Arhiepiscopul Viganò: ”Planul de exterminare globalist servește scopului Satanei de a ucide atât trupul cât și sufletul” - Parteneriat Opoziția

De Opozitia.net  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un discurs ținut la începutul acestei luni în Italia, arhiepiscopul Carlo Maria Viganò a declarat: ”A pretinde că avem de-a face cu negustori josnici interesați doar de bani și a refuza să vedem matricea satanică a planului globalist este o greșeală de neiertat pe care niciunul dintre noi nu o poate face”.

Iată textul integral al discursului ținut pe 10 mai de arhiepiscopul Carlo Maria Viganò la Auditorium Gavirate din Varese, Italia.

PRIVIND DINCOLO DE CUVINTE

Îl aveți ca tată pe diavol,

și vrei să împlinești dorințele tatălui tău.

El a fost un ucigaș de la început

și nu a perseverat în adevăr,

pentru că nu există adevăr în el.

Când vorbește fals, vorbește de la el însuși,

căci este mincinos și tatăl minciunii. (Ioan 8:44)

Unul dintre cele mai imediate efecte ale operațiunii psihopandemice infernale și manipulatoare este refuzul maselor de a recunoaște că au fost obiectul unei fraude colosale. Sub pretextul prevenirii răspândirii unui virus, prezentat ca fiind mortal și incurabil – și despre care acum știm că nu a fost niciodată izolat conform postulatelor lui Koch – miliarde de oameni au fost forțați să fie inoculați cu un medicament experimental despre care se știa că este ineficient pentru scopul declarat. Iar pentru a realiza acest lucru, autoritățile responsabile nu au ezitat să discrediteze tratamentele existente.

Motivul refuzului instinctiv al maselor de a se recunoaște ca victime ale unei adevărate și corecte crime împotriva umanității nu înlătură însă dovezile intențiilor autorilor acestei crime. Respectivele intenții, declarate timp de zeci de ani pe baza unei falsificări grotești a realității, se materializează într-o acțiune sistematică menită să încurajeze depopularea planetei prin pandemii, foamete, războaie, ciocniri între diferite segmente ale populației, sărăcirea claselor mai slabe și reducerea drastică a unor servicii publice – inclusiv sănătatea și securitatea socială – pe care statul ar trebui să le garanteze cetățenilor săi. Institutul Bill & Melinda Gates pentru populație și sănătate reproductivă este unul dintre principalii arhitecți ai unui plan de reducere a populației care pornește de la ipoteza neomalthusiană că populația Pământului trebuie redusă drastic și că resursele sale alimentare și energetice trebuie să facă obiectul unor intervenții care să favorizeze această reducere. Declarațiile care confirmă planul de exterminare nu mai sunt nici măcar ascunse; dimpotrivă, ele sunt reiterate în mod explicit în conferințele și studiile produse de rețeaua de organizații și institute finanțate de filantropi autoproclamați.

Dar dacă un lobby de oameni foarte bogați declară că dorește să reducă populația lumii prin vaccinări în masă care provoacă sterilitate, boli și moarte; și dacă aceste vaccinări provoacă într-adevăr sterilitate, boli și moarte la milioane de persoane vaccinate, cred că ar trebui să ne lărgim cu toții orizonturile – și adresez apelul meu distinșilor juriști și intelectuali, precum și medicilor și oamenilor de știință – și să nu ne limităm la o investigație ce are ca unic obiect efectele adverse și mortale ale serului experimental. Dacă nu vom situa organizarea psihopandemicului în contextul mai larg al planului criminal care l-a conceput și proiectat, ne vom exclude posibilitatea nu numai de a înțelege că a fost o crimă premeditată, ci și de a vedea pe ce alte fronturi suntem sau vom fi obiectul unor noi atacuri – toate având același scop final, și anume eliminarea fizică a miliarde de oameni.

Defectele sistemului generalizat de cenzură care se instaurează în aproape toate statele occidentale – sau, mai bine zis, în cele care se supun diktaturilor OMS și umbrelei subversive a Forumului Economic Mondial – au permis multora dintre noi să asiste la demonstrarea unui fapt incontestabil: aceste seruri – produse de agențiile guvernamentale cu ajutorul unor viruși modificați genetic prin cercetări de tip gain-of-function și care sunt supuse secretului militar – nu numai că nu servesc la vindecarea fantomaticei boli Covid-19, dar induc efecte adverse grave și chiar decesul; iar acest lucru nu se datorează doar noii tehnologii ARNm, ci și prezenței unor substanțe care nu au nicio relevanță pentru scopul declarat de a combate virusul. Substanțe – inclusiv oxidul de grafen – care, din întâmplare, au fost brevetate cu mult înainte de lansarea operațiunii împotriva pandemiei – un detaliu cel puțin îngrijorător.

Așadar, având în vedere că aceste seruri nu fac ceea ce ar trebui să facă atunci când au fost aprobate de diversele agenții de sănătate, dar în schimb se dovedesc foarte eficiente în a induce patologii chiar foarte grave, în a provoca moartea și în a realiza sterilizarea celor inoculați, este necesar să se facă următorul pas și să se denunțe premeditarea – mens rea, cum ar spune experții în drept – celor care au folosit în mod deliberat o falsă pandemie pentru a extermina populația, în concordanță cu o viziune nebună, antiumană, care consideră umanitatea drept cancerul Planetei.

Iată de ce vă invit să faceți următorul pas în această lăudabilă operațiune de adevăr și de denunțare în care v-ați angajat.

Nu puneți întrebări greșite, pentru că veți primi răspunsuri greșite. Dacă porniți de la premisa că autoritățile sanitare au acționat în scopuri legale și că erorile comise se datorează lipsei de experiență sau presiunii urgenței; dacă veți considera de la sine înțeles că producătorii de seruri genetice au ca scop vindecarea bolilor și nu profitul cel mai cinic și crearea de bolnavi cronici, veți sfârși prin a falsifica realitatea, iar concluziile la care veți ajunge vor fi în mod necesar înșelătoare. În schimb, adoptați o abordare criminalistică, ca să spunem așa, astfel încât să fie evident că există o coerență perfectă între instrumentele adoptate și rezultatele obținute, indiferent de scopurile lor declarate; știind că adevăratele lor motivații, tocmai din cauza dorinței lor intrinseci de a face rău, au trebuit să fie ascunse și negate. Cine ar recunoaște vreodată, înainte de a impune în mod fraudulos un tratament genetic în masă, că scopul urmărit era acela de a face un segment foarte mare din populația lumii fie bolnavă, fie sterilă, fie moartă?

Dar dacă acesta este scopul urmărit de ideologia neo-malthusiană; dacă există dovezi că efectele adverse ale serurilor au fost ascunse cu rea intenție; dacă în diferitele loturi există substanțe care nu au nicio justificare profilactică, ci care, dimpotrivă, induc patologii și permit alterarea ADN-ului uman, concluziile logice nu pot să nu evidențieze voința criminală din spatele operațiunii și, prin urmare, complicitatea culpabilă a instituțiilor publice, a entităților private, chiar a liderilor ierarhiei catolice, a mass-mediei, a sistemului judiciar, a poliției, a forțelor armate și a întregii clase medicale – cu foarte rare excepții – într-o operațiune de exterminare în masă.

Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem acum nu este de ce au fost impuse serurile, deși sunt în mod demonstrabil nocive și mortale, ci mai degrabă de ce niciun organ al statului – al cărui scop final ar trebui să fie binele comun, sănătatea și bunăstarea cetățenilor săi – nu a pus capăt acestei crime, ci chiar a devenit complice la ea, mergând până la a încălca drepturile fundamentale și a călca în picioare Constituția. Și odată ce înțelegem complicitatea sistemului judiciar, a Parlamentului, a Guvernului și a șefului statului, trebuie să ne întrebăm care trebuie să fie răspunsul cetățenilor – pe care articolul 1 din Constituție îi recunoaște ca fiind singurii deținători ai suveranității naționale – în fața unui act subversiv și a unei trădări a celor aflați la putere.

Quis custodiet ipsos custodes? se întreabă Juvenal (Satire, VI, 48-49). Dacă un sistem de guvernare ajunge să fie structurat în așa fel încât cei care sunt constituiți în autoritate pot face rău celor care trebuie să li se supună; dacă forțe nelegitimate de niciun mandat politic sau social reușesc să manevreze guverne întregi și instituții supranaționale cu intenția de a-și însuși puterea și de a concentra în mâinile lor orice instrument de control și orice resursă – finanțe, sănătate, justiție, transport, comerț, hrană, educație, informație; dacă o entitate subversivă se poate lăuda în mod public că are premieri, miniștri și funcționari în serviciul său, trebuie să deschidem ochii și să denunțăm eșecul acelui pact social care stă la baza conviețuirii civile și care legitimează delegarea autorității de către popor către reprezentanții săi. Și de aici, inevitabil, trebuie să se nască conștiința că pandemia – ca și urgența climatică și toate celelalte pseudo-catastrofe preconizate în scop de intimidare de același lobby – constituie o piesă fundamentală în cadrul unei lovituri de stat globale mai ample căreia trebuie să i se opună, pe care este esențial să o denunțăm și ai cărei autori – atât la vârful acestor organizații subversive, cât și în guverne, instituții publice și la cele mai înalte niveluri ale Bisericii Catolice – vor fi inexorabil judecați și condamnați pentru înaltă trădare și crime împotriva umanității.

Dar pentru a face asta este esențial să înțelegeți că acest lobby criminal acționează pentru Rău, servește Răul și urmărește moartea nu numai a trupului, ci și a sufletului fiecăruia dintre noi; că emisarii săi sunt slujitori ai Satanei, devotați distrugerii a tot ceea ce seamănă cât de cât cu opera perfectă a Creației, a tot ceea ce se referă la actul generos și gratuit cu care Creatorul insuflă Viața. Satana este un ucigaș de la început (Ioan 8, 44), iar cei care îl slujesc nu pot face altceva decât să dorească moartea, indiferent de mijloacele prin care aceasta este provocată.

A pretinde că avem de-a face cu negustori josnici interesați doar de bani și a refuza să vedem matricea satanică a planului globalist este o greșeală impardonabilă pe care niciunul dintre noi nu o poate face, dacă vrem cu adevărat să oprim amenințarea care planează asupra întregii omeniri. Pentru aceasta vă asigur de rugăciunile mele și implor asupra voastră Binecuvântarea lui Dumnezeu și patronajul Sfintei Fecioare, Salus Infirmorum.

+ Carlo Maria Viganò, arhiepiscop
 
Traducere de Daniel Enache / Opoziția
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • Cronicar Ortodox 21.05.2024 18:16
    Cam are dreptate...dar până la lupta finală cu Antihristul, multe se pot schimba.
  • Maria888 21.05.2024 20:04
    “Proorocirile Sfantului Nil, Izvoratorul de Mir
    Sfantul Nil a trait pe Sfantul Munte Athos in secolul XVI.
    Dupa moartea sa, in anul 1817, sfantul s-a aratat in vis monahului Teofan si a spus urmatoarele proorocii:
    (...)
    Ce este pecetea lui antihrist care ii pecetluieste acum pe cei rai si si cum va fi cea cu care ii va pecetlui antihrist dupa intronarea sa?

    Tinerea de minte a raului (acum) este pecetea lui antihrist. Si atunci cand antihrist (adica duhul lui antihrist care actioneaza in lume) pune aceasta pecete a tinerii de minte a raului, de la ea parca inmarmureste inima omului (adica moare, devine inapta sa isi planga pacatul, nu mai are capacitatea spre alte simtiri duhovnicesti si spre frica lui Dumnezeu). Sfantul, descoperind tulburarile principale ale omenirii – cauza revolutiilor, a urii copiilor fata de parinti si a altor faradelegi – ne spune noua ca toate acestea se intampla de la tinerea de minte a raului, adica de la judecata mandra a neajunsurilor aproapelui, lipsei de respect a copiilor fata de parinti, a supusilor fata de conducatori s.a. Daca vom patrunde in duhul vremii si in metodele de actiune care se opun Bisericii si statului, vom vedea, ca succesul lor se bazeaza anume pe otravirea oamenilor cu osandirea si ura, iar otravindu-i isi fac din ei o unealta ascultatoare.
    Asadar, atunci cand antihrist isi va pune pecetea sa pe oameni, inimile lor vor fi precum moarte.
    Si atunci, in vremea proorocita a necazurilor, antihrist va incepe sa insemne oamenii cu pecetea sa, chipurile ca sa ii salveze pe ei de necazuri, fiindca celor ce vor avea pecetea, conform Apocalipsei (Apoc. 13:17), li se va vinde paine. Multi vor muri pe drumuri. Oamenii se vor asemana unor pasari rapitoare care se napustesc asupra starvului, vor manca trupurile mortilor. Insa care oameni vor manca trupurile mortilor? Cei care vor fi pecetluiti cu pecetea lui antihrist; crestinii, cu toate ca lor nu li se va da si nici nu li se va vinde paine pentru ca nu vor avea pe sine semnul (pecetea), nu vor manca trupuri; iar cei pecetluiti, desi painea le va fi accesibila, vor devora trupurile mortilor. Fiindca atunci cand omul se va pecetlui cu pecetea, inima lui se va impietri si mai tare; si, nefiind in stare sa suporte foamea, oamenii vor insfaca trupurile si, oriunde se vor afla, asezandu-se pe o margine de drum, le vor devora.
    In sfarsit, va fi omorat si cel insemnat de antihrist; iar pe pecete vor fi scrise urmatoarele:
    “Eu sunt al tau.”
    “Da, tu esti al meu.”
    “Merg de bunavoie iar nu fiind fortat.”
    “Si eu te primesc de voia ta, iar nu fortat.”
    Aceste expresii vor fi imprimate inlauntrul acelei blestemate peceti.”
    (din cartea “Staretii despre vremurile din urma” – Manastirea “Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil” Petru Voda 2007)
  • georg xanthu 21.05.2024 22:21
    Apelul acestui luminat prelat,mä face sä cred cä lumea prin acestä civilizatie socialä a lumii dupä räzboi,de fapt s a produs o alienare a profilului uman social,a unei släbiri a vigilentei umane,a unei stäri umane de lesin volitiv.Este de necrezut,sä fim atacati direct,sä ne fie clar cu timpul cä ni se vrea räul,sä stim si cine ne vrea räul,si sä acceptäm,sau sä l negäm.Atunci am ajuns o lume de zombi in care vor face ce vor ei din noi.Acest pervers .Claus Schwab,un nimeni,ne tine conferinte de o calitate stiintificä indoielnicä,iar oamenii nostri sträluciti in stiintä,tac de fricä sä nu li se ia lucrärile.
  • georg xanthu 21.05.2024 22:26
    Si mai terminati cu antihristu si vointa lui D zeu.D zeu ne face pe noi responsabil cä acceptäm propria noasträ distrugere,D zeu vrea sä te scoli si sä te lupti,nu sä l astepti pe Hristos,Ce comod.Umplem pagini intregi de
    iubirea lui D zeu,care o sä i batä cu nuiaua pe necredinciosi.Dacä asa ginditi,se bucurä bulangiul de Schwab si Gates,cä lume nu le face greutäti.
  • RomeoB 22.05.2024 07:35
    De peste 1000 de ani, Vaticanul nu are solutii in lupta cu "Taina faradelegii"m PENTRU CA A CAZUT IN EREZIE !
    Dl. Vigano se zbate ca pestele pe uscat, dar este impietrit in EREZIE ! Ideologia catolica are asemenea cuturii seculariste un rol de cunoastere si nimica mai mult: MA REPET - NU ARE SOLUTII PENTRU CREDINCIOSI, PENTRU CA NU ARE SFINTE TAINE ! Nu gasim zidire sufleteasca in afirmatiile domnului Vigano !
    Sf Paisie Aghioritul a explicat ca sefii sefilor sefilor care ne conduc ( evrei, hindusi si/sau ce-or mai fi ) sunt vreo 4-5 si primesc porunci direct de la satana ! Dl Vigano nu stie acest lucru pt ca masoneria Vaticanului ( Opus Deii ) nu are acces la asemenea nivele inalte.
    Vrajitorii autentici din Africa, Gecia etc, care s-au intors prin Sfintele Taine in Biserca, spun ca ziua o duceau ca miliardarii planetei: afaceri, slva, placeri de orice fel, dar noaptea venea satana si le cerea suflete; cat mai multe suflete, de multe ori ale rudelor apropiate.
    Vremurile de azi si cele care vor veni, felul cum trebuie sa ne comportam SUNT MULT MAI BINE DESCRISE DE SFINTII PARINTI AI BISERICII DREPTSLAVITOARE ! SI SUNT DE ZIDIRE SUFLETEASCA !
    SA NE INOARCEM LA SFINTII PARINTI, SA NU MAI CAUTAM IN ROSCOVELE OTRAVITOARE ALE HETERODOCSILOR !

    https://ortodoxinfo.ro/2018/12/06/de-ce-e-obligatoriu-ca-orice-crestin-sa-se-preocupe-de-antihrist-si-sfarsitul-vremurilor-azi-nu-maine/
  • Davinci 22.05.2024 10:37
    Imi este tare greu cind vad creștini așa ziși si laici care nu înțeleg sau nu vor sa înțeleagă spusele acestui mare prelat. UN prelat care nu a stat ascuns. UN prelat care a arătat micimea Papei Francisc cel venit pe cale iezuită si trecut prin clubul masonic Rotary. O mișcare masonica intrată cu turle si trimite in România atit in economie, politic dar si in biserica. In biserica intrarea a fost făcută o data cu inmormintarea lui Pittis dar si cu realegerea patriarhului fiind influențată de un anume Frunzaverde mason de mason care. stat in Elveția cu Ciobotea cel ce avea sa fie ales ca mare Patriarh al României încâlcind testamentul lui Teoctist. La inmormintarea lui Pittis se putea asista la un cocteil de ritualuri. Mănuși albe pe miinile lui si o mina dusă la inima si așa mai departe. Toate cele ortodoxe fiind date pe plan secund. Atunci își arătau adevarata fata si nu Nicu ALifantis sau Iantzu , Snieckell si alții care erau pitualiti discret pe unde apucau. Sigur pentru ei biserica este rudusa mental iar un Eminescu , Brâncoveanu sau un Gafencu , Gyr si sleii sint nimeni. Sigur ca asistam la distrugerea bisericii ortodoxe cea dreapta si s-a văzut acțiunile lui CIobotea. care a admis vaxxinul ba ne-a comunicat ca l-a si făcut plus întoarcerea cu spatele la crimele ce se fac cu prelații ortodocși din Ucraina. Toate astea ne arunca înspre pierzanie. SIgur ca si credinciosul de azi este cu totul altcumva si este plin de fățarnicie pentru ca tupeul, servilismul, parvnernirea, agresivitatea, duplicitatea, aroganță , dorința de înavuțire si altele au fost ridicate la rang de virtute. Acel nu am , nu sint nu înfăptuiesc acea goliciune spirituala nu mai exista. Azi este care pe care si cu nesimțire fac crime si arogante purtind cruci la git. De aici si marea resetare care știu bine duplicitatea creștinului de azi. VOr noi dogme? Pai Hariri Pr-ul homosexual al lui Schwabb spunea mai de unazi ca "timpul liberului arbitru a expirat. este momentul ca Biblia sa fie rescrisa cu ajutorul inteligenței artificiale." Bănuiesc ca au si rescris-o pentru uz intern. Ha!!! nemernicii pentru ca intre coloana vertebrala ce se impune creștinului de azi si dorința lui de a se apropia de Dumnezeu a apărut o alta cale ce genial a fost redata de Huxley in 1931 care spune:

    “DICTATURA PERFECTA VA AVEA ASPECTUL UNEI DEMOCRATII, DAR VA FI IN ESENTA O INCHISOARE FARA ZIDURI DIN CARE PRIZONIERII NICI MACAR NU-SI VOR DORI SA EVADEZE.

    VA FI UN SISTEM DE SCLAVIE IN CARE PRIN CONSUMERISM SI DIVERTISMENT, SCLAVII ISI VOR IUBI STAPINII.”
    ALDOUS HUXLEY IN 1931

    Ne regaim multi total sau partial in cele spuse de Huxley. Citi s-ar sacrifica dintre creștini mîine pentru Cristos așa cum a făcut-o Brâncoveanu sau sa reziști încercărilor ca IOV?

    De aici pornim si sfirsim in nemerniciile noastre. Credință este mult prea departe fata de stomac de cele materiale pentru care omul in 2000 de ani nu a. făcut decit sa repete aceste dorințe trecând creștinismul sau credință pe plan secund. Toți vor venirea lui Cristos ca răzbunare a nerealizării lor. CUm ar fi ca Isus sa revină si sa ii ierte pe toți? O nuuuuuuuuuuuu. așa ceva nu se poate ! Cum sa nu existe satisfacția răzbunării? Da dar credință ne-a învățat sa iertam. Steinhardt amintește insa un cuvinte cheie anume " AMintirea" care revine si la cele rele si la cele bune...

    UNde ne aflam? Corect cei care au in suflet pe Dumnezeu sintem paraleli si mergem pe acel drum intrebindu-ne de ce avem familie dece nu putem accepta ca unul dintre ai noștri pleacă mai devreme poate spre ceruri? PEntru ca i-am si ii iubim. Aici este marea încercare pe care Brâncoveanu a trecut-o si pe care eu unul nu pot sa o fac. SI recunosc. Dar alții nun recunosc. Eu le spun sa fie mai curajoși si sa știe ca de partea celor care nu sint îndumnezeiți total exista o relativă scăpare si anume spusele lui Matei marele eveanghesist " SI AJUTA NECREDINTEI MELE>". este înălțător cum a gindit acest evanghelist. Pentru ca înainte de a fi creștini sintem in fazele de a -L înțelege pe Dumnezeu. VIgano este un geniu un om trimis de Dumnezeu in aceste timpuri si încearcă sa ne treazeasca din somnul rațiunii care zămislește monștrii.
    Nu este usor dar nici są simti durerea in suflet pe cind furia cerească ți-o trimite... pentru ca tupeul, răutatea, servilismul, parvenirea, goana după putere, cameleonismul, aroganțele , mercantilismul , dualitatea le-ai urcat draga creștine la rang de virtute. Restul pare gluma Doar ceea ce se vede este adevărat nu? Dar cum ramine cu iubirea din suflet cum ramine sentimentele care nu se pot măsură? Mai gindeste-te si. încearcă sa îl înțelegi pe Vigano care este Catolic ce este drept dar citi nu au fost drepți si in. catolicism? Ați văzut filmul lui Nicolae Mărgineanu singurul care aduce respect prelaților morți prin închisorile comuniste etc? Viața lui IULIAN HOSSU - catolic. IN rest porcăria de 21` de rugini film făcut de comuniștii smeheri si securiștiii intercalați pe acolo arunca o anatema pe biserica romana care a fost compromisă nu de ea însăși ci de cei care o conduc... si filmul nu a fost făcut vreunul ca sa amintească de sinii inchiosrilor care zac pe zidurile de la Aiud, Gherla, Rahova, PERiprava etc si uitați . NU sint aduse personaje de doi lei aratindu-ne cum e sa mergi cu căruță in fata si calul in spate. O rușine. Așa ca tot respectul pentru Maria Vigano si va propun sa îl citiți . Căutați pe net si veți găsi multe. Doamne ajută-l si pe lingă el si pe noi!!!
  • Passagero 22.05.2024 11:50
    Asa este, argumente de calibru. Cardinalul Vigano este un om de respect care spune adevarul, insa daca el cunoaste Adevarul, ce mai cauta in biserica catolica care dupa cum spun sfintii ortodocsi este cazuta din Adevar? Oare acestia spun baliverne? Vigano spune un adevar logic, omenesc care are valoarea sa, insa isi da singur cu tesla in cap vorbind in numele bisericii catolice, adica in acest fel confirma ca nu renunta la "zestrea" acesteia dogmatica. Oare de ce? Pai este greu de dat cu piciorul in tepusa.
    Noi cunoastem "in parte", singurul care le cunoaste pe toate este Dumnezeu, cardinalul Vigano este un razvratit care vorbeste ca un avocat stralucit. Si Sfantul Ioan Gura de Aur a fost avocat, insa a platit pret de sange pentru Adevar. Vigano este tolerat pentru ca de fapt face reclama bisericii catolice, daca s-ar rupe de ea, ar pati-o si el stie asta, de aceea dai si lupta ("in biserica") !
  • DanielS ► Passagero 22.05.2024 13:59
    Hristos a inviat!

    Adevarat frate! Adevarat ceea ce ai scris! Sa fim cu luare aminte cu totii, raul va veni (si) sub forma de bine si lumina. Sa stam bine, in dreapta cugetare! Alaturi de duhovnicii nostri!

    ‘’Și, mai presus de orice, când vorbea, nu vorbea niciodată după mintea sa, ci numai ce-i dădea să vorbească Duhul Sfânt. Intr-o discuție avută pe când era la Vechiul Russikon (deci pe la începutul secolului nostru) cu un renumit pustnic din Caucaz, părintele Stratonik, aflat în vizită la Athos pentru un „schimb de experiență” duhovnicească, părintele Siluan a reușit să-l impresioneze cel mai mult dintre zecile de monahi și asceți cu care acesta s-a întâlnit. (După două luni de întâlniri cu părinții athoniți, părintele Stratonik era oarecum dezamăgit, căci nu aflase nimic nou.) Cu smerenie, Siluan i-a atras părintelui Stratonik atenția asupra faptului că vorbea prea mult „după mintea sa” și de aceea discursurile sale, deși inspirate și foarte admirate de monahii athoniți ruși, erau lipsite de claritatea duhovnicească ultimă. După care îi cere ascetului caucazian să răspundă la trei întrebări care atingeau miezul problemei: „Cum vorbesc cei desăvârșiți?”, „Ce înseamnă să te predai voii lui Dumnezeu?“, „În ce constă ascultarea?”. După o scurtă tăcere, sesizând importanța întrebărilor și discreția procedurii lui Siluan, la prima întrebare părintele Stratonik răspunde: „Nu știu.
    Spuneți-mi sfinția voastră“. Atunci Siluan a zis: „Nu spun nimic de la ei înșiși, ci numai ce le insuflă Duhul Sfânt.” Rușinat, părintele Stratonik își dă seama că e încă departe de desăvârșire și că are încă multe de aflat de la Siluan (…) Tăcut și meditativ, părintele Stratonik a plecat plin de recunoștință și, de atunci – spre marea uimire a confraților lui Siluan -, când în discuțiile avute cu alți monahi venea vorba de subtilități duhovnicești, el spunea la toți: „îl aveți pe părintele Siluan, pe el să-l întrebați“. Faptul a produs desigur senzație și invidie printre monahii de la Russikon, care îl apreciau pe Siluan pentru modestia și blândețea sa, dar nu le-ar fi trecut vreodată prin minte să-i ceară sfatul, socotindu-l un om simplu, un țăran neînvățat.’’ Diac. Ioan I. Ica jr. din prefata volumului Sfantul Siluan Athonitul – ‘’Intre iadul deznadejdii si iadul smereniei"
  • Passagero ► DanielS 22.05.2024 17:25
    Adevarat A Inviat !
    Cu moartea pe moarte calcand si celor din morminte Viata daruindu-le.
    Adevaratul nostru Dumnezeu si Mantuitor.
    Amin, frate !
  • RomeoB 22.05.2024 13:38
    Domnule Davinci,
    Incontestabil Biserica este infiltrarta la diverse nivelui, cu tot felul de inainmtemertgatori ai lui antihrist, inclusiv catolici. Dar in cei 2000 de ani au fost "sinoade talharesti", patriarhi/ierarhi vrajitori, evrei, pagani, masoni... Dumnezeu a avut grije sa curete Biserica de ei, la mometul potrivi. Biserica Ortodoxa nu este aparata nici de armate, nici de puterea economica sau politica sau de vreo alta putere lumeasca: are garantia ca atata vreme cat vor exista crestini ortodocsi care sa nu se inchine Baalului contemporan, "portile iadului nu o vor birui".
    Numai Harul, Sfintele Taine, rugaciunea si virtutile crestine in general o vor apara; SI NU PUTERILE, VIRTUTILE, MESTESUGURILE LUMESTI. Dl Vigano trebuie sa se teama, pentru ca Vaticanul se bazeaza numai pe puterea si intelepciunea lumeasca, total ineficiente in fata "tainei faradelegii", lucruri probate vizibil in speciat in cateva sute de ani.
  • Neanae 22.05.2024 23:06
    De așa personalități decise și coerente e nevoie! Excelent
Ultima oră

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal

14:41

Luminița Arhire: DESPRE LIICEANU sau O DEZAMĂGIRE CU DAMF DE „BOIS D’ARGENT”, DE LA DIOR

13:30

Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

12:30

Jurnalistul Ion Spânu scoate la lumină secretele privind Asasinarea lui Eminescu. ActiveNews publică în premieră extrase din volumul reputatului jurnalist, noua ediție

11:33

Mihai Eminescu a murit pe 16 iunie 1889, nu pe 15. Chipul de Hrist al Românului Absolut, chinuit și răstignit pe Golgota Neamului Românesc și întâlnirea cu Duhovnicul Neamului, Părintele Justin Pârvu

11:00

135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat