RT CONFIRMĂ teoria conspirației Rurik: "Washingtonul a promis Moscovei că frontiera rusă va fi intangibilă!"
Belgorod și Kursk ar fi trebuit să fie off-limits până când nu au mai fost.
de RURIK SKYWALKER
https://slavlandchronicles.substack.com/p/rt-confirms-rurik-conspiracy-theory?utm_source=post-email-title&publication_id=795903&post_id=147652228&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1qb5ji&triedRedirect=true&utm_medium=email
În primul rând, este foarte, foarte, foarte clar pentru oricine are creier că armata ucraineană este pe cale să se prăbușească. Acesta este motivul pentru care tocmai au reușit o invazie de succes a Rusiei. Asta fac armatele care se prăbușesc. Cum ar fi, vă amintiți când URSS a invadat Germania de Est? Disperare pură. URSS s-a prăbușit la mai puțin de 50 de ani mai târziu. Coincidență? Puțin probabil.
Așa că taci, copile. Totul va fi bine. Uite, citește asta și fii liniștit.
*ALERTĂ PATRIOTĂ* Propagandiștii de top ai NAFO declară cu toții că armata satanistă din Ucraina se confruntă cu o catastrofă totală!
Nu, nu am fost sarcastic cu titlul. Sarcasmul va veni mai târziu în articol. Dacă îi mai citiți pe propagandiștii NAFO sau, mai caritabil, pe analiști, cu toții trag un semnal de alarmă și declară o catastrofă iminentă pentru forțele Democrației Valorilor Drepturilor Omului Dumbledore Bun împotriva hoardei Moskal.
Lăsând sarcasmul la o parte, nu este de mirare că Putin a fost prins cu picioarele pe pământ de "farsa" UAF din Kursk (și poate și din regiunile învecinate?) când, după cum sugerează titlul, i s-au dat garanții că aceste zone vor fi neatinse. Dar cine face o astfel de afirmație falsă și malefică din punct de vedere moral? Probabil cabaliștii anglo-saxoni, bavarezi, boemi, olandezi și elvețieni nordici care conduc CNN, nu-i așa?
Ei bine, nu, de fapt. RT a relatat despre acest gentleman's agreement secret. Aici:
Pentru a înțelege situația incursiunii Ucrainei în regiunea Kursk din Rusia, trebuie să luăm în considerare faptul că, dincolo de liniile de front puternic fortificate, unde se duc lupte intense de trei ani, cele două state împart peste 1 000 de kilometri de frontieră recunoscută la nivel internațional. Cea mai mare parte a acestei porțiuni este relativ pașnică, cu o densitate redusă de trupe de ambele părți - în principal polițiști de frontieră și securitate consolidată - și activitatea economică obișnuită continuă.
La 6 august, au apărut rapoarte privind intrarea forțelor ucrainene în Kursk, în apropiere de orașul Sudzha. Inițial, aceasta părea a fi o altă încăierare de rutină la frontieră. Cu toate acestea, până la sfârșitul primei zile, a fost clar că se petrecea ceva mai important - nu au existat videoclipuri TikTok puse în scenă sau dezinformări în masă, iar Kievul a rămas tăcut timp de două zile, canalele Telegram ucrainene repostând în principal surse rusești.
Prima declarație oficială din partea Kievului a venit în dimineața zilei de 8 august. Mihail Podoliak, consilier la cabinetul președintelui ucrainean, a confirmat că trupele regulate au intrat în regiunea Kursk. Până atunci, au fost trimise întăriri rusești la Sudzha, începând cu echipe ale forțelor speciale pentru a elimina grupuri inamice izolate, urmate de unități regulate pentru a consolida zona.
Până la 8 august, criza a fost stăpânită. Ucraina nu a putut stabili o linie de front continuă în regiunea Kursk, Sudzha nu a fost capturată și, cu excepția oricăror surprize, ne putem aștepta la o operațiune plictisitoare de curățare pentru a elimina forțele ucrainene, în timp ce raidurile sporadice peste graniță continuă.
Strategia ucraineană a semănat cu ofensiva din toamna anului 2022 în regiunea Harkov: Crearea unui avantaj numeric într-un sector îngust, penetrarea teritoriului inamic cu vehicule blindate ușoare, răspândirea rapidă și forțarea pozițiilor defensive să se retragă fără luptă.
Surse occidentale au oferit informații cu privire la amploarea operațiunii. Potrivit The Times, sunt implicate între 6 000 și 10 000 de trupe ucrainene. Forbes a identificat unitățile participante, inclusiv Brigăzile 22 și 88 mecanizate și Brigada 80 de asalt aerian, pe care o descrie ca fiind una dintre cele mai elitiste și agile grupări ucrainene.
Alte informații au arătat că aproximativ 1 000 până la 1 500 de soldați ucraineni, câteva zeci de vehicule blindate și câteva tancuri au trecut inițial în Rusia, susținute de focuri de artilerie din partea ucraineană a frontierei, bombardând puternic Sudzha, la doar 10 km distanță.
Aceste cifre se aliniază cu rapoartele occidentale. În termeni militari, vârful de lance al unui asalt reprezintă, de obicei, 15-20 % din forța totală, restul urmărind, asigurând flancurile și asigurând logistica, sprijinul artileriei și operațiunile cu drone. Deoarece avansul a eșuat, majoritatea trupelor ucrainene au rămas în regiunea Sumy, continuând incursiunile transfrontaliere.
Unde a fost bătălia în care avansul a fost oprit?
Unde este dovada video a coloanelor de tancuri UAF în flăcări?
Unde sunt cadavrele?
Dacă a "eșuat" este pentru că nu au folosit suficienți oameni dintr-un motiv sau altul, nu pentru că avansul a fost "oprit". Totuși, sunt șanse să se desfășoare negocieri intense în culise, Kievul retrăgându-și atacul principal dacă nu obține ceea ce dorește. De asemenea, cine din partea rusă va respinge 10 000 de soldați + rezervele pe care RT recunoaște că există și care așteaptă semnalul de a se desfășura sau nu de pe teritoriu?
Și de ce nu și-ar menține Kievul capul de pod cel puțin pentru puterea de negociere?
În special, în timpul tuturor tulburărilor, stația de benzină Sudzha a continuat (și continuă) să funcționeze, facilitând fluxul din Rusia spre Europa prin Ucraina.
(...)
Acum ajungem la partea intrigantă. Calmul relativ de-a lungul frontierei de 1.000 de kilometri timp de doi ani și jumătate probabil că nu a fost întâmplător. Putem sugera că au existat acorduri între Moscova și Washington, în special cu administrația președintelui american Joe Biden. Casa Albă s-a opus în mod deschis acțiunilor ucrainene pe teritoriul recunoscut de Occident ca făcând parte din Rusia (care include zonele de frontieră pe care le discutăm).
Astfel, numeroase incursiuni peste frontiera comună în regiunile Belgorod, Briansk și Kursk au fost efectuate sub steaguri false de entități special create, precum "Corpul voluntarilor ruși", "Legiunea Libertății pentru Rusia" și alte grupuri neonaziste.
Kievul a încercat în mod repetat să ocolească liniile roșii ale Occidentului prin orice mijloace necesare, susținând că nu trebuie să ne temem de o escaladare, deoarece Rusia are o capacitate limitată de ripostă, și așa mai departe.
Aceasta este o revelație uimitoare. Stalkerii devotați vor observa că am afirmat și anterior următoarele:
- Occidentul trăgea înapoi lanțul Kievului și nu-l lăsa să invadeze Belgorodul, Kursk, dintr-un motiv oarecare
- Kievul a avut întotdeauna oamenii, mijloacele și motivul să invadeze în orice alt mod
- Raidurile acestor "voluntari" au fost făcute pentru a dovedi că așa-numitele "linii roșii" ale lui Putin erau o cacealma
- "Înțelegerile domnilor" NU realitățile militare dictează ritmul și natura acestui război
- Occidentul și Orientul sunt în comunicare și coordonare în tot acest timp
Iar acum RT confirmă acest lucru!
Nu mai sunt un schizofrenic mizantrop!
Sunt de fapt un clarvăzător politic prevăzător!
Cu o schimbare la Casa Albă, Kievul vede o oportunitate. Scurgerile de informații indică faptul că reprezentanții Kievului au comunicat de ceva timp cu consilierii candidatei democrate la președinție Kamala Harris, mai degrabă decât cu Biden. Acest lucru reprezintă un moment oportun pentru a crește miza și pentru a pune noua echipă în fața faptului împlinit: Uite, putem avansa cu succes pe teritoriul Rusiei; este în interesul tău să ne susții.
Chiar și un succes parțial, securizarea unui singur oraș, ar permite Kievului să ceară mai mult de la Washington, apoi chiar mai mult. Nu contează că Rusia va răspunde inevitabil prin fortificarea apărării sale și aici. Impactul mediatic, așa cum preconizează Kievul, va dura atâta timp cât linia frontului va traversa ceea ce este în mod canonic teritoriu rusesc. Chiar și un rezultat cu sumă nulă, în cazul în care raidul trebuie anulat, poate fi prezentat ca o victorie.
Da, din păcate, tipul de la RT a pus din nou carul înaintea boilor.
Oamenii puternici din Occident (precum Hillary Clinton, se pare) sunt cei care dau ordine Kievului să atace Rusia în schimbul mai multor bani. Ei dețin morcovul și bățul, nu Kievul. Și avem dovezi parțiale din convorbirile telefonice divulgate, vă amintiți? În schimb, generalii de la Kiev fac mereu pe grozavii și încearcă să argumenteze adoptarea unei strategii răbdătoare și defensive. Dar când Occidentul pocnește din degete, Zelenski sare și atacă. Dacă totul merge bine, el își asumă meritele. Dacă nu, are un motiv să concedieze mai mulți generali, de care se îndoiește instinctiv pentru că nu sunt verișorii săi etnici.
Din perspectiva Kievului, un astfel de pariu justifică brigăzile pregătite de luptă care, altfel, ar fi pierdute fără glorie într-un alt sat obscur din Donețk. Există mai multă logică aici decât în baia de sânge de șase luni din Krynki (cu peste 1 000 de victime) sau în nenumăratele încercări eșuate de a instala un drapel în Crimeea sau pe plajele de nisip de la gura Niprului.
Care va fi răspunsul Kremlinului?
Al doilea scop al tentativei de incursiune în regiunea Kursk este de a stârni nemulțumiri în Rusia, prezentându-l pe președintele Vladimir Putin ca fiind slab și provocând decizii pripite.
(...)
Din punctul de vedere al conducerii ruse, menținerea strategiei sale de "operațiune militară specială" înseamnă că nu ar trebui să se concentreze prea mult asupra evenimentelor din Kursk pentru a evita să facă jocul Kievului.
Cu toate acestea, nu este atât de simplu. Moscova nu poate ignora acțiunile inamicului. Nu este vorba doar despre legitimarea politică a ceea ce era inacceptabil anterior, așa cum am discutat. Este vorba despre raidul de la Sudzha, care a forțat Statul Major rus să reconsidere securitatea celor 1 000 km de frontieră comună cu Ucraina, anticipând că evenimente similare s-ar putea întâmpla oriunde de-a lungul acesteia.
Conform strategiei Kremlinului, nu există un răspuns clar la un astfel de raid îndrăzneț - răspunsul din februarie 2022 implică utilizarea tuturor resurselor disponibile, evitând în același timp mobilizarea generală sau autoepuizarea. Moscova nu are o altă armată pregătită și în așteptare pentru a ocupa zonele de frontieră nou vulnerabile.
Așadar, Kremlinul a avut din nou încredere naivă în partenerii săi occidentali, doar că, de data aceasta, a încredințat Washingtonului apărarea frontierelor Rusiei. Ce încredere plină de tandrețe! Din nefericire, toate neîmpărtășite.
Și, dacă scriitorul aprobat de regimul RT recunoaște că:
- granița nu a fost apărată și că
- Moscova nu era pregătită militar pentru invazie și că
- nu au o a doua armată pe care să se bazeze, atunci ...
... aceasta ridică întrebările: cine/ce a "oprit" înaintarea UAF?
Dacă ar fi să ghicesc, lanțul lor tocmai a fost zdruncinat din nou, asta-i tot. Washingtonul nu dorește o adevărată panică în Rusia, în care rușii să realizeze că liderii lor politici pierd în mod grațios și intenționat în fața presupușilor lor dușmani. Poate că se tem de reacția unei populații acum apatice. Cel mai bine este să ia lucrurile gradual, cum ar fi tăierea unui salam sau fierberea unei broaște în apă. Aceasta a fost strategia Occidentului de ceva vreme, să sufoce încet Rusia atât din exterior, cât și din interior.
De ce să riscăm totul acum?
Ce urmează?
Există trei scenarii potențiale pentru evoluțiile din regiunea Kursk.
Primul: Rusia ar putea pregăti o forță operativă care să desfășoare propria operațiune transfrontalieră, fie prin deschiderea unui al doilea front în toată regula (posibil vizând Sumy), fie prin stabilirea unei zone tampon similare celei din Harkov.
Aceasta ar fi cea mai agresivă opțiune de răspuns a Moscovei. Ea asigură nu numai Kursk și regiunile învecinate, ci oferă și un răspuns clar și direct la raidul ucrainean.
Dar fără o mobilizare suplimentară, Moscova ar putea să nu aibă forța necesară pentru un al doilea front. Menținerea unei fâșii înguste de frontieră cu o linie de front densă necesită o forță considerabilă, care ar putea fi necesară în altă parte.
În al doilea rând: Kievul ar putea avea câteva brigăzi proaspete, bine instruite și echipate, gata să lanseze o nouă ofensivă asupra altor regiuni de frontieră rusești sau să străpungă o linie de front existentă. Acest lucru ar forța Moscova să reducă sau să încetinească semnificativ operațiunile sale în Donbass, realocând trupele de acolo. Obiectivele politice menționate anterior ar fi atinse.
Cu toate acestea, nu există dovezi clare că Kievul dispune de astfel de forțe. Sursele occidentale indică faptul că cele trei brigăzi implicate în raidul recent sunt toate rezervele Ucrainei pregătite de luptă care nu sunt angajate pe front. Chiar dacă acest lucru nu este corect, Rusia deține în continuare un avantaj numeric, elementul surpriză este pierdut și, prin urmare, șansele de succes pentru o nouă încercare sunt mai mici.
Aproape că poți vedea cum jurnalistul transpiră la gândul că arma încărcată este ținută în spatele capului în timp ce scrie asta lol. Pentru că el oscilează între a spune ceea ce este evident și a oferi, de asemenea, un răspuns fără sens.
Ce avantaj numeric are Rusia dacă tocmai ați terminat să ne explicați că refuzul lui Putin de a mobiliza mai mulți oameni înseamnă că nu există oameni disponibili pentru a face față la ceea ce se întâmplă în Kursk?
Și, dacă UAF plănuiește într-adevăr să pătrundă și în altă parte, de ce sunt aparent atât de neștiutoare de toate aceste așa-zise avantaje de care se bucură Rusia? Încă o dată ni se cere să credem că forța militară extrem de competentă care tocmai a executat o manevră care a scăpat capacităților generalilor ruși, că brusc și-au pus din nou șapca de prost și că sunt pe cale să se împiedice într-o catastrofă militară de bunăvoie pentru că sunt atât de malefici și de proști.
Nu văd nicio dovadă a teoriei conform căreia UAF este de fapt Dr. Jekyll și Mr. Hyde.
În sfârșit, al treilea scenariu, care pare cel mai probabil având în vedere retorica Kremlinului: Neutralizarea acțiunilor Kievului cu resursele disponibile, curățarea zonei de frontieră de unitățile de sabotaj ucrainene și prevenirea unor progrese în altă parte. Acest lucru permite Rusiei să își continue strategia, pe care Moscova o consideră cea mai benefică.
Lol, ce s-a întâmplat cu cucerirea Kievului? La cucerirea Harkovului? Odessa?
Denazificarea?
Demilitarizarea?
Doar zone tampon și o situație NK/SK este considerată acum un mare W?
Wow, într-adevăr, nimeni nu ar fi putut prevedea acest lucru ... cu excepția unui om care este ... deși nu este clar dacă el poate fi cu adevărat considerat pe deplin ... uman:
DEZVĂLUIRE: Adevăratele "condiții de victorie" ale Kremlinului pentru încetarea non-războiului sunt în sfârșit clare
În primul rând, da, a existat acel interviu Tucker cu Putin despre care ar trebui să scriu, dar pe care nu sunt încă pregătit să îl abordez. Slavsquat l-a postat și eu l-am repostat.
În acest caz, regiunea de frontieră va deveni o altă zonă de luptă activă, iar lipsa unei represalii decisive permite Kievului să pretindă o schimbare a liniilor roșii și un succes cel puțin parțial. Faptul că Rusia se bazează pe forțe limitate și refuză să retragă un număr mare de militari din teatrul de operațiuni din Donețk ar însemna că operațiunea de securizare a zonei de frontieră Kursk s-ar putea prelungi.
Vom vedea în curând care scenariu se va desfășura.
Da, mai degrabă vom vedea în curând ce este gata Putin să cedeze de data aceasta stimaților parteneri occidentali atunci când va înregistra un apel video către aceștia și va fi respins fără menajamente, din nou.
În concluzie, există:
- Negocieri secrete și reguli secrete de angajare care dictează când și unde este permisă lupta
- Acest lucru explică de ce Moscova refuză cu încăpățânare să ocolească bastioanele UAF și, în schimb, risipește mii de vieți atacând frontal
- În contrast, Kievul încalcă în mod obișnuit regulile
- Moscova face apel la Washington să îi controleze, dar
- Washingtonul și restul Occidentului ridică de cele mai multe ori din umeri și spun: "ceea ce s-a făcut, s-a făcut, promitem să nu mai facem" înainte ca ei
- să o facă din nou și din nou și din nou ... și DIN NOU
- Putin NU are o armată secretă care să se adune sub Urali, ceea ce înseamnă că
- Nimeni nu a "oprit" invazia din punct de vedere militar și nici nu va exista o forță care să poată face față acestui lucru prea curând, cu excepția cazului în care trupele sunt redistribuite din Donbass
- ceea ce ar trebui făcut, dar, probabil, Putin și echipa sa cred că un schimb de teritorii va aduce aceste regiuni înapoi pe linie, dar
- această premisă se bazează pe faptul că Occidentul își respectă promisiunile, iar acesta nu are niciun motiv să facă acest lucru și nici nu a avut vreun istoric în acest sens...
Prin urmare, șansele ca trupele UAF să efectueze și alte invazii transfrontaliere în viitorul imediat sunt mari.
Eu sigur nu aș paria împotriva lor.
Și pot să vă spun cu 100% certitudine că nu este vorba de o capcană militară inteligentă, așa cum pretinde ZAnon. Trebuie să-ți revii, băiete.
de RURIK SKYWALKER
Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.
Belgorod și Kursk ar fi trebuit să fie off-limits până când nu au mai fost.
de RURIK SKYWALKER
https://slavlandchronicles.substack.com/p/rt-confirms-rurik-conspiracy-theory?utm_source=post-email-title&publication_id=795903&post_id=147652228&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1qb5ji&triedRedirect=true&utm_medium=email
În primul rând, este foarte, foarte, foarte clar pentru oricine are creier că armata ucraineană este pe cale să se prăbușească. Acesta este motivul pentru care tocmai au reușit o invazie de succes a Rusiei. Asta fac armatele care se prăbușesc. Cum ar fi, vă amintiți când URSS a invadat Germania de Est? Disperare pură. URSS s-a prăbușit la mai puțin de 50 de ani mai târziu. Coincidență? Puțin probabil.
Așa că taci, copile. Totul va fi bine. Uite, citește asta și fii liniștit.
*ALERTĂ PATRIOTĂ* Propagandiștii de top ai NAFO declară cu toții că armata satanistă din Ucraina se confruntă cu o catastrofă totală!
Nu, nu am fost sarcastic cu titlul. Sarcasmul va veni mai târziu în articol. Dacă îi mai citiți pe propagandiștii NAFO sau, mai caritabil, pe analiști, cu toții trag un semnal de alarmă și declară o catastrofă iminentă pentru forțele Democrației Valorilor Drepturilor Omului Dumbledore Bun împotriva hoardei Moskal.
Lăsând sarcasmul la o parte, nu este de mirare că Putin a fost prins cu picioarele pe pământ de "farsa" UAF din Kursk (și poate și din regiunile învecinate?) când, după cum sugerează titlul, i s-au dat garanții că aceste zone vor fi neatinse. Dar cine face o astfel de afirmație falsă și malefică din punct de vedere moral? Probabil cabaliștii anglo-saxoni, bavarezi, boemi, olandezi și elvețieni nordici care conduc CNN, nu-i așa?
Ei bine, nu, de fapt. RT a relatat despre acest gentleman's agreement secret. Aici:
Pentru a înțelege situația incursiunii Ucrainei în regiunea Kursk din Rusia, trebuie să luăm în considerare faptul că, dincolo de liniile de front puternic fortificate, unde se duc lupte intense de trei ani, cele două state împart peste 1 000 de kilometri de frontieră recunoscută la nivel internațional. Cea mai mare parte a acestei porțiuni este relativ pașnică, cu o densitate redusă de trupe de ambele părți - în principal polițiști de frontieră și securitate consolidată - și activitatea economică obișnuită continuă.
La 6 august, au apărut rapoarte privind intrarea forțelor ucrainene în Kursk, în apropiere de orașul Sudzha. Inițial, aceasta părea a fi o altă încăierare de rutină la frontieră. Cu toate acestea, până la sfârșitul primei zile, a fost clar că se petrecea ceva mai important - nu au existat videoclipuri TikTok puse în scenă sau dezinformări în masă, iar Kievul a rămas tăcut timp de două zile, canalele Telegram ucrainene repostând în principal surse rusești.
Prima declarație oficială din partea Kievului a venit în dimineața zilei de 8 august. Mihail Podoliak, consilier la cabinetul președintelui ucrainean, a confirmat că trupele regulate au intrat în regiunea Kursk. Până atunci, au fost trimise întăriri rusești la Sudzha, începând cu echipe ale forțelor speciale pentru a elimina grupuri inamice izolate, urmate de unități regulate pentru a consolida zona.
Până la 8 august, criza a fost stăpânită. Ucraina nu a putut stabili o linie de front continuă în regiunea Kursk, Sudzha nu a fost capturată și, cu excepția oricăror surprize, ne putem aștepta la o operațiune plictisitoare de curățare pentru a elimina forțele ucrainene, în timp ce raidurile sporadice peste graniță continuă.
Strategia ucraineană a semănat cu ofensiva din toamna anului 2022 în regiunea Harkov: Crearea unui avantaj numeric într-un sector îngust, penetrarea teritoriului inamic cu vehicule blindate ușoare, răspândirea rapidă și forțarea pozițiilor defensive să se retragă fără luptă.
Surse occidentale au oferit informații cu privire la amploarea operațiunii. Potrivit The Times, sunt implicate între 6 000 și 10 000 de trupe ucrainene. Forbes a identificat unitățile participante, inclusiv Brigăzile 22 și 88 mecanizate și Brigada 80 de asalt aerian, pe care o descrie ca fiind una dintre cele mai elitiste și agile grupări ucrainene.
Alte informații au arătat că aproximativ 1 000 până la 1 500 de soldați ucraineni, câteva zeci de vehicule blindate și câteva tancuri au trecut inițial în Rusia, susținute de focuri de artilerie din partea ucraineană a frontierei, bombardând puternic Sudzha, la doar 10 km distanță.
Aceste cifre se aliniază cu rapoartele occidentale. În termeni militari, vârful de lance al unui asalt reprezintă, de obicei, 15-20 % din forța totală, restul urmărind, asigurând flancurile și asigurând logistica, sprijinul artileriei și operațiunile cu drone. Deoarece avansul a eșuat, majoritatea trupelor ucrainene au rămas în regiunea Sumy, continuând incursiunile transfrontaliere.
Unde a fost bătălia în care avansul a fost oprit?
Unde este dovada video a coloanelor de tancuri UAF în flăcări?
Unde sunt cadavrele?
Dacă a "eșuat" este pentru că nu au folosit suficienți oameni dintr-un motiv sau altul, nu pentru că avansul a fost "oprit". Totuși, sunt șanse să se desfășoare negocieri intense în culise, Kievul retrăgându-și atacul principal dacă nu obține ceea ce dorește. De asemenea, cine din partea rusă va respinge 10 000 de soldați + rezervele pe care RT recunoaște că există și care așteaptă semnalul de a se desfășura sau nu de pe teritoriu?
Și de ce nu și-ar menține Kievul capul de pod cel puțin pentru puterea de negociere?
În special, în timpul tuturor tulburărilor, stația de benzină Sudzha a continuat (și continuă) să funcționeze, facilitând fluxul din Rusia spre Europa prin Ucraina.
(...)
Acum ajungem la partea intrigantă. Calmul relativ de-a lungul frontierei de 1.000 de kilometri timp de doi ani și jumătate probabil că nu a fost întâmplător. Putem sugera că au existat acorduri între Moscova și Washington, în special cu administrația președintelui american Joe Biden. Casa Albă s-a opus în mod deschis acțiunilor ucrainene pe teritoriul recunoscut de Occident ca făcând parte din Rusia (care include zonele de frontieră pe care le discutăm).
Astfel, numeroase incursiuni peste frontiera comună în regiunile Belgorod, Briansk și Kursk au fost efectuate sub steaguri false de entități special create, precum "Corpul voluntarilor ruși", "Legiunea Libertății pentru Rusia" și alte grupuri neonaziste.
Kievul a încercat în mod repetat să ocolească liniile roșii ale Occidentului prin orice mijloace necesare, susținând că nu trebuie să ne temem de o escaladare, deoarece Rusia are o capacitate limitată de ripostă, și așa mai departe.
Aceasta este o revelație uimitoare. Stalkerii devotați vor observa că am afirmat și anterior următoarele:
- Occidentul trăgea înapoi lanțul Kievului și nu-l lăsa să invadeze Belgorodul, Kursk, dintr-un motiv oarecare
- Kievul a avut întotdeauna oamenii, mijloacele și motivul să invadeze în orice alt mod
- Raidurile acestor "voluntari" au fost făcute pentru a dovedi că așa-numitele "linii roșii" ale lui Putin erau o cacealma
- "Înțelegerile domnilor" NU realitățile militare dictează ritmul și natura acestui război
- Occidentul și Orientul sunt în comunicare și coordonare în tot acest timp
Iar acum RT confirmă acest lucru!
Nu mai sunt un schizofrenic mizantrop!
Sunt de fapt un clarvăzător politic prevăzător!
Cu o schimbare la Casa Albă, Kievul vede o oportunitate. Scurgerile de informații indică faptul că reprezentanții Kievului au comunicat de ceva timp cu consilierii candidatei democrate la președinție Kamala Harris, mai degrabă decât cu Biden. Acest lucru reprezintă un moment oportun pentru a crește miza și pentru a pune noua echipă în fața faptului împlinit: Uite, putem avansa cu succes pe teritoriul Rusiei; este în interesul tău să ne susții.
Chiar și un succes parțial, securizarea unui singur oraș, ar permite Kievului să ceară mai mult de la Washington, apoi chiar mai mult. Nu contează că Rusia va răspunde inevitabil prin fortificarea apărării sale și aici. Impactul mediatic, așa cum preconizează Kievul, va dura atâta timp cât linia frontului va traversa ceea ce este în mod canonic teritoriu rusesc. Chiar și un rezultat cu sumă nulă, în cazul în care raidul trebuie anulat, poate fi prezentat ca o victorie.
Da, din păcate, tipul de la RT a pus din nou carul înaintea boilor.
Oamenii puternici din Occident (precum Hillary Clinton, se pare) sunt cei care dau ordine Kievului să atace Rusia în schimbul mai multor bani. Ei dețin morcovul și bățul, nu Kievul. Și avem dovezi parțiale din convorbirile telefonice divulgate, vă amintiți? În schimb, generalii de la Kiev fac mereu pe grozavii și încearcă să argumenteze adoptarea unei strategii răbdătoare și defensive. Dar când Occidentul pocnește din degete, Zelenski sare și atacă. Dacă totul merge bine, el își asumă meritele. Dacă nu, are un motiv să concedieze mai mulți generali, de care se îndoiește instinctiv pentru că nu sunt verișorii săi etnici.
Din perspectiva Kievului, un astfel de pariu justifică brigăzile pregătite de luptă care, altfel, ar fi pierdute fără glorie într-un alt sat obscur din Donețk. Există mai multă logică aici decât în baia de sânge de șase luni din Krynki (cu peste 1 000 de victime) sau în nenumăratele încercări eșuate de a instala un drapel în Crimeea sau pe plajele de nisip de la gura Niprului.
Care va fi răspunsul Kremlinului?
Al doilea scop al tentativei de incursiune în regiunea Kursk este de a stârni nemulțumiri în Rusia, prezentându-l pe președintele Vladimir Putin ca fiind slab și provocând decizii pripite.
(...)
Din punctul de vedere al conducerii ruse, menținerea strategiei sale de "operațiune militară specială" înseamnă că nu ar trebui să se concentreze prea mult asupra evenimentelor din Kursk pentru a evita să facă jocul Kievului.
Cu toate acestea, nu este atât de simplu. Moscova nu poate ignora acțiunile inamicului. Nu este vorba doar despre legitimarea politică a ceea ce era inacceptabil anterior, așa cum am discutat. Este vorba despre raidul de la Sudzha, care a forțat Statul Major rus să reconsidere securitatea celor 1 000 km de frontieră comună cu Ucraina, anticipând că evenimente similare s-ar putea întâmpla oriunde de-a lungul acesteia.
Conform strategiei Kremlinului, nu există un răspuns clar la un astfel de raid îndrăzneț - răspunsul din februarie 2022 implică utilizarea tuturor resurselor disponibile, evitând în același timp mobilizarea generală sau autoepuizarea. Moscova nu are o altă armată pregătită și în așteptare pentru a ocupa zonele de frontieră nou vulnerabile.
Așadar, Kremlinul a avut din nou încredere naivă în partenerii săi occidentali, doar că, de data aceasta, a încredințat Washingtonului apărarea frontierelor Rusiei. Ce încredere plină de tandrețe! Din nefericire, toate neîmpărtășite.
Și, dacă scriitorul aprobat de regimul RT recunoaște că:
- granița nu a fost apărată și că
- Moscova nu era pregătită militar pentru invazie și că
- nu au o a doua armată pe care să se bazeze, atunci ...
... aceasta ridică întrebările: cine/ce a "oprit" înaintarea UAF?
Dacă ar fi să ghicesc, lanțul lor tocmai a fost zdruncinat din nou, asta-i tot. Washingtonul nu dorește o adevărată panică în Rusia, în care rușii să realizeze că liderii lor politici pierd în mod grațios și intenționat în fața presupușilor lor dușmani. Poate că se tem de reacția unei populații acum apatice. Cel mai bine este să ia lucrurile gradual, cum ar fi tăierea unui salam sau fierberea unei broaște în apă. Aceasta a fost strategia Occidentului de ceva vreme, să sufoce încet Rusia atât din exterior, cât și din interior.
De ce să riscăm totul acum?
Ce urmează?
Există trei scenarii potențiale pentru evoluțiile din regiunea Kursk.
Primul: Rusia ar putea pregăti o forță operativă care să desfășoare propria operațiune transfrontalieră, fie prin deschiderea unui al doilea front în toată regula (posibil vizând Sumy), fie prin stabilirea unei zone tampon similare celei din Harkov.
Aceasta ar fi cea mai agresivă opțiune de răspuns a Moscovei. Ea asigură nu numai Kursk și regiunile învecinate, ci oferă și un răspuns clar și direct la raidul ucrainean.
Dar fără o mobilizare suplimentară, Moscova ar putea să nu aibă forța necesară pentru un al doilea front. Menținerea unei fâșii înguste de frontieră cu o linie de front densă necesită o forță considerabilă, care ar putea fi necesară în altă parte.
În al doilea rând: Kievul ar putea avea câteva brigăzi proaspete, bine instruite și echipate, gata să lanseze o nouă ofensivă asupra altor regiuni de frontieră rusești sau să străpungă o linie de front existentă. Acest lucru ar forța Moscova să reducă sau să încetinească semnificativ operațiunile sale în Donbass, realocând trupele de acolo. Obiectivele politice menționate anterior ar fi atinse.
Cu toate acestea, nu există dovezi clare că Kievul dispune de astfel de forțe. Sursele occidentale indică faptul că cele trei brigăzi implicate în raidul recent sunt toate rezervele Ucrainei pregătite de luptă care nu sunt angajate pe front. Chiar dacă acest lucru nu este corect, Rusia deține în continuare un avantaj numeric, elementul surpriză este pierdut și, prin urmare, șansele de succes pentru o nouă încercare sunt mai mici.
Aproape că poți vedea cum jurnalistul transpiră la gândul că arma încărcată este ținută în spatele capului în timp ce scrie asta lol. Pentru că el oscilează între a spune ceea ce este evident și a oferi, de asemenea, un răspuns fără sens.
Ce avantaj numeric are Rusia dacă tocmai ați terminat să ne explicați că refuzul lui Putin de a mobiliza mai mulți oameni înseamnă că nu există oameni disponibili pentru a face față la ceea ce se întâmplă în Kursk?
Și, dacă UAF plănuiește într-adevăr să pătrundă și în altă parte, de ce sunt aparent atât de neștiutoare de toate aceste așa-zise avantaje de care se bucură Rusia? Încă o dată ni se cere să credem că forța militară extrem de competentă care tocmai a executat o manevră care a scăpat capacităților generalilor ruși, că brusc și-au pus din nou șapca de prost și că sunt pe cale să se împiedice într-o catastrofă militară de bunăvoie pentru că sunt atât de malefici și de proști.
Nu văd nicio dovadă a teoriei conform căreia UAF este de fapt Dr. Jekyll și Mr. Hyde.
În sfârșit, al treilea scenariu, care pare cel mai probabil având în vedere retorica Kremlinului: Neutralizarea acțiunilor Kievului cu resursele disponibile, curățarea zonei de frontieră de unitățile de sabotaj ucrainene și prevenirea unor progrese în altă parte. Acest lucru permite Rusiei să își continue strategia, pe care Moscova o consideră cea mai benefică.
Lol, ce s-a întâmplat cu cucerirea Kievului? La cucerirea Harkovului? Odessa?
Denazificarea?
Demilitarizarea?
Doar zone tampon și o situație NK/SK este considerată acum un mare W?
Wow, într-adevăr, nimeni nu ar fi putut prevedea acest lucru ... cu excepția unui om care este ... deși nu este clar dacă el poate fi cu adevărat considerat pe deplin ... uman:
DEZVĂLUIRE: Adevăratele "condiții de victorie" ale Kremlinului pentru încetarea non-războiului sunt în sfârșit clare
În primul rând, da, a existat acel interviu Tucker cu Putin despre care ar trebui să scriu, dar pe care nu sunt încă pregătit să îl abordez. Slavsquat l-a postat și eu l-am repostat.
În acest caz, regiunea de frontieră va deveni o altă zonă de luptă activă, iar lipsa unei represalii decisive permite Kievului să pretindă o schimbare a liniilor roșii și un succes cel puțin parțial. Faptul că Rusia se bazează pe forțe limitate și refuză să retragă un număr mare de militari din teatrul de operațiuni din Donețk ar însemna că operațiunea de securizare a zonei de frontieră Kursk s-ar putea prelungi.
Vom vedea în curând care scenariu se va desfășura.
Da, mai degrabă vom vedea în curând ce este gata Putin să cedeze de data aceasta stimaților parteneri occidentali atunci când va înregistra un apel video către aceștia și va fi respins fără menajamente, din nou.
În concluzie, există:
- Negocieri secrete și reguli secrete de angajare care dictează când și unde este permisă lupta
- Acest lucru explică de ce Moscova refuză cu încăpățânare să ocolească bastioanele UAF și, în schimb, risipește mii de vieți atacând frontal
- În contrast, Kievul încalcă în mod obișnuit regulile
- Moscova face apel la Washington să îi controleze, dar
- Washingtonul și restul Occidentului ridică de cele mai multe ori din umeri și spun: "ceea ce s-a făcut, s-a făcut, promitem să nu mai facem" înainte ca ei
- să o facă din nou și din nou și din nou ... și DIN NOU
- Putin NU are o armată secretă care să se adune sub Urali, ceea ce înseamnă că
- Nimeni nu a "oprit" invazia din punct de vedere militar și nici nu va exista o forță care să poată face față acestui lucru prea curând, cu excepția cazului în care trupele sunt redistribuite din Donbass
- ceea ce ar trebui făcut, dar, probabil, Putin și echipa sa cred că un schimb de teritorii va aduce aceste regiuni înapoi pe linie, dar
- această premisă se bazează pe faptul că Occidentul își respectă promisiunile, iar acesta nu are niciun motiv să facă acest lucru și nici nu a avut vreun istoric în acest sens...
Prin urmare, șansele ca trupele UAF să efectueze și alte invazii transfrontaliere în viitorul imediat sunt mari.
Eu sigur nu aș paria împotriva lor.
Și pot să vă spun cu 100% certitudine că nu este vorba de o capcană militară inteligentă, așa cum pretinde ZAnon. Trebuie să-ți revii, băiete.
de RURIK SKYWALKER
Eu, de câte ori întâlnesc în mass media o informație venită fie de la ruși, fie de la ukrainieni și care pare un pic strigătoare la cer, consult întotdeauna partea adversă plus canalele de informații de pe Telegram care nu sunt cenzurate.
Personal am mari dubii asupra faptului că rușii habar n-au avut de prepararea atacului din zona Kursk. Și nu sunt singurul. Rețele de spionaj ruse și grupurile de partizani sunt foarte active în Ukraina, chiar mai mult decât în alte părți ale lumii. Imensa masă de blindate și vehicule de luptă ukrainiene angajate în acest atac nu se puteau masa la graniță fără ca rușii să le vadă mai ales că toate sunt mișcate de motoare cu ardere internă care lasă o amprentă termică serioasă. Nu de alta dar rușii bombardează concentrări de trupe și blindate mult, mult mai mici pe care probabil le descoperă din întâmplare. Deh! Ghinion pentru ukrainieni.
Concluzia e una singură: Ukraina e terminată!
Kievul încalcă în mod obișnuit regulile, Moscova face apel la Washington să îi controleze pe ucraineni, dar Washingtonul și restul Occidentului ridică de cele mai multe ori din umeri și spun: "ceea ce s-a făcut, s-a făcut, promitem să nu mai facem" înainte ca ei să o facă din nou și din nou și din nou ... și DIN NOU. America si-a propus ca sa "slabeasca" China, doborand Rusia, Siria si Iran, de dragul MARELUI ISRAEL democratic, nu ne e clar?