si aici colonelul poate sa acorde consultanta din propria experienta). Astfel, gura rujata strident va sa distrage privirile de la dezastrul de pe alte parti ale fetzei.
    Succesuri si sa nu uite sa isi faca si boosterul, superpericuloasa varianta delta ii pandeste dupa colt!!
  • Enya 28.06.2021 04:28
    Repet provocarea:

    Cer oricarui pamantean sa imi demonstreze cu fotografii si alte dovezi ca mincinoasa gripa spaniola a existat. De ce asta? Pentru ca in 1918 s-a intamplat fix, dar fix ce se intampla acum cu "pandemia" inexistenta. Si atunci, ca si acum, n-a existat nici o pandemie, nici un virus. Si atunci, ca si acum, n-au murit milioane de oameni din cauza unui virus inexistent. Si atunci, ca si acum, s-a electrificat pamantul / s-a implementat tehnologia 5G, care, in coroborare cu vaccinarea fortata a soldatilor din 1918 / seniorilor din spitale sau aziluri din 2019, a produs decese.

    Nici pentru 1918, nici pentru 2020/2021 nu exista absolut nici o fotografie cu sute, mii de morti (de milioane nici nu mai poate fi vorba)!

    Si atunci, ca si acum, propaganda ocultei sataniste a aruncat in ochii pamantenilor informatii false cu gropi comune (in 1918, doar informatii false, in 2020/2021, fotografii falsificate pe computer).

    Nici pana in ziua de gratie 28 iunie 2021, omenirii nu i s-a demonstrat inca existenta sars-cov2, fiind prostita pe fata cu mizerabila poza colorata a unui asa-zis virus, un balon initial albastru, apoi rosu, plin de trompite copiate batjocoritor dupa urechile lui Shrek.

    Care este provocarea? Pai, pentru ca in 2020 au repetat minciuna din 1918 cu inexistenta gripa spaniola, provoc pe oricine sa-mi arate o singura fotografie din 1918 si una singura din 2020/2021 cu morti pe strada, in aer liber, picati si decedati subit peste tot din cauza virusului ucigas pentru ca, nu-i asa, (inexistentul) sars-cov2 omoara tot ce prinde, ca doar nu degeaba au impus botnite, nu? Pentru ca virusul din saliva umana ucide pe loc pe cine il atinge, de-aceea ne-au furat si dreptul fundamental de a respira, numai si numai sa ne protejeze pe noi de virusul ucigas, ati si uitat deja?

    Asadar, vreau o singura fotografie in ambele farse ale umanitatii cu decedati subit pe strada, asa cum exista fotografii ale oamenilor secerati si morti la propriu de foame pe strazi, ulite, orase, campii etc de la Holodomorul din 1934!

    Dati cautare pe net la imagini despre:
    - spanish flu
    - pandemia mondiala 2020
    - apoi Holodomor

    si la primele doua nu veti gasi nici o poza cu morti, spre deosebire de a 3-a! De ce amintesc de Holodomor? Pentru ca asa arata oamenii morti pe strazi, chiar daca motivul a fost altul (marea foamete)! Imaginati-va cum ar fi trebuit sa arate Terra cu milioane de morti ucisi de virusul ucigas! In toata "pandemia" asta de 17 luni, un singur om nu mi-a decedat subit in fata, la coada la magazin, pe strada, in piata, in vreo cladire, oriunde am mers, asa cum ar fi trebuit sa se intample! Si fiti sinceri, nici dvs. sau oricarui alt pamantean nu i s-a intamplat! Decesele au fost doar in spitale si aziluri (din alte cauze, nu din vina bietului virus inventat), iar cifrele uluitoare, doar din pix!

    La primele doua cautari pe net (mincinoasa gripa spaniola si mincinoasa pandemie actuala) nu veti gasi in vecii vecilor (amin!) decat fotografii propagandistice cu militari, camioane militare, paturi de campanie aliniate pentru spectacolul grotesc de manipulare a Terrei si isterizare colectiva, medici si asistenti infofoliti ca mumiile, zeci de botnite pe boturi vandute diavolului si alte trucuri. Veti gasi orice, numai cadavre adevarate, NU!
  • A.C. 29.06.2021 04:56
    Bune observatii! Eu vreau sa mi se aduca dovezi ca au murit cu milioanele, cum spun ei, cei de "incredere".
    Chiar daca, sa presupunem, s-a murit de gripa spaniola...De unde se stie numarul de morti? La 1918? Cine transmitea date centralizate? Fermierul american? Judetul romanesc? Regiunea sovietica? Siberia? India? Tarile africane? Sa fim seriosi! La fel si cu Holocaustul: Crucea Rosie, la putin timp dupa razboi, cu date adunate precis, declara sub un milion de evrei omorati in holocaust. Acum, se vehiculeaza 6 milioane. In urma cu vreo douazeci de ani, erau vreo 4 milioane. Mai, frate, milioanele astea se inmultesc la cativa ani! Asa si cu gripa spaniola, erau cateva sute de mii planetar declarati acum cateva decenii, Acum...12 milioane!!! Pe aceeasi tema, cum se face ca traiesc in declaratii aproape 8 miliarde de oameni pe Pamant, cand nu se face recensamant al populatiei in multe zone de pe planeta? Cum de se stie atat de precis? Triburile africane? Zona amazoniana? India? Bangladesh? Yemen?
    Da, m-am prins: Iranul face recensamant. Siria, da, cu siguranta! Tarile arabe fac, da, ca sa se adune la numar! De unde si pana unde numerele astea?! Sunt propaganda, la fel cu vaccinarile, ca sa ne duca intr-o anumita directie, clar!
  • Alexandru YES 29.06.2021 19:35
    Enya te rog da-mi o cale de contact să vb în privat. Îmi place cum pui problema .
    Mutumesc activenews pentru nevenzurare adică susrinere.
  • Chadrinskaia Jocainta 06.08.2021 13:20
    După ce l am ascultat pe Dan Puric care spunea despre febra tifoidă am căutat mai multe informații și am aflat că febra tifoidă a început în Serbia adică acolo unde Nikola Tesla a dat informații sârbilor și probabil au apărut multe aparate radio. Chiar în fața ușii mele de la apartament a leșinat o fată tânără acum vreo șapte ani, cel mai probabil din cauza cancerului de ovare, locuind de peste cinsprezece ani acum într un bloc cu două relee de telefonie mobilă și un post de transformare. Și eu am leșinat de durere de ovare acum vreo șase ani dar am avut inspirația ca de a doua zi să comand antitumoralele naturale care fuseseră recomandate mamei după operație de tumoare pe creier meningiom gigant. În Proloagele scrie că cei care strâng bani pentru vreo boală au șanse mari să cheltuie toți banii cu medicii fără folos în timp ce cei care i ajută pe ceilalți au șanse mari să găsească soluții sau să primească ajutor.
  • Elisabeta Branoiu 28.06.2021 11:13
    Am întâmpinat și eu așa grava boala, fara sa fiu bolnavă de Covid, nici vaccin sau test nu am făcut, dar m-am tratat cu plante medicinale toate macerate in palinca de pruna curata sau drojdie de vin:
    Nucute tăiate în patru sau frunza de nuc, Pătlagină, Rostopasca și Aloe Vera, toate părți egale si date prin mașina de tocat.Apoi puse intr.un borcan și turnat peste ele Palinca. Nici nu am mai așteptat să se macereze și m-am uns cu aceasta tinctura și am simțit dintr-o dată că mi-a tăiat usturimile care erau atât de periculoase că îmi atingeau și inima. Am dat de multe ori una după alta și până seara mi.a trecut, dar mi-a rămas pielea vânătă încă mult timp. Acum dau Slava Bunului Dumnezeu, că El m-a inspirat, și trebuie să ajut și semenii mei, Așa să-mi ajute Dumnezeu.
    ,,
  • Elisabeta Branoiu 28.06.2021 11:14
    Am întâmpinat și eu așa grava boala, fara sa fiu bolnavă de Covid, nici vaccin sau test nu am făcut, dar m-am tratat cu plante medicinale toate macerate in palinca de pruna curata sau drojdie de vin:
    Nucute tăiate în patru sau frunza de nuc, Pătlagină, Rostopasca și Aloe Vera, toate părți egale si date prin mașina de tocat.Apoi puse intr.un borcan și turnat peste ele Palinca. Nici nu am mai așteptat să se macereze și m-am uns cu aceasta tinctura și am simțit dintr-o dată că mi-a tăiat usturimile care erau atât de periculoase că îmi atingeau și inima. Am dat de multe ori una după alta și până seara mi.a trecut, dar mi-a rămas pielea vânătă încă mult timp. Acum dau Slava Bunului Dumnezeu, că El m-a inspirat, și trebuie să ajut și semenii mei, Așa să-mi ajute Dumnezeu.
    ,,
  • A.C. 29.06.2021 05:16
    Multumim ca ne impartasiti reteta dumneavoastra.
  • Chadrinskaia Jocainta 06.08.2021 13:29
    În articolul din limba engleză despre vaccinul Pfizer se menționează greșit anul 2020,martie când nu era campanie de vaccinare. Dar cum de la comentariile de aici pot comenta și la mulți alții care au început acum altă campanie de demonizare nu am adresa de e-mail validă sau altele???
  • Irina Savu 27.05.2022 16:11
    Omenii inselati folosibdu-se icoana vorbitoare (tv-ul), adica televiziunile propagandei minciunii si dezinformarii, au primit pecetluirea pe mana cu semnul fiarei (satanei), adica serul demonic mRNA, iar consecintele acestui lucru grav, descrise magistral in articolul de mai sus, sunt pe langa pierderea mantuirii, atragerea maniei lui Dumnezeu asupra lor.
    In Sfanta Scriptura este descris clar acest lucru in Apocalipsa, Cap. 16 unde scrie ca o rană rea și dureroasă a lovit pe oamenii, care aveau semnul fiarei și care se închinau (adica ascultau de ea, se supuneau) icoanei ei.

    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
    Capitolul 16, 1-2
    1. Și am auzit glas mare, din templu, zicând celor șapte îngeri: Duceți-vă și vărsați pe pământ cele șapte cupe ale mâniei lui Dumnezeu.
    2. Și s-a dus cel dintâi și a vărsat cupa lui pe pământ. Și o bubă rea și ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei și care se închinau chipului fiarei.

    Tot Capitolul 16 descrie ce va urma sa i se intample lumii in curand, pentru ca mania lui Dumnezeu a inceput deja, iar venirea Domnului Iisus este iminenta, dar cine dintre oameni crede cu adevarat aceste lucruri?
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)